FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
lijepe vijesti mediji danas plasiraju, navodno, ter stegen je definitivno prva opcija za golmana i to je sjajno, samo 21 godinu ima a sjajan je, ne bi kostao vise od 15 miliona, sjajan posao bi bio dovesti njega
isto tako oglasio se silvin agent,rekao je da je spreman saslusati ponudu barce, al da ipak najveca je sansa da ostane u parizu. dobro je i ovo, dakle da se pricati o transferu, sad samo treba pripremiti dobru ponudu i nadati se da ce i sam silva insistirati malo na transferu, nekako sam ubijedjen da bi pariz prihvatio songa i 20 miliona eura, silva jest da ima godina, al moze odigrati barem jos 5 sezona, sto bi nama bilo i dovoljno, treba nam njegova ozbiljnost i iskustvo, kao sto tito kaze, humels je previse slican pikeu,a to nije bas dobro, bolja je silva opcija puno
isto tako oglasio se silvin agent,rekao je da je spreman saslusati ponudu barce, al da ipak najveca je sansa da ostane u parizu. dobro je i ovo, dakle da se pricati o transferu, sad samo treba pripremiti dobru ponudu i nadati se da ce i sam silva insistirati malo na transferu, nekako sam ubijedjen da bi pariz prihvatio songa i 20 miliona eura, silva jest da ima godina, al moze odigrati barem jos 5 sezona, sto bi nama bilo i dovoljno, treba nam njegova ozbiljnost i iskustvo, kao sto tito kaze, humels je previse slican pikeu,a to nije bas dobro, bolja je silva opcija puno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Prica se da bi mogli doci i Reina i Ter Stegen.Romariooo je napisao/la:lijepe vijesti mediji danas plasiraju, navodno, ter stegen je definitivno prva opcija za golmana i to je sjajno, samo 21 godinu ima a sjajan je, ne bi kostao vise od 15 miliona, sjajan posao bi bio dovesti njega

Haj dobro je pa se malo pocelo pricati i o nasim zeljama.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ma reina bi bio katastrofalan potez, dok je ter stegen po meni uz naseg asmira najbolji izbor imalo realan, 21 godina,visok,dobar u prekidima sto nam najvise treba, sjajan reflex, solidan i s loptom pa bi se i po tom pitanju mogao uklopiti, tako ga skauti ocjenjuju, a nije ni skup. sve predispozicije ima da dodje, ne znam sta se cekaM4kaveli je napisao/la:Prica se da bi mogli doci i Reina i Ter Stegen.Romariooo je napisao/la:lijepe vijesti mediji danas plasiraju, navodno, ter stegen je definitivno prva opcija za golmana i to je sjajno, samo 21 godinu ima a sjajan je, ne bi kostao vise od 15 miliona, sjajan posao bi bio dovesti njega
isto tako oglasio se silvin agent,rekao je da je spreman saslusati ponudu barce, al da ipak najveca je sansa da ostane u parizu. dobro je i ovo, dakle da se pricati o transferu, sad samo treba pripremiti dobru ponudu i nadati se da ce i sam silva insistirati malo na transferu, nekako sam ubijedjen da bi pariz prihvatio songa i 20 miliona eura, silva jest da ima godina, al moze odigrati barem jos 5 sezona, sto bi nama bilo i dovoljno, treba nam njegova ozbiljnost i iskustvo, kao sto tito kaze, humels je previse slican pikeu,a to nije bas dobro, bolja je silva opcija puno![]()
Haj dobro je pa se malo pocelo pricati i o nasim zeljama.
reina moze doci samo ako je skroz jeftin i da nema veliku platu, i ako ode pinto, mogao bi onda proci kao rezervni golman, to bi mogli halaliti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
Navalili na Silvu ko ludi,jel se isplati dati tolike novce za igraca koji ima toliko godina? Po meni bolja opcija nek vide koliko za Iniga Martineza traze,i nek Richardsa dovedu strasan je to igrac garantovano
Iniga bi bilo najbolje dovesti kao back-up igraca.bacelonafan je napisao/la:Navalili na Silvu ko ludi,jel se isplati dati tolike novce za igraca koji ima toliko godina? Po meni bolja opcija nek vide koliko za Iniga Martineza traze,i nek Richardsa dovedu strasan je to igrac garantovano
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
za silvu koliko god da se da, nece se pogrijesiti, s njim nema fula, najbolji stoper svijeta, pogotovo najbolji za nas sistem igre, ako bi se parizu moglo uvaliti songa ili sohu, to bi bilo genijalno
back up stoper je po meni isto tako vazan, i to nam treba, mora biti jos jedan osigurac pored puyola, richards najbolja opcija jer moze biti i desni bek,ili neki solidan a jeftin igrac, bilo ko, onako za ne daj boze bilo ko, a ponekad i maskerano moze to odigrati
back up stoper je po meni isto tako vazan, i to nam treba, mora biti jos jedan osigurac pored puyola, richards najbolja opcija jer moze biti i desni bek,ili neki solidan a jeftin igrac, bilo ko, onako za ne daj boze bilo ko, a ponekad i maskerano moze to odigrati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
I on nekad znao lopte igratGorki je napisao/la:

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Gorki je napisao/la:Jel neko zna kada izlaze ovi NOVI dresovi u prodaju?

Pobjeda je bolja od orgazma!
jesi nestrpljivGorki je napisao/la:Gorki je napisao/la:Jel neko zna kada izlaze ovi NOVI dresovi u prodaju?

mozda protiv malage zaigraju u novim dresovima

http://www.footyheadlines.com/2012/12/f ... -real.html
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
- Kontakt:
Kao prvo decko je mlad,nece on nikakav biti backup,vidjeces kad ode u Bayern jer je jedna od Pepovih prvih opcija,pa cu te poslije pitat jel on igrac za backupa,pored ovakve nase odbrane covjek da bude backupM4kaveli je napisao/la:Iniga bi bilo najbolje dovesti kao back-up igraca.bacelonafan je napisao/la:Navalili na Silvu ko ludi,jel se isplati dati tolike novce za igraca koji ima toliko godina? Po meni bolja opcija nek vide koliko za Iniga Martineza traze,i nek Richardsa dovedu strasan je to igrac garantovano

FA7 je napisao/la:
jesi nestrpljiv![]()
Ma hoću da naručim odma sebi jedan,pa da znam otprilike kada će se moći

kada bude oficijalna prezentacija, tada ce biti dostupni u shopu, ja msm da bi to moglo biti negdje polovinom ili eventualno krajem junaGorki je napisao/la:FA7 je napisao/la:
jesi nestrpljiv![]()
Ma hoću da naručim odma sebi jedan,pa da znam otprilike kada će se moći(dok se ima keša)

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Koliko kosta kad narucis dres,mislim sa svim uracunatim stvarima koje se trebaju uracunat u cjenu dresa?
mene je ovoliko kostalo:Dzoni je napisao/la:Koliko kosta kad narucis dres,mislim sa svim uracunatim stvarima koje se trebaju uracunat u cjenu dresa?
dres 93,43 € (ime + broj na dresu)
postarina 10,43 €
porez 8,55 €
carina 16,03 €
total 128,44 €
dres dolazi iz velike britanije.
Crveno-Crna i Blaugrana!
Ima na pijaci u Vrapčićima originalj dresovi, desseett markiii...
Ako si zainteresovan, spusti ti ga na 5 KM.

A dobro , uglavnom dosta skuplje košta ako hoćeš posebno ime i broj na dresu...FA7 je napisao/la:mene je ovoliko kostalo:Dzoni je napisao/la:Koliko kosta kad narucis dres,mislim sa svim uracunatim stvarima koje se trebaju uracunat u cjenu dresa?
dres 93,43 € (ime + broj na dresu)
postarina 10,43 €
porez 8,55 €
carina 16,03 €
total 128,44 €
dres dolazi iz velike britanije.
- Cautinho
- Kontakt:
Sad su u modi stari primjerci.Ja imam iz 2003 i 2006.Ovi novi me ne privlače.
Keep walking.
Veceras u 21.00 košarkaški El Clasico, polufinale na Final Fouru Eurolige.
Barca oslabljena bez Pete Mickaela (trom u plucima), Olesona, Jawaia, a upitan je i nastup CJ Wallaca
S druge strane, Real napaljen, mnogo jak i hoce da uzmu titulu prvaka Evrope...realno, bice jako teško jer su favoriti.
Barca oslabljena bez Pete Mickaela (trom u plucima), Olesona, Jawaia, a upitan je i nastup CJ Wallaca

S druge strane, Real napaljen, mnogo jak i hoce da uzmu titulu prvaka Evrope...realno, bice jako teško jer su favoriti.
mandraX je napisao/la:Ima na pijaci u Vrapčićima originalj dresovi, desseett markiii...![]()
Naprijed grb Barce a nazad piše Džeko

a dres naručujem preko prijatelja.
Danas 29 rodjendan slavi Iniesta.
Nek je sretan !

Nek je sretan !

Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.