Stvarno jesi.PatrickBateman je napisao/la:Ronaldu je bilo daleko da s 11 metara zabije gol pa mu je sudija priblizio na 5.
I onda se madridisti hvale kako je zabio 200 golovaTuzno majke mi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Stvarno jesi.PatrickBateman je napisao/la:Ronaldu je bilo daleko da s 11 metara zabije gol pa mu je sudija priblizio na 5.
Fino od tebe.Bas zrelo i onako,inteligentno.Vidi se da si master fudbala.Johny je napisao/la:Pa ti ocito ne shvatas poentu fudbala kao igre.Toxicity je napisao/la:Nije problem dajvat kad imaš takvu statistiku i kad si BOG u Realu, i dajvat a obična si krampa u ekipi kao Sanchez i Pedro, kontaš?![]()
A o poduhvatima Alvesa kojeg je Pepe promašio i koji je završio na nosilima i nakon 20 sekunda lik šprinta brže od Bolta bi se dale napisati bajke i romani.
Ronaldo koji bi trebao biti primjer svim ostalim u Realu i sirom Svijeta je njhiv mentor ustvari.Logicno da ce i ostatak ekipe poceti dajvati jer je njihov lider Master te discipline.
Ko im je trener i kakva im krv preovladava u svlacionici ni necudi.Mjesavima romske krvi sa uzavrjelim temperamentom i odlicnom glumackom podlogom.
Raul_64 je napisao/la:@Paja zbog svojih don kihotovskih borbi , postaje pocasni clan ove teme
oprostili smo Figu ruzno proslost , mozemo i Paji![]()
Paja, Orgullo Madridsta
s takvim sinom kao sto si ti svaka bi majka bila tuznaPatrickBateman je napisao/la:Ronaldu je bilo daleko da s 11 metara zabije gol pa mu je sudija priblizio na 5.
Ne bi tvoja, bila bi sretnija sa mnom kao sinom jer je vise ne bi proganjala misao da je bilo bolje da abortira nego da rodi tebe .andro234 je napisao/la:s takvim sinom kao sto si ti svaka bi majka bila tuznaPatrickBateman je napisao/la:Ronaldu je bilo daleko da s 11 metara zabije gol pa mu je sudija priblizio na 5.
Najbolje mu lezi Barsageoxx je napisao/la:
a da nam das podatak koliko je Messi odigrao utakmica protiv Reala, a koliko Ronaldo protiv Barce?mandraX je napisao/la:Voli i Messi zabijat' ovim timovima iz Madrida.![]()
Atl. Madrid - 20 komada
Real Madrid - 17 komada (ili ono 18, ne sjećam se)
MasaAllah!![]()
Upravo tako.geoxx je napisao/la:Ne treba na to tako gledati , cinjenica je da je Messi protiv Madrida igrao dosta mlad dok se razvijao ulazio s klupe i tako ( cak je i tad zabijao) dok je Ronaldo u Real dosao na vrhuncu karijere . Cak po fejsu trube slike kako je Messiju za 200 golova za Barcu trebalo 286 meceva , a Ronaldu 197 , koji antitalenti
I kakve ovo je+ene veze ima sa temom Real Madrid C.F.? Prošetaj!mandraX je napisao/la:Voli i Messi zabijat' ovim timovima iz Madrida.![]()
Atl. Madrid - 20 komada
Real Madrid - 17 komada (ili ono 18, ne sjećam se)
MasaAllah!![]()
Dobro.anonymousHD je napisao/la: I kakve ovo je+ene veze ima sa temom Real Madrid C.F.? Prošetaj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.