Ja mislim kada je Susic pozvao Besica da 90% ljudi nije ni znalo da postoji taj momak, a sada neke druge verzije ovdje citam.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Naravno da je se znalo, vec je bio debitovao za HSV u Bundesligi. Nismo bas tolika sila da takve igrace ne zovemo.calcio je napisao/la:Da ponovim: svasta li ce covjek procitati.![]()
Ja mislim kada je Susic pozvao Besica da 90% ljudi nije ni znalo da postoji taj momak, a sada neke druge verzije ovdje citam.
Poslije toga je izgubio mjesto u ekipi,i jedno vrijeme bio bas nigdje,da bi zavrsio u Madjrskoj ligi.Ali je zato bio vrlo cesto u to vrijeme pozivan u repku od Safeta,bez obzira na sve.Cak je na forumu dosta njih kritikovala Papeta zasto ga uopste zove.Kao imamo bolje.Cartman je napisao/la:Naravno da je se znalo, vec je bio debitovao za HSV u Bundesligi. Nismo bas tolika sila da takve igrace ne zovemo.calcio je napisao/la:Da ponovim: svasta li ce covjek procitati.![]()
Mislim da nije bio debitovao, tek je bio potpisao profi ugovor a sutradan dosao poziv.Cartman je napisao/la:Naravno da je se znalo, vec je bio debitovao za HSV u Bundesligi. Nismo bas tolika sila da takve igrace ne zovemo.calcio je napisao/la:Da ponovim: svasta li ce covjek procitati.![]()
Ah dobro to sto neki krive Susica za sve zivo, a ne prate repku dovoljno da bi znali neke stvari. Susic je jedino Besica mozda previse forsirao, premalo sigurno nije.calcio je napisao/la:Mislim da nije bio debitovao, tek je bio potpisao profi ugovor a sutradan dosao poziv.Cartman je napisao/la:Naravno da je se znalo, vec je bio debitovao za HSV u Bundesligi. Nismo bas tolika sila da takve igrace ne zovemo.calcio je napisao/la:Da ponovim: svasta li ce covjek procitati.![]()
"U ponedjeljak sam potpisao profesionalni ugovor sa HSV-om, već u utorak me dočekao poziv za A reprezentaciju, a do jučer sam bio junior", rekao je mladi Bešić
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mnogo-mi ... rska/46104" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali nije to poenta, Susic je njega maltene otkrio i forsirao kada bi mu malo koji trener dao priliku u reprezentaciji. A sada ovaj lik govori da on treba da se dokaze Susicu. A da nije SUsica mozda jos uvijek nebi zaigrao za A repku. Jer nije nikad bio standardan u HSV, ima samo 3 zvanicna nastupa za njih. Nidje veze.
Ajdemi Pusi, gledaj ti kako ce tvo Vokri sa Kosovimgruezi je napisao/la:Mume je strasan talenat zao mi je sto se povrijedio za sloveniju da dokaze karikaturi od seelektora da je izmislio fudbal za sve kojima je njegov brat menadzer...
Nije mi jasno kako je onaj Fink jos trener. Mora da je davio i predjesnika kluba.harishp je napisao/la:Muhamedu sad prestoji da se hvata ponovo BL,pa makar i u Ajntraht Braunsvajga.U onaj Cizburger ni za zivu glavu,eto im Badel ili Zvecevo yebo ih on
I Eldin Hadzic koji je danas zabio za Hercules, napadac koji ima 21 godinu.KOLASINAC je napisao/la:Pomislite defansivni vezni duo Muhamed Besic i Sead Kolasinac. Ispred njih Pjanic, Radovac, Halilovic, a ispred njih Atajic i Hodzic.
Krpa vazda nadje zakrpu.Ljudi se ko fol bore za Evropu a bodove prosipaju u sesnaest i to protiv Furtha i Ausburga.Nigdje veze,Fakat su postali komedija od kluba.Cartman je napisao/la:Nije mi jasno kako je onaj Fink jos trener. Mora da je davio i predjesnika kluba.harishp je napisao/la:Muhamedu sad prestoji da se hvata ponovo BL,pa makar i u Ajntraht Braunsvajga.U onaj Cizburger ni za zivu glavu,eto im Badel ili Zvecevo yebo ih on
Ma ne mora ni BL, ja bih bio sretan da ode u neki jači klub iz Holandije, Belgije...al' samo da igra. On je još u godinama u kojima se može napredovati, samo mu treba utakmica. I dalje sam uvjeren da je on budućnost reprezntacije.harishp je napisao/la:Muhamedu sad prestoji da se hvata ponovo BL,pa makar i u Ajntraht Braunsvajga.U onaj Cizburger ni za zivu glavu,eto im Badel ili Zvecevo yebo ih on
Ti si fakat neupucen,ali ne malo.gruezi je napisao/la:Ovaj momak je izmislio fudbal za svraku zahirovica I ostale papetove pulene I morao bi biti standardan u repci..
x2gruezi je napisao/la:Ovaj momak je izmislio fudbal za svraku zahirovica I ostale papetove pulene I morao bi biti standardan u repci..
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, signalidunapark i 56 gostiju.