vm22 je napisao/la:Poceli vec padobranci![]()
![]()
Fasisti jel vam malo rano?
zajebani BPNPovci

vm22 je napisao/la:Poceli vec padobranci![]()
![]()
Čuj to šta imaš protiv uspješnih ljudi zavist je čudna stvar jbga, nisu svi ima nas od svakud za nas navija puno raje iz čitavog svijeta, klub iz raje i iz naroda nije udbaški niti političko policijski klub, mi smo BIH u Velikom svakakvih rasa i naroda, nacija navija za FK Želju mi smo širokogrudni jbga.jesus345 je napisao/la:vm22 je napisao/la:Poceli vec padobranci![]()
![]()
zajebani BPNPovci
lingvističar, mnogo ste mi uspješni, kako uđete u evropu tako i izađete, nabiju vas gdje stignu....zeljooooo je napisao/la:Čuj to šta imaš protiv uspješnih ljudi zavist je čudna stvar jbga, nisu svi ima nas od svakud za nas navija puno raje iz čitavog svijeta, klub iz raje i iz naroda nije udbaški niti političko policijski klub, mi smo BIH u Velikom svakakvih rasa i naroda, nacija navija za FK Želju mi smo širokogrudni jbga.jesus345 je napisao/la:vm22 je napisao/la:Poceli vec padobranci![]()
![]()
zajebani BPNPovci
Ne logično bi bilo da je drugačije.jesus345 je napisao/la:nego, tema je velež a ovo je otišlo predaleko...
Nista cudno, Zeljovci se uvijek napale kad trebaju sa nama igrat pa nam nalete malo ovde... Ali dosadno bi nam bilo bez njih, neka ih.zizu1991 je napisao/la:Ne logično bi bilo da je drugačije.jesus345 je napisao/la:nego, tema je velež a ovo je otišlo predaleko...
Naravno , svi zivimo za meceve protiv vas !vm22 je napisao/la:Nista cudno, Zeljovci se uvijek napale kad trebaju sa nama igrat pa nam nalete malo ovde... Ali dosadno bi nam bilo bez njih, neka ih.zizu1991 je napisao/la:Ne logično bi bilo da je drugačije.jesus345 je napisao/la:nego, tema je velež a ovo je otišlo predaleko...
ko kaže da ne pomažu ? raspitaj se maloAlipasino je napisao/la:Legende su vas izdale ima li ko odgovor zasto.Baka,Vaha,Tuce,Maric,Bajevic i ostali zasto vam ne pomognu.Da li je to do toga jer sjede nepodobni ljudi u upravi.Za klub je najbolje kad ga vode legende a ne neki lokalni djilkosi koji gledaju samo vlastiti interes.Osim je primjer jer Zeljo uopste nije jak tim ali ima glavu i rep to je bitno .
Alipasino je napisao/la:E **** onda pa sto ste tako slabi bar bi vi morali bit u vrhu kad bi se gledala tradicija.Ja sam stariji navijac i pamtim onu generaciju BVM bio sam i na finalu kupa kad ste pobjedili 3-2.To su bile tekme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.