RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 08 maj 2013, 22:29

emil02in je napisao/la:Mora da mu je falilo žiranata pa nije mogao našteliti i ovo što ima do kraja,a onu prvu što smo izgubili nije bio još odobren kredit :lol:
Ma uzeo od Jakova HITOTEKARNI kredit :mrgreen: Pa sad ne vraca pare. Zato je Jakov cesto u Mostaru u zadnje vrijeme :lol:

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 08 maj 2013, 22:46

19UM94 je napisao/la:+4 pa vi gledajte . teško ćete nas stić a nama nikad lošija sezona :lol:
Eto nek je ova nama najbolja. Pa vala i nemate nešto odigranih sezona pa možete komotno reći koja vam je najlošija i koja najbolja. Ne trebaš biti punoljetan da bi to znao. :lol:

Nije mi žao zbog ovo poraza, zbog Zvijezdinog opstanka. Ako bih ikome davao, to bi bili oni.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 maj 2013, 22:48

Da,jedan od najmanje bolnih poraza.
Zvijezda mi je draga i sretan sam što ostaju u ligi.
Ako ništa,i dogodine imamo dvije utakmice sa prijateljskim klubom.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 08 maj 2013, 23:05

evo jedno lagano poredjenje preostalih kola..izmedju nas...i tog nekog glavnog nam, bar u ovom trenutku, konkurenta za opstanak u ligi...

dakle:

VELEZ Mostar

- 28. kolo - Zeljeznicar (H) - Zeljo se bori za titulu, ne treba im puno bodova da bi je i osigurali, ovdje bi i bod bio OK
- 29. kolo - Slavija (A) - Slavija realno nema nekih ambicija da ude u europu, ali realno su jaci od nas - max remi
- 30. kolo - Zrinjski (H) - Zrinsjki odavno nije bio losiji, igramo kuci, derbi je, pobjeda

MOJA PROGNOZA REZULTATA: -------- X - 1/X - 1
ZBIR BODOVA: -------- najpovoljnije - 5 bodova; najnepovoljnije - 3 boda

GOSK Gabela

- 28. kolo - Travnik (H) - direktna borba za opstanak, ko vise plati taj ce i da izvuce kraci kraj iz ovog duela, koji nama moze da ide na ruku u svakom slucaju
- 29. kolo - Rudar P. (A) - Rudar takodjer visi, ovo moraju dobiti ako ne zele sebi da zakomplikuju zivot
- 30. kolo - Borac (H) - ako Borac misli u evropu, a valjda misli jer im trebaju pare, ovdje nesmiju kiksati

MOJA PROGNOZA REZULTATA: -------- 1/X/2 - 1 - X/2
ZBIR BODOVA: -------- najpovoljnije - 4 bodova; najnepovoljnije - 2 boda

a da se osvrnem i na Travnik:

- 28. kolo - Gosk (A) - kao sto sam rekao i iznad
- 29. kolo - Borac (A) - Borac se bori za evropu, mislim da ce ovo pobijediti
- 30. kolo - Zvijezda (H) - Zvijezda ako stisne do kraja radi borbe za opstanak mogla bi izvuci i bod, realno mislim da ce biti porazeni

MOJA PROGNOZA REZULTATA: -------- 1/X/2 - 1 - 1/X
ZBIR BODOVA: -------- najpovoljnije - 4 bodova; najnepovoljnije - 1 boda

to je neko moje misljenje...iz kojeg smatram da smo mi bitku za opstanak uspjesno prebrodili...(po ko zna koji put)

FORZA VELEZ

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 maj 2013, 04:40

ma nema veze za poraz,u subotu karnuti Zelju i obezbjediti opstanak i onda u zadnjem kolu delirijum :D

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 09 maj 2013, 15:36

rodjak je napisao/la:ma nema veze za poraz,u subotu karnuti Zelju i obezbjediti opstanak i onda u zadnjem kolu delirijum :D

FORZA VELEZ
Karnut ćeš patku na Neretvi, samo možeš sanjati o tome nekim svojim snovima, vas treba zgaziti usred Mostara kao što ste i naučili, i samo oštro, iako sumnjam da će igrati Željo u najjačoj postavci pošto mi igramo i kup, a titula je već tu. Za Vas i ovaj sadašnji Velež vas nikad gorim navijačima koji se svakom ulizuju Zrinjski institucija.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

ronniesullivan
Kontakt:

Post Postao/la ronniesullivan » 09 maj 2013, 15:41

Mnogo postujem ovaj klub i navijace tako da rodjeni pobjedite kone makar za nas malo.... :)
Ali bgm tesko kad ce Osim to kupiti da se razumijemo... :P
''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''

jesus345
Kontakt:

Post Postao/la jesus345 » 09 maj 2013, 15:42

zeljooooo je napisao/la:
rodjak je napisao/la:ma nema veze za poraz,u subotu karnuti Zelju i obezbjediti opstanak i onda u zadnjem kolu delirijum :D

FORZA VELEZ
Karnut ćeš patku na Neretvi, samo možeš sanjati o tome nekim svojim snovima, vas treba zgaziti usred Mostara kao što ste i naučili, i samo oštro, iako sumnjam da će igrati Željo u najjačoj postavci pošto mi igramo i kup, a titula je već tu. Za Vas i ovaj sadašnji Velež vas nikad gorim navijačima koji se svakom ulizuju Zrinjski institucija.
Je l' se mogu družit s tobom molim te pošto vidim da si totalno kul i moderan ?

- Ljubitelj neretvanskih pataka

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 09 maj 2013, 15:43

jesus345 je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:

FORZA VELEZ
Je l' se mogu družit s tobom molim te pošto vidim da si totalno kul i moderan ?

- Ljubitelj neretvanskih pataka
Kad budeš malo pismeniji onda možemo pričati. :lol:
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 maj 2013, 15:48

Ostavi se priče o kupovanju i sličnim stvarima. Da se razumijemo, Željezničar je kvalitetnija ekipa, i sigurno je da u ovaj susret ulaze kao favoriti, al to nama ne oduzima pravo da se nadamo da možemo izvući povoljan rezultat.

Mislim da je post @rodjak - a bio malo grubo sročen, i takve stvari nam ne trebaju.
A ni ti @zeljoooo, nemaš apsolutno nikakvo pravo, niti si mjerodavan da govoriš ko je institucija, i da se na takav način ponašaš, vrijeđaš klub koji je godinama bio i ostao simbol Hercegovine.

Dobro se zna kako i zašto je nastao Zrinjski, te nemoj da generalizuješ navijače i pljuješ po klubu koji je predstavljao Bosnu i Hercegovinu u bivšoj nam državi jednako dobro kao i tvoj klub.

Ako imaš šta reći @rodjak na njegove provokacije, izvoli mu na pp pisati, a te vulgarnosti sačuvaj.

Forzza Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

jesus345
Kontakt:

Post Postao/la jesus345 » 09 maj 2013, 15:49

@ zeljoo

poklopi se, genitiv množine u hrvatskom jeziku glasi : pataka.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 maj 2013, 16:00

Eh da ste vi nekadsnji Velez pa da se sad borite za titulu a ovako postali ste neatraktivan protivnik nesto poput Travnika zao mi vas je ali tako je ipak zasluzujete da ostanete u ligi pa mozda se i popravite iduce godine.Vase legende su vas izdale.Mislim da ce se igrat na bod mi prvi vi osigurali opstanak.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 maj 2013, 16:10

Naravno da nismo nekadašnji Velež, svi mi smo toga jako svjesni, na nažalost, zna se zašto je to tako, zna se koji su uzroci i razlozi toga našeg pada, al klub je vječan, jednoga dana ćemo i mi dočekati da se vratimo na mjesto gdje pripadamo, a do tada i ubuduće očekujemo respect za klub, zbog njegove historije i onoga što je predstavljao i dalje predstavlja njegovim istinskim navijačima.

Stoga, vaše lične prepirke usmjerite na individue, i ponavljam, nemojte generalizirati stvari. Pozdrav svim normalnim navijačima Željezničara.

Forzza Velež !

samolijevo
Kontakt:

Post Postao/la samolijevo » 09 maj 2013, 16:14

zeljooooo je napisao/la:

FORZA VELEZ
Vi cete pricat o nekakvim institucijama...Za vas je svaki klub institucija, sjeti se samo Leotara prosle godine ili osvojenih bodova uz pomoc sudija ili u dogovoru sa protivnickim klubobvima. Sreca pa svake godine imate i evropske utakmice koje posluze da se citava bh. javnost uvjeri o kakvoj se instituciji radi... PS. ima li tuljumbi na svetoj juznoj strani koja je po Islamu odabrana?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 maj 2013, 16:16

daj smirite se.... :x

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 maj 2013, 16:25

Velez je najpostenija ekipa u PL vratili ljudima stadion koji su im oteli u komunizmu. Svaka cast na korektonosti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 maj 2013, 16:27

slika
Samo nemojte ostati dužni, ajmo dalje sa odgovorima

samolijevo
Kontakt:

Post Postao/la samolijevo » 09 maj 2013, 16:33

pile87 je napisao/la:Velez je najpostenija ekipa u PL vratili ljudima stadion koji su im oteli u komunizmu. Svaka cast na korektonosti.
Oteli stadion koji nije ni postojao prije socijalizma? Malo te sjecanje slabo sluzi... Vjerovatno si zaboravio i vase epizode po nizim rangovima...I nemojte samo vi o stadionima pricati. Koliko ste puta izlazili u Evropu poslje rata...Smjesteni ste u glavnom gradu i jedino ste uspjeli napraviti od rata jesu reflektori koji ni dan-danas nisu placeni...Institucija nema sta. Velez je dozivio i progon i smrtnu presudu, pa smo opet uspjeli napraviti kakav-takav stadion od livade. Sprdate se s Velezom po pitanju stadiona, eto koliki ste malogradjani... Bas mi se gadite bivsi drugoligasi...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 maj 2013, 16:58

samolijevo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Velez je najpostenija ekipa u PL vratili ljudima stadion koji su im oteli u komunizmu. Svaka cast na korektonosti.
Oteli stadion koji nije ni postojao prije socijalizma? Malo te sjecanje slabo sluzi... Vjerovatno si zaboravio i vase epizode po nizim rangovima...I nemojte samo vi o stadionima pricati. Koliko ste puta izlazili u Evropu poslje rata...Smjesteni ste u glavnom gradu i jedino ste uspjeli napraviti od rata jesu reflektori koji ni dan-danas nisu placeni...Institucija nema sta. Velez je dozivio i progon i smrtnu presudu, pa smo opet uspjeli napraviti kakav-takav stadion od livade. Sprdate se s Velezom po pitanju stadiona, eto koliki ste malogradjani... Bas mi se gadite bivsi drugoligasi...
Nisam zaboravio ni kad su nas pokusali ugasiti komunisti ni SDA nakon rata.Nismo nista napravli jer nas ne gura grad ni federacija ni drzava mi smo klub iz raje, zato smo uspjesni imamo igracke legende i nakon rata a nemamo infastrukturu. Zrinjski je za vas institucija ljud barem nisu licemjeri...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 09 maj 2013, 17:02

samolijevo je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:

FORZA VELEZ
Vi cete pricat o nekakvim institucijama...Za vas je svaki klub institucija, sjeti se samo Leotara prosle godine ili osvojenih bodova uz pomoc sudija ili u dogovoru sa protivnickim klubobvima. Sreca pa svake godine imate i evropske utakmice koje posluze da se citava bh. javnost uvjeri o kakvoj se instituciji radi... PS. ima li tuljumbi na svetoj juznoj strani koja je po Islamu odabrana?
hahahha, ma šta mi reče daj ba nemaš argumenata samo lupaš, pa vi u ovakvoj PL ispadate iz lige više imate drugoligaškog staža nego PL itd. Nemoj o Gošku samo prošle sezone i tako, mislim nema smisla da dalje idemo što se mene tiče over and out. Mi smo u svakom smislu giganti i institucija, a ja bi volio da ste i vi ali niste nažalost itd..
U posljednje 4 godine, ti samo možeš sjesti i plakati šta ću ti ja, ali samo ti nemoj crknut od muke. :lol:

slika
Zadnja izmjena: zeljooooo, dana/u 09 maj 2013, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.