[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Sad već prosjek od igrača, bolje rečeno.Dzoni je napisao/la:Ma kakav Rooney.
Cavani je trenutno jedan od najboljih (za mene licno najbolji) napadaca svijeta.Lik je stroj,trpa na sve moguce nacine.Nogom,glavom...za njeg totalno ne bitna stvar.
Rooney je nekako grohno u posljednjih par sezona,nije vise ni sjena onog Rooneya prije 5-6 sezona.
Po dolasku u Manchester je bio ubica,sad vec...
Naravno da ne.trxel je napisao/la:Malo pretjerujes, ne? 12 golova, 10 asist, u 27 nastupa, a moze se reci kao AM/CM..
Master dajvingaDesimaL je napisao/la:Tako se to radi![]()
[youtube][/youtube]
Nije ovo tema za tu pricu, al recu da je Wayne vise podredjen ekipi, i ne igra svoju poziciju. Gledam united svaku utakmicu, ne trebam necije misljenje da budem siguran oko toga. Naravno da je blistao, i da nije onaj isti, ali kad imas napadaca kao RVP, sta mislis da je i Wayne dao preko 20 golova, uvjek jedan odskace po statistici u istom timu, itd.. Radi malo vise nezahvalan posao. Ali nije sto bi mogao biti. Dosta oko toga, ovdje.mandraX je napisao/la:Naravno da ne.trxel je napisao/la:Malo pretjerujes, ne? 12 golova, 10 asist, u 27 nastupa, a moze se reci kao AM/CM..
Eto pogledaj komentare forumaša na temi Man Utd, simpatizera istog kluba, koji realno više prate igre Rooney-a neg' ja.
Svi se slažu oko istog, tj. da je ovo najgora sezona Rooneya u dresu Man Utd-a.
još je smiješniji bio onaj pad kad je demikelis dobio drugi žuti...jadno...Johny je napisao/la:Master dajvingaDesimaL je napisao/la:Tako se to radi![]()
[youtube][/youtube]
Sa ovom statistikom covjek ima pravo da se posere u 16-ercu i trazi penal a ne...
Naravno da nije jedini , ima veliku konkurenciju u klubu ali je i dalje Master i nedodirljivi kralj padavicarstva.I da dodam da nije jedini,dakako..
Ma ne mogu oni zajedno prismrditi Masteru novog fudbalskog pokreta.Ronaldo je ja mislim jedini fudbaler na Svijetu koji ima vise dajving kompilacija nego recimo kompliacija golova ili asistencija.Toxicity je napisao/la:Dok je Busquetsa, Alvesa, Pedrita i kralja dajvanja Sancheza dolaziti na temu Reala i pričati o dajvanju Ronalda (gdje je i sam pokazao golmanu da nije bio penal) je u najmanju ruku smiješno.
Pa ti ocito ne shvatas poentu fudbala kao igre.Toxicity je napisao/la:Nije problem dajvat kad imaš takvu statistiku i kad si BOG u Realu, i dajvat a obična si krampa u ekipi kao Sanchez i Pedro, kontaš?![]()
A o poduhvatima Alvesa kojeg je Pepe promašio i koji je završio na nosilima i nakon 20 sekunda lik šprinta brže od Bolta bi se dale napisati bajke i romani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.