NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

LG97DM
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la LG97DM » 28 apr 2013, 11:24

rodjak je napisao/la:sve je to OK , ali rejting i tradicija ne idu vam u prilog.Da je ovo normalna drzava timovi tipa Gosk,Olimpic i jos koji slican ne bi imali mjesto ni u federalnoj ligi a kamo li u PL.Ali u ligi kakvu imamo dovoljno je koju utakmicu kuci dobiti ,koju kupiti u gostima i koju dobiti na poklon od "brace" kojima ne trebaju bodovi i eto ti opstanka,hebi ga :roll:
Lani se izvukoste kroz iglene usi,a to ce izgleda biti i ove godine :roll:
Aj lako što za nas kažete, nego Olimpic nema mjesta u PL, a ljudi 3. na tablici, jedna od rijetkih su ekipa koja nije mesarski i na 'ciganluk' igrala na Podavali.
Čuj nemamo tradiciju, osnovani smo 1919. (među starijim klubovima u ligi). U bivšoj državi igrali smo 3. ili 4. ligu (sve sa domaćim igračima, koji nisu bili profesionalci, nego ljudi koji su radnim danima radili u polju ili negdje drugo, a nedjeljom bi igrali utakmicu). U HRHB ligi smo bili oko sredine čak i pri vrhu, kao i u 1. ligi FBiH u kojoj smo bili 10 godina.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 28 apr 2013, 11:28

bekicamir je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Sretno u borbi za opstanak lavovima,iduca utakmica protiv Sirokog to su sigurna tri boda!
Neka dusmani crknu samo neka onog mesarskog Travnika vise ne gledamo u premijer ligi!
Sutra ce ovaj klub iz Vrapcica da vam pomogne posto su i oni citavu sezonu pri dnu pa im je svaki bod bitan a ove polusezone su cvrst orah momci iz Vrapcica svakom pa tako ce biti i Travniku!
Izbacicete vi moj qurac moj na taj nacin.Sta to vi mislite da ce neko to ovdje gledati u Travniku sta radite i odustati od lige.Samo polako igrace i tvoj hibridni klub prvu federacije uskoro.Vi cete nekoga izbaciti.Vidjecemo sutra.A Travnik ce da pukne GOSKA u Gabeli ne zaboravi sta sam ti rekao.Vi kako igrate ovo proljece vama je izgleda mjesto u nizem rangu...O ja nasao se navijac jakog kluba da pametuje nekome.Da nije rata bilo ne bi nikada ni igrali nogomet.Ovako mozete -na otetom stadionu...Vidio sam kakva ste ekipa protiv nas na djelu.Poklopi se i suti bolje ti je ...nabijem i tebe i tvoj klub....

A da ti je klub mesarski to svatko zna,par puta su igracima HSK Zrinjskog gore noge pucale a niti zuti se nije dobivao ,onako domacinski mesarski,a da cete ove godine u ligu federacije i da cete tamo ostati jedno 10ak godina to ti je ziva istina!
Pogledaj malo raspored imate 2. na strani i odlazite Gosku koji je kompletan a Bosnjak ,Bekic i Jusufbasic ce vas demolirati! :D
Pozdrav tebi nekulturni stvore!
Moja Djemila kada se igrao nogomet u Mostaru u Travniku je tek tvoj "grad" za 17 godina osnovao NK Travnik ,ako ne znas racunati to ti je npr..da ste vi igrali lopte 1990 a Zrinjski nastao 2007....eeejjjjj 17 godina ...informiraj se
!U Mostaru se igrao nogomet uvjek,ali se klub zvao Velez .U republickoj ligi igrala je Mostarska Lokomotiva.
Nemoj bolan meni o tradiciji.Vas nije bilo nigdje 40 godina.Ukinuli su vas ljudi jer vi u normalnoj drzavi kakva je bila niste ni mogli igrati gajeci svoju nacisticko -ustasku tradiciju mrznje prema svemu drugacijem koju pokazujete i dan danas i da je srece ponovo vas treba ukinuti. Da je nogomet ono stoj jest takvih klubova kao tvoj nebi ni bilo.Vi niste ni igrali nogomet 40 godina nikako .Racunaj sad malo ko duze igra nogomet moj ili tvoj KLUB.Kome ti pricas .A to za ispadanje vidjet cemo...prognoziraju to Travniku ima vec evo 10 godina.Nismo mi naivni kao Sloboda da ljudima uzmete pare pa ih prevarite.za ta gostovanja ja puno ne brinem...A sto se kulture tice ja uvjek uzvratim reciprocno.Gospodi -gospodski a onima koji pokusavaju biti bezobrazni jos bezobraznije.Jer to su zasluzili i jedni i drugi....Sto se GOSK-a tice ljudi ako ostanu svaka im cast ,ali morace preko nas direktno.Sto se mene tice vise cjenim GOSK nego tvoj nacisticki klub stotinu puta.I ako oni ostanu a mi ispadnemo ja im cestitam prvi.Sta si se to ti nasao da dodjes ljudima na temu da budes nesto interesantan kretenu glupi.... :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 28 apr 2013, 11:39

Sretno u borbi za opstanak, veoma korektni ste kao domacini i zbog toga bih volio da ostanete u ligi. Ne mogu zaboraviti gostoprimstvo kada smo nas 4 dosli u Gabelu i kada smo prihvaceni kao da dolazimo u najmanju ruku iz Zagreba. Sto se tice Travnika, cinjenica je da su vazda bili mesarska ekipa. Pozdrav od robije. ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 28 apr 2013, 11:45

Dushi_Rob je napisao/la:Sretno u borbi za opstanak, veoma korektni ste kao domacini i zbog toga bih volio da ostanete u ligi. Ne mogu zaboraviti gostoprimstvo kada smo nas 4 dosli u Gabelu i kada smo prihvaceni kao da dolazimo u najmanju ruku iz Zagreba. Sto se tice Travnika, cinjenica je da su vazda bili mesarska ekipa. Pozdrav od robije. ...
da mi jesmoMESARI zato sto godinama ne igramo kako vi kokuzi svirate .Znas o cemu pricam .E zato smo jos u ligi a vidjecemo hocemo li ispasti... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

bajdo17
Kontakt:

Post Postao/la bajdo17 » 28 apr 2013, 12:05

Gabela ispada 200% uhicen je sportski direktor Lujo Ilic u akciji SIPE, eto sad su im sve lađe potonule

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 28 apr 2013, 12:20

bajdo17 je napisao/la:Gabela ispada 200% uhicen je sportski direktor Lujo Ilic u akciji SIPE, eto sad su im sve lađe potonule
Tko ti je to rekao?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2013, 12:24

bajdo17 je napisao/la:Gabela ispada 200% uhicen je sportski direktor Lujo Ilic u akciji SIPE, eto sad su im sve lađe potonule
provjereno?

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 28 apr 2013, 12:31

AlemC85 je napisao/la:
provjereno?
Ma bolan vidis da laze -.-

bajdo17
Kontakt:

Post Postao/la bajdo17 » 28 apr 2013, 14:35

Momci vi mozete vjerovat il ne, al informacija ce se pojavit u novinama za 2-3 dana al odma vam govorim provjereno 10000% iz samog vrha ;)

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 28 apr 2013, 14:37

Medju uhapsenim sa Budimirom je i neko sa inicijalima L.I. More bit da je to Lujo.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2013, 14:45

bajdo17 je napisao/la:Momci vi mozete vjerovat il ne, al informacija ce se pojavit u novinama za 2-3 dana al odma vam govorim provjereno 10000% iz samog vrha ;)
ne vjerujem da će GOŠK ispasti zbog luje ilića...

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 28 apr 2013, 15:16

'More bit', a i ne mora :mrgreen: :mrgreen:

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 05 maj 2013, 18:00

Velika tri boda koja ostavljaju Lavove u igri! Steta sto su oni Trebinjci prodali utakmicu Travniku ali za nadati se da ce nasi prijatelji iz Sirokog Brijega uzeti sva tri boda sa Pirote vec u srijedu.

Tesko gostovanje u Zenici, kakva su ocekivanja?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 05 maj 2013, 18:07

mak_033 je napisao/la:Velika tri boda koja ostavljaju Lavove u igri! Steta sto su oni Trebinjci prodali utakmicu Travniku ali za nadati se da ce nasi prijatelji iz Sirokog Brijega uzeti sva tri boda sa Pirote vec u srijedu.

Steta sto su vama prodate 4 utakmice!

Na kraju cete opet ispasti,kome trebaju seoske ekipe?

jesus345
Kontakt:

Post Postao/la jesus345 » 06 maj 2013, 13:36

KrajPrice je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:Velika tri boda koja ostavljaju Lavove u igri! Steta sto su oni Trebinjci prodali utakmicu Travniku ali za nadati se da ce nasi prijatelji iz Sirokog Brijega uzeti sva tri boda sa Pirote vec u srijedu.

Steta sto su vama prodate 4 utakmice!

Na kraju cete opet ispasti,kome trebaju seoske ekipe?
čovjek navija za želju :lol:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 09 maj 2013, 13:10

Na ovoj temi nisam nikako pisao ali evo morat cu dodati jos dvije rijeci:

ISPAST, ISPAST

Kipo
Kontakt:

Post Postao/la Kipo » 09 maj 2013, 13:29

FliX je napisao/la:Na ovoj temi nisam nikako pisao ali evo morat cu dodati jos dvije rijeci:

ISPAST, ISPAST
Dosad nisi pisao, ali si zato sad sve nadoknadio i napisao izrazito uman post :D

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 11 maj 2013, 17:42

Bolja ste puno ekipa i zaslužujete da ostanete, to ste pokazali u 1. pol, mada je i Travnik imao neke šanse i mogao lako povesti 0:1, ali realno GOŠK bolji, ne znam šta se treba desiti u 2. pol da ispuste ovu prednost.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 11 maj 2013, 20:53

zrinjke je napisao/la:Bolja ste puno ekipa i zaslužujete da ostanete, to ste pokazali u 1. pol, mada je i Travnik imao neke šanse i mogao lako povesti 0:1, ali realno GOŠK bolji, ne znam šta se treba desiti u 2. pol da ispuste ovu prednost.
Danas se jasno moglo vidjeti koja ekipa zaslužuje igrati BHT Premijer ligu BiH, oni koji nisu imali prilike biti na Podavali imali su prijenos na BHT1.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 maj 2013, 22:15

po igri od danas zaslužuju obje :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.