Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nacho >>> Twitteras
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@M4kaveli Hebote vodis racuna vise o Ronaldu nego o sebi
I po navljas se kao papagaj,samo trazis dlaku u jajetu a nikad da pohvalis covjeka koji nesebicno razigrava trutove kao sto je Benzema

I po navljas se kao papagaj,samo trazis dlaku u jajetu a nikad da pohvalis covjeka koji nesebicno razigrava trutove kao sto je Benzema

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kanta diabolik.M4kaveli je napisao/la:Samo realno.geoxx je napisao/la:Jel to predizborna kampanja za kantu godine ? Odbranices titulu , ne brigaj.M4kaveli je napisao/la:Joj Cristiana dajvera.![]()
Al' znaci svaku tekmu po 2-3 velika dajva napravi.
Da ne pricamo o smijesnom indirektu.
Bujrum pobi me dokazima.
Pa ono je sramota.
Demichelisa posla u svlacionicu svojim simuliranjem, poslije toga pade preko Kamenog u pokusaju da izvuce penal.
Na avataru slika najvećeg smeća današnjice što se divinga i glume tiče a vaka spika.Ti nisi lud ko arena ti si samo glup jer želiš biti lud kao on.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
@madridist dobro ti ide ta zaludjenost, samo nastavi.
Nije on djabe najomrazeniji igrac u Primeri.
Al' znaci svaku tekmu po 3-4 velika dajva.
Voli sutat one slobodnjake nego se hljeba najest.

Nije on djabe najomrazeniji igrac u Primeri.
Al' znaci svaku tekmu po 3-4 velika dajva.
Voli sutat one slobodnjake nego se hljeba najest.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
197-200
G.O.A.T
Mesut bi mogao propustit finale kupa.
G.O.A.T
Mesut bi mogao propustit finale kupa.
Ljudi sta mislite da cvaknemo Roony-a,vidim ode SAF pa sad bi ga lakse mogli dovesti. msm kad bi birao izmedju Cavani i Roonya uvjek bi ovog drugog odabrao.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
rooney je jos jedan od milion igraca za koje se pise da iduce sezone igra za bayern
sto se tice naseg buduceg napadaca ne bi imao nista protiv da on bude jedan od ove trojice: aguero, lewandowski ili dzeko, naravno cavani i falcao prije njih ali mislim da su psg i chelsea to vec odradili u svoju korist 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sta je golman ovdje planiro da ucini sa ovim

Ozil izgleda mjesec dana van terena.Znaci nece igrati protiv Atletica.

Ezel

Ozil izgleda mjesec dana van terena.Znaci nece igrati protiv Atletica.

Ezel

Sretno zmajevi!!
Xabi Alonso: "Of course I'll be here next season"
toliko o tome..
toliko o tome..
Ako je nemoguće dovst Cavanija ili Falcaoa onda brate Edin je moj prvi izbor umjesto Higuaina ili Benzeme.
Džeko ima sve što nam treba .
Džeko ima sve što nam treba .
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
WtfMARCELO je napisao/la:Sta je golman ovdje planiro da ucini sa ovim![]()
![]()

Jerzi Dudek ples zastrasivanja..
ono kontas kad su vec svi igraci ostali na crti , da ce i golman ..
inace Pero poceo prcat barcelonu oko Neymara malo..
ono kontas kad su vec svi igraci ostali na crti , da ce i golman ..
inace Pero poceo prcat barcelonu oko Neymara malo..
Da se hoće pitanje transfera riješit do kraja juna tako da u julu samo formalno predstave pojačanja i krenu sa pripremama,sezona će biti sabijena i ubrzana zbog svjetskog prvenstva 2014 tako da će fizička sprema bit od presudne važnosti,trakavice do zadnjeg dana prelaznog roka su glupost koja destabilizira ekipu a takve transfere presidente obožava,nadam se da će ovog puta to preskočiti.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
uz prijeko potrebnog napadaca pitanje od velike vaznosti je da li traziti stopera a ramosa vratiti na beka ili traziti beka, licno bi volio da kupimo nekog beka provjereno dobrog i kvalitetnog, stoperi da ostanu varane i ramos, pepe na klupi, albiol neka leti ali pred nama je da vidimo sta ce se na kraju desiti 

Ma daj vise da se kupi taj bek neka Rame na stoperskoj poziciji.LenBias je napisao/la:uz prijeko potrebnog napadaca pitanje od velike vaznosti je da li traziti stopera a ramosa vratiti na beka ili traziti beka, licno bi volio da kupimo nekog beka provjereno dobrog i kvalitetnog, stoperi da ostanu varane i ramos, pepe na klupi, albiol neka leti ali pred nama je da vidimo sta ce se na kraju desiti
Zna on odigrat i na beku al mi je bolji kao stoper.
Ja se nadam da ova prica oko Carvajala nece bit suplja i da ce bas on biti taj koji ce nas pojacat.
Gledao sam ga par puta ove godine,i mogu reci da mi se jako svidja nacin na koji je odigrao te utakmice.
Mislim da bi on bio pravo pojacanje.
-
- Kontakt:
Prateći par zadnjih sezona,i trenutno stanje u Bayernu ne bi me nimalo čudilo da se Mario Gomez
počne ozbiljnije dovoditi u vezu sa Realom.Mislim da bi TRPO u pravom smislu te riječi.Golove
Prelazni rok jos nije počeo,a i dug je pa će se vidjeti.
počne ozbiljnije dovoditi u vezu sa Realom.Mislim da bi TRPO u pravom smislu te riječi.Golove

Prelazni rok jos nije počeo,a i dug je pa će se vidjeti.
1.ALLAH-2.POSLANIK s.a.v.s.-3.VATAN i PORODICA-4.PRIJATELJI-
5.FC BAYERN MÜNCHEN
5.FC BAYERN MÜNCHEN
Vidi se da ne pratis United zadnjih nekoliko sezona, dok bi uzeo Rooneya prije Cavanija.emir18 je napisao/la:Ljudi sta mislite da cvaknemo Roony-a,vidim ode SAF pa sad bi ga lakse mogli dovesti. msm kad bi birao izmedju Cavani i Roonya uvjek bi ovog drugog odabrao.

Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 09 maj 2013, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ja Mance i pokusaja

Ma kakav Rooney.
Cavani je trenutno jedan od najboljih (za mene licno najbolji) napadaca svijeta.Lik je stroj,trpa na sve moguce nacine.Nogom,glavom...za njeg totalno ne bitna stvar.
Rooney je nekako grohno u posljednjih par sezona,nije vise ni sjena onog Rooneya prije 5-6 sezona.
Po dolasku u Manchester je bio ubica,sad vec...
Cavani je trenutno jedan od najboljih (za mene licno najbolji) napadaca svijeta.Lik je stroj,trpa na sve moguce nacine.Nogom,glavom...za njeg totalno ne bitna stvar.
Rooney je nekako grohno u posljednjih par sezona,nije vise ni sjena onog Rooneya prije 5-6 sezona.
Po dolasku u Manchester je bio ubica,sad vec...

meni se cini da taj carvajal i da dodje moze biti samo jedan od pokusaja i promasaja, jedna sezona muke i opet iduci prelazni rok razmisljanje koga dovesti i kakoDzoni je napisao/la:Ma daj vise da se kupi taj bek neka Rame na stoperskoj poziciji.LenBias je napisao/la:uz prijeko potrebnog napadaca pitanje od velike vaznosti je da li traziti stopera a ramosa vratiti na beka ili traziti beka, licno bi volio da kupimo nekog beka provjereno dobrog i kvalitetnog, stoperi da ostanu varane i ramos, pepe na klupi, albiol neka leti ali pred nama je da vidimo sta ce se na kraju desiti
Zna on odigrat i na beku al mi je bolji kao stoper.
Ja se nadam da ova prica oko Carvajala nece bit suplja i da ce bas on biti taj koji ce nas pojacat.
Gledao sam ga par puta ove godine,i mogu reci da mi se jako svidja nacin na koji je odigrao te utakmice.
Mislim da bi on bio pravo pojacanje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.