ako si u Zenici imas u Robnoj Kuci Zeničanka, butik 'FRESH' poznatiji kao 'Kod sestara'enobarca je napisao/la:Da ne znate gdje bih mogao kupiti ove bermude
Hvala

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ako si u Zenici imas u Robnoj Kuci Zeničanka, butik 'FRESH' poznatiji kao 'Kod sestara'enobarca je napisao/la:Da ne znate gdje bih mogao kupiti ove bermude
Hvala
Na Ilidzi.Ne znam je li se otvorio sad u Alti.jasmin10 je napisao/la:gdje u sarajevu ima deichman
Ako racunas Lukavicu pod Sarajevo imas i tu u TC "Tus" bio ja kada sam stigao ovde.jasmin10 je napisao/la:gdje u sarajevu ima deichman
30-40KM nije vise sigurnoDonnie Darko je napisao/la:Pravo pitanje je, koliko???
hvala jaskoHead je napisao/la:Na Ilidzi.Ne znam je li se otvorio sad u Alti.jasmin10 je napisao/la:gdje u sarajevu ima deichman
Pogledaj u Alti.Radnja Jeordies,tu sam ja sebi uzeo prosle godine.jasmin10 je napisao/la:hvala jaskoHead je napisao/la:Na Ilidzi.Ne znam je li se otvorio sad u Alti.jasmin10 je napisao/la:gdje u sarajevu ima deichman![]()
a lukavicu ne racunam pod Sarajevo
ps- gdje ima najbolja ponuda sakoa i kosulja i pantalonasutra aBd idem odijelo kupovat
Bas mi je drago.jasmin10 je napisao/la:kupio sam odijelo napokonhvala Bogu
kupio sam ga jaskoo tamo gdje si i ti svoje kupio
enobarca je napisao/la:Da ne znate gdje bih mogao kupiti ove bermude
Hvala
Sa strane na keca gore ostavi na 2 i neka ti istanji kosu i rijesen problem,ja imam gustu i ostru kosu pa se tako sisam vec duze vrijemelev77 je napisao/la:Ne cuci mi nikako kec :/
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul i 29 gostiju.