Jesi smješan-ne piši glupostialan_kardec je napisao/la:koliko li je gracić platio, da mi je znat? kako je ovo bilo ofirno, auu.
FK Slavija
Re: FK Slavija
OLIMPIC je institucija a vi mislite i pišite šta hocete.HVALAarbitraža je napisao/la:Ma jašta je. Ovaj Olimpic sve pokupova![]()
![]()
![]()
![]()
A tek sudija, osam penala vam nije svirao, sedam 100 posto šansi vam je prekinuo zbog navodnog ofsajda i 9 crvenih nije dosudio igračima Olimpica.
Sretno.
Next.
- alan_kardec
- Kontakt:
pabizo je napisao/la:Jesi smješan-ne piši glupostialan_kardec je napisao/la:koliko li je gracić platio, da mi je znat? kako je ovo bilo ofirno, auu.
pola lukavice o tome pričalo prije utakmice.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Neki porazi bole vise od drugih ovo sto Kardec pise se pricalo i uvjek ce se pricati ali ima istine da ko je bio juce na tekmi mogao da vidi da nasi nisu nesto puno grizli ali ja gledam ovako na tu tematiku bar sto se tice Olimpika.Na prvomajskom rostilju igraca Slavije igraci Olimpika sto je po meni normalno momci se druze pa mi je i logicno da negrizes previse ali sam bar ocekivao remi.Tako da sam realno razocaran vidjenim a od Olimpika sam ocekivao vise jer oni ovde uvjek igraju dobro ali boli ih cosak uzeli su bodove!!!!
U zadnjih 5 kola od mogucih 15 mi uzeli 4 boda,3 poraza pa remi sa Gradinom sto je isto kao poraz i pobjeda nad Rudarom!!!!Pa malo li je u tri lijepe materine!!!!Izgubili smo igru sto smo imali kod Capljica a sto je najtragicnije izgubili smo i ono malo raje sto se vratilo da gleda Slaviju a djukele u upravi boli neka stvar.Njima je bitno ko voda bolju svalerku dabogda se nedigo nijednom!!!!!Ma ni igraci nisu budale kad vide ko ih vodi zasta da se bore,zasta da ginu mada opet kazem da su ti momci jedina svjetla tacka i samo zbog njih dolazim i uvjek cu dolaziti!!!!
Jedino sto ce biti realno na kraju sezone jeste da Seslija sam da ostavku. Ovako definitivno ne ide. Ne samo poraz od Sarajeva,to je sasvim logican sled jer Sarajevo bi i bez ili sa Seslijom verovatno izaslo na kraj sa Slavijom ali ostale utakmice i sama igra u tim utakmicama je porazavajuca.
Jedino sto mi se svidja kod njega jeste sto sansu daje klincima poput Gigovica,Berjana,Ikonic protiv Olimpica...
Jedino sto mi se svidja kod njega jeste sto sansu daje klincima poput Gigovica,Berjana,Ikonic protiv Olimpica...

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja sranja velikog nemogu na finale kupa!!!! I ovi Svicarci nasli kad ce doci!!!!!Srecno momci danas da pobjedite i osvojite taj kup!!!!
Respekt za Slaviju!!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kolege-n ... ica/105080" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kolege-n ... ica/105080" onclick="window.open(this.href);return false;
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Stvarno lijep gest mladih nada Slavije samo ostaje zal za rezultatom ali najvaznije da se od ove djece naprave pravi ljudi pa onda sve ostalo!!!!Ova djeca su definitivno me kupila za ubuduce tako da im zelim sve najbolje na svjetu!!!!Veliki respekt!!!!!Tek sad mi je pravo krivo sto nisam bio na tekmi danas da se oda posljednji pozdrav za naseg Staneta!!!!
Danas bas rutinska pobjeda a ovaj Velez nije losa ekipa bar su se meni danas dopali nisu se branili igrali su otvoreno a nasi igrali koliko im dosta!!!!Prije meca svi nasi u Tomu na rucku e ono je lijepa slika kad su svi zajedno igraci na rucku bas ih je bilo gotiva vidjeti!!!!
Ja koliko sam upoznat unazad pola godine pred svaku domacu utakmicu momci imaju zajednicki rucak u Tomu.lovcen16 je napisao/la:Danas bas rutinska pobjeda a ovaj Velez nije losa ekipa bar su se meni danas dopali nisu se branili igrali su otvoreno a nasi igrali koliko im dosta!!!!Prije meca svi nasi u Tomu na rucku e ono je lijepa slika kad su svi zajedno igraci na rucku bas ih je bilo gotiva vidjeti!!!!

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jeste kralju ali danas bila neka ekipa novinara sa sportkluba koji su se isto tako odusevili kako su momci opusteni kako su imali vremena da se upoznavaju sa klincima koji su bili u blizini!!!Mislim da tu vrstu zajednickog rucka pred tekme trebaju nastaviti da praktikuju!!!!Devil je napisao/la:Ja koliko sam upoznat unazad pola godine pred svaku domacu utakmicu momci imaju zajednicki rucak u Tomu.lovcen16 je napisao/la:Danas bas rutinska pobjeda a ovaj Velez nije losa ekipa bar su se meni danas dopali nisu se branili igrali su otvoreno a nasi igrali koliko im dosta!!!!Prije meca svi nasi u Tomu na rucku e ono je lijepa slika kad su svi zajedno igraci na rucku bas ih je bilo gotiva vidjeti!!!!
Rasevic uzeo papire i Dujkovic isto za Kokota se prica da ima ponude za vani!!!!!
dolazim u miru,kakav je Raševic igrač?hvala unaprijed
-
- Kontakt:
Može li netko napisati kakav je stoper Radosav Aleksic kakav se kod vas pokazao?
Pozdrav!
Pozdrav!
Jak u svim segmentima igre od tehnike do borbenosti bas dobar igrac igra srcem a ima i iskustvo kod nas je dvije godine i za njega ces cuti samo rjeci pohvale!!!!nesto se pricalo da ima neke ponude jeli to i Zrinjski zainteresovan!!!!ZrinjskiMostar je napisao/la:Može li netko napisati kakav je stoper Radosav Aleksic kakav se kod vas pokazao?
Pozdrav!
Rasevic je brz fudbaler koji najcesce igra po strani i koji je tehnicki mozda jedan od najpotkovanijih u premijer ligi,ide mu dobro i realizacija pa ni necudi sto vec ima nekih ponuda za njega!!! Rase je licno meni poslije Kokota bio nas najbolji igrac!!!haris10 je napisao/la:dolazim u miru,kakav je Raševic igrač?hvala unaprijed
-
- Kontakt:
Izgleda da se pregovora sa njim! Hvala za info!lovcen16 je napisao/la:Jak u svim segmentima igre od tehnike do borbenosti bas dobar igrac igra srcem a ima i iskustvo kod nas je dvije godine i za njega ces cuti samo rjeci pohvale!!!!nesto se pricalo da ima neke ponude jeli to i Zrinjski zainteresovan!!!!ZrinjskiMostar je napisao/la:Može li netko napisati kakav je stoper Radosav Aleksic kakav se kod vas pokazao?
Pozdrav!
Pozdrav!
ima li ko da mi moze reci ko je trenutno predsjednik fk slavija....i kakav je igrac ovaj perisic sto se spominje da bi trebao doci u zelju
Predsjednik je jedna velika djukela a mali Make je dobar igrac samo mu fali da fizicki ojaca a kad nas igra standardno dvije-tri sezone cak je bio i kapiten i ja sam cuo za interesovanje Zelje ali nebi volio da dodje kod vas jer je on nas miljenik i mnogo dobar momak!!!!Ipak sve je moguce jer od have se ne zivi!!!!!tmtmtmtm je napisao/la:ima li ko da mi moze reci ko je trenutno predsjednik fk slavija....i kakav je igrac ovaj perisic sto se spominje da bi trebao doci u zelju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.