Heat nema odgovora na Bullsovu ofanzivu u ovoj utakmici, sa puno protoka lopte, jednstavno sva njihova defanziva tada nestaje.
GOOO BULLS!
Ko sto Kerr kaze, ovakvom igrom je Dallas pobijedio Heat u finalu 2011-te.
Ma da. Nemoj samo komentara kao što je bilo za Rondo "Mnogi navijači Lakersa sada slaverio_Ferdy88 je napisao/la:Kakvu ba žrtvu, ako nećeš da odgovoriš ne moraš, nisam nikad pravio i neću, ti me ne poznaješ i nemoj govoriti o nećemu o čemu nemaš pojmaCarlo je napisao/la: Da, Felton je najbolji playmaker ikada.
rio, ne rise. Previše si tvrdoglav da bih se ja raspravljao s tobom. Non stop praviš neku žrtvu od sebe ko si kakva trudnica.
Kakav bolan komentar, o čemu ti pričaš, nemaš pravo govoriti ništa o meni jer me ne poznaješ i ne znaš ništa o meni i zašto sam napisao to o Rondu nakon povrede, objasnio sam već nekome ovdje da je bilo u afektu, ali isto tako siguran sam da su neki slavili, možda ne na ovom forumu, ali uvijek ima takvih bolesnikaCarlo je napisao/la:Ma da. Nemoj samo komentara kao što je bilo za Rondo "Mnogi navijači Lakersa sada slaverio_Ferdy88 je napisao/la:Kakvu ba žrtvu, ako nećeš da odgovoriš ne moraš, nisam nikad pravio i neću, ti me ne poznaješ i nemoj govoriti o nećemu o čemu nemaš pojmaCarlo je napisao/la: Da, Felton je najbolji playmaker ikada.
rio, ne rise. Previše si tvrdoglav da bih se ja raspravljao s tobom. Non stop praviš neku žrtvu od sebe ko si kakva trudnica.( " ili kada je bila godišnjica tragedija igrača uniteda pa si bacio sličan komentar. Nemoj da idemo u off, previše si soft da bih se ja sad raspravljao s tobom.
Da ne bude sve off. Chicago odličan na početku.
Ovo mu je jedna od najglupljih izjava ikada, a bila je plod one serije protiv Cavsa, gdje su ih Cavsi rastavljali na proste faktore, a on se pokoskao s Jamesom. Kako god, mnogo veci igraci od njega su igrali u Clevelandu (Price, Daugherty, Carr, Kemp, Shaq) i nisu se zalili na grad i navijace. Ja koliko razumijem svijet sporta, niko ne bi trebao birati ekipu prema tome da li ce se moci suncati ili da li ima mnogo klubova za dernecenje. Evo Miami ima sve to, a opet im posjecenost dvorane smijesna, dok to nije slucaj sa Clevelandom, pa cak ni u ovom vremenu rebuildinga. Znam da nije vezano za temu Chicaga, ali nisam mogao ostati nijem na ovaj clip.kad_kako je napisao/la:"I never heard anybody say I'm going to Cleveland on vacation?"![]()
[youtube][/youtube]
Pa da, nije ga čuvao u PO, a Felton je još 2x bolji sad nego u regularnoj sezonirio_Ferdy88 je napisao/la: Kakav bolan komentar, o čemu ti pričaš, nemaš pravo govoriti ništa o meni jer me ne poznaješ i ne znaš ništa o meni i zašto sam napisao to o Rondu nakon povrede, objasnio sam već nekome ovdje da je bilo u afektu, ali isto tako siguran sam da su neki slavili, možda ne na ovom forumu, ali uvijek ima takvih bolesnika![]()
Ti si prvi otišao u off jer nemaš argumenta, James nije igrao u PO protiv Feltona, a protiv Rosea jeste i to 5 tekmi, od kojih ga je u 4 zaustavio
Ne osporavam da Felton nije dobar igrač, čak štaviše možda i najbolji vaš u PO, ali i James također podiže nivo igre u PO u odnosu na reg sezonu gdje je bio MVP, a možda i budemo imali priliku vidjeti njihov duel u POCarlo je napisao/la: Pa da, nije ga čuvao u PO, a Felton je još 2x bolji sad nego u regularnoj sezoni
Bezveze 5 TOa napraviše, moglo se ovo bolje izvesti, posebno zadnji napad kada Noah nije imao kome dodati.
Udvaja ga najbolja odbrana perimetra u ligi,a decko tek dosao u nju!Mislis da je to lako?grgr je napisao/la:Kako je los ovaj teague nemoguce da ne mozes prec pola terena a da si draftovan pa makar i 60 ti :S
Trosi se puno u defanzivi za razliku od prijasnjih uloga koje je imao u timovima. Kod nas je usao u igru radi odbrane, a tamoda pogodi koju tricu. Zato i Cook igra ispred Hamiltona, bolji odbranbeni igrac.adriano_leite je napisao/la:Gdje li je Cook izgubio onaj prelijepi sut koji je imao ranije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.