Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 09 maj 2013, 01:15

Sta je ovo utakmica na vrijeme pocela, tacno u 1 sat. :o :mrgreen:

Heat nema odgovora na Bullsovu ofanzivu u ovoj utakmici, sa puno protoka lopte, jednstavno sva njihova defanziva tada nestaje.

GOOO BULLS!

Ko sto Kerr kaze, ovakvom igrom je Dallas pobijedio Heat u finalu 2011-te.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 09 maj 2013, 01:16

Šta je ovo poluprazna dvorana. :o :lol:

15:12 - dobar protok lopte u napadu :)
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 maj 2013, 01:16

Bice zaista steta ako Thibodeau ne odvede Chicago nekada do titule. Pogledas tri akcije u napadu i tri odbrane i vidis rukopis trenera.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 09 maj 2013, 01:17

dzejms je najbolji odbrambeni igrac ikad , sta vam je : / naravno da ne moze branit sve pozicije jbm mu
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 maj 2013, 01:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Da, Felton je najbolji playmaker ikada.

rio, ne rise. Previše si tvrdoglav da bih se ja raspravljao s tobom. Non stop praviš neku žrtvu od sebe ko si kakva trudnica.
Kakvu ba žrtvu, ako nećeš da odgovoriš ne moraš, nisam nikad pravio i neću, ti me ne poznaješ i nemoj govoriti o nećemu o čemu nemaš pojma ;)
Ma da. Nemoj samo komentara kao što je bilo za Rondo "Mnogi navijači Lakersa sada slave :(( " ili kada je bila godišnjica tragedija igrača uniteda pa si bacio sličan komentar. Nemoj da idemo u off, previše si soft da bih se ja sad raspravljao s tobom.

Da ne bude sve off. Chicago odličan na početku.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 maj 2013, 01:24

Kako glupo izgubismo nekolko lopti sad i odmah kontre iz koji James zakucava. Sad bi neko reko on nas razvaljuje, a sve sto je u napadu trebao uradit je zakucat loptu u obruc bez ikakvih smetnji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 maj 2013, 01:26

Carlo je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Da, Felton je najbolji playmaker ikada.

rio, ne rise. Previše si tvrdoglav da bih se ja raspravljao s tobom. Non stop praviš neku žrtvu od sebe ko si kakva trudnica.
Kakvu ba žrtvu, ako nećeš da odgovoriš ne moraš, nisam nikad pravio i neću, ti me ne poznaješ i nemoj govoriti o nećemu o čemu nemaš pojma ;)
Ma da. Nemoj samo komentara kao što je bilo za Rondo "Mnogi navijači Lakersa sada slave :(( " ili kada je bila godišnjica tragedija igrača uniteda pa si bacio sličan komentar. Nemoj da idemo u off, previše si soft da bih se ja sad raspravljao s tobom.

Da ne bude sve off. Chicago odličan na početku.
Kakav bolan komentar, o čemu ti pričaš, nemaš pravo govoriti ništa o meni jer me ne poznaješ i ne znaš ništa o meni i zašto sam napisao to o Rondu nakon povrede, objasnio sam već nekome ovdje da je bilo u afektu, ali isto tako siguran sam da su neki slavili, možda ne na ovom forumu, ali uvijek ima takvih bolesnika ;)

Ti si prvi otišao u off jer nemaš argumenta, James nije igrao u PO protiv Feltona, a protiv Rosea jeste i to 5 tekmi, od kojih ga je u 4 zaustavio ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 maj 2013, 01:27

kad_kako je napisao/la:"I never heard anybody say I'm going to Cleveland on vacation?" :lol:

[youtube][/youtube]
Ovo mu je jedna od najglupljih izjava ikada, a bila je plod one serije protiv Cavsa, gdje su ih Cavsi rastavljali na proste faktore, a on se pokoskao s Jamesom. Kako god, mnogo veci igraci od njega su igrali u Clevelandu (Price, Daugherty, Carr, Kemp, Shaq) i nisu se zalili na grad i navijace. Ja koliko razumijem svijet sporta, niko ne bi trebao birati ekipu prema tome da li ce se moci suncati ili da li ima mnogo klubova za dernecenje. Evo Miami ima sve to, a opet im posjecenost dvorane smijesna, dok to nije slucaj sa Clevelandom, pa cak ni u ovom vremenu rebuildinga. Znam da nije vezano za temu Chicaga, ali nisam mogao ostati nijem na ovaj clip.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 maj 2013, 01:37

rio_Ferdy88 je napisao/la: Kakav bolan komentar, o čemu ti pričaš, nemaš pravo govoriti ništa o meni jer me ne poznaješ i ne znaš ništa o meni i zašto sam napisao to o Rondu nakon povrede, objasnio sam već nekome ovdje da je bilo u afektu, ali isto tako siguran sam da su neki slavili, možda ne na ovom forumu, ali uvijek ima takvih bolesnika ;)

Ti si prvi otišao u off jer nemaš argumenta, James nije igrao u PO protiv Feltona, a protiv Rosea jeste i to 5 tekmi, od kojih ga je u 4 zaustavio ;)
Pa da, nije ga čuvao u PO, a Felton je još 2x bolji sad nego u regularnoj sezoni :D

Bezveze 5 TOa napraviše, moglo se ovo bolje izvesti, posebno zadnji napad kada Noah nije imao kome dodati.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 maj 2013, 01:42

Carlo je napisao/la: Pa da, nije ga čuvao u PO, a Felton je još 2x bolji sad nego u regularnoj sezoni :D

Bezveze 5 TOa napraviše, moglo se ovo bolje izvesti, posebno zadnji napad kada Noah nije imao kome dodati.
Ne osporavam da Felton nije dobar igrač, čak štaviše možda i najbolji vaš u PO, ali i James također podiže nivo igre u PO u odnosu na reg sezonu gdje je bio MVP, a možda i budemo imali priliku vidjeti njihov duel u PO ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 09 maj 2013, 01:44

Kako je los ovaj teague nemoguce da ne mozes prec pola terena a da si draftovan pa makar i 60 ti :S
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 09 maj 2013, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 maj 2013, 01:44

Šta je ba ovo, ne sviraju ofanzivni faul i to dva puta u jednom napadu i na kraju sviraju double faul, a Gibson ni kriv ni dužan.

Još Jamesov pokušaj flopa :geek:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 maj 2013, 01:49

grgr je napisao/la:Kako je los ovaj teague nemoguce da ne mozes prec pola terena a da si draftovan pa makar i 60 ti :S
Udvaja ga najbolja odbrana perimetra u ligi,a decko tek dosao u nju!Mislis da je to lako?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 maj 2013, 01:55

Gdje li je Cook izgubio onaj prelijepi sut koji je imao ranije :? .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 maj 2013, 01:59

adriano_leite je napisao/la:Gdje li je Cook izgubio onaj prelijepi sut koji je imao ranije :? .
Trosi se puno u defanzivi za razliku od prijasnjih uloga koje je imao u timovima. Kod nas je usao u igru radi odbrane, a tamoda pogodi koju tricu. Zato i Cook igra ispred Hamiltona, bolji odbranbeni igrac. ;)
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 maj 2013, 02:01

tesko ide veceras,Miami se bori,vidjecemo ni ovako nije lose

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 09 maj 2013, 02:08

Tesko boga mi james je super raspolozen samo 1 promasen sut wade je 2 puta ostao bukvalno sam...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 maj 2013, 02:10

Ama ne mozes ti ni biti konkurentan kad sudije seru, dodjeljuju nam neke glupe faulove u napadu za Boozera, pa onda onaj flop Jamesa.

Ja se jos cudim kako James nije dobio nijednu kaznu za floping ove sezone, aahhh da oni su miljenici Sterna i kompanije. Polarni medvjedi.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 maj 2013, 02:10

toliko povreda trebalo je bit vec 20 razlike plus i da prvu Heat dobije,tesko ih je cuvat
niko u NBA ne moze za krace vrijeme pobjec na neku vecu razliku,tu je Heat jako opasan

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 maj 2013, 02:14

ovaj boozer nema mozga djaba sve,covjek glumi sutera,umjesto da se gura pod kosem,iznudjuje faule itd,treba njeg pod hitno mjenjat,amnestirat ,bilo sta,dok god je on tu bullsi nece do titule

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.