aS_Roma i na onom derbiju ako nismo bili bolji, nismo ni gori od vas bili što se tiče igre, a navijanje neću ni spominjati.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bakljada Manijaci derbi 8.5.2013TeaM87 je napisao/la:ako imas jos videa ako nista molim te mi posalji na pm
Southboy je napisao/la: svaka cast,on se trudio zelio je da on odluci derbi ass ili golom al nije imao rjesenja kad je imao loptu svi stoje niko se neokriva..pogotovo svraka me iznervirao vidi se da jedva ceka da ode cuva noge...![]()
i svi smo vidjeli kad ima loptu da je zvjer prava....i na kraju u 90+ kad nadje bekrica u 16tercu ko xavi messija...![]()
mangupski potez nema sta..iza tome i urdinova po meni dobar vcrs bio..
TITULA....
Bio sam na zapadu i mogu samo reci - decko ne provaljuj se, Boga ti.aS_Roma je napisao/la:stadion vam je deponija , smece obicno , bolje imati onako ko Olimpik 1 normalnu tribinu , nego 4 pokusaja , da imate 4 razlicite tribine fuj !!!!![]()
i rasturili smo vas u navijanju, cim ne mozete kupiti tekmu nema pobjede toliko, cao !
fcz je napisao/la:Bio sam na zapadu i mogu samo reci - decko ne provaljuj se, Boga ti.aS_Roma je napisao/la:stadion vam je deponija , smece obicno , bolje imati onako ko Olimpik 1 normalnu tribinu , nego 4 pokusaja , da imate 4 razlicite tribine fuj !!!!![]()
i rasturili smo vas u navijanju, cim ne mozete kupiti tekmu nema pobjede toliko, cao !
A sto se tice dijela o kupovini, u pravu si. Amar je napravio veliku gresku jer je s koferom krenuo prvo od napadaca. Hadzicu je dao 5000 KM i ovaj je odmah objerucke prihvatio, cak je i guze ponudio, ali Amar mu se zahvalio. Sa Suljicem se takodje brzo dogovorio. Islo je sve glatko, dok nije dosao do Tatomirovica koji se pokazao kao tvrd orah. Nudio je Amar 5000, 10000, ali ovaj nije htio ni da cuje. Na kraju su se nekako dogovorili, ali tek za 25000. Kad je napokon kupio i Torlaka za 6500, Amar je shvatio da mu je nestalo para!Bandovicu je mogao ponuditi tek 200 KM i Samsonite kofer, sto ovaj nije htio prihvatiti i bilo je sto je bilo - Bandovic je odbranio 3-4 odlicne sanse. Dakle, nadam se da je Amar nesto iz ovoga naucio, i da ce odsad uvijek prvo kretati od golmana.
I za kraj, ne sekiraj se, sezona jos nije izgubljena; ima Roma sanse za Evropu.
dzaba im sve to kad imaju razdor unutar grupe,bice da ce im se najjaci odvojiti kao zabranjenizeljo4life je napisao/la:Haj sto pitari lude zbog nas,nego u zadnje vrijeme im se pridruzili i velezovci i robijasi i ostale prangije..."braca u muci"... "Hepok mostar" eto nas u vrapcice da proslavimo titulu...
vasa je bila dramaAlfa_Muzijak je napisao/la:Adilovic, kakav glupan, umjesto da ustane i nabije loptu u praznu mrezu on se valja, a Bandovic prije njega dosao do lopte, nije bilo faula 100%.
Realno koreografija vam je glupa do bola, cuj "baza" na tribini, nidje veze
a da malo povezes koreografiju sa parolom ?Alfa_Muzijak je napisao/la:Adilovic, kakav glupan, umjesto da ustane i nabije loptu u praznu mrezu on se valja, a Bandovic prije njega dosao do lopte, nije bilo faula 100%.
ma gdje ce to :S hahahahahTeaM87 je napisao/la:a da malo povezes koreografiju sa parolom ?Alfa_Muzijak je napisao/la:Adilovic, kakav glupan, umjesto da ustane i nabije loptu u praznu mrezu on se valja, a Bandovic prije njega dosao do lopte, nije bilo faula 100%.
nemoj pusti ih neka prave grb grada sa nekim usima,batmanima na sta li je vec ono liciloamer_zeljoo je napisao/la:ma gdje ce to :S hahahahahTeaM87 je napisao/la:a da malo povezes koreografiju sa parolom ?Alfa_Muzijak je napisao/la:Adilovic, kakav glupan, umjesto da ustane i nabije loptu u praznu mrezu on se valja, a Bandovic prije njega dosao do lopte, nije bilo faula 100%.
e vi se imate cime diciti od danas, 500 vas nije bilo na utakmici, sta bi da nema ova dva kluba, liga bi bila u rangu san marinaAllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam sto se vi dicite navijanjem, i jedni i drugi, pola utakmice je bilo prozivanje, psovanje i slicno( molio bih da ne bude prica tipa i kod vas je tako, jer znam da je tako). Mi smo stvarno cudni ljudi, kad treba psovati drugome onda svi, ali bas svi navijaju, a kad treba reci volim te.. e onda se mnogi sjete zanijemiti..
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, rodjeeni1922 i 28 gostiju.