Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tanzla
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la tanzla » 24 nov 2009, 18:28

sedra je napisao/la:Taj je lud hahahaha,i ja bih slavuja za selektora...

Ma raja mozemo se zajebavati ali stvarno treba nam ozbiljan trener.Ciro je to bio u pocetku i vidi sta osta od covjeka,samo jedan medijski kolovodja,sto i zapravo jeste,pravi cirkusant koji samo puni dzepove i kad lose krene pljuje na igrace...steta,mogli smo bolje sa ovakvom generacijom fudbalera...
Nije "mogli smo bolje" nego možemo i hoćemo bolje, prosjek godina 25. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Brijac
Kontakt:

Post Postao/la Brijac » 24 nov 2009, 18:35

Evo ovako ljudi.. Posto je balans u BiH poremecen jako sto se tice nacionalnosti, moj prijedlog je da se jako lobira da bi Dusko Bajevic doso kao trener.. Ebg nemogu se igraci birati po nacionalnosti, ali vec treneri mogu i tu se moze vise birati jer imamo mnogo strucnjaka razlicite nacionalnosti..

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 nov 2009, 18:37

tanzla je napisao/la:
sedra je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ja bi slavuja za selektora srb je rodzeni sarajlija,navija za BIH kladio se na BIH stavioi 200km kud ces dalje ima dres BIH.. :mrgreen:
Haahaha jel to onaj slavuj sto je u parlamentu BiH,onaj bivsi logoras ili tako nesto,prije su ga zvali "zvaljo" lik nije los,jeste da glumi nacionalistu sto zapravo nije...
slika

:lol:
Slavuj je legenda.Prije par sedmica gostovo je u jednoj politickoj emisiji u kojoj su ga pravo isprasili.Lik je valjda jedno pricao iza kamera a kad su se upalile promijenio plocu,te kako neda na rs i to...pa su mu onda postavili pitanje zasto je takav itd...haossss

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 nov 2009, 18:38

Brijac je napisao/la:Evo ovako ljudi.. Posto je balans u BiH poremecen jako sto se tice nacionalnosti, moj prijedlog je da se jako lobira da bi Dusko Bajevic doso kao trener.. Ebg nemogu se igraci birati po nacionalnosti, ali vec treneri mogu i tu se moze vise birati jer imamo mnogo strucnjaka razlicite nacionalnosti..
ja kao musliman odmah bi pristao ,,,,jako ozbiljan trener i cak je na njegovu molbu dosao musliman u njegov klub ( sanel jahic) nas zmaj!!!!!! znaci voli sva tri naroda!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 nov 2009, 18:39

Nek dodje bilo ko samo nek bude nash neki...ta ce meni stranci 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 nov 2009, 18:40

tanzla je napisao/la:
sedra je napisao/la:Taj je lud hahahaha,i ja bih slavuja za selektora...

Ma raja mozemo se zajebavati ali stvarno treba nam ozbiljan trener.Ciro je to bio u pocetku i vidi sta osta od covjeka,samo jedan medijski kolovodja,sto i zapravo jeste,pravi cirkusant koji samo puni dzepove i kad lose krene pljuje na igrace...steta,mogli smo bolje sa ovakvom generacijom fudbalera...
Nije "mogli smo bolje" nego možemo i hoćemo bolje, prosjek godina 25. ;)

Ako Bogda i nas ce sunce srece jednom obasjati.U narednim kvalifikacijama nadam se da ce nam se zelje ispuniti...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2009, 18:41

rob do bagro je napisao/la:Nek dodje bilo ko samo nek bude nash neki...ta ce meni stranci 8-)
Hocemo Maradonu :mrgreen: pa da malo objasni novinarima felacio zahvat. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 24 nov 2009, 18:51

DA se mene pita Srećko Katanec,mozete misliti sta bi uradio sa nasom repkom.......
hajojjjjjjj.-.....
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 nov 2009, 18:53

Sergej Barbarez,Muhamed Konjic...

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 24 nov 2009, 18:54

evo ljudi sad gledam na RTL HRVATSKOM ciro dao komentar za hajku protiv njega od ljudi iz saveza i kaze da ce repka BIH dobiti novog selektora i da on vise nema zelju da vodi BIH
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 nov 2009, 18:54

harishp je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Nek dodje bilo ko samo nek bude nash neki...ta ce meni stranci 8-)
eno ga sad...prvi pa dobar :mrgreen: ta ce nam on,ne zna vodit svoje Gauchose a da se zaputi ka nama
bolje bu mu bilo da se vrati svom starom poslu smrc smrc :mrgreen:
Viva la Tulic :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 nov 2009, 18:57

rafa je napisao/la:DA se mene pita Srećko Katanec,mozete misliti sta bi uradio sa nasom repkom.......
hajojjjjjjj.-.....
Jarane, brzi si bio od mene sto se tice Kataneca. Bas neki dan, raja se iskupila i pricamo o njemu. Ja mislim da bi on bio pun pogodak. Normala da se Savez ocisit, jer inace mi njega necmo vidjeti ako ova garnitura ostane. Covjek je proff.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 nov 2009, 19:04

Srecko Katanec nije los naprotiv super trener!!!!!!!!! ja bi licno volio da dode Dusan Bajevic,,,, ili Vaha,,,, jer stariji su treneri i ozbiljniji ali sa ovim savezom nista!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 nov 2009, 19:06

Ma Oblaka za selektora ili Rade Papricu ili Nikolu Nikica(Za njega fakat kazem on je po meni autoritet kad su utakmice u pitanju,a u javnosti je komad budale)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 24 nov 2009, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 24 nov 2009, 19:07

ahmic je napisao/la:Sergej Barbarez,Muhamed Konjic...
jarane oni jesu bili igracine ali nemaju iskustva ko treneri i ja ih nikad nebi zelio da vode repku bar zasad neka prvo postanu treneri nekog kluba pa poslije ce se vidit kakvi su

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 nov 2009, 19:13

mdss je napisao/la:evo ljudi sad gledam na RTL HRVATSKOM ciro dao komentar za hajku protiv njega od ljudi iz saveza i kaze da ce repka BIH dobiti novog selektora i da on vise nema zelju da vodi BIH
Daj bozeeee! :D

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 24 nov 2009, 19:15

Ako Vaha dobije nogu od Drogbe i drustava ja bih reko bujrum kod nas,ali ko sam ja,jedan dijasporac obicni koji zivi i dise za jednu jedinu BiH.... :cry:

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 24 nov 2009, 19:15

Adinjo je napisao/la:
rafa je napisao/la:DA se mene pita Srećko Katanec,mozete misliti sta bi uradio sa nasom repkom.......
hajojjjjjjj.-.....
Jarane, brzi si bio od mene sto se tice Kataneca. Bas neki dan, raja se iskupila i pricamo o njemu. Ja mislim da bi on bio pun pogodak. Normala da se Savez ocisit, jer inace mi njega necmo vidjeti ako ova garnitura ostane. Covjek je proff.

MA bolan vidi se samo sta je radio sa makedoncima a imaju samo Pandeva,,sta mislis sta bi radio sa ZMAJEVIMA.........hhhh 8-) 8-)
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2009, 19:30

rob do bagro je napisao/la:
harishp je napisao/la:
eno ga sad...prvi pa dobar :mrgreen: ta ce nam on,ne zna vodit svoje Gauchose a da se zaputi ka nama
bolje bu mu bilo da se vrati svom starom poslu smrc smrc :mrgreen:
Viva la Tulic :D
Ja mislim da su oni u ,,srodnom krvnom srodstvu,, :lol:
Strucnjaci veliki i Tulic je bio majstor na male u osnovnoj skoli :mrgreen:
A i onako sublentavi ovaj od smrc,smrc a ovaj drugi genetski prirodno. :mrgreen:
Jos ako mlada pobijedi Luxemburg eto njega za selektora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 nov 2009, 19:56

CIRO OSTANI
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.