Sa ovako dugim postom, džennet je vaš sto posto
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TheGreatest10
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kako kaže jedan od pitara: "Ja imam tugu 5 godina dugu, al' me brzo prođe kad vidim vas na jugu"
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
šteeta pitari su bili dobra musterija ! Navijanje odlicno,brojnost odlicna
ja ih na jugoistoku cula nisam 
Željeznicar za život cijeli !
realno 2009 godine ne da su vas nadjacali nego posramili a brate vjeruj da ste veceras nadjacani vas 10 milja nas 2,5 milja i mene jaran zove na poluvremenu i kaze mi jbg ovi tvoji se bolju cuju haman sto ste sprceni tamo a i krov hehhe a u drugom poluvremenu oko 75 min jaz i tisina na tribinama usutili ste se ne cujete se kao da vas nema samo sto vi necete da priznate to samo posteni priznaju da su na jugu cul horde zlanedaTM je napisao/la:@Buu bas si neki mutav lik, sta je tebi? pa ovaj derbi je bio nas najbolji na Grbavici u zadnjih 6-7 godina sigurno, mogu mislit tebe sta bi reko za onaj derbi 2009 kad su maleni zadnji put bili na Grbavici kad su nas realno i nadjacali, ovaj put nisu meda mogli...
Samo Sarajevo
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
i ti si ograjiso sa objektivnoscukanarinac je napisao/la:realno 2009 godine ne da su vas nadjacali nego posramili a brate vjeruj da ste veceras nadjacani vas 10 milja nas 2,5 milja i mene jaran zove na poluvremenu i kaze mi jbg ovi tvoji se bolju cuju haman sto ste sprceni tamo a i krov hehhe a u drugom poluvremenu oko 75 min jaz i tisina na tribinama usutili ste se ne cujete se kao da vas nema samo sto vi necete da priznate to samo posteni priznaju da su na jugu cul horde zlanedaTM je napisao/la:@Buu bas si neki mutav lik, sta je tebi? pa ovaj derbi je bio nas najbolji na Grbavici u zadnjih 6-7 godina sigurno, mogu mislit tebe sta bi reko za onaj derbi 2009 kad su maleni zadnji put bili na Grbavici kad su nas realno i nadjacali, ovaj put nisu meda mogli...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
ne dipr s tim ultra, cesual zivotom i slicnim pomodarskim sranjima. povratit cu!PlaviSaJUGA je napisao/la:
nabijem na **** i tebe i ignor kad skontas bit i car bakljade navijanja,ultra,casual zivota ,kad shvatis skontat ces a do tad i na dalje manijaci ce bit takvi kakvi su i sad. s tim sto si maloprije rekao da su manijaci NULA **** ti mater u ime svih navijaca F.K Zeljeznicara,popularnih MANIJAKA ¨! POZDRAV I ZA TEBE I ZA IGNOR
a za ovo psovanje, da se nesto pitam, dao bi ti dozivotni ban na internet.
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 08 maj 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ajde nemojte ni vi pretjerivati bez veze. Navijanje je bilo odlicno, posebno prvo poluvrijeme. Kako jedni, tako i drugi. Mi smo nesto prvo bili bolje, jer imamo pjesme koje dzre brzi tempo. Drugo poluvrijeme, iza nase bakljade, je pao stepen naseg navijanja, ali i njihovog. Mi se opet budimo pred kraj, oko 80 min, i pravimo lom do kraja. Sve u svemu super je bilo, prema tome, nemojte bez veze srati sa tim glupim komentarima..
Nego da oni nisu napravili onu prvu bakljadu kada smo ih doslovno stisli, 100% bi primili gol...
Nego da oni nisu napravili onu prvu bakljadu kada smo ih doslovno stisli, 100% bi primili gol...
Ma ajde mi smo njih poderali, nisu se culi, pi.cke sutile 90 minuta...
NO PYRO NO PARTY
- Trequartista
- Kontakt:
Navijanje s naše strane odlično, nemojte pričati.
Na terenu demonstracija snage uz veliki nedostatak sreće. Sreća je sačuvana za sljedeću srijedu i osvajanja trofeja Kupa BiH.
Odlična igra svih igrača, trčali su se, borili kao lavovi svi do jednog, pojeli na terenu pitare koji akcije nisu napravili. Šampionska igra.
Stvorili smo pet prilika od kojih je jedna morala ući u gol, ali šta je tu je. Nijednom igraču neću ništa prigovorit jer su osvojili titulu i kad se svede računica na kraju sezone to je najbitnije.
Tomislav Tomić najbolji kod nas, ustvari svi zaslužuju dobru ocjenu, jedino možda Adilović nešto manje jer je promašio baš par dobrih prilika.
Normalno, zamjerka ide Amaru što nije ranije ubacio Bekrića.
Četiri godine, tri titule prvaka. Još jedan dokaz zašto je Željezničar najveći i najuspješniji klub u Bosni i Hercegovini.
ŽELJO ŠAMPION
Na terenu demonstracija snage uz veliki nedostatak sreće. Sreća je sačuvana za sljedeću srijedu i osvajanja trofeja Kupa BiH.
Odlična igra svih igrača, trčali su se, borili kao lavovi svi do jednog, pojeli na terenu pitare koji akcije nisu napravili. Šampionska igra.
Stvorili smo pet prilika od kojih je jedna morala ući u gol, ali šta je tu je. Nijednom igraču neću ništa prigovorit jer su osvojili titulu i kad se svede računica na kraju sezone to je najbitnije.
Tomislav Tomić najbolji kod nas, ustvari svi zaslužuju dobru ocjenu, jedino možda Adilović nešto manje jer je promašio baš par dobrih prilika.
Normalno, zamjerka ide Amaru što nije ranije ubacio Bekrića.
Četiri godine, tri titule prvaka. Još jedan dokaz zašto je Željezničar najveći i najuspješniji klub u Bosni i Hercegovini.
ŽELJO ŠAMPION
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
kanarinac je napisao/la:realno 2009 godine ne da su vas nadjacali nego posramili a brate vjeruj da ste veceras nadjacani vas 10 milja nas 2,5 milja i mene jaran zove na poluvremenu i kaze mi jbg ovi tvoji se bolju cuju haman sto ste sprceni tamo a i krov hehhe a u drugom poluvremenu oko 75 min jaz i tisina na tribinama usutili ste se ne cujete se kao da vas nema samo sto vi necete da priznate to samo posteni priznaju da su na jugu cul horde zlanedaTM je napisao/la:@Buu bas si neki mutav lik, sta je tebi? pa ovaj derbi je bio nas najbolji na Grbavici u zadnjih 6-7 godina sigurno, mogu mislit tebe sta bi reko za onaj derbi 2009 kad su maleni zadnji put bili na Grbavici kad su nas realno i nadjacali, ovaj put nisu meda mogli...
SLOBODA NAVIJAČIMA
pristaje ti taj nik, realnokanarinac je napisao/la:realno 2009 godine ne da su vas nadjacali nego posramili a brate vjeruj da ste veceras nadjacani vas 10 milja nas 2,5 milja i mene jaran zove na poluvremenu i kaze mi jbg ovi tvoji se bolju cuju haman sto ste sprceni tamo a i krov hehhe a u drugom poluvremenu oko 75 min jaz i tisina na tribinama usutili ste se ne cujete se kao da vas nema samo sto vi necete da priznate to samo posteni priznaju da su na jugu cul horde zlanedaTM je napisao/la:@Buu bas si neki mutav lik, sta je tebi? pa ovaj derbi je bio nas najbolji na Grbavici u zadnjih 6-7 godina sigurno, mogu mislit tebe sta bi reko za onaj derbi 2009 kad su maleni zadnji put bili na Grbavici kad su nas realno i nadjacali, ovaj put nisu meda mogli...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
ja sam ih cuo kad mi napravimo pauzu izmedju pjesama...i na terenu smo bili malo bolji, falio je taj gol...titula je tu...laku noc...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Sta ba pricate o navijanju, njima je bajram kad dodju na natkrivenu tribinu da im odzvanja i da se mogu kurcit kako su ekstra giga mega ultra.
Zreli su bili za prasenja, nisu nikad gori dosli na grbavicu, da je Mirso Beslija igro mjesto Colica il Stane troje bi im strpali, ali dobro napraviili smo vise sansi veceras nego za citav proljetni dio.
Zreli su bili za prasenja, nisu nikad gori dosli na grbavicu, da je Mirso Beslija igro mjesto Colica il Stane troje bi im strpali, ali dobro napraviili smo vise sansi veceras nego za citav proljetni dio.
brate ako ti mislis da je ovo zajebancija ok i ako kazes da nemam pojma i to je uredu i ako kazes za ovo jednom godisnje necu ti opet reci nemas pojma..I SVI VI MANIJACI MENI JE SAMO ZAO STO POKUSAJETE NA SILU NEKOGA DA UBIJEDITE DA STE VECERAS BILI JACI OD HORDI ZLA...samo steta sto medju vama manijacima ima ljudi koji su realni koji sami kazu da ste slabi bili jer ste se divili ovims a sjevera i to je to...a ja necu nikog ubjedivat da ejs arajevo veceras bilo bolje na terenu kad nije bili ste bolji ako je morao neko pobijedit to ste trebali biti vi ali da je hadzic iole normalniji lik mogli ste i izgubiti..a ovako dobro je...i amar i vi zadovoljni sa bodom to je cista laz budimo realniennis je napisao/la:kanarinac je napisao/la:realno 2009 godine ne da su vas nadjacali nego posramili a brate vjeruj da ste veceras nadjacani vas 10 milja nas 2,5 milja i mene jaran zove na poluvremenu i kaze mi jbg ovi tvoji se bolju cuju haman sto ste sprceni tamo a i krov hehhe a u drugom poluvremenu oko 75 min jaz i tisina na tribinama usutili ste se ne cujete se kao da vas nema samo sto vi necete da priznate to samo posteni priznaju da su na jugu cul horde zlanedaTM je napisao/la:@Buu bas si neki mutav lik, sta je tebi? pa ovaj derbi je bio nas najbolji na Grbavici u zadnjih 6-7 godina sigurno, mogu mislit tebe sta bi reko za onaj derbi 2009 kad su maleni zadnji put bili na Grbavici kad su nas realno i nadjacali, ovaj put nisu meda mogli...![]()
![]()
![]()
![]()
,ovi su mi najjaci,kad dodju zahebavati,a na navijacku tribinu odu ili ne odu 1 godisnje.Nemate vi pojma...
Samo Sarajevo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma standardne price poslije derbije. Jedni seru kako tekma nije valjala, jer oni nisu kurcu valjali, niti jedan sut, niti akcija, sve sto su napravili je nas poglon njima i to je to. Pa ce onda price o navijanju, ko je lafo bolji bio, pa ubjedivanje do zore. Pa cemo onda sudije ovakve, sudije onakve. Pa ako iko od nas ima pravo da progovara na sudenje, to smo zapravo mi, jer nas je u par navrata veoma dobro zakinuo. I da, ovo nije uopste realan rezultat, jer ne mozes imati omjer 8:1 u sansama, u onda reci da je realno 0:0, kada nije. Generalno, naj losija ovogodisnja ekipa na Grbavici. Sreca njihova pa nas nije islo...
I da, vec neki sumljaju da je namjesteno, da je Adilovic namjerno fulao ono, kao i E.Colic, Bekric i Hadzic..
Sta reci, koju poruku poslati?
I da, vec neki sumljaju da je namjesteno, da je Adilovic namjerno fulao ono, kao i E.Colic, Bekric i Hadzic..
Sta reci, koju poruku poslati?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 maj 2013, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.
RAZVALILI SMO IH !kanarinac je napisao/la:0-0TeaM87 je napisao/la:razvalili smo ih
FKŽ !
- MinjonKocka
- Kontakt:
Željo je večeras svima pokazao zašto je prvi,a zašto je Sarajevo drugo, i začepio usta svima koji govore da je titula kupljena.
Iako su bili zreli da im uvalimo tricu, i ovako je odlično, kakve smo sreće za derbije, dobro je pa nas nisu kaznili.
Kod nas najbolji TOMIĆ I URDINOV, pogotovo ovaj prvi, nevjerovatnog smo igrača dobili.
Jug odličan, ja vala nisam čula ni da su navijali ovi na sjeveru.
Hvala ŽELJO, šampioni!
Iako su bili zreli da im uvalimo tricu, i ovako je odlično, kakve smo sreće za derbije, dobro je pa nas nisu kaznili.
Kod nas najbolji TOMIĆ I URDINOV, pogotovo ovaj prvi, nevjerovatnog smo igrača dobili.
Jug odličan, ja vala nisam čula ni da su navijali ovi na sjeveru.
Hvala ŽELJO, šampioni!
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- Trequartista
- Kontakt:
Ma šta razvalili, izdmonirali, demonstrirali superiornost na svakom dijelu terena, bez ikakve lažne skromnosti.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.