Sa ovako dugim postom, džennet je vaš sto posto

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ja ih na jugoistoku cula nisam
 ja ih na jugoistoku cula nisam  
realno 2009 godine ne da su vas nadjacali nego posramili a brate vjeruj da ste veceras nadjacani vas 10 milja nas 2,5 milja i mene jaran zove na poluvremenu i kaze mi jbg ovi tvoji se bolju cuju haman sto ste sprceni tamo a i krov hehhe a u drugom poluvremenu oko 75 min jaz i tisina na tribinama usutili ste se ne cujete se kao da vas nema samo sto vi necete da priznate to samo posteni priznaju da su na jugu cul horde zlanedaTM je napisao/la:@Buu bas si neki mutav lik, sta je tebi? pa ovaj derbi je bio nas najbolji na Grbavici u zadnjih 6-7 godina sigurno, mogu mislit tebe sta bi reko za onaj derbi 2009 kad su maleni zadnji put bili na Grbavici kad su nas realno i nadjacali, ovaj put nisu meda mogli...
i ti si ograjiso sa objektivnoscukanarinac je napisao/la:realno 2009 godine ne da su vas nadjacali nego posramili a brate vjeruj da ste veceras nadjacani vas 10 milja nas 2,5 milja i mene jaran zove na poluvremenu i kaze mi jbg ovi tvoji se bolju cuju haman sto ste sprceni tamo a i krov hehhe a u drugom poluvremenu oko 75 min jaz i tisina na tribinama usutili ste se ne cujete se kao da vas nema samo sto vi necete da priznate to samo posteni priznaju da su na jugu cul horde zlanedaTM je napisao/la:@Buu bas si neki mutav lik, sta je tebi? pa ovaj derbi je bio nas najbolji na Grbavici u zadnjih 6-7 godina sigurno, mogu mislit tebe sta bi reko za onaj derbi 2009 kad su maleni zadnji put bili na Grbavici kad su nas realno i nadjacali, ovaj put nisu meda mogli...
ne dipr s tim ultra, cesual zivotom i slicnim pomodarskim sranjima. povratit cu!PlaviSaJUGA je napisao/la:
nabijem na **** i tebe i ignor kad skontas bit i car bakljade navijanja,ultra,casual zivota ,kad shvatis skontat ces a do tad i na dalje manijaci ce bit takvi kakvi su i sad. s tim sto si maloprije rekao da su manijaci NULA **** ti mater u ime svih navijaca F.K Zeljeznicara,popularnih MANIJAKA ¨! POZDRAV I ZA TEBE I ZA IGNOR

kanarinac je napisao/la:realno 2009 godine ne da su vas nadjacali nego posramili a brate vjeruj da ste veceras nadjacani vas 10 milja nas 2,5 milja i mene jaran zove na poluvremenu i kaze mi jbg ovi tvoji se bolju cuju haman sto ste sprceni tamo a i krov hehhe a u drugom poluvremenu oko 75 min jaz i tisina na tribinama usutili ste se ne cujete se kao da vas nema samo sto vi necete da priznate to samo posteni priznaju da su na jugu cul horde zlanedaTM je napisao/la:@Buu bas si neki mutav lik, sta je tebi? pa ovaj derbi je bio nas najbolji na Grbavici u zadnjih 6-7 godina sigurno, mogu mislit tebe sta bi reko za onaj derbi 2009 kad su maleni zadnji put bili na Grbavici kad su nas realno i nadjacali, ovaj put nisu meda mogli...

,ovi su mi najjaci,kad dodju zahebavati,a na navijacku tribinu odu ili ne odu 1 godisnje.Nemate vi pojma...
 ,ovi su mi najjaci,kad dodju zahebavati,a na navijacku tribinu odu ili ne odu 1 godisnje.Nemate vi pojma...pristaje ti taj nik, realnokanarinac je napisao/la:realno 2009 godine ne da su vas nadjacali nego posramili a brate vjeruj da ste veceras nadjacani vas 10 milja nas 2,5 milja i mene jaran zove na poluvremenu i kaze mi jbg ovi tvoji se bolju cuju haman sto ste sprceni tamo a i krov hehhe a u drugom poluvremenu oko 75 min jaz i tisina na tribinama usutili ste se ne cujete se kao da vas nema samo sto vi necete da priznate to samo posteni priznaju da su na jugu cul horde zlanedaTM je napisao/la:@Buu bas si neki mutav lik, sta je tebi? pa ovaj derbi je bio nas najbolji na Grbavici u zadnjih 6-7 godina sigurno, mogu mislit tebe sta bi reko za onaj derbi 2009 kad su maleni zadnji put bili na Grbavici kad su nas realno i nadjacali, ovaj put nisu meda mogli...
 vama je dogadjaj godine kad dodjete pod onaj krov, zato ste na groblju redovno karani, a ovaj put i na Grbavici
 vama je dogadjaj godine kad dodjete pod onaj krov, zato ste na groblju redovno karani, a ovaj put i na Grbavici 
brate ako ti mislis da je ovo zajebancija ok i ako kazes da nemam pojma i to je uredu i ako kazes za ovo jednom godisnje necu ti opet reci nemas pojma..I SVI VI MANIJACI MENI JE SAMO ZAO STO POKUSAJETE NA SILU NEKOGA DA UBIJEDITE DA STE VECERAS BILI JACI OD HORDI ZLA...samo steta sto medju vama manijacima ima ljudi koji su realni koji sami kazu da ste slabi bili jer ste se divili ovims a sjevera i to je to...a ja necu nikog ubjedivat da ejs arajevo veceras bilo bolje na terenu kad nije bili ste bolji ako je morao neko pobijedit to ste trebali biti vi ali da je hadzic iole normalniji lik mogli ste i izgubiti..a ovako dobro je...i amar i vi zadovoljni sa bodom to je cista laz budimo realniennis je napisao/la:kanarinac je napisao/la:realno 2009 godine ne da su vas nadjacali nego posramili a brate vjeruj da ste veceras nadjacani vas 10 milja nas 2,5 milja i mene jaran zove na poluvremenu i kaze mi jbg ovi tvoji se bolju cuju haman sto ste sprceni tamo a i krov hehhe a u drugom poluvremenu oko 75 min jaz i tisina na tribinama usutili ste se ne cujete se kao da vas nema samo sto vi necete da priznate to samo posteni priznaju da su na jugu cul horde zlanedaTM je napisao/la:@Buu bas si neki mutav lik, sta je tebi? pa ovaj derbi je bio nas najbolji na Grbavici u zadnjih 6-7 godina sigurno, mogu mislit tebe sta bi reko za onaj derbi 2009 kad su maleni zadnji put bili na Grbavici kad su nas realno i nadjacali, ovaj put nisu meda mogli...

,ovi su mi najjaci,kad dodju zahebavati,a na navijacku tribinu odu ili ne odu 1 godisnje.Nemate vi pojma...

RAZVALILI SMO IH !kanarinac je napisao/la:0-0TeaM87 je napisao/la:razvalili smo ih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.