FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
dobili smo ih i na tribinama i na terenu, samo je falio taj jedan gol, ali nema veze, titula je nasa 

FKŽ !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja jos ne mogu da skontam sta pise na ovoj koreografiji! Moze li neko tekst napisi ovdje. Hvala puno..
BAZA bez poraza Grbavica je tvoja, neka se večeras slavi titula novaAlfa_Muzijak je napisao/la:Jeste teren skratili, jos malo pa cemo kod vas mali fudbal gledati. Vi nesto bolji mora se priznati, al utakmica nula. Igraju dva najbolja kluba u drzavi i 90+ minuta se ne vidi ni jedna akcija.
I sta vam je pisalo na koreografiji GAZA, BAZA, ne kontam?
Jos jednom cestitam na tituli.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Na tribinama iih sigurno nismo dobili, ono sto je vrijedno spomena je samo koreografija i bakljada. Jedan od nasih gorih derbijaTeaM87 je napisao/la:dobili smo ih i na tribinama i na terenu, samo je falio taj jedan gol, ali nema veze, titula je nasa
NO PYRO NO PARTY
sta si ti gledo odnosno sluso, pa oni u drugom poluvremenu kao da nisu navijali, citav jug je navijo 90 % utakmice i svaka cast svimaBuu je napisao/la:Na tribinama iih sigurno nismo dobili, ono sto je vrijedno spomena je samo koreografija i bakljada. Jedan od nasih gorih derbijaTeaM87 je napisao/la:dobili smo ih i na tribinama i na terenu, samo je falio taj jedan gol, ali nema veze, titula je nasa
FKŽ !
-
- Kontakt:
ti sigurno bio u zdenci sa njima, ili si čepiće stavio na ušiBuu je napisao/la:Na tribinama iih sigurno nismo dobili, ono sto je vrijedno spomena je samo koreografija i bakljada. Jedan od nasih gorih derbijaTeaM87 je napisao/la:dobili smo ih i na tribinama i na terenu, samo je falio taj jedan gol, ali nema veze, titula je nasa
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Buu je napisao/la:Na tribinama iih sigurno nismo dobili, ono sto je vrijedno spomena je samo koreografija i bakljada. Jedan od nasih gorih derbijaTeaM87 je napisao/la:dobili smo ih i na tribinama i na terenu, samo je falio taj jedan gol, ali nema veze, titula je nasa

SLOBODA NAVIJAČIMA
BAZA i dole parola na kojoj ne znam sta pise, imas sliku na klixuDzoleZeljo je napisao/la:Ja jos ne mogu da skontam sta pise na ovoj koreografiji! Moze li neko tekst napisi ovdje. Hvala puno..
FKŽ !
Ja na jugu cujem kako sjever navija, kud ces dalje. Mada su i oni imli bolja izdanja na GrbaviciTeaM87 je napisao/la:sta si ti gledo odnosno sluso, pa oni u drugom poluvremenu kao da nisu navijali, citav jug je navijo 90 % utakmice i svaka cast svimaBuu je napisao/la:Na tribinama iih sigurno nismo dobili, ono sto je vrijedno spomena je samo koreografija i bakljada. Jedan od nasih gorih derbijaTeaM87 je napisao/la:dobili smo ih i na tribinama i na terenu, samo je falio taj jedan gol, ali nema veze, titula je nasa
NO PYRO NO PARTY
- samir_tm87
- Kontakt:

treba biti realan bas kao ovaj kosovar veceras su zaista bolje bile horde zla to morate priznatiennis je napisao/la:Buu je napisao/la:Na tribinama iih sigurno nismo dobili, ono sto je vrijedno spomena je samo koreografija i bakljada. Jedan od nasih gorih derbijaTeaM87 je napisao/la:dobili smo ih i na tribinama i na terenu, samo je falio taj jedan gol, ali nema veze, titula je nasa![]()
,culi su se u par nvrata vis od nas,nisu bas ni oni bili u elementu osim krkanskih bakljada
Samo Sarajevo
- samir_tm87
- Kontakt:
PA LJUDI UOPSTE NISU NAVIJALI DRUGO POLUVRIJEME, JA NE VJERUJEM STA LJUDI PISU HAHAHAH
Steta je sto je Amar isao na sigurno, odnosno na X. Jer je bilo ocigledno da smo duplo bolji od pitara koji nisu akcije napravili citavu utakmicu.Ali Amar je matematicar i on je vec odavno odlucio i postavku i nacin igre.Njemu je titula na prvom mjestu i on trasira najsigurni put do nje sve ostalo ga ne zanima.Jel treba nekom spomenuti da nam fali par bitnih igraca i da smo takvi televizor u boji za pitare sve je te faktore Brko stavio pred sebe i proracunao vec prije par kola.Uglavnom titula je tu mi smo pruzili ruku a razlika u kvaliteti izmedju nas i pitara je ocigledna, nasa ekipa lici na nesto na terenu za razliku od njih.Moze se primjetiti razlika izmedju sampiona i drugoplasiranog sto je jako dobro po nas.Da nam je gorilo vjerovatno bi i uzeli tri boda mada i ovako nije lose, zadovoljan sam vidjenim. Najbitnije od svega da se dominacija nastavlja a najbolje je to da smo jos na pocetku i da ce potrajati jos dugo.
ZIVIO NAM OSIM DRAGI GOSPODARU FAMILIJE
ZIVIO NAM OSIM DRAGI GOSPODARU FAMILIJE

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 08 maj 2013, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Ultras1921
- Kontakt:
provjeri imas li temperaturuBuu je napisao/la:Na tribinama iih sigurno nismo dobili, ono sto je vrijedno spomena je samo koreografija i bakljada. Jedan od nasih gorih derbijaTeaM87 je napisao/la:dobili smo ih i na tribinama i na terenu, samo je falio taj jedan gol, ali nema veze, titula je nasa
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- TheGreatest10
- Kontakt:
Gdje si bolan ti bio, tebi mjesto očigledno nije na jugu nego na sjeveru sa populacijom 50+Ja na jugu cujem kako sjever navija, kud ces dalje. Mada su i oni imli bolja izdanja na Grbavici

Operi uši dobro sljedeći put i zaobilazi jug, nije to za tebe

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Ti si gluh paša.samir_tm87 je napisao/la:PA LJUDI UOPSTE NISU NAVIJALI DRUGO POLUVRIJEME, JA NE VJERUJEM STA LJUDI PISU HAHAHAH
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Da l' će biti snimka na Vogošći, ili su oni prestali s tim...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
@Buu bas si neki mutav lik, sta je tebi? pa ovaj derbi je bio nas najbolji na Grbavici u zadnjih 6-7 godina sigurno, mogu mislit tebe sta bi reko za onaj derbi 2009 kad su maleni zadnji put bili na Grbavici kad su nas realno i nadjacali, ovaj put nisu meda mogli...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.