FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
sta ima za zalbu...jel zna neko nesto vise...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
pobijedila Sloboda na penaleVolimRadnicki je napisao/la:Kako ste igrali danas?
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Jel se odmah sljedeće srijede igra osmina finala Kupa? Sloboda na Tušnju igra protiv Bosne iz Kalesije.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Sloga Simin Han - FK Sloboda 1-1, strijelac za Slobodu Salihović, Sloboda dobila na penale 4-3...
Evo šta kaže naš kapiten :
Gradimir Crnogorac Bit ce po svemu sudeci turnir Mustafa Hukic u reprezentativnoj pauzi u septembru napokon, to je bio jedan od mojih uslova kad sam dolazio u moju Slobodu, zahvaljujuci predsjedniku Husicu i sss Karicu ideja ce biti ostvarena, cekamo potporu grada!!!
Gradimir Crnogorac Bit ce po svemu sudeci turnir Mustafa Hukic u reprezentativnoj pauzi u septembru napokon, to je bio jedan od mojih uslova kad sam dolazio u moju Slobodu, zahvaljujuci predsjedniku Husicu i sss Karicu ideja ce biti ostvarena, cekamo potporu grada!!!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jel se karte mogu nabaviti kod seje i vilija za mec?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
koliko je karta uopce, jel 3 ili 5 KM. a ja evo lozim svoju staru ekipu kao da je neka bitna tekma
, pa valjda ko i dodje hahaha
trebamo se svi dignut jos vise, bar 2500 na Tusanj napunit. momci iz grupe rade opet solidan posao na promociji ali svi mi interno nek dovedemo i urgiramo kod jos 2-3 cojka bolje tako nego bilo kakva reklama.

trebamo se svi dignut jos vise, bar 2500 na Tusanj napunit. momci iz grupe rade opet solidan posao na promociji ali svi mi interno nek dovedemo i urgiramo kod jos 2-3 cojka bolje tako nego bilo kakva reklama.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ja mislim da će bit 5, ali nisam siguran da će i za sjever biti toliko. Uglavnom bit će kvalitetno u subotuultrasstyle_tz je napisao/la:koliko je karta uopce, jel 3 ili 5 KM. a ja evo lozim svoju staru ekipu kao da je neka bitna tekma, pa valjda ko i dodje hahaha

075
Ulaz jr 5km jedini problem bi mogla bit kisa bice pravo nevrijeme u 17h da se kako moze odgodit za nedelju bili bi i bolju uslovi a i vaznije bilo bi sugurno vise publike
Emir Aleckovic nam sudi mec u subotu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Očekivano, trebalo bi suđenje biti na nivou. Valjda bude i golovaharry_90 je napisao/la:Emir Aleckovic nam sudi mec u subotu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Dobar sudija vam sudi,trebalo bi bit sve fer i korektno,cak imate i sudce iza gola
ovo je prvi put da vidim u ovoj ligi,da je ovo uradeno.za svaku pohvalu 

Ajde neko iz tz nek kaze koliko prima sektor A odnosno gdje je "FK" ? i koliko prima cijela zapadna tribina ?
5 000 ima mjesta na Zapadnoj tribini, pa ti sad skontaj koliko moze stati, a zasto pitas ?HzBvB je napisao/la:Ajde neko iz tz nek kaze koliko prima sektor A odnosno gdje je "FK" ? i koliko prima cijela zapadna tribina ?
Hvala , po mojoj procjeni 450 mjesta na "FK" ....ali mislio sam da ova tribina prima barem 6000 ,jer sam znao procitati da je protiv zeljeznicara ili saraejva bilo na tusnju 7.500 ...cisto informativnofukara87 je napisao/la:5 000 ima mjesta na Zapadnoj tribini, pa ti sad skontaj koliko moze stati, a zasto pitas ?HzBvB je napisao/la:Ajde neko iz tz nek kaze koliko prima sektor A odnosno gdje je "FK" ? i koliko prima cijela zapadna tribina ?

Jest druze upravu si za tu cifru ali tad je bilo svijeta i na Sjevernoj strani do Zapada, nekako se nagurali na tribini, ono kad se stoji moze vise svijeta stati na tribini to je sigurnoo.
'ebo te, Tuzla ko London
Pozdrav iz sode

Pozdrav iz sode
Bikarbone??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.