FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

index_
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la index_ » 08 maj 2013, 21:35

kvalitet je napisao/la:"Navijači" Sarajeva opet pokazuju svoj primitivizam..haj baklje i nekako, ali upaljači na Benju Čolića..nevjerovatno
sigurno bi drugacije bilo da su ondje umjesto njih Manijaci... daj ne rise molim te...

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 08 maj 2013, 22:03

Kakve su ono izmjene Oruc pobogu, lik uvodi čomu i sunjevarica ( pominjao sam mu uzu i širu familiju više puta )

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 08 maj 2013, 22:05

Bandoviću skidam kapu. Ostalo taraba. Treba sve otjerati.
Jad i čemer.
4.10.2009.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 maj 2013, 22:06

evo ja dosao helikopterom s tekme. Predobar rezultat. Sacuvali se javnog srama. I jos jednom dokaz da su oni igraci smijurija. Ono nije bilo fer prema Bandovicu na pocetku prvom poluvremena, stvarno sramota ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 08 maj 2013, 22:15

Losa losa igra Hadzic smjesan,naci vise napadaca kako treba :roll:
A Dejo legenda izuvkao nas je barem 2-3 gola.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 08 maj 2013, 22:18

Ma utakmica podsjeća kao derbiji prije 3,4 godine . Malo prilika i dosta malih faulova. Imali smo dosta kontri koje nismo znali brzo i efikasno reagovati.
Bandović danas naš najbolji igrač , izlazio na vrijeme, branio sve što je mogao. Bravo Dejane.
Džakmić gori od Sesara . Niti jedan pas kako valja, puno griješio na sredini i umalo radi njega primismo gol .Radan je 2 duga pasa imao za razliku od Džakmića za cijelu tekmu .Tužno je kako nije bilo srčanosti kod našeg kapitena .

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 08 maj 2013, 22:19

Dejo najbolji danas, svaka mu cast! Moze i Torlak proci, ostalo taraba. Hadzic umislio da je Messi pa neka potkopavanja pokusava.
Ako nista, neporazeni smo od Zelje ove sezone.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 08 maj 2013, 22:20

e ovako reci cu mogli smo izgubiti ali steta sto nismo dobili a zasto nismo dobili to je samo jasno hazicu a ovako za Bandovica sve dosad sto sam govorio povlacim cestitam mu svaka cast Dejane..Za Hadzica i dalje ne povlacim rijeci da nezz kako on uopste u fudbalu ko se imalo razumi u fudbal vidi se da covjek nema fudbalsko znanje da je kod njega sve na silu dzabe mu 15 golova protiv gradine zvijezde i ostalih **** od klubova...Dzakmic pa on kapiten ono je sramota uzet kapitensku traku torlaku veceras daleko najgori pojedinac...radovac potpisat sa momkom ugovor na duze vrijeme pod hitno...dupovac torlak najbolji stoperi nase lige sigurno..tadijevic ostavit ga u nasem klubu i dalje za nase uslove odlican bek..tatomirovic po obicaju siguran...suljic dobar ali nije imo veceras sa kim igrat...haurdic trudio se...melunovic takodje...comor joj bolan bolji pas za melunovica naprijed ne iza ledja ali dobro je nisam realno bolje od tebe ni ocekivao....radan odlicno odradio posao....i na kraju navijaci e to je posebno na njihovoj avliji smo ih nadglasali zove me jaran manijak na poluvremenu i kaze jbg bolje ovi tvoji navijaju al haman sto su na sjeveru sprceni pa se bolje cuje hehe...tako da su manijaci ispusili veceras.. :twisted: :twisted: :twisted:
Samo Sarajevo

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 08 maj 2013, 22:33

kanarinac je napisao/la:e ovako reci cu mogli smo izgubiti ali steta sto nismo dobili a zasto nismo dobili to je samo jasno hazicu a ovako za Bandovica sve dosad sto sam govorio povlacim cestitam mu svaka cast Dejane..Za Hadzica i dalje ne povlacim rijeci da nezz kako on uopste u fudbalu ko se imalo razumi u fudbal vidi se da covjek nema fudbalsko znanje da je kod njega sve na silu dzabe mu 15 golova protiv gradine zvijezde i ostalih **** od klubova...Dzakmic pa on kapiten ono je sramota uzet kapitensku traku torlaku veceras daleko najgori pojedinac...radovac potpisat sa momkom ugovor na duze vrijeme pod hitno...dupovac torlak najbolji stoperi nase lige sigurno..tadijevic ostavit ga u nasem klubu i dalje za nase uslove odlican bek..tatomirovic po obicaju siguran...suljic dobar ali nije imo veceras sa kim igrat...haurdic trudio se...melunovic takodje...comor joj bolan bolji pas za melunovica naprijed ne iza ledja ali dobro je nisam realno bolje od tebe ni ocekivao....radan odlicno odradio posao....i na kraju navijaci e to je posebno na njihovoj avliji smo ih nadglasali zove me jaran manijak na poluvremenu i kaze jbg bolje ovi tvoji navijaju al haman sto su na sjeveru sprceni pa se bolje cuje hehe...tako da su manijaci ispusili veceras.. :twisted: :twisted: :twisted:
Vrlo pozitivan post,za razliku od vase igre a boga mi i navijanja...vidim ja da si se ti sve nogom u guzicu udarao do kuce...cestitam na bodu...
Amare hvala ti...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 maj 2013, 22:37

Bravo Sarajevo.
Proslava prvaka prolongirana :mrgreen:
A neće je biti ni u Mostaru.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 08 maj 2013, 22:44

Hepok za koga si ti ,mislim da i ti neznas.Boj se da ne odete iz Vrapcica (Vrebcica) u suzama.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 maj 2013, 22:51

oldman je napisao/la:Hepok za koga si ti ,mislim da i ti neznas.Boj se da ne odete iz Vrapcica (Vrebcica) u suzama.
Evo ti brz odgovor.
Velež,Mostar,Bosna i Hercegovina.
Sarajevo i Zvijezda su klubovi koje cijenim u našoj ligi.
Dovoljno?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 08 maj 2013, 23:22

Hmmm...Pretpostavke su mogle ici u pravcu nerijesenog rezultata.. Zelji bas ne gori (nije da nisu zapeli veceras), a mi smo tanki...
Zeljo nas je pojeo u tranziciji prema naprijed.. U tom segmentu su bili daleko bolji, te otud vise povoljnih sansi! Steta sto nismo iskoristili toliki prostor koji su nam ostavili u sredini..
Suljic kao da je cijelu tekmu igrao na pogresnom mjestu (pa ni pokusaj da zamjeni mjesta sa Haurdicem)...Trudio se, trcao, naravno napravio i bespotreban i glup karton, al jednostavno nekonkretan! Dzakmic nije ispunjavao obaveze svog radnog mjesta, nije prenosio loptu na protivnicku polovinu, a jos manje je to radio adekvatno i brzo..Radovac je, po meni, to dosta bolje odradio veceras! Todorovic je trebao dobiti vecu minutazu (ne umjesto Haurdica, vec na svoju lijevu stranu), a ocekivao sam i Osmanagica nakon dobre partije protiv Zvijezde!
Hadzic i Melunovic: ova tekma nit smrdi nit mirise... Ekipa definitivno nema egzegutora, rutinera..
I jos jednom smo pokazali da smo sami sebe izbacili iz borbe za titulu...
I kakve su kopacke nosili nasi igraci veceras? Svaki kao da je na ledu igrao koliko se klize....
Sudija i nije bas dorastao zadatku, al nije bio tendenciozan... Cini mi se da je u prvom poluvremeno ono povlacenje Hadzica mogao svirati penal..??!! Tomica je trebao ranije sankcionisati za one njegove "pametne faulove" kao sto je uredno sankcionisao i nase igrace...
Uglavnom Zeljo nesto bolji veceras, kao sto rekoh, prvenstveno zahvaljujuci boljoj i brzoj tranziciji igre prema naprijed, a ne zato sto su neka aman zaman ekipa. Titulu ce uzeti, a drago mi je sto im ne moram cestitati veceras! :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 maj 2013, 23:25

tepsija je napisao/la:
oldman je napisao/la:Hepok za koga si ti ,mislim da i ti neznas.Boj se da ne odete iz Vrapcica (Vrebcica) u suzama.
Evo ti brz odgovor.
Velež,Mostar,Bosna i Hercegovina.
Sarajevo i Zvijezda su klubovi koje cijenim u našoj ligi.
Dovoljno?
U Mostaru nece proslava ni biti, jer fakticki nije finansijski isplativa. ;) Isto kao sto se veceras islo ciljano na bod, sa mogucnoscu pobjede, ako se ukaze prilika. ;)

Koliko vidim, vi se svi poceli takmiciti ko ce Zelji prolongirati proslavu! ;)

Sta je sada teoreticari? Zasto vas nema? Zasto sutite?

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 maj 2013, 23:25

Jebote derbi i utakmica...Jad i cemer ! Mi imali nesto više loptu u nogama(barem se tako cinilo) komsijep koju priliku vise.Utakmica mi je malo smrdila na namjestenu jer kako su Adilovic i Hadzic reagirali kod prilika je komicno.
btw. Sudija ocajan , siguran sam da je neki malo "engleski" sudija dijelio pravdu da bi mozda i vidjeli jednu-dvije lopte u mrezi tim i više prilika.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 08 maj 2013, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 maj 2013, 23:27

HZ_ilidzaa je napisao/la:Jebote derbi i utakmica...Jad i cemer ! Mi imali nesto više loptu u nogama(barem se tako cinilo) par koju prilike vise.Utakmica mi je malo smrdila na namjestenu jer kako su Adilovic i Hadzic reagirali kod prilika je komicno.
btw. Sudija ocajan , siguran sam da je neki malo "engleski" sudija dijelio pravdu da bi mozda i vidjeli jednu-dvije lopte u mrezi tim i više prilika.
vi imali vise prilika i posjed, sta si ti gledao :?:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 maj 2013, 23:28

fedeltafrotta je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Jebote derbi i utakmica...Jad i cemer ! Mi imali nesto više loptu u nogama(barem se tako cinilo) par koju prilike vise.Utakmica mi je malo smrdila na namjestenu jer kako su Adilovic i Hadzic reagirali kod prilika je komicno.
Hahahaha vise prilika i posjed? :mrgreen: Zanimljivo :mrgreen:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 maj 2013, 23:30

Vedad87 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:
Hahahaha vise prilika i posjed? :mrgreen: Zanimljivo :mrgreen:
Ma gledao covjek neki drugi mec, pa se zeznuo... :mrgreen:

lukavac84
Kontakt:

Post Postao/la lukavac84 » 08 maj 2013, 23:31

ja fudbala i govana zar je ovo derbi

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 maj 2013, 23:32

glupljeg sudije od onog pomcnika nisam vidio :roll:
sve su svemu najrealniji izhod. vrlo lahko se je moglo desiti da izgubimo, ali i pobijedimo. Melunovic i dzakmic kriza
i razocaran sam organizovanjem utakmice od strane komsije, barem sto se tice ulaska na stadion. Prije bi hadz obavio nego usao na stadion :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Sanchez87hz i 13 gostiju.