hebes sve vise ...Jericho je napisao/la:haha dovoljno je kupiti iduću protiv Gradine i sigurni smowerly je napisao/la:picka vam materina dajite vi gosku i ostalim bodove eto polako nas stizu a zadnje kolo u istocnom mostaru mozda misle budemo li ispadali da ce nam gatacki krkani i podvelesci dati bodove.vratite nam zrinjski mostar
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
gosku nismo dali ljudi su nas ubili, vidis li da smo najlosija ekipa u ligi poslije Gradine, zar je potrebno kupovati protiv nas?!werly je napisao/la:picka vam materina dajite vi gosku i ostalim bodove eto polako nas stizu a zadnje kolo u istocnom mostaru mozda misle budemo li ispadali da ce nam gatacki krkani i podvelesci dati bodove.vratite nam zrinjski mostar
eto i da nismo dali gosku daju mu ostali nego inace govorim gadi mi se ova liga i sve
do kraja sezone mislim da cemo jedino gradinu pobijedit
olimpic, sarajevo i velez. dobro, u vrapcicima bi moglo bit' svacega

-
- Kontakt:
[quote="werly"]picka vam materina dajite vi gosku i ostalim bodove eto polako nas stizu a zadnje kolo u istocnom mostaru mozda misle budemo li ispadali da ce nam gatacki krkani i podvelesci dati bodove.vratite nam zrinjski mostar[/e vala ako si ti gradsko djete onda serem se na takav mostar puuu 

-
- Kontakt:
ma nek ste vi milu pehara promovirali u kapetana,sunovrat mora doci burazeru,karacic se time pokusao ulizati ultrasima ko najveca čka ,sto u stvar i jeste a momcad mu dere ko stigne,Lillard je napisao/la:do kraja sezone mislim da cemo jedino gradinu pobijedit![]()

Sta se cudite ? Ovo je bilo ocekivano..
Sad nam ni opstanak nije siguran, moramo dobiti Gradinu jer kako igraju Travnik i Gosk moglo bi biti svacega..
Ali ipak se ne sekiram toliko, ako nas oni prestignu vehlez ce uvijek biti ispod nas..

Sad nam ni opstanak nije siguran, moramo dobiti Gradinu jer kako igraju Travnik i Gosk moglo bi biti svacega..

Ali ipak se ne sekiram toliko, ako nas oni prestignu vehlez ce uvijek biti ispod nas..

http://www.nova,,,,sloboda.ba/slike/fotoreport/201305041624481.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Bliss je napisao/la:

-
- Kontakt:
vidi europejaca vidi europejacastarmo94 je napisao/la:Sta se cudite ? Ovo je bilo ocekivano..![]()
Sad nam ni opstanak nije siguran, moramo dobiti Gradinu jer kako igraju Travnik i Gosk moglo bi biti svacega..![]()
Ali ipak se ne sekiram toliko, ako nas oni prestignu vehlez ce uvijek biti ispod nas..![]()
http://www.nova,,,,sloboda.ba/slike/fotoreport/201305041624481.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Bliss je napisao/la:

konjicanin01 je napisao/la:evo sad gledam slike iz gabele ,.,brate nemogu da im ne zavidim,strasno navijanje,a vidi nas ejjj majko 20 ljudi iza gola ukipno oko 200,,sta reci neznamm stvarno

Doviđenja !
-
- Kontakt:
nista nisam promjenio misljenje ,ovo se odnosilo na neaktivnost navijacke skupine red army koja je do prije 2 god bila jedna od boljih u bh a sad navija skupina djecaka,i to je tako,al vi iz dana u dan nazalost zelite dase ogadite svim posljednje u nizu je ova jadna odluka jos jadnijeg trenera koji zeli dase dodvori huliganima dajuci traku jos vecem huliganu koji je eto nazalost i reprezentativac bih ,jad od sportiste i covjekastarmo94 je napisao/la:konjicanin01 je napisao/la:evo sad gledam slike iz gabele ,.,brate nemogu da im ne zavidim,strasno navijanje,a vidi nas ejjj majko 20 ljudi iza gola ukipno oko 200,,sta reci neznamm stvarno![]()
![]()
![]()
Doviđenja !
Ako nista kadeti dobili 1:0 Radnika (Juricic), a juniori 7:1 (2 Vlaho, Cubela, Klaric, Buconjic, Dzidic, Cilic).
ma mislim da ipak nema brige za ostanak. gradinu cemo dobit i time bi sigurno osigurali ostanak. barem nam omladinski pogon ide kako treba..
Niste losa ekipa... Samo odbrana vam je voda zesca
Napad nije los i vezni red onako...
Pohvale i za Ultrase za fer i korektno navijanje, fina ekipa nema sta 5 kombija, 2 auta...

Pohvale i za Ultrase za fer i korektno navijanje, fina ekipa nema sta 5 kombija, 2 auta...

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
Trener koji kupuje navijače sa riječima a ne rezultatima neka lagano razguli... Mile nije zazlužio igrama, zalaganjem kao ni sportskim duhom da bude kapiten ekipe i neka lagano razgluli kao i trener negdje na posudbu....
P.S. Karačiću odlazi mene nemožeš kupiti sa takvim izjavama samo rezultatima i kvalitetnim radom ..
P.S. Karačiću odlazi mene nemožeš kupiti sa takvim izjavama samo rezultatima i kvalitetnim radom ..
ZrinjskiMostar je napisao/la:Trener koji kupuje navijače sa riječima a ne rezultatima neka lagano razguli... Mile nije zazlužio igrama, zalaganjem kao ni sportskim duhom da bude kapiten ekipe i neka lagano razgluli kao i trener negdje na posudbu....
Karacica cemo moci ocijeniti tek kada dovede "svoje" igrace kao i svaki trener do sada te za nekih pola godine ,iduce zime tocnije na pauzi,ako naravno budemo jos uvijek u premijer ligi!
Sto se tice ove izjave za javnost kako ce MILE PEHAR biti kapetan u Vrapcicima ,ja znam da ce me neki napasti ali bogme ako je ljudima ovo normalno i ako se ovim kupuju navijaci e onda smo svi skupa glupi od uprave ,igraca,strucnog stozera i navijaca i po meni je ova izjava oblatila klub i ime "plemici" jer "plemici" niti su huligani ,niti su igraci kakve je kvalitete Mile Pehar,svaka cast momku ali imao je jedno 80ak utakmica da se dokaze i to nije uspio...lagano do Branitelja ili Capljine iduce sezone,a o tome da decko bude kapetan i to u Vrapcicima je vrh idotizma ,smatrao sam ovoga Karacica pametnijim ili covjek jednostavno nije bio upoznat sa nemilim incidentom !
O igracima i trenutnim rezultatima nema se sto napisati!JADNO!
jos je 0-0, no nije da nisam ocekivao ovako nesto....
ajmo po gol vise
EDIT: ni sto ne napisa, evo Gradina vodi..pa ja cu se ubit' yebote

ajmo po gol vise

EDIT: ni sto ne napisa, evo Gradina vodi..pa ja cu se ubit' yebote

- Sportfanatik
- Kontakt:
0-1Lillard je napisao/la:jos je 0-0, no nije da nisam ocekivao ovako nesto....
ajmo po gol vise
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
RADELJIC
Najbolji strijelac proljetnog dijela sezone

Najbolji strijelac proljetnog dijela sezone

Pehar konacno 2:1
Sad samo mirno privesti utakmicu kraju i uzeti 3 boda te tako obezbijediti ostanak (ako je to ikako bilo potrebno)...

Sad samo mirno privesti utakmicu kraju i uzeti 3 boda te tako obezbijediti ostanak (ako je to ikako bilo potrebno)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.