Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vidim...amypitar je napisao/la:Na Vašu zalost ne baca ni DzeloVec davno su sve karte planule,a raja uveliko kupuje i za sjever koji vama pripada.
plavetniloo je napisao/la:vidim...amypitar je napisao/la:Na Vašu zalost ne baca ni DzeloVec davno su sve karte planule,a raja uveliko kupuje i za sjever koji vama pripada.
gostujućimamypitar je napisao/la:plavetniloo je napisao/la:vidim...amypitar je napisao/la:Na Vašu zalost ne baca ni DzeloVec davno su sve karte planule,a raja uveliko kupuje i za sjever koji vama pripada.
Evo jos jedne![]()
Informacije sa platoa Skenderije govore da tapkaroši već rade posao i da se ulaznice za dio sjeverne tribine koji pripada gostujućim navijačima, već prodaju i po cijeni od 30 KM.
realno, nema stasocrates je napisao/la:i svaki put kad cujem ko da mi je prvi,braco moja mila,pa sta je ovo....gdje ovo jos ima u ovom dijelu evrope..budimo realni,vrh-nema dalje.....eh,da smo na terenu ko na tribinama,gdje bi nam kraj bio...tamo negdje u play off-u najmanje,svake godine..aBd-a,doci cemo i na taj nivo....bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
ljudi,tacno sam ponosan na sebe,i na ovaj klub,sto znam gdje mi je mjesto i sto pripadam ovom klubu,svim svojim bicem,dusom i tijelom...BITI SRCEM VEZAN,U TOME LEZI SNAGA....VOLIM SARAJEVO
19:45 h, bht1JHam je napisao/la:Ima li utakmica na TV-u??I u koliko pocinje?
HvalaLillard je napisao/la:19:45 h, bht1JHam je napisao/la:Ima li utakmica na TV-u??I u koliko pocinje?
misli ljakse da pise al-kaidajovanmaksimovic je napisao/la:mislim nisam pitar, ali u cemu je problem sa onim transparentom... cuj delegata...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.