Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
HNL i Premijer liga se ne daju porediti. Ne znam ni kako su sada stali u istu rečenicu.
Spominjete Avdiju uvijek kao igrača koji je zalutao. Ko je to bolji osim Mujdže na poziciji desnog beka u BiH ? Da je neko bolji, Safet bi ga zovnuo.
LN.
Spominjete Avdiju uvijek kao igrača koji je zalutao. Ko je to bolji osim Mujdže na poziciji desnog beka u BiH ? Da je neko bolji, Safet bi ga zovnuo.
LN.
- ASD
- Kontakt:
Stvarno pretjerujete sa Vrsajevicem.
Momak uopste nije toliko los i mislim da nam dosta moze biti koristan u Reprezentaciji jer smo deficitni na desnoj strani.
U Reprezentaciji imamo igraca koji jako malo trce, a Avdija je bas suprotno od toga, on trci za dvojicu i to treneri jako puno cijene i siguran sam da moze otici igrati i u puno jaci klub od Hajduka.
Momak uopste nije toliko los i mislim da nam dosta moze biti koristan u Reprezentaciji jer smo deficitni na desnoj strani.
U Reprezentaciji imamo igraca koji jako malo trce, a Avdija je bas suprotno od toga, on trci za dvojicu i to treneri jako puno cijene i siguran sam da moze otici igrati i u puno jaci klub od Hajduka.
Opet miješaš stvari.HNL devinitivno nije ništa kvalitetnija od naše lige koliko neki to žele predstaviti.Bez Dinama ta liga je ko i naša.Dinamo čini tu razliku i diže rejting te lige.
Ja za Avdiju riječi nisam rekao, jer mi taj momak ne smeta sekunde.Salektor ga je birao, i ako njemu valja, valja i meni.A ne igra neku bitnu ulogu, nego onako kad dobije te minute odradi ih najbolje što može.
Ja za Avdiju riječi nisam rekao, jer mi taj momak ne smeta sekunde.Salektor ga je birao, i ako njemu valja, valja i meni.A ne igra neku bitnu ulogu, nego onako kad dobije te minute odradi ih najbolje što može.
DRUG NEBI TI PUNCA
kod nas uvjek polemisalo o igracima koju su tu a nisu toliko bitni za reprezentaciju,te ko je treci golman,te ko je druga zamjena za pjanica,al takvi smo mi,
Hnl je u teskom sra**** ali je sigurno kvaltietniji od nase lige koliko god se to nama ne svidjalo,trenutno imaju 3-4 ekipe koje bi kod nas bile i tekekako favoriti za osvajanje lige,dok kod nas nema ni jedna koja bi tamo bila favorit za ligu puno je primjera,klubovi su uredjeniji,liga je uredjenija,propisi su stroziji,i jos recimo npr, Husjenovic koji je ovdje bio top tamo je morao da fizicki napreduje da moze igrati,Zeba koji je ovdje bio neko i nesto tamo ne zadovolji,Hadzic koji je ovdje sad prvi strijelac nogiran, a nasim igracima jos uvjek predstavlja uspjeh kad se docepaju hnl,uz to mnogo bolje partije pruzaju u europi od nas,jer nije isto namucit primejra radi fulham,bilbao,i ,ispast od grbalja,zete,a bit devastiran od prosjecnih europskih ekipa
Hnl je u teskom sra**** ali je sigurno kvaltietniji od nase lige koliko god se to nama ne svidjalo,trenutno imaju 3-4 ekipe koje bi kod nas bile i tekekako favoriti za osvajanje lige,dok kod nas nema ni jedna koja bi tamo bila favorit za ligu puno je primjera,klubovi su uredjeniji,liga je uredjenija,propisi su stroziji,i jos recimo npr, Husjenovic koji je ovdje bio top tamo je morao da fizicki napreduje da moze igrati,Zeba koji je ovdje bio neko i nesto tamo ne zadovolji,Hadzic koji je ovdje sad prvi strijelac nogiran, a nasim igracima jos uvjek predstavlja uspjeh kad se docepaju hnl,uz to mnogo bolje partije pruzaju u europi od nas,jer nije isto namucit primejra radi fulham,bilbao,i ,ispast od grbalja,zete,a bit devastiran od prosjecnih europskih ekipa
Slaven Belupo bi izdominirao našu ligu. Jašta da nema Dinama....
Nebitno sada, dvoljno je vidjeti transfere njihovih klubova i naših, tržišne vrijednosti itd.

Nebitno sada, dvoljno je vidjeti transfere njihovih klubova i naših, tržišne vrijednosti itd.
how yes no.Tako je bila priča kad je Željo igro prijateljsku sa Cibaliom (tada završila na 3. poziciji u HNL), pa ih razlupaše 4-1.Pa tekma sa Hajdukom na poljudu.Neutral je napisao/la:Slaven Belupo bi izdominirao našu ligu.
http://www.hrsport.net/vijesti/400207/n ... -cibaliju/" onclick="window.open(this.href);return false;
Osim Dinama svi klubovi HNL su u pet deka sa našim i to rezultati pokazuju.Druga stvar je što imaju bolje stadione, i veći renome koji opet diže Dinamo i reprezentacija pa prodaju odrone od igrača za fine pare.
DRUG NEBI TI PUNCA
svaka prica ima dvije strane tako i o pobjedama nasih klubova u prijateljskim,ali fali ti ona o porazima kojih je vise
opet prijateljske nisu neki pokazatelj necega,ali evo jednog podatka,da su nasi klubovi igrali 4 sluzbene utakmice s crnogorcima, od toga 3 puta su prosli crnogorci a jednom nasi
opet prijateljske nisu neki pokazatelj necega,ali evo jednog podatka,da su nasi klubovi igrali 4 sluzbene utakmice s crnogorcima, od toga 3 puta su prosli crnogorci a jednom nasi
@bagrcavi nije ovdje tema za tu raspravu, al hajde...
Hajduk, Split, Rijeka, pa cak i Lokomotiva bi uzeli 'ladno bh premijer ligu. I tu nema spora. HNL je kvalitetnija liga. I to dosta. A nemoj pricat o prijateljskim, ali kao zelis, sjecas se ovogodisnje utakmice Splita i Zelje kad je zavrsilo 4-1 za Splicane...Realno Zeljeznicar bi bio u srdini tabele HNL-a..
Hajduk, Split, Rijeka, pa cak i Lokomotiva bi uzeli 'ladno bh premijer ligu. I tu nema spora. HNL je kvalitetnija liga. I to dosta. A nemoj pricat o prijateljskim, ali kao zelis, sjecas se ovogodisnje utakmice Splita i Zelje kad je zavrsilo 4-1 za Splicane...Realno Zeljeznicar bi bio u srdini tabele HNL-a..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa dobro, ti misli tako, ja ću misliti drugačije i eto.Čudimo se što drugi pljuju po našoj ligi, a mi je sami degradiramo i ponižavamo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Prijateljska
Otvori temu premijer liga vs druge sa balkana, onda možemo nastaviti raspravu.

Otvori temu premijer liga vs druge sa balkana, onda možemo nastaviti raspravu.
jedno je ponizavati i pljuviati drugo je malo realno sagledati situaciju,,ne mozes za golfa rec da je passat,ne mozes za kamaen rec da je cigla,dok se ne sastanu klubovi nekakvo mjerilo ostaje ta europa gdje oni ostavaljaju puno bolji utisak ali eto ti jedne cinjenice za crnogorce i ako ne mislim da su bolji ,...mada nije temabagrcavi je napisao/la:Pa dobro, ti misli tako, ja ću misliti drugačije i eto.Čudimo se što drugi pljuju po našoj ligi, a mi je sami degradiramo i ponižavamo.
po cemu mislis da je "mi" ponizavamobagrcavi je napisao/la:Pa dobro, ti misli tako, ja ću misliti drugačije i eto.Čudimo se što drugi pljuju po našoj ligi, a mi je sami degradiramo i ponižavamo.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
koji ste to vi,a koji mi? ako se pokrenula polemika oko kvliteta liga daj argumente mani se demagogije oko nacionalnih torova
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bolje su lige JSL i HNL nema se tu šta raspravljati, samo kolko tečnije i brže se igra kod njih, da ne pričamo o ostalim segmentinam (transferi,stadioni,propisi i sl.).STEVIE je napisao/la:po cemu mislis da je "mi" ponizavamobagrcavi je napisao/la:Pa dobro, ti misli tako, ja ću misliti drugačije i eto.Čudimo se što drugi pljuju po našoj ligi, a mi je sami degradiramo i ponižavamo.? vidi se da ovi koji najvise ponizavaju i pljuju domacu ligu i nisu mozda bas pozitivno nastrojeni prema "nama" takoreci.. ti isti pojedinci bi i g.ovno pojeli samo nek' je hrvatsko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nema potreba za vrijeđanjem.STEVIE je napisao/la:po cemu mislis da je "mi" ponizavamobagrcavi je napisao/la:Pa dobro, ti misli tako, ja ću misliti drugačije i eto.Čudimo se što drugi pljuju po našoj ligi, a mi je sami degradiramo i ponižavamo.? vidi se da ovi koji najvise ponizavaju i pljuju domacu ligu i nisu mozda bas pozitivno nastrojeni prema "nama" takoreci.. ti isti pojedinci bi i g.ovno pojeli samo nek' je hrvatsko
samo sam realno sagledao situaciju. i ne pljujem po premijer ligi, vec konstatiram da je HNL puno bolja liga.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Avdija tanak zadnjih utakmica ,jedini plus mu je trka
Pa tako on uvijek igra, to mu je stil.ciza je napisao/la:Avdija tanak zadnjih utakmica ,jedini plus mu je trka
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Borben je on i zahvalan igrač u tom pogledu, ali mu malo fali nogometne inteligencije i tehnike naravno, i zato sa tom brzinom i zalaganjem pokušava nadomjestiti te nedostatke. Zato i igra u Hajduku, a ne negdje vani u nekom boljem klubu.
Za reprezentaciju nije, ali eto, čisto da tu popuni brojku od 22 igrača i može odigrati nekih 10-15 minuta.
Za reprezentaciju nije, ali eto, čisto da tu popuni brojku od 22 igrača i može odigrati nekih 10-15 minuta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
,a 1,5 miliona eura ga cijeni HAjduk haman da će krenuti u rasprodaju igrača inače Višća i Vršajević su slični po fizičkoj konstituciji stim da je puno lakše sa takvim karakteristikama igrati na krilu nego na beku..Volio bih kad bi Vršajević otišao negdje vani kad je mogao onaj Pranjić igrat u BAjernu onda..
Hajduk propo ko žeton plaćajući skupe igrače velike plate itd doveli se u dubiozu sad će otpuštati igrače jer ne mogu to plaćat sve.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D