Dosadan siBatistuta je napisao/la:Ne govorim o igri, tituli-za to svaka čast, da li je poštena, nepoštena, da li je zaslužujete ove godine i o tome se može pričati, ali to je 100 % i to će se vidjeti danas, vi ste potvrdili dosta puta kada gostujemo na Grbavici da smo puno iznad vašeg nivoa u navijačkom smislu....pa ako se sjetimo one vaše zelene koreografije sa kobrama to je stvarno bilo smijurijaa ponavljam vi slavite titulu mi dolazimo na revijalnu utakmicu da bodrimo klub
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja sam starog poslala,ako je tako ubit ce mepetisesti98 je napisao/la:evo sad me prijatelj zove koji je otisao da nam kupi karte, kaze guzva dramalikusa je napisao/la:znal neko kakvo je stanje s kartama

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
mojne se brinuti, bice dovoljno karatalikusa je napisao/la:ja sam starog poslala,ako je tako ubit ce mepetisesti98 je napisao/la:evo sad me prijatelj zove koji je otisao da nam kupi karte, kaze guzva dramalikusa je napisao/la:znal neko kakvo je stanje s kartama![]()
ne smijem rizikovat da dodjem a nema karti

SWRA
haha, kaže mi maloprije jaran nisu još legle penzije, nisu penzioneri sa jugozapada kupili kartelikusa je napisao/la:ja sam starog poslala,ako je tako ubit ce mepetisesti98 je napisao/la:evo sad me prijatelj zove koji je otisao da nam kupi karte, kaze guzva dramalikusa je napisao/la:znal neko kakvo je stanje s kartama![]()
ne smijem rizikovat da dodjem a nema karti

vama je praznik kad dođete pod lim, obradujete se ko mala djeca i pričate o nekakvim pobjedama, deranjuBatistuta je napisao/la:Ne govorim o igri, tituli-za to svaka čast, da li je poštena, nepoštena, da li je zaslužujete ove godine i o tome se može pričati, ali to je 100 % i to će se vidjeti danas, vi ste potvrdili dosta puta kada gostujemo na Grbavici da smo puno iznad vašeg nivoa u navijačkom smislu....pa ako se sjetimo one vaše zelene koreografije sa kobrama to je stvarno bilo smijurijaa ponavljam vi slavite titulu mi dolazimo na revijalnu utakmicu da bodrimo klub

DRUG NEBI TI PUNCA
Vi ste željni nekog pokala, nama to svakodnevnica postalo i pobjede i titule, mi brigu brinemo gdje da složimo tolike pehare vitrine nam se prolamaju, od pehara ta ćete vi bolan sve vam vještačko ništa nemate svoje ni neku časnu istoriju sve nakaradno i na silu.Druga stvar dolina je dolina fino vam udobno prava stadiumska atmosfera natkriveno, nećete pokisnuti ni nazebsti, ma milina nema vjetrometine.Batistuta je napisao/la:Ne govorim o igri, tituli-za to svaka čast, da li je poštena, nepoštena, da li je zaslužujete ove godine i o tome se može pričati, ali to je 100 % i to će se vidjeti danas, vi ste potvrdili dosta puta kada gostujemo na Grbavici da smo puno iznad vašeg nivoa u navijačkom smislu....pa ako se sjetimo one vaše zelene koreografije sa kobrama to je stvarno bilo smijurijaa ponavljam vi slavite titulu mi dolazimo na revijalnu utakmicu da bodrimo klub

Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
-
- Kontakt:
Pasa moj ubise te kompleksi otidji iskulira maloamko27 je napisao/la:Dosadan siBatistuta je napisao/la:Ne govorim o igri, tituli-za to svaka čast, da li je poštena, nepoštena, da li je zaslužujete ove godine i o tome se može pričati, ali to je 100 % i to će se vidjeti danas, vi ste potvrdili dosta puta kada gostujemo na Grbavici da smo puno iznad vašeg nivoa u navijačkom smislu....pa ako se sjetimo one vaše zelene koreografije sa kobrama to je stvarno bilo smijurijaa ponavljam vi slavite titulu mi dolazimo na revijalnu utakmicu da bodrimo klub
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Koliko se to uzdiglo, nit imaju poštovanja nit poniznosti, pa ja to nisam vidio nigdje. 

Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
- SarajlijaTM
Karata ima!
Oko stadiona je već gužva,dosta raje je već krenulo.
Mogao bi ovo biti jedan od posjećenijih derbija.
Zato požurite na svoje mjesto u Dolini Ćupova
IGRAJ ŽELJO,IGRAJ I POBJEDI !!!
Oko stadiona je već gužva,dosta raje je već krenulo.
Mogao bi ovo biti jedan od posjećenijih derbija.
Zato požurite na svoje mjesto u Dolini Ćupova
IGRAJ ŽELJO,IGRAJ I POBJEDI !!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
pa dje cemo jbt? s vama na jug?zeljocity je napisao/la:Znate li vi zasto se pitari bore za extra sektor na sjeveru???? Zato sto svako zna da je 2000 ili 2500 grla pod krovom Grbavice glasnije od 4-5000 na jug. Samo sjever je cemer, gorak ukus daje vasim planovima

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Titulu slavimo zadnje kolo na grbavici protiv leotara mogli smo je i prosle god slaviti protiv vas al nismo.Batistuta je napisao/la:Ne govorim o igri, tituli-za to svaka čast, da li je poštena, nepoštena, da li je zaslužujete ove godine i o tome se može pričati, ali to je 100 % i to će se vidjeti danas, vi ste potvrdili dosta puta kada gostujemo na Grbavici da smo puno iznad vašeg nivoa u navijačkom smislu....pa ako se sjetimo one vaše zelene koreografije sa kobrama to je stvarno bilo smijurijaa ponavljam vi slavite titulu mi dolazimo na revijalnu utakmicu da bodrimo klub
-
- Kontakt:
evo i hordi
đeste šampinjoni

đeste šampinjoni

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
tesko se moze ostati suzdrzan na ovakve kontradiktornosti,upakovane odredjenim stepenom (citaj ogranicenom)elokventnoscu..u kojoj se kaze da se ne spominje FKS nego ne ozbiljni pojedinci iz navijacke grupacije HZ..a preocito je da se direktno i ne dvosmisleno proziva uprvo FKS,i to sa naglasenom dozom cinizma,sto sveukupno govori o kakvom autoru se radi kao covjeku,predstavljajuci se kao "rezervni dusebriznik" FKS..dino lj je napisao/la:Sta sam ja ovdje napisao ista lose o FK Sarajevu,ono sto sam mislio svih ovih godina mislim i sada,poslije Zelje uvjek cu vise voljeti da vi ostvarite uspjeh od bilo kojeg drugog kluba,Zeljo i Sarajevo su ponos ovog grada i misljenje o njima ne gradim na osnovu njihovih navijaca.Navedi mi post u kojem ja vrijedjam,pljujem i psujem kada je tvoj tim u pitanju.Pašalić je napisao/la:Za neprepoznati si. Gdje nestade ona tvoja umjerenost? Kao da postove piše drugi čovjek od onoga na koga smo navikli prije godinu-dvije. Prošlo je vrijeme pravih kauboja.dino lj je napisao/la:Veceras samo hladne glave i svece doci na svoje,pustite ba ove komsije sto supljiraju i pisu kojekakve gluposti,objektivno treba ih i shvatiti jer sedam dugih godina bez icega nije lako,pa Helijeva se kometa cesce ukaze od titule na Kosevu.Mi veceras ako Bog da uzimamo vec peti trofej u zadnje cetiri godine a 15.05. mozda i sesti.
Zato raja sabur i veceras ne nasjedajte na provokacije da ne bi bilo slucajno inceniranog prekida,jer jad,cemer i gorki pelin je u njihovim srcima.Na tribinama samo ponosno i dostojanstveno,na usnama samo ime Zelje,stasijevce uopste ali bas uopste ne treba ni spomenuti tokom utakmice.Zastave,salove,grlo i dlanove samo za naseg Zelju.
Za ovo prvo boldirano,ovaj post se odnosi na vase pojedine(a ne sve) navijace koji ovdje samo dolaze i vrijedjaju i pljuju po Zelji i svakom njegovom uspjehu i omalozavaju svaku njegovu pobjedu i trofej a o nazivima za Osime da i ne govorim,ne ocekujes valjda da njih cijenim isto kao sto ja ni u snu ne ocekujem da ti cijenis nase primitivce koji troluju vasu temu.
A za ovo drugo,pa valjda kao pravi navijac ocekujem da spominjemo samo svoj klub,nisam od onih koji vole one koji ce vikati:j.bi malo Sarajevo,pitari su pi..ke i slicne vulgarnosti,za pravog navijaca bitan je samo njegov klub,njegove pjesme,ja nikada necu se zvati navijacem ako na tekmi treba da pljujem po protivnickom timu.Meni je moj klub svetinja i samo cu njega spominjati.
A sto se tice ovoga stasijevci pa i znam znas da je to zajebancija za vasu vezu sa Drezdenovcima,ovaj post nemoj shvatiti kao neko pravdanje jer to i nije niti cu se ikome ikada pravdati za ono sto napisem,jednostavno shvati ga kao objasnjenje,jer si ocito pogresno protumacio prethodni post.Kamo srece da svi shvatamo i mislimo o nasa dva kluba i derbiju kao ja,@Pasalicu izvini ali si pobrkao loncice.
nadalje,zbog svega iznesenog,jako je simptomaticno kada se pomene da "rezervni dusebriznik" nikad ne pljuje po protivnickom timu,a ovdje to upravo radi na (in) direktan nacin,a pomalo i perfidan,doduse i suvise ocit....obzirom da se radi o mom "bratu" po krvi,opredjeljenju,kao i privrzenosti i predanosti svetinji,osjetio sam moralnu potrebu da "repliciram"..
dino,konkretno pitanje za tebe..otkud si ti znao da me pitas ono sto si me pitao na PP,obzirom da to nigdje nije bilo javno objavljeno...ne sumnjajuci u tvoje iskrene namjere kad se tice tog dijela???
na kraju...ne shvati sve ovo kao na noz...nego sasvim dobronamjerno u nadi da ces korigovati stavove i biti objektivniji..uzdravlje....
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Krov je krov al i 2500 grla vise je 2500 grla visezeljocity je napisao/la:Daj ba nemoj sad pretjerivat. Krov je krov i to svi znamo.Hordas Doboj je napisao/la:Samo vi svi navijajte sa juga i nema tog lima koji ce da da efekat pa da bude glasnije 2500 od 5000 ljudizeljocity je napisao/la:Znate li vi zasto se pitari bore za extra sektor na sjeveru???? Zato sto svako zna da je 2000 ili 2500 grla pod krovom Grbavice glasnije od 4-5000 na jug. Samo sjever je cemer, gorak ukus daje vasim planovima
Samo gazi, gazi zelju tog'!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Halo ba pitari @ALFA hocu samo da kazem da ima logicno objasnjenje za vasu glasnost na Grbavici i necu da citam bezze komentare kako ste vas 2000 glasniji od 10000 manijaka jer ste "jakog" grla i slicne stvari.. Toliko.
PS naravno da niste glasniji ali iz nekih komentara covjek koji ne zna mogao bi pomislit da se na Jadranu cujete.
PS naravno da niste glasniji ali iz nekih komentara covjek koji ne zna mogao bi pomislit da se na Jadranu cujete.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 08 maj 2013, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Kisa bi mogla dosta da usere valjda nece pasti.
-
- Kontakt:
ma svi se skidamo, pjevamo skačemo, ludnicaterabajt je napisao/la:Kisa bi mogla dosta da usere valjda nece pasti.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
pa istina je da je glasnije pod krovom, ali Boze moj, vas je stadionzeljocity je napisao/la:Halo ba pitari @ALFA hocu samo da kazem da ima logicno objasnjenje za vasu glasnost na Grbavici i necu da citam bezze komentare kako ste vas 2000 glasniji od 10000 manijaka jer ste "jakog" grla i slicne stvari.. Toliko.

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, JimmyPage, Paromlinac i 69 gostiju.