FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Veceras samo hladne glave i svece doci na svoje,pustite ba ove komsije sto supljiraju i pisu kojekakve gluposti,objektivno treba ih i shvatiti jer sedam dugih godina bez icega nije lako,pa Helijeva se kometa cesce ukaze od titule na Kosevu.Mi veceras ako Bog da uzimamo vec peti trofej u zadnje cetiri godine a 15.05. mozda i sesti.
Zato raja sabur i veceras ne nasjedajte na provokacije da ne bi bilo slucajno inceniranog prekida,jer jad,cemer i gorki pelin je u njihovim srcima.Na tribinama samo ponosno i dostojanstveno,na usnama samo ime Zelje,stasijevce uopste ali bas uopste ne treba ni spomenuti tokom utakmice.Zastave,salove,grlo i dlanove samo za naseg Zelju.
Zato raja sabur i veceras ne nasjedajte na provokacije da ne bi bilo slucajno inceniranog prekida,jer jad,cemer i gorki pelin je u njihovim srcima.Na tribinama samo ponosno i dostojanstveno,na usnama samo ime Zelje,stasijevce uopste ali bas uopste ne treba ni spomenuti tokom utakmice.Zastave,salove,grlo i dlanove samo za naseg Zelju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Večeras, samo lagano po novu pobjedu i ovjeru titule
, a da bude i suprotno neću im zamjeriti, jer uz ovoliko pehova kroz sezonu, biti nadomak odbrane titule je za svaku pohvalu. SRETNO PLAVI!

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- bistrikboy
- Kontakt:
Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Sta sam samo derbija s vama forumasima ispratio 
Od kako sam se registrovao pa i prije brat bratu 2 godine kao "Guest" bio cest ovdje.
Nista momci pobijediti veceras i ovjeriti vise i ovu 2013. kako treba.
P.S
Takodje bi bilo lijepo pozdraviti Husrefa.

Od kako sam se registrovao pa i prije brat bratu 2 godine kao "Guest" bio cest ovdje.
Nista momci pobijediti veceras i ovjeriti vise i ovu 2013. kako treba.
P.S
Takodje bi bilo lijepo pozdraviti Husrefa.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
ja sam u pola sedam ustao u stomaku onaj osjecaj koji me samo za derbi uhvati
Željoooooooooooooooooooooooooo i lagano zagrijavanje uz nase pjesme

Željoooooooooooooooooooooooooo i lagano zagrijavanje uz nase pjesme

-
- Kontakt:
I ja isto tako, oko 7 ustao, još plus, umrem od gladi, a ne mogu da jedemDR.HOUSE je napisao/la:ja sam u pola sedam ustao u stomaku onaj osjecaj koji me samo za derbi uhvati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željoooooooooooooooooooooooooo i lagano zagrijavanje uz nase pjesme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ja sam hvala bogu mogao sta gricnuti ali ne previse ,,razumijem te potpunoplavetniloo je napisao/la:I ja isto tako, oko 7 ustao, još plus, umrem od gladi, a ne mogu da jedemDR.HOUSE je napisao/la:ja sam u pola sedam ustao u stomaku onaj osjecaj koji me samo za derbi uhvati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željoooooooooooooooooooooooooo i lagano zagrijavanje uz nase pjesme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Godinama pratim ovaj forum i nekad mi se cini da vas vecinu licno poznajem godinama
Danas samo hrabro, pokazati zube i unistiti udbase, na terenu i pogotovu na tribinama !!!
Pozdrav svima i vidimo se u Dolini da zajedno proslavimo veceras pobjedu a usput i titulu, ha ya

Danas samo hrabro, pokazati zube i unistiti udbase, na terenu i pogotovu na tribinama !!!
Pozdrav svima i vidimo se u Dolini da zajedno proslavimo veceras pobjedu a usput i titulu, ha ya

SWRA
I naprijed plavi pjesma se ori bodri vas cijeli stadion, hiljade srca sad za vas kuca jer ti si ZELJO sampion.
Veceras samo "hladne" glave uci u utakmicu bez srljanja i pobjeda nece izostati. Nasa prednost je sto imamo vise iskusnijih igraca, igraca koji su do sada vec odigrali nekoliko derbija i koji znaju kako odigrati jednu takvu utakmicu. Sve u svemu pobjeda za proslavu titule
Veceras samo "hladne" glave uci u utakmicu bez srljanja i pobjeda nece izostati. Nasa prednost je sto imamo vise iskusnijih igraca, igraca koji su do sada vec odigrali nekoliko derbija i koji znaju kako odigrati jednu takvu utakmicu. Sve u svemu pobjeda za proslavu titule
Samo da ih je dobit' veceras .
VOLIM TE ŽELJO !
VOLIM TE ŽELJO !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
-
- Kontakt:
euforijaaaaaaaaaaaaaa
čuva bog želju svog
čuva bog želju svog
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
@pinki
Evo izgleda i novi članak o derbiju
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/saraje ... 76564.aspx
Evo izgleda i novi članak o derbiju

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/saraje ... 76564.aspx
Il club piu titolato al mondo!
ŠAMPIONI ŠAMPIONI ŠAMPIONI UVIJEK I ZAUVJEK.

Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
-
- Kontakt:
Naša je prednost U SVEMUdamirc je napisao/la:I naprijed plavi pjesma se ori bodri vas cijeli stadion, hiljade srca sad za vas kuca jer ti si ZELJO sampion.

Ajmo LJoŽe!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
OPROSTITE, morao sam utrcavanje u teren postaviti....
Sta je ovo ljudi moji, hoce li ova tekma vise!!!

OPROSTITE, morao sam utrcavanje u teren postaviti....

Sta je ovo ljudi moji, hoce li ova tekma vise!!!

Ja sam šorc poderao, jebli ih šiljcilikusa je napisao/la:JEST se tada raje "nabilo" na onu ogradu![]()

-
- Kontakt:
Je**es sve evropske derbije, nista ne moze zamjenit ovaj osjecaj, kad ustanes prije sunca, i iscekujes 8 sati, tacnije malo ranije, bitno je samo da se krene na utakmicu i sve brige, problemi nisu tolki kad si sa rajom u kaficu, parkicu i pijes, pjevas i cekas pocetak tekme, koji evropski derbi moze to nama pruzit ?
1921
"Grbavica poput Wembleya"
Naslov na jednoj stranici
FORZA ŽELJO !
Naslov na jednoj stranici

FORZA ŽELJO !
Ja te volim, volim Željo..
nisi valjda i ti isla preko ogradelikusa je napisao/la:JEST se tada raje "nabilo" na onu ogradu![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.