hahah.. Ma moze i Albanske sampitePhill Jackson je napisao/la:@Emir_ZENICA
Al samo cu pod jednim uslovom igrat,a to je da mi se ekipa zove "Napadaci Nigerije"

Ajde raja ...prijavljuj te se

hahah.. Ma moze i Albanske sampitePhill Jackson je napisao/la:@Emir_ZENICA
Al samo cu pod jednim uslovom igrat,a to je da mi se ekipa zove "Napadaci Nigerije"
ZahvaljujemEmir_ZENICA je napisao/la:hahah.. Ma moze i Albanske sampitePhill Jackson je napisao/la:@Emir_ZENICA
od sljedeceg termina uvodimo i takticke zamisli,ko sta igra u ekipi itdkosewsko hill je napisao/la:Možda u regionalnu ligu?hehehe...ma meni je ovaj prvi termin pravo dobar bio, jes da su neki ispuhaliscorpion je napisao/la:Eto vi planirate 5-og,a mi u RajvoSa dan kasnije...znači ipak se ovo širi,za koji mjesec moglo bi ovo prerasti i u mnogo veće.pred kraj al biće bolje na sljedećem
Barem znamo ko je sve izradio za ovaj prvi termin tj. oko 20 ljudi
ako nadjes slobodan termin nedjeljom javi,posto sam ja zvao prosle sedmice i kazu da je nedjelja cijela zauzeta...e sada ajde malo stele da proradeUltrasNaBaterije je napisao/la:Uglavnom, šta mislite o Vistafonu na Otoci. Ja sa rajom svake hefte igram dole. Jefitno je pravo 50 maraka 1.5 sat...
hahahaha..joj što me nasmija buraz,hvala ti...UltrasNaBaterije je napisao/la:Pogledat ću, znam onog lika dole iz kafane što dogovara termine. Problem je što dole non-stop treniraju pjetlići i kadeti Želje jer im je sad hladno vani!
Odoh malo ove sedmice iz Šehera, pa ću to skontat tamo u ponedjeljak da vidim.
A mozemol se za info obratit najblizem vulkanizeru,apotekaru il licno tebiEmir_ZENICA je napisao/la:Spisak:
Emir_ZENICA
rob do bagro
amEl_rooB
Phill Jackson
rz88(GOLMAN)
Belmin(GOLMAN)
jos najmanje 6
Svi oni koji ce doci 100% neka meni posalju poruku na pp ...da vidimo oko cijene ....
Do Srijede(2.12.2009) se igraci prijavljuju ...
17+samir_tm87 je napisao/la:jle ono opet mora vise od 17 godina il moze 16??
Ovaj termin što smo igrali, raja su bila stvarno extra..svi do jednog.Niko nije povrijeđen bio nit je bilo "divljačkih" startova tako da je mogao igrati i onaj što ima 16 godina što se toga tiče..71000 je napisao/la:17+samir_tm87 je napisao/la:jle ono opet mora vise od 17 godina il moze 16??
ma slažem se u potpunosti neg onako kažem da je fakat fair play bio na najvećem nivouscorpion je napisao/la:Sve to drug moj stoji,ali mislim da je optimalna starost 17 godina...sve ispod bi vodilo u neki haos,ako me razumiješ na šta mislim,jer ne želim da se ti mlađi nađu uvrijeđeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.