FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 07 maj 2013, 23:37

Dodjoh,vidjeh odjavih se :oops:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 maj 2013, 23:58

Kao da su golovi neko mjerilo. Zato Bayern igra finale, a Messi cucla dudu na tribinama Wembleya. Ribery je top 5 najbolji, a nagrada od korumpiranih organizacija mu i ne treba. Zamislite vi predsjednika Uefe koji javno kaže da želi El Classico u finalu. No, hegemonije, plaćenici i uefini miljenici neće više moći u istu rečenicu sa ovim Bayernom.

A navijači Barse (romarioo) zbog blamaže će da...

[youtube][/youtube]
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 08 maj 2013, 00:10

FRANK RIBERY je napisao/la:Kao da su golovi neko mjerilo. Zato Bayern igra finale, a Messi cucla dudu na tribinama Wembleya. Ribery je top 5 najbolji, a nagrada od korumpiranih organizacija mu i ne treba. Zamislite vi predsjednika Uefe koji javno kaže da želi El Classico u finalu. No, hegemonije, plaćenici i uefini miljenici neće više moći u istu rečenicu sa ovim Bayernom.

A navijači Barse (romarioo) zbog blamaže će da...

[youtube][/youtube]

OBJASNIO !!!!!!!!!!!
FC Bayern !!!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 08 maj 2013, 00:14

Mirror piše da postoji mogućnost da Rooney na ljeto krene put Minkena. Navodono je saopštio kolegama da želi da pređe u Bayern . Veliki je izazov raditi sa Guardiolom. Trenutno nije zadovoljan statusom u Man UTd-u. Obeštećenje oko 30 mil funti. Ne znam koliko je Mirror ozbiljan kad su sportske informacije u pitanju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 maj 2013, 00:22

Pa Messi dobija zlatne lopte zato sto je to primarni trofej za Barcelonu koja svoju cijelu igru zasniva na tome da jedan igrac zabija golove i da oni svrsavaju na zlatne lopte a to sto taj igrac sa reprezentacijom ne moze osvojiti ni smijesnu copa americu na svom terenu, sto tog igraca zaustave ekipe i automatski pobjedjuju Barcelonu samo na taj jedan fazon a kako su dogurali do polufinala je za mene pravo cudo i nevjerovatna sreca. Barceloni nije bilo mjesto u polufinalu definitivno i to su dva meca protiv Bayerna dokazala, jaci otpor pruzio bi Bate iz Borisova.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 maj 2013, 00:25

FRANK RIBERY je napisao/la:Mirror piše da postoji mogućnost da Rooney na ljeto krene put Minkena. Navodono je saopštio kolegama da želi da pređe u Bayern . Veliki je izazov raditi sa Guardiolom. Trenutno nije zadovoljan statusom u Man UTd-u. Obeštećenje oko 30 mil funti. Ne znam koliko je Mirror ozbiljan kad su sportske informacije u pitanju.
Sad odjednom svi žele raditi sa Guardiolom. :D

Sport 1 - Zwar hat auch Real Madrid seinen Hut in den Ring geworfen, doch mittlerweile kann der FC Bayern die Königlichen auch finanziell ausstechen. 40 bis 50 Millionen Euro müsste Bayern für Linksaußen Bale wohl ausgeben, verschulden würde sich der Verein dadurch nicht.

Ovaj će transfer rok će biti nazanimljiviji u poslijednjih nekoliko godina to je sigurno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 maj 2013, 00:25

FRANK RIBERY je napisao/la:Mirror piše da postoji mogućnost da Rooney na ljeto krene put Minkena. Navodono je saopštio kolegama da želi da pređe u Bayern . Veliki je izazov raditi sa Guardiolom. Trenutno nije zadovoljan statusom u Man UTd-u. Obeštećenje oko 30 mil funti. Ne znam koliko je Mirror ozbiljan kad su sportske informacije u pitanju.
Neozbiljan u najmanju ruku ;)

Nemojte se previše fatati na ove gluposti ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 08 maj 2013, 00:38

Valencia je napisao/la: Izbjegao si odgovore na mnoga pitanja, vrludas sa odgovorima i meni je tesko odgovoriti na tako maglovit komentar... Ne dajes konkretne i direktne odgovore.
Bas sam dao jasne odgovore :?
Ima odgovora koje moram pojasniti, nemogu odgovarati kao da sam u sudnici.

Iz ovih odgovora vidim da Riberija smatras boljim od Persija ili Bejla!?
Jbg na ovo mi je suisno odgovarati. Apsolutno :D

Riberi je na vecem nivou nego su bili Gigs, Figo, Rivaldo, Sol i drugi!?
Za Figa i Rivalda mi je ... tesko dati odgovor. Za Sola i Giggsa mislim da je, bez obzira na klubske titule i svasta nesta. Riberyeva tehnicka strana nosi prevagu.
Valencia je napisao/la:I ovo 'nesto bolji' je indikativno.. Ako je uz Maradonu i Pelea najbolji igrac svih vremena 'nesto bolji', onda je Riberi u najmanju ruku bara - bara sa Krojfom, Zidanom, Platinijem, Euzebijom i ostalim fudbalskim gigantima :mrgreen: ..
slika :mrgreen:

Inace Ribery je na mene ostavio pozitivan dojam jos prije nego sto ce doci u Bayern, i to na prvenstvu u Njemackoj. Mislim da je u sezoni 2008/09 pruzao najbolje partije

[youtube][/youtube]

i bio fizicki spremniji, sto je razumljivo

[youtube][/youtube]

Nebih ja vise o ovome :mrgreen:
pokvarismo temu :D

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 08 maj 2013, 00:41

slika

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 maj 2013, 00:48

Bilall je napisao/la:Bas sam dao jasne odgovore :?
Ima odgovora koje moram pojasniti, nemogu odgovarati kao da sam u sudnici.
Ne možeš ti druže raspravljat sa samodopadljivim likovima. Najgore je još što je čovjek usamljen u svojim tvrdnjama i opet tvrdi kako smo mi navijači Bayerna usamljeni u svojim tvrdnjama. Tu već vidiš koliko je sati. I ja bi možda tako razmišljao da pratim samo medije s ovih prostora i da sam ograničen na jedan određeni prostor i da ne vidim dalje od tog prostora... ;)

A ovo za Rooneya je zanimljivo i prije se malo šuškalo, ali teško je sad reći koliko bi to sve moglo biti istina.
Njega cijenim ko igrač, čovjek zna s loptom i još borac veliki, to bi pozdravio svakako.
Ali opet se skoro postavlja pitanje gdje s njim, kad ekipa ovako funkcioniše...... :D Ma dobro za njega bi se vjerovatno uvijek našlo mjesta.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 maj 2013, 06:32

E cuj Rooney u Bayern. :lol:

Toliko razloga ima da se to ne desi. Al' haj' OK. Ali kako pobogu 30 miliona? Mnogo inferironiji igraci idu za znatno vise love.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 maj 2013, 07:56

Stefan Effenberg

Jako neozbiljan komentar sa tvoje strane, tj. pricas napamet. Sve su prilike da Junajted nikako ne pratis, kao ni Real. Kako drukcije objasniti ovo sto pises za Ronalda!??

Ronaldo je postigao gol u finalu protiv Celzija, u najvaznijoj utakmici karijere. Ne trebam napominjati da je u toj utakmici bio najbolji igrac Junajteda, uprkos promasenom penalu. Ronaldo je gotovo u svakoj utakmici bio najbolji igrac klub.

U posljednje dvi tekme protiv Barse, Ronaldo je bio najbolji igrac Reala, postizao je golove... Ronaldo je prekinuo dominaciju Barse odlucujucim pogotkom u Kupu na Mestalji i tako Realu konacno donjeo jednu titulu u vremenima potpune Barsine nadmoci. Ronaldo je na kraju krajeva izbacio MU iz Lige prvaka u ovoj sezoni. Mislim, ne mogu vjerovati da je bilo potrebe za nabrajanjem ovih stvari :roll: ..

Ronaldo je fudbalu dao neuporedivo vise od Riberija. Momak je veliki fudbaler od svoje 17 godine. Istorija ne pamti krilnog igraca koji je postizao vise golova. Meni je naprosto neprijatno voditi ovu diskusiju.

Nadjite mi jednog priznatog strucnjaka koji Riberija smatra makar podjednako dobrim kao sto su Mesi i Ronaldo. Sve sto sam do sada procitao jesu poredjenja Mesija i Ronalda, pa i Cavija i Inieste... Riberija nigdje u toj prici. Jedino ga vi pravite vecim nego jeste. Dakle, ako zelite nesto dokazati, potkrijepite cvrstim argumentima. Moja i vasa rijec ne vrijedi puno na globalnom planu :mrgreen: .

Bilal

Ti smatras da je Riberi tu negdje sa Rivaldom i Figom. Ja mislim da si pristrasan i da glorifikujes svoga miljenika kao sto zaljubljeni momak glorifikuje svoju djevojku :mrgreen: .

Riberi je vrhunski igrac. To niko ziv ne porice. Al jos nikog nisam cuo da istog rangira ovako visoko. To sam dozivio iskljucivo na ovom forumu i na ovoj temi. Sva sreca pa tako nesto ne tvrdi nijedan uvazen strucnjak, tako da mogu biti miran i nastaviti vjerovati da se druzim sa pravim ljudima, a vas okarakterisati kao mlade momke ljubavlju zaslijepljene :D .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 08 maj 2013, 09:27

Dovođenjem Rooneya bi zapostavili igrace koji su briljirali ove sezone i koji ne zasluzuju da sjede na klupi.
Smijesno mi zvuci da Rooney kosta samo 30 miliona, malo je reci da je WC igrac, (po koliko se samo prodaju Cavani, Neymar).

To je svakako medijska bomba, dok je Lewandowski veoma vjerovatna opcija.
Vjerovatna, ali nepotrebna. Zelimo da dokazemo ljudima da su nam kicma ekipe djeca Bayerna i da ne kupujemo SVE dobre igrace iz lige da bi oslabili konkurenciju, ali dolaskom Lewata ne bi mogli negirati optuzbe oslabljivanja Lige u svoju korist.

Gomez mora ostati. Profesionalno je odradio citavu sezonu, nije se svadjao, sutio i trpio na klupi, a kada je igrao redovno je zabijao. Nekoliko nebitnih utakmica u Ligi kada je mogao odmarati Mandzu i ubaciti Gomeza, Jupp je isao po svom i ni tada nije dao SuperMariu priliku. Ovaj ni rijeci nije nikad rekao o nekom mogucem transferu.

Ribery vam nije najbolje krilo. Dobro, svako ima svoje misljenje.
Ko vam je onda najbolji Veznjak na svijetu ?

Sa Messijem i Zlatnom Loptom ne mozes nikada pogrijesiti. I sa Ronaldom isto. Svake godine igraju tako da zaslužuju Ballon d'Or.
Ali kada bi neko drugi dobio, bilo bi to lijepo i svjeze iznenadjenje, ako nista.
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

sanmia
Kontakt:

Post Postao/la sanmia » 08 maj 2013, 12:12

ccccc i zlatna lopta dosadiste vise :evil:
FC BAYERN

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 maj 2013, 14:44

BayernMunchen31 je napisao/la:Smijesno mi zvuci da Rooney kosta samo 30 miliona, malo je reci da je WC igrac, (po koliko se samo prodaju Cavani, Neymar).
Kada Fergi zeli prodati igraca obicno ne postavlja visoku cijenu. Tako je bilo sa Bekamom, Stamom itd..

Mene ne bi pretjerano iznenadio njegov prelazak u Bajern. Ocigledno da u Junajtedu neke stvari ne stimaju vec duze vrijeme... Ne bih volio da ode, ali mislim da nije nemoguce...

Nema sumnje da bi bio veliko pojacanje.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 maj 2013, 14:57

Mancho sada ima vecih briga, s obzirom da je Fergie najavio penziju. ;)
#divovi

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 maj 2013, 15:05

BayernMunchen31 je napisao/la:Smijesno mi zvuci da Rooney kosta samo 30 miliona, malo je reci da je WC igrac, (po koliko se samo prodaju Cavani, Neymar).
Šta fali Cavanijevoj cijeni?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 08 maj 2013, 15:25

Nakon dva dana pauze trening:

slika

slika
slika

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 maj 2013, 15:26

slika
Schweini se u duelu s Danteom povrijedio i prekinuo trening. Međutim, nakon kraćeg tretmana se vratio nakon 5 minuta i ponovo nastavio trening....DOBRO JE :D

Ako dođe Rooney koliko će tek tada Bayern hejtera imati, kad je sad već ovakvo stanje da se traži igla u plastu sijena i pokušava obezvrijedit ekipa i pojedini igrači (što je najgore bez argumenata, iako takve je najbolje pustit da se koprcaju i smijat sa strane...... :lol: :lol: )
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 08 maj 2013, 15:37

licno mislim da od tog transfera nece biti nista,nekako ima filing a je to samo dobra patka i nista vise.Sinoc prvi put pogledao nakon skoro godinu dana reprizu finala sa Chelsea-om FUJJJ !! Sad se jos vise bojim finala i neka se nervoza i nevjerica uvukla pod kozu..

Btw kad samo kod ovi hejtera kao sto kazete mnogi trolaju bez ikakvog dokaza,argumneta hajmo reci pisu onako kako se njima svidja onako kako su oni to izmislili sebi u glavi :lol:

Grevis je stalna musterija i njegovi se postovi slikaju i kace na fjess cak su podjeljeni i u Hr i Srbiji,narod se ibrati ibretom :lol: :lol: :lol:

Ahaa haman da zaboravi jesmo mi uzeli onog malca iz Mainza ?? Stopera,beka ili sta vec jeste ??? Vidim na transfermarktu nema nista za njega ???

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.