Nek sutra igraju za Husrefa i pobjeda je naša.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ne bjezimo vam slucajno 9 bodova, nemoj biti previse optimistican, bice tvrda utakmica, jedan go (ako uposte padne) ce odluciti utakmicumiky_hz je napisao/la:Ja nevidim nacin kako oni svojom igrom nas mogu dobiti,eventualno da se ponovi nesto ala Zrno sa svojim autogolom,ovako neznam stvarno cime oni nas mogu ugroziti,Bekric jedino nesto sam da uradi i to je to,zaista neznam cime nas mogu dobiti i apsolutno sam siguran u bar bod,jel smo mi sami sebi najtezi protivnik pa je zato taj bod u opciji,inace bi bio siguran u sva tri ali s obzirom da je splet u glavama takav kakav je ovaj bod stavljam kao neku opciju koja je moguca ono sto se kaze mi protiv sebe nerjesenostvarno neznam sta se mora desiti da zijanimo
![]()
Samo jako od starta od pocetka im udariti na smotane stopere i to je to,Haurdica i Suljica forsirati sto vise u sredinu da ulaze defnitivno,u njihovim stoperima prije svega Vasilicu vidim nasu sansu...moja prognoza 1-2 i to ce neko nas zabit sam sebi
Vidjet ćeš sutra kako vas možemo ugroziti i majorizirati divove.miky_hz je napisao/la:Ja nevidim nacin kako oni svojom igrom nas mogu dobiti,eventualno da se ponovi nesto ala Zrno sa svojim autogolom,ovako neznam stvarno cime oni nas mogu ugroziti,Bekric jedino nesto sam da uradi i to je to,zaista neznam cime nas mogu dobiti i apsolutno sam siguran u bar bod,jel smo mi sami sebi najtezi protivnik pa je zato taj bod u opciji,inace bi bio siguran u sva tri ali s obzirom da je splet u glavama takav kakav je ovaj bod stavljam kao neku opciju koja je moguca ono sto se kaze mi protiv sebe nerjesenostvarno neznam sta se mora desiti da zijanimo
![]()
Samo jako od starta od pocetka im udariti na smotane stopere i to je to,Haurdica i Suljica forsirati sto vise u sredinu da ulaze defnitivno,u njihovim stoperima prije svega Vasilicu vidim nasu sansu...moja prognoza 1-2 i to ce neko nas zabit sam sebi
Kao što sam napisao.A samo da dodam,urađena mu je katarizacija a operacija je radi bajpasa.sekac je napisao/la:Zvanićno ima zakrečenje neko mora biti operisan navodno da je sutra operacija (toliko znam vrijeme operacije ne znam). Kažu da ipak nije toliko kritično i da je na vrijeme stigao jer moglo je biti mnogo gore e sad svaka operacija bilo gdje a ne oko srca je opasna bar ja tako mislim ali za nadati se da če sve proći dobro naravno uz Božiju pomoć i da če se Hus vratiti brzo na svoje mijestoplavetniloo je napisao/la:Šta je sad istina, kako je čovjek? Jedni pričaju da je loše, drugi kažu da je dobro, treći kažu da sutra ide na operaciju, kome da vjerujem?Mancini je napisao/la:Operacija sutra ujutro u pola 8.Ako Bog da biće dobro.
E cuj, Saraj'vo sampion oooColorado je napisao/la:sarajv'o sampion o o o
saraj'vo saraj'vo
ti **** zelju malenog malenog
pa neka pjeva cijeeeli stadion
Realno, ima. Veceras je ovo Zelji 1 od moguce 4 "liga lopte" da tako nazovemo. Hocemo li iskorisiti prvo, vidjet cemo...moustapha je napisao/la:Ima se jos igrat.
DzoleZeljo je napisao/la:Realno, ima. Veceras je ovo Zelji 1 od moguce 4 "liga lopte" da tako nazovemo. Hocemo li iskorisiti prvo, vidjet cemo...moustapha je napisao/la:Ima se jos igrat.![]()
Nego, malo realnosti sada... Iskreno, koliko vas dolazi i hoce li biti kakva koreografija? Hvala
(Pitam cisto radi atmosfere, posto se nesto kod nas najavljuje)
Molim, bez glupih pitanja, hvala.DzoleZeljo je napisao/la:Realno, ima. Veceras je ovo Zelji 1 od moguce 4 "liga lopte" da tako nazovemo. Hocemo li iskorisiti prvo, vidjet cemo...moustapha je napisao/la:Ima se jos igrat.![]()
Nego, malo realnosti sada... Iskreno, koliko vas dolazi i hoce li biti kakva koreografija? Hvala
(Pitam cisto radi atmosfere, posto se nesto kod nas najavljuje)
i svaki put kad cujem ko da mi je prvi,braco moja mila,pa sta je ovo....gdje ovo jos ima u ovom dijelu evrope..budimo realni,vrh-nema dalje.....eh,da smo na terenu ko na tribinama,gdje bi nam kraj bio...tamo negdje u play off-u najmanje,svake godine..aBd-a,doci cemo i na taj nivo....bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Kaunas, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 72 gosta.