FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Shanks
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shanks » 07 maj 2013, 21:58

LEGENDO IZDRŽI :!:

Nek sutra igraju za Husrefa i pobjeda je naša. :)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 maj 2013, 22:22

Ja nevidim nacin kako oni svojom igrom nas mogu dobiti,eventualno da se ponovi nesto ala Zrno sa svojim autogolom,ovako neznam stvarno cime oni nas mogu ugroziti,Bekric jedino nesto sam da uradi i to je to,zaista neznam cime nas mogu dobiti i apsolutno sam siguran u bar bod,jel smo mi sami sebi najtezi protivnik pa je zato taj bod u opciji,inace bi bio siguran u sva tri ali s obzirom da je splet u glavama takav kakav je ovaj bod stavljam kao neku opciju koja je moguca ono sto se kaze mi protiv sebe nerjeseno :mrgreen: stvarno neznam sta se mora desiti da zijanimo :|

Samo jako od starta od pocetka im udariti na smotane stopere i to je to,Haurdica i Suljica forsirati sto vise u sredinu da ulaze defnitivno,u njihovim stoperima prije svega Vasilicu vidim nasu sansu...moja prognoza 1-2 i to ce neko nas zabit sam sebi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 07 maj 2013, 22:25

miky_hz je napisao/la:Ja nevidim nacin kako oni svojom igrom nas mogu dobiti,eventualno da se ponovi nesto ala Zrno sa svojim autogolom,ovako neznam stvarno cime oni nas mogu ugroziti,Bekric jedino nesto sam da uradi i to je to,zaista neznam cime nas mogu dobiti i apsolutno sam siguran u bar bod,jel smo mi sami sebi najtezi protivnik pa je zato taj bod u opciji,inace bi bio siguran u sva tri ali s obzirom da je splet u glavama takav kakav je ovaj bod stavljam kao neku opciju koja je moguca ono sto se kaze mi protiv sebe nerjeseno :mrgreen: stvarno neznam sta se mora desiti da zijanimo :|

Samo jako od starta od pocetka im udariti na smotane stopere i to je to,Haurdica i Suljica forsirati sto vise u sredinu da ulaze defnitivno,u njihovim stoperima prije svega Vasilicu vidim nasu sansu...moja prognoza 1-2 i to ce neko nas zabit sam sebi
ne bjezimo vam slucajno 9 bodova, nemoj biti previse optimistican, bice tvrda utakmica, jedan go (ako uposte padne) ce odluciti utakmicu
FKŽ !

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 07 maj 2013, 22:34

miky_hz je napisao/la:Ja nevidim nacin kako oni svojom igrom nas mogu dobiti,eventualno da se ponovi nesto ala Zrno sa svojim autogolom,ovako neznam stvarno cime oni nas mogu ugroziti,Bekric jedino nesto sam da uradi i to je to,zaista neznam cime nas mogu dobiti i apsolutno sam siguran u bar bod,jel smo mi sami sebi najtezi protivnik pa je zato taj bod u opciji,inace bi bio siguran u sva tri ali s obzirom da je splet u glavama takav kakav je ovaj bod stavljam kao neku opciju koja je moguca ono sto se kaze mi protiv sebe nerjeseno :mrgreen: stvarno neznam sta se mora desiti da zijanimo :|

Vidjet ćeš sutra kako vas možemo ugroziti i majorizirati divove.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 maj 2013, 22:41

sekac je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Operacija sutra ujutro u pola 8.Ako Bog da biće dobro.
Šta je sad istina, kako je čovjek? Jedni pričaju da je loše, drugi kažu da je dobro, treći kažu da sutra ide na operaciju, kome da vjerujem? :?
Zvanićno ima zakrečenje neko mora biti operisan navodno da je sutra operacija (toliko znam vrijeme operacije ne znam). Kažu da ipak nije toliko kritično i da je na vrijeme stigao jer moglo je biti mnogo gore e sad svaka operacija bilo gdje a ne oko srca je opasna bar ja tako mislim ali za nadati se da če sve proći dobro naravno uz Božiju pomoć i da če se Hus vratiti brzo na svoje mijesto :(
Kao što sam napisao.A samo da dodam,urađena mu je katarizacija a operacija je radi bajpasa.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

High

Post Postao/la High » 07 maj 2013, 23:08

Da i ja napišem koji postić prije derbija. Sutra neću biti u mogućnosti pisati pa da ovo malo slobodnog vremena iskoristim sad.

Jeste da bi bilo bolje da je derbi u subotu ili nedjelju, ali i ovako će posjeta biti zadovoljavajuća, nadam se!
Uvijek smo se mučili u ovim jačim utakmicama i dali premalo golova, pogotovo ove sezone (u gostima). Dobro smo igrali u Banja Luci, nešto slabije u Lištici, a nismo osvojili nijedan bod. Tako da ćemo morati dati više od jednog gola ako hoćemo pobjedu sutra navečer. Oni rijetko kad ne zabiju na Grbavici i dosta dobro igraju kao domaćini, a ovu će utakmicu više taktizirati nego mi jer im i neriješen rezultat itekako odgovara. Loša vijest za nas je to da nam je odbrana spora u posljednje vrijeme i često ispadamo te tako primamo bezvezne golove, a u ovakvim utakmicama nas taj bezvezni gol može koštati tri boda - ako naši stvarno žele do pobjede. Mogu oni ovim izjavama farbati druge, ali su se često vraćali praznih džepova poslije ovih najava pobjeda i sličnog. Kao ni tada, ni sad im ne vjerujem pretjerano. Džakmić je više dao izjava i najavljivao pobjede nego što je tačnih pasova uputio na terenu. Ni činjenica da primamo previše pogodaka u posljednih deset minuta nam nikako ne ide u korist! Naravno, ohrabljuje me to da smo kompletni i da nema nekih osjetljivih izostanaka kad je riječ o igračima. Lijepa uvertira za derbi je bila pobjeda protiv Zvijezde, ali tu dobru igru moraju potvrditi sutra navečer. Vidjet ćemo kako će na igrače djelovati Musemićev izostanak - nadam se da neće biti veliki minus, nadam se da se naši igrači neće izgubiti i da neće psihički pasti zbog toga. Ne bih imao ništa protiv toga da rezultat bude kao onda kad je Jahović nama donio pobjedu na Grbavici, iako je i tada neriješen rezultat bio najrealniji. Istina, sada je situacija drugačije nego tada i nemamo tog igrača (osim možda raspoloženog Haurdića) kao što je bio, recimo (ili u prošlom derbiju Said), Škoro koji je bio igrač u našem sastavu a da je po igračkim sposobnostima odskakao od većine našeg tima i tako nam on sam donio pobjedu onim šutem poslije kojeg je sviran pelan i kojeg je sam realizirao, poslije i asistirao Jahoviću.

Napadnite kao u Banja Luci, ali realizirajte šanse koje morate realizirati jer itekako možemo biti kažnjeni za nepropuštene prilike. Samo da ne bude nekih početničkih grešaka, kartona, penala i sličnih gluposti koje ne bi bile poželjne u utakmici tipa ove. Zalaganje će vam svaki od nas cijeniti i nagraditi vas aplauzom, kao i uvijek!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 maj 2013, 23:47

@High - Prijatelju, samo da hocete napasti od prve minute. Mislim da bi takticki bili devastirani, ali doslovno. Jbg, opet, ako uspijete vi iz tog pritiska pogoditi, moglo bi se svasta tu onda iskonplikovati, jer se mi bas mucimo kada moramo juriti protivnika, a dok nas protivnik juri, tu smo ubitacni....

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 maj 2013, 23:55

slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

High

Post Postao/la High » 08 maj 2013, 00:03

Slika nije realna, za razliku od sljedeće:

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 maj 2013, 00:04

E gledaj ovog...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 08 maj 2013, 00:26

IGRAJTE ZA HZ I HUSREFA!

VOLIM TE SARAJEVO!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 maj 2013, 09:20

[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 maj 2013, 09:27

A veceras cemo da ih karnemo. 8-)
1946

Colorado

Post Postao/la Colorado » 08 maj 2013, 09:48

sarajv'o sampion o o o

saraj'vo saraj'vo

ti **** zelju malenog malenog

pa neka pjeva cijeeeli stadion 8-)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 maj 2013, 09:57

Colorado je napisao/la:sarajv'o sampion o o o

saraj'vo saraj'vo

ti **** zelju malenog malenog

pa neka pjeva cijeeeli stadion 8-)
E cuj, Saraj'vo sampion ooo :lol: :lol:

Zar vi niste vice prvaci? :mrgreen:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 maj 2013, 10:01

Ima se jos igrat. :mrgreen:
#divovi

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 maj 2013, 10:24

moustapha je napisao/la:Ima se jos igrat. :mrgreen:
Realno, ima. Veceras je ovo Zelji 1 od moguce 4 "liga lopte" da tako nazovemo. Hocemo li iskorisiti prvo, vidjet cemo... :mrgreen:

Nego, malo realnosti sada... Iskreno, koliko vas dolazi i hoce li biti kakva koreografija? Hvala
(Pitam cisto radi atmosfere, posto se nesto kod nas najavljuje) :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 maj 2013, 10:35

DzoleZeljo je napisao/la:
Realno, ima. Veceras je ovo Zelji 1 od moguce 4 "liga lopte" da tako nazovemo. Hocemo li iskorisiti prvo, vidjet cemo... :mrgreen:

Nego, malo realnosti sada... Iskreno, koliko vas dolazi i hoce li biti kakva koreografija? Hvala

E na tribinama nece biti neizvjesnosti,u to se mozes kladiti. :lol:

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 08 maj 2013, 10:36

DzoleZeljo je napisao/la:

Molim, bez glupih pitanja, hvala.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 08 maj 2013, 11:29

bordo_Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
i svaki put kad cujem ko da mi je prvi,braco moja mila,pa sta je ovo....gdje ovo jos ima u ovom dijelu evrope..budimo realni,vrh-nema dalje.....eh,da smo na terenu ko na tribinama,gdje bi nam kraj bio...tamo negdje u play off-u najmanje,svake godine..aBd-a,doci cemo i na taj nivo....

ljudi,tacno sam ponosan na sebe,i na ovaj klub,sto znam gdje mi je mjesto i sto pripadam ovom klubu,svim svojim bicem,dusom i tijelom...BITI SRCEM VEZAN,U TOME LEZI SNAGA....VOLIM SARAJEVO
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 08 maj 2013, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Kaunas, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 72 gosta.