daMaestro^^ je napisao/la:@anonimni , jesi siguran da do toga nece doci ?? Moja je traka za 1 ili 2 sezone sigurno.![]()

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
daMaestro^^ je napisao/la:@anonimni , jesi siguran da do toga nece doci ?? Moja je traka za 1 ili 2 sezone sigurno.![]()
Mogu oni mene ne spominjat al ja znam da imam vise golova od njih dvojice ali i da je to najmanje bitno, zajedno dajemo puno golova i akoBogda ulazimo u bundeskuanonimni je napisao/la:al' si neprimjetan tamojbg, ovdje si bio glavna karika, a tamo te niko i ne spominje
Bice nesto od tebeanonimni je napisao/la:ko kaže da ću ga primiti ? ne bih kad bismo zadnji bili
Da nije tebe mozda im'olegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Šta znaju djeca, da nije transfera nikad ne bi makli iz trajte, mole kapitene da ih transferiraju, što Edinu dopusti da ga ikako primi imo je sto boljih igrača.
anonimni svakako ti je to greška, al nema veze, vječno ćeš praviti Staroj Dami društvo na začelju trajte![]()
legenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Šta znaju djeca, da nije transfera nikad ne bi makli iz trajte, mole kapitene da ih transferiraju, što Edinu dopusti da ga ikako primi imo je sto boljih igrača.
anonimni svakako ti je to greška, al nema veze, vječno ćeš praviti Staroj Dami društvo na začelju trajte![]()
Viper je napisao/la:
Da nije tebe mozda im'oVidis da tebe nece ni u 3. ligi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I drug ja samo vidim tvoj broj golova ove sezone i moj i sve mi je jasno
Pa jedan Mesi dođe do zasićenja ne jasamir_tm87 je napisao/la: aj ti pogodi sta12 golova zadnji na tabeli :/
Ha 4, ha predzadnji isto vam jeanonimni je napisao/la:da je greška, i sad bismo bili predzadnji
aBd da opet zajedno igramoMaestro^^ je napisao/la:@Viper , hvala , hvala. Malo se uozbiljim i odmah 3 gola u kolu.
aBd , aBd , pa da i Kup osvojimo.Viper je napisao/la:aBd da opet zajedno igramoMaestro^^ je napisao/la:@Viper , hvala , hvala. Malo se uozbiljim i odmah 3 gola u kolu.![]()
j*beni kup nije nam se dao nikakoMaestro^^ je napisao/la:aBd , aBd , pa da i Kup osvojimo.Viper je napisao/la:aBd da opet zajedno igramoMaestro^^ je napisao/la:@Viper , hvala , hvala. Malo se uozbiljim i odmah 3 gola u kolu.![]()
Kad napravimo najvece iznenadjenje svih vremena.donCorleone1892 je napisao/la:vidim da ima raznih šala na naš tim![]()
![]()
Ovo će biti moral da pobijedimo ove sad protiv koga igramo bkt nznm imei da uđemo u tu cvajtu"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.