Butler je odlican igrac. Ja sam napisao da ce biti metla ce Bullse ali tako mi je drago da sam pogrijesio!

Bit ce metla ne briniBernardBarnjak je napisao/la:hey, ho, lets go!![]()
Butler je odlican igrac. Ja sam napisao da ce biti metla ce Bullse ali tako mi je drago da sam pogrijesio!
]
Trebali bi se Kirk i Deng vratiti za drugu utakmicu, sve je moguce. Ali ja sad ocekujem da Neko od Miamijevog trojca pocne agresivno igrat u napadu, vjerovatno LeBron. Zato nam treba Deng nazad, da rastereti Jimmya.dema je napisao/la:Kako me iznenadise ovi ratnici iz Chicaga,koliko samo povreda,koliko umora al koliko zelje,borbenosti u tom su NBA sampioni.Bullsi imaju jednu veliku prednost sto nemaju nikakav pritisak.Od njih se ocekivala metla.Oni dobise sad je sljedeca Heatu bit il ne bit jer sigurno ne zele ici u Chicago s 0-2.Ako sljedecu Bullsi dobiju imaju sansu u seriji
to bi bilo nesto najludje u NBA sto se ikad desilo heheBIHfan je napisao/la:Trebali bi se Kirk i Deng vratiti za drugu utakmicu, sve je moguce. Ali ja sad ocekujem da Neko od Miamijevog trojca pocne agresivno igrat u napadu, vjerovatno LeBron. Zato nam treba Deng nazad, da rastereti Jimmya.dema je napisao/la:Kako me iznenadise ovi ratnici iz Chicaga,koliko samo povreda,koliko umora al koliko zelje,borbenosti u tom su NBA sampioni.Bullsi imaju jednu veliku prednost sto nemaju nikakav pritisak.Od njih se ocekivala metla.Oni dobise sad je sljedeca Heatu bit il ne bit jer sigurno ne zele ici u Chicago s 0-2.Ako sljedecu Bullsi dobiju imaju sansu u seriji
Zamisli ovi nasi borci uzmu NBA titulu a Rose presjedi citav ciklus.![]()
brate covjek 9 asistencija i 27p odlicanBIHfan je napisao/la:Barkley: "If you know Nate he thinks he's better than Derrick Rose."
![]()
![]()
Nate KRALJINA. Ja se divim njemu, kolko samo covjek ima samopouzdanja i energije u sebi. To je prosto nevjerovatno, jos je poceo i glavu koristit kako ga je Thibs poceo dirigovat. Mislim ne mozes ga potpuno kontrolisat, al Thibs to radi u procentima 50 %.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Luol u bolnici, brz oporavak. Nadam se u srijedu, trebas nam.
Sta cemo sa bellineliem??Rodman je napisao/la:PG: Rose/ Kirk
SG: Jimmy/ Nate
sf deng,belineliStipe je napisao/la:Sta cemo sa bellineliem??Rodman je napisao/la:PG: Rose/ Kirk
SG: Jimmy/ Nate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.