Chicago Bulls

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 maj 2013, 07:28

hey, ho, lets go! :mrgreen:
Butler je odlican igrac. Ja sam napisao da ce biti metla ce Bullse ali tako mi je drago da sam pogrijesio!

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 maj 2013, 07:34

Bravo

ovaj trener Bullsa je legenda. Kakvu obranu cojk postavlja,to je strasno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 maj 2013, 07:57

svaka cast bullsima za ovo
You are someone else I am still right here

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 07 maj 2013, 08:05

BernardBarnjak je napisao/la:hey, ho, lets go! :mrgreen:
Butler je odlican igrac. Ja sam napisao da ce biti metla ce Bullse ali tako mi je drago da sam pogrijesio!
]
Bit ce metla ne brini :mrgreen:

Cestitke Bullsima, bit ce zanimljiva ova serija izgleda. Lijepo je biti navijac Bullsa u ovakvim trenutcima

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 maj 2013, 09:11

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 maj 2013, 10:33

Kako me iznenadise ovi ratnici iz Chicaga,koliko samo povreda,koliko umora al koliko zelje,borbenosti u tom su NBA sampioni.Bullsi imaju jednu veliku prednost sto nemaju nikakav pritisak.Od njih se ocekivala metla.Oni dobise sad je sljedeca Heatu bit il ne bit jer sigurno ne zele ici u Chicago s 0-2.Ako sljedecu Bullsi dobiju imaju sansu u seriji

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 maj 2013, 11:06

dema je napisao/la:Kako me iznenadise ovi ratnici iz Chicaga,koliko samo povreda,koliko umora al koliko zelje,borbenosti u tom su NBA sampioni.Bullsi imaju jednu veliku prednost sto nemaju nikakav pritisak.Od njih se ocekivala metla.Oni dobise sad je sljedeca Heatu bit il ne bit jer sigurno ne zele ici u Chicago s 0-2.Ako sljedecu Bullsi dobiju imaju sansu u seriji
Trebali bi se Kirk i Deng vratiti za drugu utakmicu, sve je moguce. Ali ja sad ocekujem da Neko od Miamijevog trojca pocne agresivno igrat u napadu, vjerovatno LeBron. Zato nam treba Deng nazad, da rastereti Jimmya.

Zamisli ovi nasi borci uzmu NBA titulu a Rose presjedi citav ciklus. :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 maj 2013, 11:26

Kakva ekipa.
:naklondojeb3enogpoda:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 07 maj 2013, 11:41

Još da je Rose u igri... :)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 maj 2013, 11:50

BIHfan je napisao/la:
dema je napisao/la:Kako me iznenadise ovi ratnici iz Chicaga,koliko samo povreda,koliko umora al koliko zelje,borbenosti u tom su NBA sampioni.Bullsi imaju jednu veliku prednost sto nemaju nikakav pritisak.Od njih se ocekivala metla.Oni dobise sad je sljedeca Heatu bit il ne bit jer sigurno ne zele ici u Chicago s 0-2.Ako sljedecu Bullsi dobiju imaju sansu u seriji
Trebali bi se Kirk i Deng vratiti za drugu utakmicu, sve je moguce. Ali ja sad ocekujem da Neko od Miamijevog trojca pocne agresivno igrat u napadu, vjerovatno LeBron. Zato nam treba Deng nazad, da rastereti Jimmya.

Zamisli ovi nasi borci uzmu NBA titulu a Rose presjedi citav ciklus. :lol: :lol:
to bi bilo nesto najludje u NBA sto se ikad desilo hehe

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 maj 2013, 12:41

Barkley: "If you know Nate he thinks he's better than Derrick Rose."
:lol: :lol:
Nate KRALJINA. Ja se divim njemu, kolko samo covjek ima samopouzdanja i energije u sebi. To je prosto nevjerovatno, jos je poceo i glavu koristit kako ga je Thibs poceo dirigovat. Mislim ne mozes ga potpuno kontrolisat, al Thibs to radi u procentima 50 %. :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

Luol u bolnici, brz oporavak. Nadam se u srijedu, trebas nam. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 maj 2013, 13:40

Cestitike Bullsima na zasluzenoj pobjedi...
Zvijezda ove ekipe nije Rose (ma koliko ga navijaci Bullsa voljeli), vec Thibs i ja se samo nadam da ce Reinsdorf i dalje ostati cicija, jer u protivnom Thibs bi se prosetao do titule.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 maj 2013, 15:39

5 minuta do kraja utakmice i nisam izdržao da pratim. Upalio sam tv i poslije 20 minuta upalio teletekst da vidim rezultat. Oko 4 sam legao sa osmijehom na licu :mrgreen:

Nema šanse da bi volio Denga u 2 utakmici. Treba pustiti momka da se u potpunosti vrati u formu tj da bude spreman. Kirk bi se mogao vratiti.

Nate against everyone 8-)

Ne treba se sada umisliti. 2 utakica shvatiti krajnje ozbiljno i ponavljam ono što sam pisao i prije početka serije "Kao navijač uvijek ću se nadati prolazu"

Igraš sa 3 igrača u rotaciji od kojih je jedan rookie i naneseš Heatu tek 5 poraz mislim doma ove sezone :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 maj 2013, 17:57

BIHfan je napisao/la:Barkley: "If you know Nate he thinks he's better than Derrick Rose."
:lol: :lol:
Nate KRALJINA. Ja se divim njemu, kolko samo covjek ima samopouzdanja i energije u sebi. To je prosto nevjerovatno, jos je poceo i glavu koristit kako ga je Thibs poceo dirigovat. Mislim ne mozes ga potpuno kontrolisat, al Thibs to radi u procentima 50 %. :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

Luol u bolnici, brz oporavak. Nadam se u srijedu, trebas nam. :)
brate covjek 9 asistencija i 27p odlican :).. kazem ja vama brate neka momka neka svi grijese ebiga u zelji da naprave nesto .. ali zna momak pogoditi, zna sutnuti, nece profulat otvoren sut , ne fula slobodna bacanja pod pritiskom i sve je to ono sto mi smo trebali u on dvije godine kad smo izgledali najbolja ekipa u NBA, dok se jos i Miami nije uigrao... kazem da smo njega imali umjesto Watsona i da je tad bio Rip uzeli bi titulu... ovako nam valja covjek barem kad je Rose na klupi znas da imas nekog ko moze pogurati ostale..od sad se ne siiram vise, a je onako kad je Watson bio tu nista on ne umije nista
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 07 maj 2013, 18:07

PG: Rose/ Kirk
SG: Jimmy/ Nate

;)
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 07 maj 2013, 18:28

Rodman je napisao/la:PG: Rose/ Kirk

;)
Sta cemo sa bellineliem??
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 maj 2013, 18:42

Stipe je napisao/la:
Rodman je napisao/la:PG: Rose/ Kirk

;)
Sta cemo sa bellineliem??
sf deng,belineli

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 07 maj 2013, 18:57

Koliko god ja gotivio Boozera. Mi se njega moramo riješiti što prije. Frajer uvijek zakaže kad ga trebamo najviše. Kad bi uspjeli nekako Nowitzkog dovesti u CHI ovog ljeta uhh :) :| On i Derrick :)
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 maj 2013, 19:28

Ja sam vec postavio kako bi ja odradio posao da sam u menadzmentu Bullsa al evo da ponovim. Sigurno bi bili zadovoljni.
Resign: Nate Robinson 3.5 $, Marco Bellineli 3.5 $, Nazr Mohammed vet. minimum
Sign: Korver vet. minimum
Draftovat: Steven Adamsa
PS. za one koji ne znaju Malcolm Thomas je potpisao i ugovor i za sledecu sezonu.

Ekipa znaci ostaje:

PG: Rose, Robinson, Teague
SG: Butler, Kirk, Bellineli
SF: Deng, Korver
PF: Boozer, Gibson, Thomas
C: Noah, Mohammed, Adams

Mislim da ova ekipa moze daleko, moze do titule sigurno. Thibs ce ih jos uigrat ofanzivno, njegov sistem. Imat cemo veliku sirinu na klupi tako da u slucaju neke povrede necemo nista osjetiti. Ja se iskreno nadam da ce to biti nekako ovako. Ne bi volio da ponovo iz temelja promjene klupu (mozda i da, al kad bi doveli nekog allstar sutera) , jer onda nismo nigdje. Sve ispocetka, trebat ce nam godina da vidimo limite i mogucnosti ekipe sto je katastrofa. Nece Rose, Noah i Deng igrat vjecno pa da kalkulisemo.
FK DELFIN NEUM

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 07 maj 2013, 19:38

Extra utakmica sinoc,Bullsi pokazali srce i m.uda i uzeli veoma vaznu utakmicu,povecali sebi sanse da uzmu seriju,pokazali i da se moze igrati protiv Lebrona i Wadea..Sto se tice ekipe za sljedecu sezonu,sve ovo ovako ostaviti,samo dovesti pouzdanog sutera na 3 i to je to..Isti naravno za vet.minimum nema sanse da bude Korver jer je zasluzio i uzet ce vise para..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.