FK Radnički Lukavac

fan82
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la fan82 » 07 maj 2013, 16:39

E zbog tako nafuranih "FORUM FRAJERA" vas niko i nevoli ! Ebote da ste HAJDUK :oops:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 maj 2013, 16:40

Neće biti nikakvog s*anja jer će biti kornjača na sve strane a i indijanci će biti dobro čuvani (osim ako ne bude onih izdvojenih koji planiraju malo profurat po Slatini itd.) :mrgreen:

Kada je bio derbi u Lukavcu neki su došli sat vremena prije početka tekme i laganini ćaskali sa onima na ulazu za gostujuće navijače (ismijali smo se poštenski) :mrgreen:

zna @fukara87 o čemu pričam :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

gratis
Kontakt:

Post Postao/la gratis » 07 maj 2013, 16:41

RUDARSKA2 je napisao/la:o kakvom vi derbiju pricate ???? ovo za nas nije nikakav derbi , niti vas smatramo nekim rivalima i konkurentima , opustite se ljudi . ovo je samo jos jedna neatraktivna utakmica na tusnju !!!!

sto se tice navijaca i provokacija , kao sto neko rece , SVE cemo vidjeti u subotu , poslije subote cemo o tome diskutovati , ko je bolje navijao , ko je jaci bio itd , iskreno ja bi preporucio mladjim momcima da zaobidju gostovanje u TZ jer niko nikome ne moze garantovati sigurnost , tako da ko ne zna da se cuva , NEK NE DOLAZI !!!

ponavljam , za vas je ovo VELIKI derbi , za nas jos jedna tmurna subota , totalno nezanimljiva , vi se lozite , a mi ne .

Ovi hrabri sto dodju , nek uzivaju jer uskoro cete nas opet moci samo gledati preko TV-a
samo se pravdajte ...nije to vas nivo , derbi i tako to...
hvala sto si nas posavjetovo sad smo se stvarno prepali i necemo doci...mozda je tako i najbolje...

ja , i zaboravi reci pi pi pi ...:)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 maj 2013, 16:50

Komšije jel vas uhvatila prpa aaaa ? Ma ništa se ne sikirajte fino cemo vas docekati, ustvari necemo vas mi docekati, cekat ce vas armija specijalaca na ulazu u Tuzlu. Ne pokusajite nosit baklje i te stvari jer necete ništa moci unijet baš kao i mi sto nismo mogli kad smo dolazili na Jošik.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 maj 2013, 16:53

fukara87 je napisao/la:Komšije jel vas uhvatila prpa aaaa ? Ma ništa se ne sikirajte fino cemo vas docekati, ustvari necemo vas mi docekati, cekat ce vas armija specijalaca na ulazu u Tuzlu. Ne pokusajite nosit baklje i te stvari jer necete ništa moci unijet baš kao i mi sto nismo mogli kad smo dolazili na Jošik.

Ko je rekao da nismo unijeli? :lol:

slika

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 07 maj 2013, 16:59

fan82 je napisao/la:E zbog tako nafuranih "FORUM FRAJERA" vas niko i nevoli ! Ebote da ste HAJDUK :oops:
MI ne volimo nikog !!! ne zelimo da neko voli nas , kad cete to skontat ??? a nismo mi Hajduk , mi smo DERALI HAJDUK , kao i prveke europe C ZVEZDU !!! nek ti tata isprica da ti ne pricam ja !!!
Zadnja izmjena: RUDARSKA2, dana/u 07 maj 2013, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 maj 2013, 17:02

RUDARSKA2 je napisao/la:o kakvom vi derbiju pricate ???? ovo za nas nije nikakav derbi , niti vas smatramo nekim rivalima i konkurentima , opustite se ljudi . ovo je samo jos jedna neatraktivna utakmica na tusnju !!!!
a koja je to za vas derbi utakmica? Možda sa Iskrom iz Bugojna, ili Podgrmečom a? Spustite se malo na zemlju, Prva liga ste.. trenutno je Radnički bolje plasniran od vas tako da ;)

Tuzla cijela bit' će plavo bijela. SL - AS.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 07 maj 2013, 17:07

Benjo_AFC86 je napisao/la:
a koja je to za vas derbi utakmica? Možda sa Iskrom iz Bugojna, ili Podgrmečom a? Spustite se malo na zemlju, Prva liga ste.. trenutno je Radnički bolje plasniran od vas tako da ;)

Rangersi su treCa liga , pa de mi reci jel mislis da je CELTIC - HIBERNIAN danas veci derbi nego kad bi se u kupu sastali CELTIC - RANGERS ??? nemas ti mnogo iskustva s tim derbijima i ne znas sta je rivalstvo veliko .... al razumijem te , kako bi mogao znati ....

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 maj 2013, 17:09

Nasmijava te me pravo, a pogotov vi Apachi :D , bolje vam je pozabavite se sa Gradinom.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 07 maj 2013, 17:10

RUDARSKA2 je napisao/la:

Rangersi su treCa liga , pa de mi reci jel mislis da je CELTIC - HIBERNIAN danas veci derbi nego kad bi se u kupu sastali CELTIC - RANGERS ??? nemas ti mnogo iskustva s tim derbijima i ne znas sta je rivalstvo veliko .... al razumijem te , kako bi mogao znati ....
Pa koji je to onda vas veliki rival ?
ZELJEZNICAR 1921!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 maj 2013, 17:16

Dakle, u subotu neće biti Fukara (ili će doći u malom broju). To se da naslutiti po postovima pojedinaca. :mrgreen: Pojedinci izgleda ne mogu prihvatiti činjenicu da je Sloboda prvoligaš i da je ovo, htjeli to oni priznati ili ne, najveći derbi u ovoj ligi. Vitezu svaka čast, zasluženo su prvi, ali nikakvo rivalstvo ne veže Vitez i Slobodu/Radnički.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 07 maj 2013, 17:17

FK „RADNIČKI“ Lukavac, zbog prekršaja iz članka 52. u vezi sa članom 53. DP NS/FS BiH, na utakmici 23. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - NK „Vitez“, kažnjava se IGRANJEM 3 (TRI) DOMAĆE UTAKMICE BEZ PRISUSTVA PUBLIKE, računajući od 07.05.2013. godine i NOVČANOM KAZNOM OD 3.000 (TRIHILJADE) KM.

Pošto do kraja imamo samo dvije utakmice kod kuće (Iskra, Goražde) znači i naredne sezone jednu domaću utakmicu igramo bez gledalaca.....

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 07 maj 2013, 17:20

ALMIR REDŽIĆ, igrač FK „Radnički“- Lukavac zbog prekršaja iz člana 46. DP NS/FS BiH na utakmici 23. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - NK „Vitez“, kažnjava se ZABRANOM IGRANJA 3 (TRI) PRVENSTVENE ili KUP UTAKMICE, računajući od 29.04.2013.

JASMIN JARANOVIĆ, igrač FK „Radnički“- Lukavac zbog prekršaja iz člana 43. DP NS/FS BiH na utakmici 23. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - NK „Vitez“, kažnjava se ZABRANOM IGRANJA 1 (JEDNE) PRVENSTVENE ili KUP UTAKMICE, računajući od 29.04.2013.

MIRZA HALILAGIĆ, igrač FK „Radnički“- Lukavac zbog prekršaja iz člana 44. DP NS/FS BiH na utakmici 23. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - NK „Vitez“, kažnjava se ZABRANOM IGRANJA 2 (DVIJE) PRVENSTVENE ili KUP UTAKMICE, računajući od 29.04.2013.

ZLATKO MARŠALEK, pomoćni trener FK „Radnički“- Lukavac zbog prekršaja iz člana 43. DP NS/FS BiH na utakmici 23. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - NK „Vitez“, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM OD 300 (TRISTOTINE) KM.

SADIK IMAMOVIĆ, službeni predstavnik FK „Radnički“- Lukavac zbog prekršaja iz člana 43. DP NS/FS BiH na utakmici 23. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ - NK „Vitez“, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM OD 300 (TRISTOTINE) KM.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 maj 2013, 17:21

hamzaTM87 je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:

Pa koji je to onda vas veliki rival ?[/quote]

I Nothingam Forrest je nekad derao sve redom, pa džabe im derbi lupam protiv Liverpoola.. kad se više neće vidjeti dugo sa njim ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 07 maj 2013, 17:22

Znači računa se Kup ako je tako Semir Slomić može igrati protiv Slobode jer sutra će mu biti 4 - ta utakmica kazne protiv Proletera.......:)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 maj 2013, 17:24

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 07 maj 2013, 17:28

e koji je nas veliki rival , to pitaj Tatu on ce ti sve pojasniti o bh fudbalu , a mozes i mamu jer sloboda je uvijek bila popularna i kad je zenski rod u pitanju !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 maj 2013, 17:31

Da se indijanci ne pokrenuše u ovoj sezoni, i ova utakmica bi bila isto što i utakmica sa Banovićanima - kantonalni derbi. I sad je tako, samo što eto neko zbog navijača smatra da je to nešto bitnija utakmica. :D

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 07 maj 2013, 17:35

RUDARSKA2 je napisao/la:e koji je nas veliki rival , to pitaj Tatu on ce ti sve pojasniti o bh fudbalu , a mozes i mamu jer sloboda je uvijek bila popularna i kad je zenski rod u pitanju !!!
Moji roditelji ne prate fudbal , pa bi mi bilo drago da tu informaciju dobijem od tebe ?
ZELJEZNICAR 1921!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 07 maj 2013, 17:35

Coraco je napisao/la:Da se indijanci ne pokrenuše u ovoj sezoni, i ova utakmica bi bila isto što i utakmica sa Banovićanima - kantonalni derbi. I sad je tako, samo što eto neko zbog navijača smatra da je to nešto bitnija utakmica. :D
Za tvoju informaciju Siouxi prate Radnički dugi niz godina, a ne samo od ove sezone kako ti kažeš, navijali smo i u Drugoj ligi kad smo igrali, ali ti nisi vjerovatno to pratio, SIOUX 1989, pozz :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.