Jos samo da cujemo misljenje kapitena.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Joj kad god procitam ovo kapitena sjetim se ko vam je kapitenMaestro^^ je napisao/la:Naravno , kao i uvijek.
Jos samo da cujemo misljenje kapitena.
Viper je napisao/la:Joj kad god procitam ovo kapitena sjetim se ko vam je kapitenMaestro^^ je napisao/la:Naravno , kao i uvijek.
Jos samo da cujemo misljenje kapitena.![]()
Maestro^^ je napisao/la:Viper je napisao/la:Joj kad god procitam ovo kapitena sjetim se ko vam je kapitenMaestro^^ je napisao/la:Naravno , kao i uvijek.
Jos samo da cujemo misljenje kapitena.![]()
![]()
to je anonimni , ofc.
Sto ja imam neki osjecaj da ce nasi dresovi biti crno-crveni?AgresivnoDjubre je napisao/la:Sve cemo mi to promijeniti i stadion i sve.Ajd odrzat cemo sastanak na forumu poslije utakmice sa Goskom ahahahahahahahahaahahchily-rz je napisao/la:Agresivni rodjace,imal kakvih ideja za novo ime kluba,treba razmisljati i o novim dresovima
Još širimo gejpederizam i toleranciju.Zeman je napisao/la:Ima li ko bolju atmosferu u ekipi? Ponosan na svoje Međede <3Donnie Darko je napisao/la:Ako je i postojala sansa da se ne naprave novi dresovi, ovom izjavom si je ubio. Hvala.Greivis je napisao/la: Ukoliko dodje do promjene dresova, razmislit cu o napustanju ekipe.
I da ce klub imat veze sa Zenicom.AllGunsBlazing je napisao/la: Sto ja imam neki osjecaj da ce nasi dresovi biti crno-crveni?
Ako kad postignem gol protiv vas neću slavit.AgresivnoDjubre je napisao/la:I da ce klub imat veze sa Zenicom.AllGunsBlazing je napisao/la: Sto ja imam neki osjecaj da ce nasi dresovi biti crno-crveni?![]()
Realno. Ko bi jos htio onu ped.ercinu drzat u ekipi?LBJ MVP je napisao/la: Još širimo gejpederizam i toleranciju.
ovo k'o Kajkut na Grbavici pred kraj meča, čitava mu se tribina ismijalaViper je napisao/la:
![]()
ako ništa, nećeš dobit' kapitensku traku poslije ove sezoneMaestro^^ je napisao/la:![]()
![]()
.. neka , nemoj , poubijat ce nas.
ja propadam a 12 golovaanonimni je napisao/la:ovo k'o Kajkut na Grbavici pred kraj meča, čitava mu se tribina ismijalaViper je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
otkako sam ja kapiten, neću slagati ako kažem da nas je krenulo i da svi zabijamo kad treba, ti propadaš kod mafijaša i to je činjenica![]()
Njemu smo se smijali jednom, tebi i Adiloviću svaki dan se smijemo.anonimni je napisao/la: ovo k'o Kajkut na Grbavici pred kraj meča, čitava mu se tribina ismijala![]()
![]()
od toga velika većina kod nas ?Viper je napisao/la:ja propadam a 12 golova![]()
pa ja svakako jesam doživotni kapitenMaestro^^ je napisao/la:@anonimni , Samo da mi udjemo u 2. ligu i postajes dozivotni kapiten.
bar mi nemamo ovakvih situacijaMarsal je napisao/la:Njemu smo se smijali jednom, tebi i Adiloviću svaki dan se smijemo.![]()
7 kod vas, 5 u BUanonimni je napisao/la:od toga velika većina kod nas ?Viper je napisao/la:ja propadam a 12 golova![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.