FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 maj 2013, 00:50

High je napisao/la:Nije nikakva nova furka već je pravilo jednostavno. Ili obuci nešto što ima obilježje kluba ili u suprotnom uradi ovo što piše u obavještenju. Nikakvo mudro slovo. Horde nikad nisu bila podgrupa sa ''predznakom'' casual - generalno, ne!
Pa onda bi bilo receno nista osim klupskih obiljezja, nikakve drecave, ove-one, boje...
Ovdje se samo spominje sto tamnija odjeca...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

High

Post Postao/la High » 07 maj 2013, 00:53

Ne stoji u tekstu jer se to podrazumijeva, i to odavno. Dugo je grupa na okupu da se to treba svaki put pisati, ako shvataš. Valjda svi znaju zbog koga dolaze na utakmicu i valjda znaju šta je imperativ obući, a šta tek poslije toga dolazi kao alternativa. Mnogi će ovo obavještenje pogrešno protumačiti, ali Bože moj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 maj 2013, 01:24

Moja bordo braco, od kol'ko se prodaju karte "sutra"?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

High

Post Postao/la High » 07 maj 2013, 01:43

Oko 11h!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 07 maj 2013, 08:46

High hvala.. :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 maj 2013, 10:26

Momci, kakvo je trenutno stanje Husrefu? Hvala

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 07 maj 2013, 10:33

Okupljanje navijača neće biti u Velikom parku preko puta BBI centra kako je prethodno najavljeno, nego na platou Skenderija. Razlog ovoj odluci je održavanje dvije manifestacije kod Spomenika ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva. Vrijeme okupljanje ostaje isto (od 17:30 do 18:00 sati).

Ulaznice za Horde zla ce biti puštene u prodaju sutra ujutro (srijeda) na dvije lokacije, štand ispred Tržnice i plato Skenderija...
@Dzole govore da je bolje...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

High

Post Postao/la High » 07 maj 2013, 11:32

Rekoše mi maloprije da će se karte ispred Tržnice prodavati od sutra, kako rekoše, od 9h! Ako je nekome Tržnica nešto dalje, neka ne ide jer karte neće naći.

P.S. Lokacija okupljanja je promijenjena!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 07 maj 2013, 13:00

Za sve koje zanima,a sve nas zanima zdravstveno stanje sefa...nazalost,trenutno je na stolu,imao je infarkt...nadati se uz boziju pomoc da ce proci sve kako treba i da ce se sto prije oporaviti....HUS LEGENDO UZ TEBE SMO SVI
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 07 maj 2013, 13:00

socrates je napisao/la:Za sve koje zanima,a sve nas zanima zdravstveno stanje sefa...nazalost,trenutno je na stolu,imao je infarkt...nadati se uz boziju pomoc da ce proci sve kako treba i da ce se sto prije oporaviti....HUS LEGENDO UZ TEBE SMO SVI
:cry: da mu dragi Allah podari brzo ozdravljenje.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 maj 2013, 13:06

socrates je napisao/la:Za sve koje zanima,a sve nas zanima zdravstveno stanje sefa...nazalost,trenutno je na stolu,imao je infarkt...nadati se uz boziju pomoc da ce proci sve kako treba i da ce se sto prije oporaviti....HUS LEGENDO UZ TEBE SMO SVI
Uz Božiju pomoć da bude dobro.Izdrži Husrefe legendo !
DRUG NEBI TI PUNCA

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 maj 2013, 13:09

.Bas sam se nekako sje.bao nakon ove vijesti.Nadam se da ce covjek biti sto prije biti ok i bez ikakvih posljedica.Izdrzi legendo :(
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 07 maj 2013, 13:16

DOVA ZA OZDRAVLJENJE

Bismillahi-r-Rahmani-r-Rahim

Hvala Ti Allahu, koji Si nam dovoljan u svakom slucaju i koji Si najbolji zastitnik.Ti Si onaj koji ojacava Svojom moci slabog Svog roba i koji lijecis Svojom dobrotom svakog bolesnika i slabog.
Dragi Allahu, molim Te ovom dovom kojom Ti Se molio Muhammed a.s.: "Moj Allahu, ucini zdravim moje tijelo,moj sluh,moj vid.Moj Allahu, utjecem Ti se od nevjerstva i siromastva."
Allahu, podari mi dobro zdravlje,jer kome Si dao zdravlje,dao Si mu veliko dobro.Zato Te molim da mi das zdravlje,kako bih Ti mogao sto vise i bolje ibadet ciniti.
Dobri Allahu, molim Te da mi das dobro ovog i buduceg svijeta.Narocito Te molim da mi das zdravlje,da me ozdravis.Molim Te da mi tijelo osnazis i da mi dusu smiris i urahatis.To Te molim,Uzviseni Allahu, pa smiluj mi Se i uslisaj mi ovu dovu!Ti Si Allah, koji dove robova svojih islisavas.
Dragi Allahu, Tebi se samo obracam i Tebe samo molim za zdravlje,jer me Ti jedini mozes ozdraviti sa Svojom dobrotom i milosti. Neka Ti je, Svemoguci Allahu, nebrojeno hvala, jer Si Ti Gospodar svih svjetova i stvoritelj svega sto postoji na nebesima i na zemlji.!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 maj 2013, 13:38

slika

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 07 maj 2013, 16:04

Bit će dobro to sve, svi se nadamo . HUS UZ TEBE SMO!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 maj 2013, 16:07

Je li moze neko da ovo potvrdi? Izdrzi Husrefe. Malo je takvih.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 maj 2013, 16:14

Nije ovo istina.Musemic se osjeca bolje danas nego jucer.
1946

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 maj 2013, 16:38

svakakvi debila sta sve pisu :?

Covjek je bolje nego jucer mada jos uvijek nije to to

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 maj 2013, 16:43

Pa sto je najgore covjek iz vasih redova napisa to... Hajde drago mi je da je bolje. Izdrzi majstore!
Sport je lijek za tijelo i duh.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 07 maj 2013, 16:47

aS_Roma je napisao/la:svakakvi debila sta sve pisu :?

Covjek je bolje nego jucer mada jos uvijek nije to to
slusaj ti,nemoj da vrijedjas,jesi cuo...sad ce neko doci tu da izvaljuje tako nesto ako nije utemeljeno,jel??? ja imam 1000% potvrdjenu info o tome,sto ce vrijeme ispred nas pokazati,a imas li ti osnov da tako pricas,i tvrdis kako to nije istina,jel imasss???????? ti znas jel bolje i nije...jer tako kazu novine,jel?? ne lupetaj....
akobogda,sef ce biti dobro..i prebrodit ce ovo sto ga je snaslo..insalah..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.