FK Radnički Lukavac

nesh
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la nesh » 05 maj 2013, 15:57

Gorki je napisao/la:
nesh je napisao/la: momak...imali ste respekt sve do onog famoznog ulizivanja manijacima kad je zeljo gostovo u lukavcu a vi im bili vodonose..tj. donosili vode sa obliznjeg izvora. bilo proslo i de da se vise zavrsi ova netrpeljivost jer nevodi nicemu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mogli smo im dodati samo vodu sa par kapi otrova :lol:
hhehehehehe tad niste tako razmisljali...ali....oprosticemo vam jer niste znali sta cinite...... ;) :lol: :D :) ;) :lol:

gratis
Kontakt:

Post Postao/la gratis » 05 maj 2013, 17:04

staragarda je napisao/la:
gratis je napisao/la:sto se prvaka tice , mislim da je sve rijeseno ali ipak ostaje nam veliki derbi...pa nek pobijedi ko je bolji...nadam se dobroj atmosferi na tribinama...
a vidim i fukare su se pocele zagrijavat :9

" onclick="window.open(this.href);return false;
samo vi provocirajte..pa onda stavite prst na celo i zapitajte se zasto cete ovdje biti docekani na noz....a hocete...ko su pilici znat cemo vec iduci vikend a ove debilne i smijesne klipove onih amarovih pacenika ostavite za neke druge prilike....vi se bar nemate kome ismijavat..ovo je klip sa TRENINGA Slobode a onih pacenika je ovoliko bilo na polufinalu kupa....uostalom,eto vikenda brzo aBd....znate nasu cifru i izdanje iz lukavca..cekamo odgovor...sretno vam bilo u tz..trebat ce vam

Drži se ti tastature ...vidim tu ste jaki ...

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 05 maj 2013, 17:07

gratis je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
gratis je napisao/la:sto se prvaka tice , mislim da je sve rijeseno ali ipak ostaje nam veliki derbi...pa nek pobijedi ko je bolji...nadam se dobroj atmosferi na tribinama...
a vidim i fukare su se pocele zagrijavat :9

" onclick="window.open(this.href);return false;
samo vi provocirajte..pa onda stavite prst na celo i zapitajte se zasto cete ovdje biti docekani na noz....a hocete...ko su pilici znat cemo vec iduci vikend a ove debilne i smijesne klipove onih amarovih pacenika ostavite za neke druge prilike....vi se bar nemate kome ismijavat..ovo je klip sa TRENINGA Slobode a onih pacenika je ovoliko bilo na polufinalu kupa....uostalom,eto vikenda brzo aBd....znate nasu cifru i izdanje iz lukavca..cekamo odgovor...sretno vam bilo u tz..trebat ce vam

Drži se ti tastature ...vidim tu ste jaki ...
hahahahhahahahahahaha

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 maj 2013, 18:14

samo vi provocirajte a niste svjesni kakva ste laka meta na D tribini ;) a sto se tice gostovanja u Lukavac ja sam molio hrpu ljudi da krenu al jbg prvo sto je bila nedjelja ljudima se nije islo a drugo sto gostovanje nije nikom atraktivno! i opet nas dodje 350 i opet se ne sirimo po tribini kao vi pacenici ;) vidjet cemo koliko ce vas doci na Tusanj i imate moju rijec da ce biti sranja :lol: uzivajte komsije
Sloboda Tuzla

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 05 maj 2013, 18:21

fukaratz je napisao/la:samo vi provocirajte a niste svjesni kakva ste laka meta na D tribini ;) a sto se tice gostovanja u Lukavac ja sam molio hrpu ljudi da krenu al jbg prvo sto je bila nedjelja ljudima se nije islo a drugo sto gostovanje nije nikom atraktivno! i opet nas dodje 350 i opet se ne sirimo po tribini kao vi pacenici ;) vidjet cemo koliko ce vas doci na Tusanj i imate moju rijec da ce biti sranja :lol: uzivajte komsije
Nemoj to ovdje pisat nego napravite sranje u subotu pa cemo vidjet ko ce izvuc deblji kraj ! Pa niste grobari da vas se bojimo :) Inace bilo vas je 350 al u qrcu.
14/88

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 maj 2013, 18:27

Cini mi se da ce Siouxi doci u manjem broju u tz, nego sto su planirali prije par kola. :)
Radi ovih ostavki i sveg desavanja oko kluba :)

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 05 maj 2013, 18:28

fukaratz je napisao/la:
nesh je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:samo vi provocirajte a niste svjesni kakva ste laka meta na D tribini ;) a sto se tice gostovanja u Lukavac ja sam molio hrpu ljudi da krenu al jbg prvo sto je bila nedjelja ljudima se nije islo a drugo sto gostovanje nije nikom atraktivno! i opet nas dodje 350 i opet se ne sirimo po tribini kao vi pacenici ;) vidjet cemo koliko ce vas doci na Tusanj i imate moju rijec da ce biti sranja :lol: uzivajte komsije
jbm ti mater.....jel ti sad lakse pastorak moj.....?????? inace ako neznas sta znaci pastorak....to ti ja dodjem ko ocuh...al i to neznas .....sta znaci...pitaj mamu... :lol: :lol: :lol: :lol:
eto ti znas Lukavacka debilcino **** ti familiju zadrtu ;) zeljno vas iscekujemo cke Lukavacke:lol:
Necemo ni doc previse ste nas uplasili...
14/88

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 05 maj 2013, 18:29

joj priče... :roll:
to imate wifi u vrtiću? :?

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 05 maj 2013, 18:47

uozbiljite se ne valjajte gluposti po forumima,i pricama o nekom sranju kad ce ih cijeli mup tk cuvat.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 05 maj 2013, 18:48

Kapellen je napisao/la:uozbiljite se ne valjajte gluposti po forumima,i pricama o nekom sranju kad ce ih cijeli mup tk cuvat.
Kao sto je i vas cuvo..
14/88

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 05 maj 2013, 18:56

Strašna priča. STRAŠNA!

Ne zna se koji su gori, ovi što provociraju ili ovi što nasjedaju.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 maj 2013, 19:06

Svaka cast Siouxima za dolazak u Bihac, ocekivao sam bar 50-ak da ce ih doci ali i ova grupica sto je dosla su ok momci i nadam se da su se lijepo proveli ova dva dana u gradu na Uni, vidi se da su i problemi sa sastavom a i kiks protiv viteza utjecali malo na neki veci organizovani dolazak u Bihac... vidimo se naredne sezone ponovo ako kojim slucajem ne udjete u PL :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 05 maj 2013, 20:51

Šta vam treba ovo sve.U Tuzlu je dobro došao svako ,i samo ću jedno reći prestanite sa tim prepucavanjima.Ja kao i mnogi naši želim da na utakmicu dolaze i djeca,i omladina i starije osobe.Zbog ovakvog prepucavanja i unaprijed prijetnji, sve je manje istinskih navijača naših klubova.Ja želim da samo bude regularno suđenje,pa neka bolji pobijedi.
Normalno je kao Slobodaš da ću navijati za svoje.Ljudi moji uživajmo u fudbalu,a ne u tome ko će ćuzu zaraditi-jer kako sam čuo :? tamo i nije baš lijepo ;)

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 06 maj 2013, 09:47

Ja mislim da bi ipak trebalo otkazat gostovanje. Momak je dao svoju rijec, a vidi se po sklopljenom postu da je u pitanju vise nego odrasla i ozbiljna osoba. :cry:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 maj 2013, 15:42

Dobar dan društvo. Kako ste danas? :).

Evo i mene nakon (i više nego zasluženog :D) odmora diljem regije.

Svašta se izdešavalo u međuvremenu, od Vojvodićeve ostavke do "deložacije" u Bihaću. Šteta za onako visok poraz, ali sa ekipom koja je otišla "pod Boriće" bolje se nije moglo ni očekivati. Čuo sam da je bilo čudnih odluka naših trenera, ali o tome ću više saznati danas.

Do tada, pustite se prepucavanja i prijetnji kad i sami znate da od toga ništa nema.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 06 maj 2013, 18:41

Na derbi dolazi DANNY DYER snima "KIDS HOOLIGANS" :lol: Bit će velike mjere obezbjeđenja 700 policajaca,150 specijalaca,450 zaštitara :mrgreen: Utakmica decenije!!! hahahahah ŠALA ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 maj 2013, 19:09

nesh je napisao/la:
Claus je napisao/la:A poslije ćete pričat' kako Tuzlaci nikog ne vole i ne poštuju. Treba i respekt zaraditi, al' na ovakve sitne provokacije sigurno nećete. Dođite u Tz pa se pravite frajeri... Nemojte se svi pronaći u ovom, obraćam se nekolicini provokatora. Ovdje ima realnih i normalnih forumaša i navijača.

Hellcome to Tuzla!
momak...imali ste respekt sve do onog famoznog ulizivanja manijacima kad je zeljo gostovo u lukavcu a vi im bili vodonose..tj. donosili vode sa obliznjeg izvora. bilo proslo i de da se vise zavrsi ova netrpeljivost jer nevodi nicemu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemojte dizati tenzije i provocirati pa neće ni biti netrpeljivosti. Ili barem to odradite na malo or'ginalniji način, ovako zaista izgleda jadno. Nadam se da će se poslije utakmice više pričati o igri i golovima, a manje od navijačkim neredima i s*anjima jer to nikom ne treba. Mada, sigurno da će i do toga doći ako pojedinci u ime grupe budu tražili belaje.

armintz1997
Kontakt:

Post Postao/la armintz1997 » 07 maj 2013, 13:10

Da li dolazite sutra na Kup utakmicu protiv Proletera iz Slavinovica?

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 07 maj 2013, 14:04

armintz1997 je napisao/la:Da li dolazite sutra na Kup utakmicu protiv Proletera iz Slavinovica?
Imamo šta i da pogledamo nema šta, ne vjerujem da će ko odavde ići.....;)

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 07 maj 2013, 16:31

o kakvom vi derbiju pricate ???? ovo za nas nije nikakav derbi , niti vas smatramo nekim rivalima i konkurentima , opustite se ljudi . ovo je samo jos jedna neatraktivna utakmica na tusnju !!!!

sto se tice navijaca i provokacija , kao sto neko rece , SVE cemo vidjeti u subotu , poslije subote cemo o tome diskutovati , ko je bolje navijao , ko je jaci bio itd , iskreno ja bi preporucio mladjim momcima da zaobidju gostovanje u TZ jer niko nikome ne moze garantovati sigurnost , tako da ko ne zna da se cuva , NEK NE DOLAZI !!!

ponavljam , za vas je ovo VELIKI derbi , za nas jos jedna tmurna subota , totalno nezanimljiva , vi se lozite , a mi ne .

Ovi hrabri sto dodju , nek uzivaju jer uskoro cete nas opet moci samo gledati preko TV-a

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.