Tek sad naletih na ovaj ludi photoshop.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Grijesis ti i to mnogoValencia je napisao/la:Jeste, u prve dvi sezone od kada je dosao iz Reala. X puta sam sa drugom (redovno prati Bajern) komentarisao kako skoro svaka lopta ide na Robena, kako se Lam 'bezveze' pridodaje napadu i skoro nikad ne dobije loptu, jer Roben ulazi u sredinu i ne obraca paznju na igraca koji probija kriloBilall je napisao/la:Bayern se Robbenu prilagodjavao?![]()
Mozes li nam Bgt reci kako? Kada si vec dao takvo misljenje nebi bilo lose da nam pojasnis kako se je Bayern prilagodjavao Robbenu...
Zasto je Roben izgradio imidz sebicnog igraca?
Zasto je sam rekao da bi opet trebao postati sebican kako bi mogao davati maksimum!?
Objasnjenje je vrlo jednostavno..
Romariooo je napisao/la:
opet effe vidim pokazuje klasicno nepoznavanje materije,cuj riberi mora dobiti zlatnu loptu, nema bilal niti jedan argument da ga izdvoji od ostatka bayernove mashine,kamoli da parira messiju koji je sam vukao ekipu do titule i polufinala lige prvaka
effe_sa je napisao/la:Romariooo je napisao/la:
opet effe vidim pokazuje klasicno nepoznavanje materije,cuj riberi mora dobiti zlatnu loptu, nema bilal niti jedan argument da ga izdvoji od ostatka bayernove mashine,kamoli da parira messiju koji je sam vukao ekipu do titule i polufinala lige prvaka![]()
![]()
Effe je davno prognozirao ovako jak Bayern i fino sam ti rekao da je Bayern najgori mogući protivnik za Barcelonu. I sad ti meni dođeš i kažeš da sam ja neznalica?
Često prozivaš nekog koji te toliko puta razbio argumentima, a vidiš da često i ne reagujem na tvoje postove, nego im se u većini slučajeva smijem.
Od tebe je i secko digao ruke, koji te malo ko forumaša cijenio.
A gledaj sad, Ribery je slab igrač, tu si ti u pravu, samo onda je znači Barcelonina odbrana na nivou odbrane Energie Cotbusa, jer je Franck nju nekoliko puta učinio smješnom.Po ovom si opet sam sebi jamu iskopao....
SLAB RIBERY SE IGRA ZNAČI SA TOTALNO AMATERSKOM ODBRANOM BARCE......![]()
Popravi tu staromodnu antenu na krovu i ti i ostali pojedinci kojima slika nije bistra pa ne vidite najbolje....
odakle si ti pokupio tolko glupostiRomariooo je napisao/la:effe_sa je napisao/la:Romariooo je napisao/la:
opet effe vidim pokazuje klasicno nepoznavanje materije,cuj riberi mora dobiti zlatnu loptu, nema bilal niti jedan argument da ga izdvoji od ostatka bayernove mashine,kamoli da parira messiju koji je sam vukao ekipu do titule i polufinala lige prvaka![]()
![]()
Effe je davno prognozirao ovako jak Bayern i fino sam ti rekao da je Bayern najgori mogući protivnik za Barcelonu. I sad ti meni dođeš i kažeš da sam ja neznalica?
Često prozivaš nekog koji te toliko puta razbio argumentima, a vidiš da često i ne reagujem na tvoje postove, nego im se u većini slučajeva smijem.
A gledaj sad, Ribery je slab igrač, tu si ti u pravu, samo onda je znači Barcelonina odbrana na nivou odbrane Energie Cotbusa, jer je Franck nju nekoliko puta učinio smješnom.Po ovom si opet sam sebi jamu iskopao....
Popravi tu staromodnu antenu na krovu i ti i ostali pojedinci kojima slika nije bistra pa ne vidite najbolje....
hehe,kao i uvijek, romariooo prica realne stvari, ocigledno hvali bayern i njegovu kolektivnu igru i kaze kako je svaki igrac bayerna prakticno na svakoj poziciji bio odlican, sto implicira da se niko sad tu ne moze posebno istaci u odnosu na druge, to je je jedno extra lijepo postignuce kojeg romariooo i cijeni i hvali, ali effe kao i obicno izvrce cinjenice i demagoskim metodama pokusava izvrnuti moju realnu pricu i poturiti to da ja kazem kao je sad riberi ko biva slab igrac sad zato sto nije bolji od messija
effe i njegovi sljedbenici hajd sto nemaju znanje fudbalsko pa ne vide recimo kakvu je bayern barcelonu pobijedio,koju bi vjerovatno i salke istamburao, nego ne trpe bilo kakvu argumentovanu pricu i raspravu u kojima neko 100 posto nece sloziti se s necim i sl, al najsmjesnije je od svega pokusaj da nekoga proglase neznalicom kad im iznese crno na bijelo stvari neke
tacno u pojedinim navijacima bayerna koji zive medju bosanskim brdima ima dosta onoga svabskog, onog slijepo-sljedbenickom,samo ponavljaj ono sto prije tebe neko kaze, mozda su neki pokupili taj mentalitet za vrijeme muhadzirskih dana u njemackoj,ko ce ga znati, inaci bosanci nemaju tu karakternu crtu
tačno se jarane gubiš pomalo, nemaš potrebe nama objašnjavati koliko je barca jaka ili slaba, koliko je mesi dobar ili nije, IDI BOLAN PIŠI PO STRANICI BARCELONE, njima piši svoje genijalne analize, garantujem ti da će klimati glavom na tvoje postove, nas ne pokušavaj da ubjediš kako smo mi razbili barcelonu jer nije dovoljno jaka, jer si nam prije susreta glavu punio nekom hegemojim a sada dižeš Mesija gdje mu nije mjestoRomariooo je napisao/la:effe_sa je napisao/la:Romariooo je napisao/la:
![]()
hehe,kao i uvijek, romariooo prica realne stvari, ocigledno hvali bayern i njegovu kolektivnu igru i kaze kako je svaki igrac bayerna prakticno na svakoj poziciji bio odlican, sto implicira da se niko sad tu ne moze posebno istaci u odnosu na druge, to je je jedno extra lijepo postignuce kojeg romariooo i cijeni i hvali, ali effe kao i obicno izvrce cinjenice i demagoskim metodama pokusava izvrnuti moju realnu pricu i poturiti to da ja kazem kao je sad riberi ko biva slab igrac sad zato sto nije bolji od messija
effe i njegovi sljedbenici hajd sto nemaju znanje fudbalsko pa ne vide recimo kakvu je bayern barcelonu pobijedio,koju bi vjerovatno i salke istamburao, nego ne trpe bilo kakvu argumentovanu pricu i raspravu u kojima neko 100 posto nece sloziti se s necim i sl, al najsmjesnije je od svega pokusaj da nekoga proglase neznalicom kad im iznese crno na bijelo stvari neke
tacno u pojedinim navijacima bayerna koji zive medju bosanskim brdima ima dosta onoga svabskog, onog slijepo-sljedbenickom,samo ponavljaj ono sto prije tebe neko kaze, mozda su neki pokupili taj mentalitet za vrijeme muhadzirskih dana u njemackoj,ko ce ga znati, inaci bosanci nemaju tu karakternu crtu
+1pasha_the_one je napisao/la:Sto Romarioo nebuloznim postovima od nekoliko kilometara moze zagaditi temu, to niko ne moze. Shvatili smo te, Barcelona je za tebe najveca ekipa ikad na dunjaluku i Messi je vanzemaljac.
Ponavljas se kao pokvarena ploca, Messi ovo Messi ono, Barca ovo Barca ono. Zamolit cu te lijepo da pogledas u kojem dijelu podforuma si, velicaj Barcu na drugom dijelu, a nas ljubitelje Bayerna pusti da uzivamo u igrama naseg kluba.
Ziv bio!
nije bas da sam digo ruke, al moram priznati da mi nekoliko zadnjih postova koje je napisao na bayernovoj temi itekako smrde na trolingera.effe_sa je napisao/la:Od tebe je i secko digao ruke, koji te malo ko forumaša cijenio.
Ne sporim njegov kvalitet. Smatram da je jedan od najboljih igraca svijeta, kao i svaki objektivan diskutant.Bilall je napisao/la: Ribery je igrac koji je uvijek maximalno cuvan i od kojeg uvijek prijeti najveca opasnost.
Igrac koji pravi visak, timski igrac koji je vrlo aktivan i u defanzivi, i igrac koji razara vec dobro postavljenu protivnicku odbranu.
No, bitna je statistika
vidis ti zuckeru ovog copora sto napada, eto haman su i tebi zavarali oci, ako obratis paznju vidjeces da sam ja u toj raspravi najmanje i ucestvovao,i to sto sam ucestvovao iznio par podataka crno na bijelo i pozvao narod da se okani bezvezne rasprave koja je bespredmetnasecer je napisao/la:nije bas da sam digo ruke, al moram priznati da mi nekoliko zadnjih postova koje je napisao na bayernovoj temi itekako smrde na trolingera.effe_sa je napisao/la:Od tebe je i secko digao ruke, koji te malo ko forumaša cijenio.
jbg. romario, dodjes na bay temu, umanjujes sve sto je bayo uradio i forumasima koji navijaju za taj klub trljas nos supljim pricama o mesituljku. koga ovde libo qrac za hobitom?
gledo sam ga na sp-u - nista. gledo sam ga sad protiv baye, opet nista. qrac je bio povrijedjen. par dana kasnije zabija u smijesnoj spanskoj ligi. neg, haj ti fino pa baci drkicu na par naslova koji velicaju hobita i njegovo izivljavanje nad super-silom kakav je betis iz sevilje.
da, za mene je riberi bolji od mesija. prije ovog dvomeca sam vjerovo da su na istom levelu, al minhenski sudar nam objasni ko okrece antenu, a ko vice ´dobraaaa´.
ak cemo ih vec poredit, onda poredimo brzinu, tehniku i zavrsnicu.
i da, ako ima pravde, red je da najbolji igrac najboljeg ovosezonskog tima dobije tu nagradu.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ok, mesi nije branic; al da je smijesno, bome jes.
jedan je king![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.