Chicago Bulls

LloriS
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2013, 04:01

grgr je napisao/la:Ja vam necu pametovat al ako neko moze odlucit utakmicu to je onda Nate , covjek je hrabar i jako kompletan igrac s obzirom za svoju visinu on bi u europi npr dominirao. Visina je njegov najveci problem pa onda bball iq koji u navrate zna bit isuvise nizak. Medjutim ako ti treba neko sa mudima do poda da predribla pola odbrane i polozi onda je to on...
Svaka cast za ovu zadnju recenicu :D i ono sto mi se svidja kod njega visok skok sut a tako nizak imam osjecaj da kad bi ga cuvao Yao Ming da bi pogodio tricu preko njega bez problema :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 07 maj 2013, 04:04

ej furaci , jel vi stvarno mislite da cete proci Miami :P :mrgreen:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 07 maj 2013, 04:06

bluemania je napisao/la:ej furaci , jel vi stvarno mislite da cete proci Miami :P :mrgreen:
Ako im se ruza vrati i povrijedjeni igraci mogu uciniti nesto kao Boston prosle godine,svaka cas jos jednom Bikovi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2013, 04:06

bluemania je napisao/la:ej furaci , jel vi stvarno mislite da cete proci Miami :P :mrgreen:
Ma kakvi ispascemo 4-0 od VELIKOG miamia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 07 maj 2013, 04:08

Ko kaže da čemo proči? :? Tek je prva utakmica, polako gloryhunteru. :) ;)

LK svima.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 maj 2013, 04:11

ma mi nismo ocekivali da cemo proci ni Netse kad smo igrali 3 tekme bez onih igraca, a ne da Miami preskocimo, ali se radujemo dobroj igri i pobjedi nase ekipe protiv najbolje NBA ekipe trenutno i sta je tu cudo?.. mi smo skoro svi nadali se samo dobroj igri u toj eventualnoj metli.. ali ako nam se ukaze prilika da iznenadimo sto ne :)..sad nas pusti da malo se veselimo ebiga :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 07 maj 2013, 04:14

ma zezam se ba :mrgreen: :D slavite naravno

ako pobjedite dvije tekme u ovoj seriji, udarajte se nogom u guzicu :P ...sad je Miami kiksao i više nece 8-)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 maj 2013, 04:15

bluemania je napisao/la:ma zezam se ba :mrgreen: :D slavite naravno

ako pobjedite dvije tekme u ovoj seriji, udarajte se nogom u guzicu :P ...sad je Miami kiksao i više nece 8-)
Ti se jarane moj bolje brini za svog mvp-a a ne za likove koji nemaju 2 igraca u rotaciji...

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 maj 2013, 04:17

Nemo's vjerovat.

Stvarno impresioniran nasim momcima.

Ja cu prvi reci da sam pogrijesio u vezi Nate-a. Zaista igra momak odlicno u napadu. Iako nisam ljubitelj tog tipa igraca, mora mu se skinuti kapa na uradjenom u PO do sada.

Sad ce se vec povlaciti pitanje AKO ga uspijemo zadrzati i za iducu sezonu... Bit ce odlican backup Rose-u. Mora poraditi na nekim stvarima, ali posto se vidi napredak i ove sezone, na odnosu na njegove prijasnje, onda zaista se covjek moze nadati i tome.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 07 maj 2013, 04:23, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 maj 2013, 04:19

Labron je napravio gresku zivota :)..prvo sto je napustio Cavse, drugo sto nije dosao u ekipu za koju je i navijao i nosao dresove Bullsa :).. danas bi on imao 3 prstena oko ruke da je dosao onaj dan kad je otisao u Miami, a vjerovatno bi sacuvao i Rosa povrede , jer Rose se nebi onoliko trosio , tako da bi ova ekipa prekucavala ligu . ali eto sta je tu je mi cemo pokusavati [raviti sampionsku ekipu u zlijedecim godinama i nadam se da cemo uspjeti u tome
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 07 maj 2013, 04:44

SaltCityAttack je napisao/la:Labron je napravio gresku zivota :)..prvo sto je napustio Cavse, drugo sto nije dosao u ekipu za koju je i navijao i nosao dresove Bullsa :).. danas bi on imao 3 prstena oko ruke da je dosao onaj dan kad je otisao u Miami, a vjerovatno bi sacuvao i Rosa povrede , jer Rose se nebi onoliko trosio , tako da bi ova ekipa prekucavala ligu . ali eto sta je tu je mi cemo pokusavati [raviti sampionsku ekipu u zlijedecim godinama i nadam se da cemo uspjeti u tome
Potez života mu je bio što je napustio one luzere Cavse... kakva crna greška :D covjek otišao u Miami po prsten i uzeo ga.
A to za Bullse je ŠBB KBB, obicno nagađanje.
Nikad on nije bio nikakav navijac Bullsa, to je šuplja prica i ložiona navijaca....možda Wade, pošto je rođen u Chicago, ali i on vas je odyebao.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 maj 2013, 04:48

jasta je loziona nosao dresove Bullsa u djetinstvo ahahaha .. ebiga divio nam se staces ...pazi nesto dosli bi oni svi u Chicagu da su ovi nasi se zeljeli odreci Noaha i Rosa ..Wade je trazio dva intervijua trazio da svi vamo se ukope. ali to bi znacilo BAY BAY Rosu i Noahu kome nebi mogli ponuditi ugovore.. normalno mi to ne zelimo svakako tako da su odabrali to da odrde u Mimiau i eto uspjelo im je... samo ti kazem Labron bi sa ovim Bullsima imao 3 tittule danas
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 07 maj 2013, 04:53

SaltCityAttack je napisao/la:jasta je loziona nosao dresove Bullsa u djetinstvo ahahaha .. ebiga divio nam se staces ...pazi nesto dosli bi oni svi u Chicagu da su ovi nasi se zeljeli odreci Noaha i Rosa ..Wade je trazio dva intervijua trazio da svi vamo se ukope. ali to bi znacilo BAY BAY Rosu i Noahu kome nebi mogli ponuditi ugovore.. normalno mi to ne zelimo svakako tako da su odabrali to da odrde u Mimiau i eto uspjelo im je... samo ti kazem Labron bi sa ovim Bullsima imao 3 tittule danas
Ako je tako bilo, onda Bullsi imaju baš retarde u upravi....birati i cak dvojiti između Rose/Noaha na jednoj strani i Wade/Jamesa na drugoj - je žestok stepen retardacije :o ...zato i jesu tu gdje jesu, miljama daleko od prstena.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 maj 2013, 04:58

Nate-a morali sit:

slika
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 maj 2013, 04:58

pa za mene je retardus onaj koji se odrekne buduceg MVP-a (tad je bio buduci) i Noaha koji svojom energijom i utice na ove rezultate Bullsa koje postizu sa ovom ekipom.. pa care Rose je djete iz Chicaga, on je nasa zvijezda pa jesi li ti svjestan sta ti pricas ? :).. ebo te ba James,Kobe i svi ti velikani koji bi dosli u zamjenu za Rosa .. pa oni jesu bolji dominantni nemoj me pogresno svatiti, ali da nam oni mjenjaju ono sto mi imamo oko koga i gradimo svoju buducnost neka hvala ..Rose tu a ostali neka mu se pridruze ako zele, ako ne neka se skupljaju negdje drugo i neka uzimaju te titule moleci druge da prhvataju veteranske ugovore
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2013, 05:00

A nebi dao Rose i Noah za 4 Wade i Jamesa, kad vidim ovog Noah kako igra srcem, za Rose je suvisno sta pricati, cast ovoj dvojici ali ovakva dva igraca se Chicago nije smio odreci..

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 07 maj 2013, 05:04

aha super vi to zborite :P a gdje je taj Rose :?: da vas pitam... frajera nema godinu dana, propao kroz zemlju, nikad više nece biti onaj igrac nakon one povrede - to jedno.... a drugo - puno šuplje price bacate, drugovi moji ;) :mrgreen: ....guzova bi dali ovi iz Bullsa da imaju sad Wadea i Jamesa u svom timu umjesto Noaha i Rosea (kojeg i nema).

Ali ako su vama Rose, Noah i slicni bolji od dokazanih all star igraca i reprezentativaca - onda OK...svima dobro :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 maj 2013, 05:07

ma pazi i ja kazem to sigurno bi mi bili jaci sa ovim sto nismo uzeli, ali ebo to ba kad bi svi mi bili razocarani u to..meni to nebi bilo tooo nikako da gledam ovu trojicu iz Miamia sad u Chicagu, a Rosa negdje drugo nema sanseeee ba nema teorije . jedino da su svi potpisali na pojedno 8m pa hajmo i RAOSE CE UZETI TE PARE I IDEMO PREKUCAT LIGU :).. dobro nebi to bilo zanimljivo vjerovatno bi nas svi mrzili kao sto mi sad mrzimo Miami tako da ni ovo nebi nikako volio, ali sam eto ocekivao jedog Wada ili James u Bullsima

Ti opet spominjes to da i mislimo da su ni bolji, a niko to nije rekao.. nije u tome stvar, nego stvar u tome da su to nasi draftovani igraci i da preko tih igraca mi gradimo nasu buducnost ..mi se necemo toga tako lahko odreci bez obzira sto dobijamo bolje ..ebiga mogli smo mi trade i za Kobea kad se pricalo, pa ljudi su trazili Rosa kad se jos nije ni afirmisao, ali sva sreca to nije proslo. doduse traizli su puno,Deng,Rose,Gordon i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 maj 2013, 06:00

lumani je napisao/la:Bikovi se ne smiju nikada otpisati :!: Pa i da ostanu sa 7 igraca .Miami jeste najbolji,ali ova odbrana je paklena.

:arrow: :!:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 maj 2013, 07:01

svaka cast momci, imali smo losu noc i odma ste iskoristili to i nas uzeli, brake u prvoj utakmici, zanimljiva ce biti ova serija :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.