FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 07 maj 2013, 00:00

slika

slika
:lol: :lol:

Tek sad naletih na ovaj ludi photoshop. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 maj 2013, 00:22

Valencia je napisao/la:
Bilall je napisao/la:Bayern se Robbenu prilagodjavao? :)
Mozes li nam Bgt reci kako? Kada si vec dao takvo misljenje nebi bilo lose da nam pojasnis kako se je Bayern prilagodjavao Robbenu. :shock:
Jeste, u prve dvi sezone od kada je dosao iz Reala. X puta sam sa drugom (redovno prati Bajern) komentarisao kako skoro svaka lopta ide na Robena, kako se Lam 'bezveze' pridodaje napadu i skoro nikad ne dobije loptu, jer Roben ulazi u sredinu i ne obraca paznju na igraca koji probija krilo :mrgreen: ..

Zasto je Roben izgradio imidz sebicnog igraca?
Zasto je sam rekao da bi opet trebao postati sebican kako bi mogao davati maksimum!?

Objasnjenje je vrlo jednostavno..
Grijesis ti i to mnogo ;)
Bayern je pod vodstvom Gaala igrao nesto takticki drugacije, i tada Robben i Ribery nisu imali prevelike defanzivne zadatke u odnosu na danas. Vise su se koristila ubacivanja u prostor i okomiti pasovi gdje je Robben dominantan i radi toga ti stices dojam da se Bayern prilagodjavao Robbenu. Grijesis. Ta taktika Bayerna je jednostavno njemu vise odgovarala nego ova danas.
Robben i danas igra na slican nacin samo sto danas ima vecu defanzivnu zadacu.
Zasto je izgradio imidz sebicnog igraca? Pa kratko, :D zato sto je sebican :D zeljan dokazivanja , i to je bio i ostao. Sebican je Robben i danas, a to ne znaci da mu se ekipa prilagodjava. Nije ti to argument :D

Ako se i jednom igracu prilagodjava Bayern, onda je to ovaj kojeg si podcijenio. Ribery je igrac oko kojeg se i izgradila ova ekipa i to je i Hoeness jednom istakao. Ti tvrdis da su Persie i Bale pokazali vise od njega, a to je naprosto smijesno... Da bi govorio o kvalitetu Riberya ne mozes je odrediti kroz neku statistiku, nego ti za to treba puno vise.. ;)

Ribery je igrac koji je uvijek maximalno cuvan i od kojeg uvijek prijeti najveca opasnost.
Igrac koji pravi visak, timski igrac koji je vrlo aktivan i u defanzivi, i igrac koji razara vec dobro postavljenu protivnicku odbranu.
No, bitna je statistika 8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 maj 2013, 01:03

ne mogu da vjerujem da se i sad raspravlja o toj zlatnoj lopti, kakav ribery ljudi sta vam je, pa hajd budi normalan oa reci da riberi sa desetak golova u cijeloj sezoni moze parirati mesiju koji vec sad ima skoro 60, podaci govore da ce messi u ovoj sezoni imati golova ko ribery u bayernu u svih 6 sezona kako igra za vas, to su drasticne razlike nebi i zemlja

zlatna lopta se dodjeljuje na osnovu prikazanog u cijeloj godini,dakle gledat ce se i polusezona koja je pred nama,to kao prvo, a kao drugo individualna je nagrada i timski trofeji samo mogu odluciti kad su individualna postignuca tu negdje

trece, niti jedan normalan navijac bayerna koji ima imalo realnosti ne moze iznijeti nikakav argument da je ribery najbolji igrac bayerna uopste u ovoj proljetnoj polusezoni, sta je bolji od svinje, miler je igrac odluke bio protiv barce,mandza ponajbolji protiv juveta, martinez,lahm standardno dobri, a dante da ne pricamo, haj sad nek neko kaze po cemu konkretnom je bolji ribery. navijaci bayerna mogu biti ponosni na svoj tim komplet, to sto nemaju koga za izdvojiti to je nesto extra pozitivno, nije nikakva sreca barci i realu sto imaju igraca koji daleko odskace od svih,to je tek neka manja utjeha

u timu godine mora biti dosta igraca bayerna,i bit ce sigurno, lahma najbolji desni bek,alaba lijevi, dante stoper, svinja vezni, riberiju je upitno moze li u prvih 11 jer bilo je napadaca ili krila koji su tu negdje ili bolje se pokazali u ovom dijelu sezone,al ove gore sto sam pobrojao bez sumnje su bili najbolji na svojim pozicijama

dosta stvari moze promijeniti i finale, ako tu neko briljira, kao i prvi dio naredne sezone zakljucno sa 31. decembrom.

porediti riberija sa ronaldom se moze,ronaldo jest zakovao kad je realu bilo najbitnije, ispromasivao se i generalno skroz slabo odigrao protiv dortmunda,messi ima opravdanje u povredi i sami igraci bayerna su priznali koliko im je laknulo sto je messi bio takav nespreman, i ne znam sta je tu cudno, kakva dilema moze biti oko najboljeg igraca, i cemu rasprava uopste

opet effe vidim pokazuje klasicno nepoznavanje materije,cuj riberi mora dobiti zlatnu loptu, nema bilal niti jedan argument da ga izdvoji od ostatka bayernove mashine,kamoli da parira messiju koji je sam vukao ekipu do titule i polufinala lige prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 maj 2013, 01:08

Stvarno mi nije jasno kako mozete raspravljati sa pojedinim likovima :?:
Nema svrhe nikakve sta god napisete,samo dzaba kvarite temu koja je bilia jedna od boljih ovde.
Pustite neka pisu sta god hoce sa moje tacke gledista su potpuno nebitni sta god da napisu,mene ne zanima nimalo,naravno u granicama normale.
Ne treba dopustiti da nam kvare jednu od najboljih sezona u historiji naseg Bayerna.
Ocigledno je da vecini ovde dominacija Bayerna itekako smeta,zato su ovde non stop da napisu kojekakvu nebulozu i da minimiziraju uspjeh ove ekipe koja melje redom,ali neka tek smo poceli.
Tako da apelujem na sve iskrene Bavarce da se mane coravog posla i da se ne upustaju u kojekakve rasprave sa likovima koji samo ovde dodju kada Bayern gazi redom i kada je strah i trepet za sve ekipe,tako da okrenimo se mi finalu 25 maja,i to treba da bude sva nasa okupacija 8-)
Boli nas racku i za uefom fifom i zlatnom loptom,kopackom nas glavni cilj je Klempo,kojeg tako dugo cekamo i koji nam tako nedostaje u ovih nekoliko godina,bila je idealna prilika da ga dgnemo prosle godine ali jednostavno nije nam se dalo,ali ove godine jednostavno kako igramo i kako dominiramo ne znam sta se moze desiti da klempo ne dodje u Minken 8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 maj 2013, 01:15

Romariooo je napisao/la:
opet effe vidim pokazuje klasicno nepoznavanje materije,cuj riberi mora dobiti zlatnu loptu, nema bilal niti jedan argument da ga izdvoji od ostatka bayernove mashine,kamoli da parira messiju koji je sam vukao ekipu do titule i polufinala lige prvaka
:lol: :lol: :lol: Effe je davno prognozirao ovako jak Bayern i fino sam ti rekao da je Bayern najgori mogući protivnik za Barcelonu. I sad ti meni dođeš i kažeš da sam ja neznalica? :D Često prozivaš nekog koji te toliko puta razbio argumentima, a vidiš da često i ne reagujem na tvoje postove, nego im se u većini slučajeva smijem.
Od tebe je i secko digao ruke, koji te malo ko forumaša cijenio.

A gledaj sad, Ribery je slab igrač, tu si ti u pravu, samo onda je znači Barcelonina odbrana na nivou odbrane Energie Cotbusa, jer je Franck nju nekoliko puta učinio smješnom. ;) Po ovom si opet sam sebi jamu iskopao....
SLAB RIBERY SE IGRA ZNAČI SA TOTALNO AMATERSKOM ODBRANOM BARCE...... ;)
Popravi tu staromodnu antenu na krovu i ti i ostali pojedinci kojima slika nije bistra pa ne vidite najbolje.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 maj 2013, 01:46

effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Effe je davno prognozirao ovako jak Bayern i fino sam ti rekao da je Bayern najgori mogući protivnik za Barcelonu. I sad ti meni dođeš i kažeš da sam ja neznalica? :D Često prozivaš nekog koji te toliko puta razbio argumentima, a vidiš da često i ne reagujem na tvoje postove, nego im se u većini slučajeva smijem.

A gledaj sad, Ribery je slab igrač, tu si ti u pravu, samo onda je znači Barcelonina odbrana na nivou odbrane Energie Cotbusa, jer je Franck nju nekoliko puta učinio smješnom. ;) Po ovom si opet sam sebi jamu iskopao....
Popravi tu staromodnu antenu na krovu i ti i ostali pojedinci kojima slika nije bistra pa ne vidite najbolje.... ;)

hehe,kao i uvijek, romariooo prica realne stvari, ocigledno hvali bayern i njegovu kolektivnu igru i kaze kako je svaki igrac bayerna prakticno na svakoj poziciji bio odlican, sto implicira da se niko sad tu ne moze posebno istaci u odnosu na druge, to je je jedno extra lijepo postignuce kojeg romariooo i cijeni i hvali, ali effe kao i obicno izvrce cinjenice i demagoskim metodama pokusava izvrnuti moju realnu pricu i poturiti to da ja kazem kao je sad riberi ko biva slab igrac sad zato sto nije bolji od messija

effe i njegovi sljedbenici hajd sto nemaju znanje fudbalsko pa ne vide recimo kakvu je bayern barcelonu pobijedio,koju bi vjerovatno i salke istamburao, nego ne trpe bilo kakvu argumentovanu pricu i raspravu u kojima neko 100 posto nece sloziti se s necim i sl, al najsmjesnije je od svega pokusaj da nekoga proglase neznalicom kad im iznese crno na bijelo stvari neke

tacno u pojedinim navijacima bayerna koji zive medju bosanskim brdima ima dosta onoga svabskog, onog slijepo-sljedbenickom,samo ponavljaj ono sto prije tebe neko kaze, mozda su neki pokupili taj mentalitet za vrijeme muhadzirskih dana u njemackoj,ko ce ga znati, inaci bosanci nemaju tu karakternu crtu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 maj 2013, 01:47

Bayern produzio ugovor sa KHR-om do ljeta 2016-te godine, a u interviju za BILD Hitzfeld je izjavio da je BVB po Bayern najtezi moguci protivnik u finalu LP i da bi lakse na kraj izasli sa bilo kojom drugom ekipom.

Isti je izjavio da ce biti neutralan, ali imamo osjecaja da laze sa obzirom na njegovo prijateljstvo sa UH-om. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 maj 2013, 02:09

.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 07 maj 2013, 03:16, ukupno mijenjano 1 put.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 07 maj 2013, 02:33

Romariooo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

hehe,kao i uvijek, romariooo prica realne stvari, ocigledno hvali bayern i njegovu kolektivnu igru i kaze kako je svaki igrac bayerna prakticno na svakoj poziciji bio odlican, sto implicira da se niko sad tu ne moze posebno istaci u odnosu na druge, to je je jedno extra lijepo postignuce kojeg romariooo i cijeni i hvali, ali effe kao i obicno izvrce cinjenice i demagoskim metodama pokusava izvrnuti moju realnu pricu i poturiti to da ja kazem kao je sad riberi ko biva slab igrac sad zato sto nije bolji od messija

effe i njegovi sljedbenici hajd sto nemaju znanje fudbalsko pa ne vide recimo kakvu je bayern barcelonu pobijedio,koju bi vjerovatno i salke istamburao, nego ne trpe bilo kakvu argumentovanu pricu i raspravu u kojima neko 100 posto nece sloziti se s necim i sl, al najsmjesnije je od svega pokusaj da nekoga proglase neznalicom kad im iznese crno na bijelo stvari neke

tacno u pojedinim navijacima bayerna koji zive medju bosanskim brdima ima dosta onoga svabskog, onog slijepo-sljedbenickom,samo ponavljaj ono sto prije tebe neko kaze, mozda su neki pokupili taj mentalitet za vrijeme muhadzirskih dana u njemackoj,ko ce ga znati, inaci bosanci nemaju tu karakternu crtu
odakle si ti pokupio tolko gluposti :) :) :) a kako si samo uporan heheh pa citas li ti bolan sta pises??? do jucer Barca sila nebeska sad zgazena od Bayerna i odmah bi je i šALKE zgazio hehe koji si ti PACIJENT dodjem ovdje i smijem se al često mi te bude i žao al jbg nisi ti kriv što si GLUP :P :P :P

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 07 maj 2013, 07:11

Romariooo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

tačno se jarane gubiš pomalo, nemaš potrebe nama objašnjavati koliko je barca jaka ili slaba, koliko je mesi dobar ili nije, IDI BOLAN PIŠI PO STRANICI BARCELONE, njima piši svoje genijalne analize, garantujem ti da će klimati glavom na tvoje postove, nas ne pokušavaj da ubjediš kako smo mi razbili barcelonu jer nije dovoljno jaka, jer si nam prije susreta glavu punio nekom hegemojim a sada dižeš Mesija gdje mu nije mjesto
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 07 maj 2013, 07:27

Sto Romarioo nebuloznim postovima od nekoliko kilometara moze zagaditi temu, to niko ne moze. Shvatili smo te, Barcelona je za tebe najveca ekipa ikad na dunjaluku i Messi je vanzemaljac.

Ponavljas se kao pokvarena ploca, Messi ovo Messi ono, Barca ovo Barca ono. Zamolit cu te lijepo da pogledas u kojem dijelu podforuma si, velicaj Barcu na drugom dijelu, a nas ljubitelje Bayerna pusti da uzivamo u igrama naseg kluba.

Ziv bio!
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 07 maj 2013, 08:11

pasha_the_one je napisao/la:Sto Romarioo nebuloznim postovima od nekoliko kilometara moze zagaditi temu, to niko ne moze. Shvatili smo te, Barcelona je za tebe najveca ekipa ikad na dunjaluku i Messi je vanzemaljac.

Ponavljas se kao pokvarena ploca, Messi ovo Messi ono, Barca ovo Barca ono. Zamolit cu te lijepo da pogledas u kojem dijelu podforuma si, velicaj Barcu na drugom dijelu, a nas ljubitelje Bayerna pusti da uzivamo u igrama naseg kluba.

Ziv bio!
+1

Stvarno čovjek može biti dosadan idi moj Romario na temu Barcelone pa tamo se raspravljaj sa svojim istomišljenicima o tome koje najbolji, ostavi našu temu vezanu za nas navijače FC Bayerna

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 07 maj 2013, 09:13

"Uletim" malo na forum da pročitam ima li šta novo vezano za Bayern, ima li špeulacija kakvih, transfera, povreda i sl,, a tamo Romario smara zadnjih 20 stranica minimalno, hoće čojk da nam pokaže kakav je stručnjak, pa nam prvo piše o tome kako Bayern nema šanse protiv hegemonije, ubi se čojk objašnjavajući neke stvari pri tome koristeći kilometarske postove, valjda misli što su duži djelovat će pametnije a sve sama "šuplja", kad je Barce pokazala to što je pokazala, onda taj "stručnjak" nastoji umanjiti zasluge Bayerna pravdajući se lošom Barcelonom koja je prije utakmice za njega bila kilometrima ispred drugih, romario stvarno reaguješ kao neki klinjo od 15 godina koji nemože da podnese neke činjenice pa nastoji da svoje mišljenje nametne drugima da bi se bolje osjećao
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 07 maj 2013, 09:46

Ako ćemo po statistici, Xavi i Iniesta su miljama iza Lamparda ;)

:oops: ovi imaju više dodavanja po utakmici :oops:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 maj 2013, 10:07

effe_sa je napisao/la:Od tebe je i secko digao ruke, koji te malo ko forumaša cijenio.
nije bas da sam digo ruke, al moram priznati da mi nekoliko zadnjih postova koje je napisao na bayernovoj temi itekako smrde na trolingera.
jbg. romario, dodjes na bay temu, umanjujes sve sto je bayo uradio i forumasima koji navijaju za taj klub trljas nos supljim pricama o mesituljku. koga ovde libo qrac za hobitom?
gledo sam ga na sp-u - nista. gledo sam ga sad protiv baye, opet nista. qrac je bio povrijedjen. par dana kasnije zabija u smijesnoj spanskoj ligi. neg, haj ti fino pa baci drkicu na par naslova koji velicaju hobita i njegovo izivljavanje nad super-silom kakav je betis iz sevilje.
da, za mene je riberi bolji od mesija. prije ovog dvomeca sam vjerovo da su na istom levelu, al minhenski sudar nam objasni ko okrece antenu, a ko vice ´dobraaaa´.
ak cemo ih vec poredit, onda poredimo brzinu, tehniku i zavrsnicu.

i da, ako ima pravde, red je da najbolji igrac najboljeg ovosezonskog tima dobije tu nagradu.

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ok, mesi nije branic; al da je smijesno, bome jes.

jedan je king 8-)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
:lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 07 maj 2013, 10:22

Ali pazi ti licemjerstva pojedinih Barcinih simpatizera, kad Xavi i Iniesta nemaju asistencija i golova gleda se ukupni umjetnički dojam i elegancija na terenu. A kad im pokažeš dokaze da je Lampard za njih Messi što se tiče golova i asistencija onda se ne pika statistika :lol:

Pa tako isto kod Riberya, nema veze što je on glavni igrač, alfa i omega ovog Bayerna (svaka čast i ostalima ali Ribery je klasa iznad), on nema vidljivu statistiku i on kao ne može do Zlatne lopte.

Pa eto nek je Fabio Cannavaro imao golove i asistencije pa je uzeo nagradu :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 07 maj 2013, 11:20

Messi ce Ballon uzeti, to nam je svima jasno u podsvijesti, sad se samo raspravljamo ko bi jos mogao i ko bi po nama, to zasluzio.

Moje misljenje je , Nisu bitni golovi ako osvajas najvaznije titule.

Nije bitna pozicija, ako si uistinu najbolji.

Nije isto trpati Valladolidu i ostalima nabijati nevjerovatnu gol Razliku i osvojiti samo jedan Trofej,
i Odvesti ekipu do Četverostruke krune u sezoni i postici 3X manje golova.

Ali eto ljudima je samo to bitno ...
Nek se Spanci guraju u Top 11 , Za njih samo Barca i Real postoje.
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 maj 2013, 11:44

Bilall je napisao/la: Ribery je igrac koji je uvijek maximalno cuvan i od kojeg uvijek prijeti najveca opasnost.
Igrac koji pravi visak, timski igrac koji je vrlo aktivan i u defanzivi, i igrac koji razara vec dobro postavljenu protivnicku odbranu.
No, bitna je statistika 8-)
Ne sporim njegov kvalitet. Smatram da je jedan od najboljih igraca svijeta, kao i svaki objektivan diskutant.

Ono sto je neozbiljno jeste svrstavati Riberija u rang sa Mesijem i Ronaldom. To ne radi niko osim navijaca Bajerna, sto dovoljno govori o vasoj objektivnosti. Ona prica, 'mi znamo, ostatak svijeta u zabludi' :mrgreen: .

Sto se tice Robena... Moje je misljenje da je on bolji igrac od Riberija kada je u top formi. Prihvatam da ima ljudi koji misle drukcije. Tu se vec postoji dilema, koje nema kada je u pitanju poredjenje Riberi vs Mesi & Ronaldo.

Ko je bio dominantniji, na koga je lopta vise isla pokazuje i ova statistika...

Roben

2009–10

Liga
24 16
Kup
3 3
Evropa
10 4

2010–11
14 12
1 1
2 0

Riberi

2009–10

19 4
4 2
7 1

2010–11

25 7
3 2
4 2

Iz ove statistike se moze vidjeti da Roben ima ucinak kao da je centarfor. Razlog tome je njegova sklonost da sam zavrsava akcije. Dakle, ne postoji bitna razlika izmedju stila kojim igra Roben i recimo Ronaldo. Ako kazete da se Real prilagodjava Ronaldu, onda bi isto trebali reci za Bajern u prve dvi sezone kada su akcije zavrsavale kada bi loptu predali Robenu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 maj 2013, 11:51

Stvarno smijesnih likova ovdje ima.
Cuj sto se guraju spanci ?
Pa mozda zbog osvojenog Eura 2008, SP-a 2010 i opet EP 2012, zbog Barcelone kao najbolje ekipe u historiji fudbala ?
Zbog nevidjene dominacije.
Svabe su tek od ove sezone najbolje i to je to, nema nista sporno u tome.

@Toxicity malo li ga trollas. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 maj 2013, 11:55

secer je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Od tebe je i secko digao ruke, koji te malo ko forumaša cijenio.
nije bas da sam digo ruke, al moram priznati da mi nekoliko zadnjih postova koje je napisao na bayernovoj temi itekako smrde na trolingera.
jbg. romario, dodjes na bay temu, umanjujes sve sto je bayo uradio i forumasima koji navijaju za taj klub trljas nos supljim pricama o mesituljku. koga ovde libo qrac za hobitom?
gledo sam ga na sp-u - nista. gledo sam ga sad protiv baye, opet nista. qrac je bio povrijedjen. par dana kasnije zabija u smijesnoj spanskoj ligi. neg, haj ti fino pa baci drkicu na par naslova koji velicaju hobita i njegovo izivljavanje nad super-silom kakav je betis iz sevilje.
da, za mene je riberi bolji od mesija. prije ovog dvomeca sam vjerovo da su na istom levelu, al minhenski sudar nam objasni ko okrece antenu, a ko vice ´dobraaaa´.
ak cemo ih vec poredit, onda poredimo brzinu, tehniku i zavrsnicu.

i da, ako ima pravde, red je da najbolji igrac najboljeg ovosezonskog tima dobije tu nagradu.

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ok, mesi nije branic; al da je smijesno, bome jes.

jedan je king 8-)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
:lol:
vidis ti zuckeru ovog copora sto napada, eto haman su i tebi zavarali oci, ako obratis paznju vidjeces da sam ja u toj raspravi najmanje i ucestvovao,i to sto sam ucestvovao iznio par podataka crno na bijelo i pozvao narod da se okani bezvezne rasprave koja je bespredmetna

a i to sto se prica konstantno da umanjujem bayernove zasluge, mislim nidje veze, ne znam kad sam to rekao, to vodje copora uglavnom izokrenu i tako predstave, pa onda kojoti i hijene napdnu u coporu

ali u principu zaboli romarijaaa, nije on kriv sto su djeca polupismena pa ne znaju citati, sto su lose odgojena, sto nemaju pojma o fudbalu i sl

@ druze valencia

dzaba ti to pricas,kakvi podaci i strucna misljenja, ovom coporu dzaba ti je pricati, imas tu dosta dobrih forumasa predvodjenih intelektualcom i cinjenica znalcom secerom, a ovo ostalo, copor klasicni, sto hijene, sto kojoti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.