Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dufresne
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Dufresne » 06 maj 2013, 21:49

emir79 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Na zalost slijepcima ni crtanje nebi pomoglo.

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/safe ... je-zapazio" onclick="window.open(this.href);return false;

"Sigurno da ćemo s Alenom još razgovarati, sam će odlučiti za koju će reprezentaciju igrati i što god da odluči, želim mu puno sreće u nastavku karijere."

Nek se Zeljinovac javio, brkana cemo za selektora.
Hahaha, ovo je poznati slucaj "kapa"... :lol:

Znaci potvrdjeno 10000x da ce mali izjasniti oko seniorske reprezentacije kad bude imao 18 godina i to je Safet potvrdio u gore navedenom clanku!

I ako je tako zasto si jucer rekao da je logicno da mali igra za Hrvatsku? Ah da, zaboravio sam to je Safetova strategija... :lol:
Ja reko da je logicno da Halilovic igra za HR?

Prema mom mišljenju, ako zaigra za Hrvatsku, bit će to logičan slijed okolnosti i za mene neće predstavljati iznenađenje. Rođen je u Hrvatskoj, igrao je za njihovu U-17 selekciju, član je Dinama... :lol:

Safete, **** li ti profesoricu logike, ako si ikad imao taj predmet u skoli... :D
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 06 maj 2013, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 maj 2013, 21:50

gledam ove mladje selekcije hrvatske U17 U19 ,pa na osnovu kadra koji imaju mislim da halilovic i ako zaigra za nas nece se to nesto odrazit na njih izbor igraca u buducnosti jer u ovim kategorijama imaju po nekoliko ekstra telentovanih igraca koji nisu medijski popraceni ko halilovic,a nama ce valjat jer mi njemamo bas neke blistave generacije ni trenutne niti ove koje dolaze

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 maj 2013, 21:51

Dufresne je napisao/la:
Ja sam samo cuo da je Safet malom poderao kacket, kad ga je povukao za isti... :lol:
Mozda taj detalj prelomi da mali igra za Hrvate, Stimac ga nikad ne fata za kacket, a inace je Alen osjetljiv na to.
Kaze glavu uzmi al kacket ne diraj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 06 maj 2013, 21:52

bhsport je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
Ja sam samo cuo da je Safet malom poderao kacket, kad ga je povukao za isti... :lol:
Mozda taj detalj prelomi da mali igra za Hrvate, Stimac ga nikad ne fata za kacket, a inace je Alen osjetljiv na to.
Kaze glavu uzmi al kacket ne diraj.
Ja se vise uzdam u Safetovu strategiju i diplomatiju... :lol:
Dokazano radi na primjeru Harisa Seferovica...
Pravda za Papeta!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 06 maj 2013, 21:52

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/safe ... je-zapazio" onclick="window.open(this.href);return false;

"Sigurno da ćemo s Alenom još razgovarati, sam će odlučiti za koju će reprezentaciju igrati i što god da odluči, želim mu puno sreće u nastavku karijere."

Ako si toliko protiv Zeljinovaca zasto onda imas na avataru jednog Zeljovca?Inace ne kontam kakve veze Zeljini navijaci imaju sa Susicem?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 maj 2013, 22:02

TMovac je napisao/la:

Ako si toliko protiv Zeljinovaca zasto onda imas na avataru jednog Zeljovca?Inace ne kontam kakve veze Zeljini navijaci imaju sa Susicem?
Hajde sta im zamjeris, da im nije Zeljevca sad bi igrali sa Sjevernom Korejom u grupi izvan FiFe...
Zeljevci drze BiH nogomet na zivotu....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 06 maj 2013, 22:03

15.06.alen i njegov otac dolaye u Kljuc na proslavu 90 godina NK Kljuc /potvrdili su dolazak/.Izvolite dodjite i pitajte ih,al moj prijedlog vam je nasamo,i nista ne iznosite u javnost.Tako cete imati informacije iz prve ruke i nece biti naglabanja sem ako ne slaze ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 maj 2013, 22:05

ammimr je napisao/la:15.06.alen i njegov otac dolaye u Kljuc na proslavu 90 godina NK Kljuc /potvrdili su dolazak/.Izvolite dodjite i pitajte ih,al moj prijedlog vam je nasamo,i nista ne iznosite u javnost.Tako cete imati informacije iz prve ruke i nece biti naglabanja sem ako ne slaze ;)
Ma hebo ba vise tog Tudjmancica...Ako mu otac nije za to da mu sin igra za svoju zemlju hebe se onda i meni.... ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 06 maj 2013, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 maj 2013, 22:05

emir79 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:To nam je svima jasno, a kako nece saznati kad su strucnjaci iz NSBiH potrudili dobro da 60% medija u Europi prenese tu informaciju!

Al mi samo objasni sta je Safet dobro uradio???? To mi nije jasno u svemu ovome!!!
Kako ti je jasno, kad ti nije jasno.
:lol: :lol: @Ovaj @#Dufresnirani je inace legenda,valjda zbog toga sto je glavat k'o Kolasinac :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 06 maj 2013, 22:11

gringobih je napisao/la:
ammimr je napisao/la:15.06.alen i njegov otac dolaye u Kljuc na proslavu 90 godina NK Kljuc /potvrdili su dolazak/.Izvolite dodjite i pitajte ih,al moj prijedlog vam je nasamo,i nista ne iznosite u javnost.Tako cete imati informacije iz prve ruke i nece biti naglabanja sem ako ne slaze ;)
Ma hebo ba vise tog Tudjmancica...Ako mu otac nije za to da mu sin igra za svoju zemlju hebe se onda i meni.... ;)
Jelde Gringo a ako ode u tudjmanovce onda opet Sajo kriv.Nemoj tako jarane.Meni bi bilo drago da mali zaigra za nas ali eto.pozdrav za tebe

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 06 maj 2013, 22:14

harishp je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:To nam je svima jasno, a kako nece saznati kad su strucnjaci iz NSBiH potrudili dobro da 60% medija u Europi prenese tu informaciju!

Al mi samo objasni sta je Safet dobro uradio???? To mi nije jasno u svemu ovome!!!
Kako ti je jasno, kad ti nije jasno.
:lol: :lol: @Ovaj @#Dufresnirani je inace legenda,valjda zbog toga sto je glavat k'o Kolasinac :mrgreen:
Slazem sa tvoja dva smileya na pocetku tvog posta, jer sam ja postavio pitanje sta je Safet uradio dobro u vezi toga Haris zaigra BiH (posto je vec savez pogrijesio sto ga je pozvao na rostilj u Ljubljanu), a odgovor je bio da je Safetova izjava da je logicno Seferovic igra za Svicarsku, trebala da odbije Hicvelda da ga ne pozove u A reprezentaciju... I upravu, ja sam plakao od smijeha kad sam to procitao... :lol:

Vidim i ti si skontao vic... :lol: Bravo za tebe... ;)
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 06 maj 2013, 22:17

ammimr je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Jelde Gringo a ako ode u tudjmanovce onda opet Sajo kriv.Nemoj tako jarane.Meni bi bilo drago da mali zaigra za nas ali eto.pozdrav za tebe
Safet je kriv sto je dao izjavu retardiranu do bola (i ovakve i slicne izjave daje konstantno), a to da je, logicno da Alen igra Hrvatsku, iako ima jos godinu dana do Alenove konacne odluke.... ;)
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 06 maj 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 maj 2013, 22:21

ammimr je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
U negovom slucaju Safet ne moze biti kriv jer malog sve veze za BIH vise nego sto Sajo moze lobirati...
Boriti se treba ali konkretno lobiranje je tu u podredjenom polozaju...
Ali za igrace iz zapadnih zemalja mora snositi odgovornost... ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 06 maj 2013, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 maj 2013, 22:23

Majstor.Stvarno ako se Pape oglusi na ove fantasticne igre Saida ima debeli minus od mene.Uvijek sam ga podrzavao ali...
1946

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 maj 2013, 22:24

Ma ti si vic sam od sebe @Dufresnirani,vise ti ni kahva ne pomaze..
Koliko puta se Svajcarci,Svedjani i ostali trebaju posrati na BIH repku,grb da bi ti i takvi skontali da ih je cjelo vrijeme kurko bolio za tom repkom i da im u biti nikad na pamet nije ni padalo da zaigraju za iste.
Ko je zelio ili bolje receno ko nije imao bas prevelik izbor taj je i izabrao BIH repku ili ce izabrati.
Jedino ako takvi kao ti ili slicni kontaju da im treba crtati ili umanjiti objektiv za posebne velike glOOve kao kod Kolasinca.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 maj 2013, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 maj 2013, 22:26

Head je napisao/la:
Majstor.Stvarno ako se Pape oglusi na ove fantasticne igre Saida ima debeli minus od mene.Uvijek sam ga podrzavao ali...
Sta sam rekao juce? Da ce Samir dobiti korpu zbog Saje... ;)

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 06 maj 2013, 22:26

harishp je napisao/la:Ma ti si vic sam od sebe @Dufresnirani,vise ti ni kahva ne pomaze..
Koliko puta se Svajcarci,Svedjani i ostali se trebaju posrati na BIH repku,grb da bi ti i takvi skontali da ih je cjelo vrijeme kurko bolio za tom repkom i da im u biti nikad na pamet nije ni padalo da zaigraju za iste.
Ko je zelio ili bolje receno i nije imao bas prevelik izbor taj je i izabrao BIH repku ili ce izabrati.
Jedino ako takvi kao ti ili slicni kontaju da im treba crtati ili umanjiti objektiv za posebne velike glOOve kao kod Kolasinca.
Evo i Alen se posrao na dres, jel tako? :lol:

Sinko, hajd idi nastavi pisati tezu, kako je razlog sto nismo otisli na prethodno EP, puno veca plata koju ima turski selektor u odnosu na Safeta... ;)
Pravda za Papeta!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 maj 2013, 22:28

Dufresne je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ma ti si vic sam od sebe @Dufresnirani,vise ti ni kahva ne pomaze..
Koliko puta se Svajcarci,Svedjani i ostali se trebaju posrati na BIH repku,grb da bi ti i takvi skontali da ih je cjelo vrijeme kurko bolio za tom repkom i da im u biti nikad na pamet nije ni padalo da zaigraju za iste.
Ko je zelio ili bolje receno i nije imao bas prevelik izbor taj je i izabrao BIH repku ili ce izabrati.
Sinko, hajd idi nastavi pisati tezu, kako je razlog sto nismo otisli na prethodno EP, puno veca plata koju ima turski selektor u odnosu na Safeta... ;)
Da si ti vodio,makar bi kahvu igracima pristavio :lol: :lol:
Alen sere vec odavno po ko zna koji put odbio pozive maldjeg narastaja BIH repke,dok recimo jedan Pjanic nije.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 maj 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 06 maj 2013, 22:30

harishp je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
Da si ti vodio,makar bi kahvu igracima pristavio :lol: :lol:
I sta da ja sad tebi napisem kao odgovor na ovo? Hajd reci iskreno... 8-)
Pravda za Papeta!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Voland i 20 gostiju.