FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Schlager
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Schlager » 24 nov 2009, 11:57

Jos jedan trener koji dolazi po pobjedu u Banjaluku....tako su najavljivali i treneri Sirokog,Zrinjskog,Zeljeznicara i Veleza pa ne uzese ni bod....
Hvala im u Stojnicevo ime,jer poslije takvih najava kako dolaze u Banjaluku po pobjedu on uopste ne mora vrsiti psiholosku pripremu nasih igraca i stimulisati ih....

He,he posto ja znam nas mentalitet ovdje,da sam ja trener neke ekipe koja treba gostovati u Banjaluci moj izjava bi glasila ovako nekako "Borac je ubjedljivo najbolja ekipa u ligi,imaju evropski kvalitet,pokusacemo da opreznom igrom napravimo nesto i iskoristimo eventualno los dan domacina".....To bi bila izjava za medije,a igracima bih naredio da od prvog minuta krenu ostro i na pobjedu i budite sigurni da bi pobjeda bila zagarontovana,jer bi nasi "evropljani" izasli sa predubjedjenjem da je dovoljno da se pojave na terenu....

A ovako ce nasi momci izaci hipermotivisani i u kost u svakom duelu,sto ce uz pun stadion biti vise nego dovoljno za nova tri boda....proradice onaj dobro poznati inat

Janjos hvala...(i Ibrakovicu sam se zahvaljivao prije utakmice)

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 24 nov 2009, 12:00

19HzsA87 je napisao/la:dobro je da smatra da mozemo jer sa jos par pojacanja ne da mozemo nego moramo titulu uzeti!
HOCEMO TITULU TITULU NA KOŠEVU!
Hocete ****

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 nov 2009, 12:01

Schlager je napisao/la:Jos jedan trener koji dolazi po pobjedu u Banjaluku....tako su najavljivali i treneri Sirokog,Zrinjskog,Zeljeznicara i Veleza pa ne uzese ni bod....
Hvala im u Stojnicevo ime,jer poslije takvih najava kako dolaze u Banjaluku po pobjedu on uopste ne mora vrsiti psiholosku pripremu nasih igraca i stimulisati ih....

He,he posto ja znam nas mentalitet ovdje,da sam ja trener neke ekipe koja treba gostovati u Banjaluci moj izjava bi glasila ovako nekako "Borac je ubjedljivo najbolja ekipa u ligi,imaju evropski kvalitet,pokusacemo da opreznom igrom napravimo nesto i iskoristimo eventualno los dan domacina".....To bi bila izjava za medije,a igracima bih naredio da od prvog minuta krenu ostro i na pobjedu i budite sigurni da bi pobjeda bila zagarontovana....

A ovako ce nasi momci izaci hipermotivisani i u kost u svakom duelu,sto ce uz pun stadion biti vise nego dovoljno za nova tri boda....

Joj evropski kvalitet mos` vjerovat ..
Evropski kvalitet Rudar prijedor ih pobjedi :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 24 nov 2009, 12:02

Schlager je napisao/la:Jos jedan trener koji dolazi po pobjedu u Banjaluku....tako su najavljivali i treneri Sirokog,Zrinjskog,Zeljeznicara i Veleza pa ne uzese ni bod....

He,he posto ja znam nas mentalitet ovdje,da sam ja trener neke ekipe koja treba gostovati u Banjaluci moj izjava bi glasila ovako nekako "Borac je ubjedljivo najbolja ekipa u ligi,imaju evropski kvalitet,pokusacemo da opreznom igrom napravimo nesto i iskoristimo eventualno los dan domacina".....To bi bila izjava za medije,a igracima bih naredio da od prvog minuta krenu ostro i na pobjedu i budite sigurni da bi pobjeda bila zagarontovana....

A ovako ce nasi momci izaci hipermotivisani i u kost u svakom duelu,sto ce uz pun stadion biti vise nego dovoljno za nova tri boda....proradice onaj dobro poznati inat

listica,svinjski,seljo i Velez nemaju Škoru,Damira Hadžića,Torlaka,Alaima...nemoju Horde zla!
SAMO POBJEDA DOLAZI U OBZIR!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 24 nov 2009, 12:02

adis_macak je napisao/la:
19HzsA87 je napisao/la:dobro je da smatra da mozemo jer sa jos par pojacanja ne da mozemo nego moramo titulu uzeti!
Hocete ****
Macak hoces da ti dam mog,par navoja da odradis.... Mars sa nase teme majmune jedan strumfovski :evil:

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 24 nov 2009, 12:05

Postoji li tema Alen Skoro?

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 24 nov 2009, 12:06

ultra@rajvosa je napisao/la:
Hocete ****
Macak hoces da ti dam mog,par navoja da odradis.... :evil:
Pa po tvojoj prici i zeljo ima sansu za titulu jer do kraja polusezone bicemo ispred vas a onda imamo bolji raspored od vas.A te navoje dadni znas vec kome pa da ti navija,glupane.

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 24 nov 2009, 12:10

cuj ovih smjesnih strufova sto se javljaju ko da su nas dobili :twisted: :twisted: :twisted:
HZSA87

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 24 nov 2009, 12:38

Hocete ****[/quote]
Macak hoces da ti dam mog,par navoja da odradis.... :evil:[/quote]
Pa po tvojoj prici i zeljo ima sansu za titulu jer do kraja polusezone bicemo ispred vas a onda imamo bolji raspored od vas.A te navoje dadni znas vec kome pa da ti navija,glupane.[/quote]

:shock: :lol: :lol:
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

pitar u dusi
Kontakt:

Post Postao/la pitar u dusi » 24 nov 2009, 12:48

Biće teška utakmica u BL, bice gusto bice 0-2 8-)

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 24 nov 2009, 12:50

pitar u dusi je napisao/la:Biće teška utakmica u BL, bice gusto bice 0-2 8-)
Buraz ja sa bodom zadovoljan, iskreno :D
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 24 nov 2009, 12:51

sto je babi milo to se babi snilo :)

no hard filings, ali sve su prilike da bi to moglo biti bas 2-0, al ko ce se nagadjati sa rezultatima, nek bog da lijepo vrijem, da gledamo lijepu utakmicu pred punim stadionom, nek bude praznik fudbala, i nek pobjedi bolji, i nek to bude borac :)

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 24 nov 2009, 12:52

vedran86 je napisao/la:cuj ovih smjesnih strufova sto se javljaju ko da su nas dobili :twisted: :twisted: :twisted:
Sta se ba furate koji k.... nesto lafo titula ovo ono,pa necete biti ni peti na kraju,dobili derby i odma titula vasa,doduse nije mala stvar pobijediti zelju to ce vam biti jedini uspjeh u ovoj sezoni....

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 24 nov 2009, 12:53

jovanbl je napisao/la:

no hard filings, ali sve su prilike da bi to moglo biti bas 2-0, al ko ce se nagadjati sa rezultatima, nek bog da lijepo vrijem, da gledamo lijepu utakmicu pred punim stadionom, nek bude praznik fudbala, i nek pobjedi bolji

slazem se :mrgreen: :mrgreen:

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 24 nov 2009, 12:55

vedran86 je napisao/la:cuj ovih smjesnih strufova sto se javljaju ko da su nas dobili :twisted: :twisted: :twisted:
Sta se ba furate koji k.... nesto lafo titula ovo ono,pa necete biti ni peti na kraju,dobili derby i odma titula vasa,doduse nije mala stvar pobijediti zelju to ce vam biti jedini uspjeh u ovoj sezoni....
sto se pale mali strumfici, pa vama ce biti uspjeh ako zavrsite medju prvih 8!!! :D
a o evropi da ne pricam :lol: :lol:

pitar u dusi
Kontakt:

Post Postao/la pitar u dusi » 24 nov 2009, 12:57

jovanbl je napisao/la:

no hard filings, ali sve su prilike da bi to moglo biti bas 2-0, al ko ce se nagadjati sa rezultatima, nek bog da lijepo vrijem, da gledamo lijepu utakmicu pred punim stadionom, nek bude praznik fudbala, i nek pobjedi bolji, i nek to bude borac :)
pa ako vec treba da pobjedi bolji nek to bude Sarajevo, sto bi to u BL trebao da uvijek bude Borac 8-) :)

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 24 nov 2009, 12:57

300 je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:

no hard filings, ali sve su prilike da bi to moglo biti bas 2-0, al ko ce se nagadjati sa rezultatima, nek bog da lijepo vrijem, da gledamo lijepu utakmicu pred punim stadionom, nek bude praznik fudbala, i nek pobjedi bolji

slazem se :mrgreen: :mrgreen:
hahahahahaha al mi osakati post :)
al najbitnije si ostavio i to postujem :)

pitar u dusi
Kontakt:

Post Postao/la pitar u dusi » 24 nov 2009, 12:59

Ti si macak modni.
Skoro zabio gol zgodni.

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 24 nov 2009, 13:00

posteno ;) :mrgreen: :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2009, 13:01

FCS LJUBAV ZIVOTA ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, skoJaa, tajsamja, Vanja8 i 69 gostiju.