FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos jedan trener koji dolazi po pobjedu u Banjaluku....tako su najavljivali i treneri Sirokog,Zrinjskog,Zeljeznicara i Veleza pa ne uzese ni bod....
Hvala im u Stojnicevo ime,jer poslije takvih najava kako dolaze u Banjaluku po pobjedu on uopste ne mora vrsiti psiholosku pripremu nasih igraca i stimulisati ih....
He,he posto ja znam nas mentalitet ovdje,da sam ja trener neke ekipe koja treba gostovati u Banjaluci moj izjava bi glasila ovako nekako "Borac je ubjedljivo najbolja ekipa u ligi,imaju evropski kvalitet,pokusacemo da opreznom igrom napravimo nesto i iskoristimo eventualno los dan domacina".....To bi bila izjava za medije,a igracima bih naredio da od prvog minuta krenu ostro i na pobjedu i budite sigurni da bi pobjeda bila zagarontovana,jer bi nasi "evropljani" izasli sa predubjedjenjem da je dovoljno da se pojave na terenu....
A ovako ce nasi momci izaci hipermotivisani i u kost u svakom duelu,sto ce uz pun stadion biti vise nego dovoljno za nova tri boda....proradice onaj dobro poznati inat
Janjos hvala...(i Ibrakovicu sam se zahvaljivao prije utakmice)
Hvala im u Stojnicevo ime,jer poslije takvih najava kako dolaze u Banjaluku po pobjedu on uopste ne mora vrsiti psiholosku pripremu nasih igraca i stimulisati ih....
He,he posto ja znam nas mentalitet ovdje,da sam ja trener neke ekipe koja treba gostovati u Banjaluci moj izjava bi glasila ovako nekako "Borac je ubjedljivo najbolja ekipa u ligi,imaju evropski kvalitet,pokusacemo da opreznom igrom napravimo nesto i iskoristimo eventualno los dan domacina".....To bi bila izjava za medije,a igracima bih naredio da od prvog minuta krenu ostro i na pobjedu i budite sigurni da bi pobjeda bila zagarontovana,jer bi nasi "evropljani" izasli sa predubjedjenjem da je dovoljno da se pojave na terenu....
A ovako ce nasi momci izaci hipermotivisani i u kost u svakom duelu,sto ce uz pun stadion biti vise nego dovoljno za nova tri boda....proradice onaj dobro poznati inat
-
- Kontakt:
Hocete ****19HzsA87 je napisao/la:dobro je da smatra da mozemo jer sa jos par pojacanja ne da mozemo nego moramo titulu uzeti!
HOCEMO TITULU TITULU NA KOŠEVU!
- TheManiacs
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:Jos jedan trener koji dolazi po pobjedu u Banjaluku....tako su najavljivali i treneri Sirokog,Zrinjskog,Zeljeznicara i Veleza pa ne uzese ni bod....
He,he posto ja znam nas mentalitet ovdje,da sam ja trener neke ekipe koja treba gostovati u Banjaluci moj izjava bi glasila ovako nekako "Borac je ubjedljivo najbolja ekipa u ligi,imaju evropski kvalitet,pokusacemo da opreznom igrom napravimo nesto i iskoristimo eventualno los dan domacina".....To bi bila izjava za medije,a igracima bih naredio da od prvog minuta krenu ostro i na pobjedu i budite sigurni da bi pobjeda bila zagarontovana....
A ovako ce nasi momci izaci hipermotivisani i u kost u svakom duelu,sto ce uz pun stadion biti vise nego dovoljno za nova tri boda....
Joj evropski kvalitet mos` vjerovat ..
Evropski kvalitet Rudar prijedor ih pobjedi

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
listica,svinjski,seljo i Velez nemaju Škoru,Damira Hadžića,Torlaka,Alaima...nemoju Horde zla!Schlager je napisao/la:Jos jedan trener koji dolazi po pobjedu u Banjaluku....tako su najavljivali i treneri Sirokog,Zrinjskog,Zeljeznicara i Veleza pa ne uzese ni bod....
He,he posto ja znam nas mentalitet ovdje,da sam ja trener neke ekipe koja treba gostovati u Banjaluci moj izjava bi glasila ovako nekako "Borac je ubjedljivo najbolja ekipa u ligi,imaju evropski kvalitet,pokusacemo da opreznom igrom napravimo nesto i iskoristimo eventualno los dan domacina".....To bi bila izjava za medije,a igracima bih naredio da od prvog minuta krenu ostro i na pobjedu i budite sigurni da bi pobjeda bila zagarontovana....
SAMO POBJEDA DOLAZI U OBZIR!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Macak hoces da ti dam mog,par navoja da odradis.... Mars sa nase teme majmune jedan strumfovskiadis_macak je napisao/la:Hocete ****19HzsA87 je napisao/la:dobro je da smatra da mozemo jer sa jos par pojacanja ne da mozemo nego moramo titulu uzeti!

- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Postoji li tema Alen Skoro?
-
- Kontakt:
Pa po tvojoj prici i zeljo ima sansu za titulu jer do kraja polusezone bicemo ispred vas a onda imamo bolji raspored od vas.A te navoje dadni znas vec kome pa da ti navija,glupane.ultra@rajvosa je napisao/la:Macak hoces da ti dam mog,par navoja da odradis....adis_macak je napisao/la:Hocete ****19HzsA87 je napisao/la:dobro je da smatra da mozemo jer sa jos par pojacanja ne da mozemo nego moramo titulu uzeti!
Hocete ****[/quote]
Macak hoces da ti dam mog,par navoja da odradis....
[/quote]
Pa po tvojoj prici i zeljo ima sansu za titulu jer do kraja polusezone bicemo ispred vas a onda imamo bolji raspored od vas.A te navoje dadni znas vec kome pa da ti navija,glupane.[/quote]

Macak hoces da ti dam mog,par navoja da odradis....

Pa po tvojoj prici i zeljo ima sansu za titulu jer do kraja polusezone bicemo ispred vas a onda imamo bolji raspored od vas.A te navoje dadni znas vec kome pa da ti navija,glupane.[/quote]

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
-
- Kontakt:
Biće teška utakmica u BL, bice gusto bice 0-2 

Buraz ja sa bodom zadovoljan, iskrenopitar u dusi je napisao/la:Biće teška utakmica u BL, bice gusto bice 0-2

sto je babi milo to se babi snilopitar u dusi je napisao/la:Biće teška utakmica u BL, bice gusto bice 0-2

no hard filings, ali sve su prilike da bi to moglo biti bas 2-0, al ko ce se nagadjati sa rezultatima, nek bog da lijepo vrijem, da gledamo lijepu utakmicu pred punim stadionom, nek bude praznik fudbala, i nek pobjedi bolji, i nek to bude borac

-
- Kontakt:
Sta se ba furate koji k.... nesto lafo titula ovo ono,pa necete biti ni peti na kraju,dobili derby i odma titula vasa,doduse nije mala stvar pobijediti zelju to ce vam biti jedini uspjeh u ovoj sezoni....vedran86 je napisao/la:cuj ovih smjesnih strufova sto se javljaju ko da su nas dobili![]()
![]()
jovanbl je napisao/la:sto je babi milo to se babi snilopitar u dusi je napisao/la:Biće teška utakmica u BL, bice gusto bice 0-2
no hard filings, ali sve su prilike da bi to moglo biti bas 2-0, al ko ce se nagadjati sa rezultatima, nek bog da lijepo vrijem, da gledamo lijepu utakmicu pred punim stadionom, nek bude praznik fudbala, i nek pobjedi bolji
slazem se

sto se pale mali strumfici, pa vama ce biti uspjeh ako zavrsite medju prvih 8!!!adis_macak je napisao/la:Sta se ba furate koji k.... nesto lafo titula ovo ono,pa necete biti ni peti na kraju,dobili derby i odma titula vasa,doduse nije mala stvar pobijediti zelju to ce vam biti jedini uspjeh u ovoj sezoni....vedran86 je napisao/la:cuj ovih smjesnih strufova sto se javljaju ko da su nas dobili![]()
![]()

a o evropi da ne pricam

-
- Kontakt:
pa ako vec treba da pobjedi bolji nek to bude Sarajevo, sto bi to u BL trebao da uvijek bude Boracjovanbl je napisao/la:sto je babi milo to se babi snilopitar u dusi je napisao/la:Biće teška utakmica u BL, bice gusto bice 0-2
no hard filings, ali sve su prilike da bi to moglo biti bas 2-0, al ko ce se nagadjati sa rezultatima, nek bog da lijepo vrijem, da gledamo lijepu utakmicu pred punim stadionom, nek bude praznik fudbala, i nek pobjedi bolji, i nek to bude borac

hahahahahaha al mi osakati post300 je napisao/la:jovanbl je napisao/la:sto je babi milo to se babi snilopitar u dusi je napisao/la:Biće teška utakmica u BL, bice gusto bice 0-2
no hard filings, ali sve su prilike da bi to moglo biti bas 2-0, al ko ce se nagadjati sa rezultatima, nek bog da lijepo vrijem, da gledamo lijepu utakmicu pred punim stadionom, nek bude praznik fudbala, i nek pobjedi bolji
slazem se![]()

al najbitnije si ostavio i to postujem

-
- Kontakt:
Ti si macak modni.adis_macak je napisao/la:Sta se ba furate koji k.... nesto lafo titula ovo ono,pa necete biti ni peti na kraju,dobili derby i odma titula vasa,doduse nije mala stvar pobijediti zelju to ce vam biti jedini uspjeh u ovoj sezoni....vedran86 je napisao/la:cuj ovih smjesnih strufova sto se javljaju ko da su nas dobili![]()
![]()
Skoro zabio gol zgodni.
posteno

- sarajlija89
- Kontakt:
FCS LJUBAV ZIVOTA 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, skoJaa, tajsamja, Vanja8 i 69 gostiju.