Utakmice klubova iz BiH na TV-u

bossna
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 14:31

nece prenosit ni velez sloboda kamoli modrica velez

jalijas
Kontakt:

Post Postao/la jalijas » 17 nov 2009, 14:38

direktan prenos utkmice 14. kola premijer lige BiH u fudbalu: Olimpik - Borac u nedjelju na TVSA (pocetak u 13 časova)

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 17 nov 2009, 20:03

pise na teletekstu bht da se prenosi velez-sloboda.zadnje kolo mislim da bi trebali borac-sarajevo.
Treci put castimo

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 17 nov 2009, 21:55

tatamata je napisao/la:pise na teletekstu bht da se prenosi velez-sloboda.zadnje kolo mislim da bi trebali borac-sarajevo.
džaba ti misliš :P
prenosit će opet veleža :D :D
Titula po sezoni. . .

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 20 nov 2009, 15:04

Ako nebudu prenosili zadnje kolo Modrica-Velez necu vise nikada pogledati BHT :lol:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 nov 2009, 10:12

Koja će biti u zadnjem kolu???

očito ona u 16 sati koja bude jer je na teletekstu bht1 tada "rupa u programu", ima engl. premier liga u 14.30 pa će valjda ukljucit se u ovu jaču :mrgreen: BiH Premijer ligu..

Zrinjski-Široki je u nedjelju u 16. znači kandidat
još ostaje Borac-Sarajevo? kad je ta?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 24 nov 2009, 11:25

Kevin je napisao/la:Koja će biti u zadnjem kolu???

očito ona u 16 sati koja bude jer je na teletekstu bht1 tada "rupa u programu", ima engl. premier liga u 14.30 pa će valjda ukljucit se u ovu jaču :mrgreen: BiH Premijer ligu..

Zrinjski-Široki je u nedjelju u 16. znači kandidat
još ostaje Borac-Sarajevo? kad je ta?
Pa zar neznaš Modriča-podveležje 100% :) :)
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 24 nov 2009, 11:46

Mislim da ce Borac-Sarajevo poceti u 16h 15min i da ce ta utakmica biti na BHT...to jos nije potvrdjeno zvanicno.

Mada mi je malo bezveze da ide na tv cetvrta utakmica ove jeseni iz Banjaluke a da sa gostovanja nije bila ama bas nijedna...pa i mi navijaci Borca koji ne idemo na gostovanja bi voljeli ponekad pogledati nas klub na tv,a ne samo da se iz Banjaluke stalno prenosi...mogli su bar Celik-Borac prenositi ako nista drugo....

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 24 nov 2009, 11:53

Schlager je napisao/la:Mislim da ce Borac-Sarajevo poceti u 16h 15min i da ce ta utakmica biti na BHT...to jos nije potvrdjeno zvanicno.

Mada mi je malo bezveze da ide na tv cetvrta utakmica ove jeseni iz Banjaluke a da sa gostovanja nije bila ama bas nijedna...pa i mi navijaci Borca koji ne idemo na gostovanja bi voljeli ponekad pogledati nas klub na tv,a ne samo da se iz Banjaluke stalno prenosi...mogli su bar Celik-Borac prenositi ako nista drugo....
vidi slager, ne bi se slozio s tobom da je bezveze.

Prije svega, ja sam za to da se prenosi svaka utakmica borca, jer se tako gradi brend na jedan nacin.
S druge strane istini za volju, u ovoj polusezoni, sve jake utakmice fakticki igrali smo kod kuce, dok su u gostima bili , hajmo reci uglavnom losiji protivnici.

Zato mislim da je dobro sto je borac dao ove prenose iz banjaluke, ali zauzvrat treba traziti u proljetnom dijelu prenose borca iz sarajeva, mostara sirokog itd, niko nece imati argument da to ne da.
Onako realno, bolje je da namte utakmice gostujuce borca prenose nego zvijzdom npr .

nadam se da shvatas sta zelim da kazem

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 24 nov 2009, 12:17

ma sve ja to shvatam,ali projekat derbi kola jos nije ni dogovoren za proljece,a ja mislim da nece ni biti jer tada ce krenuti prave otimacine.....

mislis da nam je neko rekao svaka cast sto se od 7 utakmica iz banjaluke prenose 4?

a htjeli priznati ili ne bar 20 posto je lakse pobjediti kuci kad nema kamera....ne mislim na klasicnu otimacinu,naravno da sam protiv toga,ali ovako kad su kamere tu,sudije vise sviraju za goste,sto je protiv Sirokog dobilo dimenziju tragikomicnosti,a i protiv veleza nam je ponisten cist gol....

kazem,i ja bih bio za to stvaranje brenda,ali nigdje ne procitah ni jedan komentar-bravo borac,dajete svaku utakmicu na tv...u komentarima smo isti sa svima ostalima koji su dali jednu ili nijednu utakmicu dosad (zeljeznicar (1),sarajevo (1),celik(0),siroki(0),sloboda(0).....!

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 24 nov 2009, 12:26

Schlager je napisao/la:ma sve ja to shvatam,ali projekat derbi kola jos nije ni dogovoren za proljece,a ja mislim da nece ni biti jer tada ce krenuti prave otimacine.....

mislis da nam je neko rekao svaka cast sto se od 7 utakmica iz banjaluke prenose 4?

a htjeli priznati ili ne bar 20 posto je lakse pobjediti kuci kad nema kamera....ne mislim na klasicnu otimacinu,naravno da sam protiv toga,ali ovako kad su kamere tu,sudije vise sviraju za goste,sto je protiv Sirokog dobilo dimenziju tragikomicnosti,a i protiv veleza nam je ponisten cist gol....

kazem,i ja bih bio za to stvaranje brenda,ali nigdje ne procitah ni jedan komentar-bravo borac,dajete svaku utakmicu na tv...u komentarima smo isti sa svima ostalima koji su dali jednu ili nijednu utakmicu dosad (zeljeznicar (1),sarajevo (1),celik(0),siroki(0),sloboda(0).....!
bravo borac dajete svaku utakmicu na tv :D :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 nov 2009, 12:36

Sto se tice prijenosa kad je Zeljo bio domacin evo utakmica:

Drugo kolo sa Sirokim uz direktan TV prijenos.
Cetvro kolo protiv Zrinjskog nije bio jer je neko odlucio da je utakmica Borac-Siroki Brijeg bila "derbi kola". U tom momentu Brac je bio prvi i da ga nisu prenosili vjerovatno bi bilo svakakvih komentara.
Sedmo kolo je gostovao Rudar i utakmica nije bila interesantna za TV prijenos.
Deveto kolo sa Slobodom. Nista interesantno a u istom kolu Siroki-Sarajevo i Zrinjski-Velez.
Jedanaesto kolo je dolazio Velez ali su odlucili da prenose Zrinjski-Sarajevo. Razlog ne znam ali znam da se utakmica na Grbavici nije spominjala kao "derbi kola".
Trinaesto kolo je bio gradski derbi. Navodno su iz uprave kluba trazili vise novca za prijenos ali koliko znam od same najave utakmice za to kolo se spominjao mec u BL izmedju Borca i Veleza.
Petnaesto kolo protiv Leotara. U to doba projekat Derbi kola je bio na cekanju.
Sesnaesto kolo protiv Celika. Derbi kola jos na cekanju.
Osamnaesto kolo protiv Zvijezde. Utakmica daleko od epiteta derbija kola. Prenosili Slavija-Zrinjski.
Dvadesto kolo sa Slavijom uz direktan TV prijenos.

Gostujuce utakmice:

Prvo kolo sa Celikom (0:19bez prijenosa. Ako se ne varam, prenosili Sarajevo-Sloboda.
Trece kolo sa Zvijezdom bez prijenosa (2:1).
Peto kolo sa Slavijom uz direktan TV prijenos.
Sesto kolo sa Travnikom bez prijenosa.
Osmo kolo sa Borcem bez prijenosa.
Deseto kolo sa Modricom bez prijenosa.
Dvanaesto kolo sa Olimpikom bez prijenosa.
Cetrnaesto kolo sa Laktasima bez prijenosa.
Sesnaesto kolo sa Sirokim bez prijenosa.
Osamnaesto kolo sa Zrinjskim bez prijenosa.

Posto su neki poceli prozivati zelju i radi TV prijenosa, hajde da mi navedete utakmice koje su bile derbi kola u tom momentu a da nisu bile na TV-u.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 02 apr 2010, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 24 nov 2009, 12:41

Schlager je napisao/la:ma sve ja to shvatam,ali projekat derbi kola jos nije ni dogovoren za proljece,a ja mislim da nece ni biti jer tada ce krenuti prave otimacine.....

ma dobro vidi, i kad ne govore, toga su svjesni.

sustina je da borac mora da bude na televiziji, da ga gledaju klinci, da se djeca po igralistima poistovjecuju sa bilbijom, vranjesom i ostalima, da oni koji gledaju tv vide da su to dogadjaji na stadionu da dolazi veliki broj ljudi, da se pocnu kupovati masovnije rekviziti, salovi, majce, sve to ide lancano.

mislim da je bez obzira na sdjenje, puno vise koristi od prenosa nego stete

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 nov 2009, 12:56

odakle ti znas da Siroki nije dao..dapače. Široki daje besplatno samo što smo gostovali skoro svim jačim klubovima pa se nije imalo šta ni prenositi,ja sam kontao da će biti Široki - Velež 100% ali eto nije iz nekih drugih razloga, jedino sa Sarajevom smo kući igrali ali i to je bilo naknadno..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 24 nov 2009, 13:01

jovanbl je napisao/la: ma dobro vidi, i kad ne govore, toga su svjesni.

sustina je da borac mora da bude na televiziji, da ga gledaju klinci, da se djeca po igralistima poistovjecuju sa bilbijom, vranjesom i ostalima, da oni koji gledaju tv vide da su to dogadjaji na stadionu da dolazi veliki broj ljudi, da se pocnu kupovati masovnije rekviziti, salovi, majce, sve to ide lancano.

mislim da je bez obzira na sdjenje, puno vise koristi od prenosa nego stete
? се

ја " ? $ & ? ?(? $ је ? ? & $ $ ' АТВ & $ $) " све " &. РТРС ту не $ у " јер је то $ ? " $ " " ? $ преносе " $ " " ? а не ' $ &.

Стварно је & $ $ " не $ на " & $ & $ & ? &, $ се & ? " ", $ $ $ $ " " & а не ' " " $.

&, " ' % $ по $ ' " " ? " $ & него ' $ ова горе $ " ?. Ја & - нпр " за / ? /, $ % & ' ' $ ? то ' $ ".
"" ПУТ ""

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 24 nov 2009, 13:03

taj rtrs moze da mi pusi kur*inu!!! danas mi stigla plava koverta, kao kazna sto nisam reedovno placao jbn rtv preplatu...a imam total...a sta da im placam,nikad ih ni ne gledam...vjecito prenose partizan i crvenu zvjezdu i njohove blamaze u evropi,a borac nikako ne prenose... ma sikter!!!! tako sam isfuran....

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 24 nov 2009, 13:10

opusteno je napisao/la:taj rtrs moze da mi pusi kur*inu!!! danas mi stigla plava koverta, kao kazna sto nisam reedovno placao jbn rtv preplatu...a imam total...a sta da im placam,nikad ih ni ne gledam...vjecito prenose partizan i crvenu zvjezdu i njohove blamaze u evropi,a borac nikako ne prenose... ma sikter!!!! tako sam isfuran....
РТРС је по " $ $ " ?, $ % " & ? " $ /, " $ пренос & $ " ? све у ', $ " не $ јер " & ? '.

а $ " пара & РТВ ?, ? " је ' ¥. не - се $ ' $ $ ? на " '...
еџ $ & ' $ " тај ' а $ не ? " ? $ " то $
"" ПУТ ""

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 24 nov 2009, 13:15

" je napisao/la:
opusteno je napisao/la:taj rtrs moze da mi pusi kur*inu!!! danas mi stigla plava koverta, kao kazna sto nisam reedovno placao jbn rtv preplatu...a imam total...a sta da im placam,nikad ih ni ne gledam...vjecito prenose partizan i crvenu zvjezdu i njohove blamaze u evropi,a borac nikako ne prenose... ma sikter!!!! tako sam isfuran....
РТРС је по " $ $ " ?, $ % " & ? " $ /, " $ пренос & $ " ? све у ', $ " не $ јер " & ? '.

al faon je da moras platiti... mozes reci da nemas tv,da ne gledas...da placas total,kablovsku...ma briga ih... ja placao svaki drugi mjesec...sad stigla koverta i ostalo da se plati,ako nisi redovno placao...ocekuj uskoro...a filmski program uzas,kao i sport...a o komentatorima necu da pisem...mogli bi do sutra...

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 24 nov 2009, 13:19

opusteno je napisao/la:
" je napisao/la:

al faon je da moras platiti... mozes reci da nemas tv,da ne gledas...da placas total,kablovsku...ma briga ih... ja placao svaki drugi mjesec...sad stigla koverta i ostalo da se plati,ako nisi redovno placao...ocekuj uskoro...a filmski program uzas,kao i sport...a o komentatorima necu da pisem...mogli bi do sutra...
$ ' отац ? ту & ? " ? је $ јер је знао $ - " & $ " & се не ? све... & " " ".
а $ ? & " РС ? ? стварно " " ' " " & " " ', а " су & "...

& & ' је & је, $ $ " " е-? атв-у $ " " ? " - $ преносе & " & $ ? $ ' & - $ $(& " % $ :D )
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 24 nov 2009, 13:55

odakle ti znas da Siroki nije dao..dapače. Široki daje besplatno samo što smo gostovali skoro svim jačim klubovima pa se nije imalo šta ni prenositi,ja sam kontao da će biti Široki - Velež 100% ali eto nije iz nekih drugih razloga, jedino sa Sarajevom smo kući igrali ali i to je bilo naknadno..

interesantno je kako vi iz sirokog uvijek imate odgovor za sve i uvijek ste u pravu...eto ti sad ovdje ubjedi ljude da je sasvim normalno i prirodno da se iz banjaluke od 7 utakmica prenose 4 a iz sirokog brijega citavu polusezonu nijedna utakmica....iako ste imali u gostima cak 4 kluba koji imaju te ugovore,slaviju,veleza,slobodu i sarajevo.....

ja se ne bih dalje raspravljao jer je stvarno smijesno da neko brani takvu disproporciju....ajd da su iz banjaluke bile 4 a iz sirokog 2,ne bih rijeci rekao,ali ovako ispadamo smijesni raspravljajuci o ovome...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 33 gosta.