Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Johny
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Johny » 06 maj 2013, 16:05

Higuain vrijedi 10 miliona cca.
Ona krampa je prevara od igraca.

Dakle za njega Real i da hoce ne moze uzeti vise od 15 miliona.Zele da ga prodaju , lik je okarakteriziran kao high miser uz sve to nije ni sa godinama najbolji.Jedino za Argentinu pruza dobre partije ali i to je vise zbog Messija koji mu po utakmici namjesti 5 golova a ovaj zabije u vrh glave 1.

Cuadrado bi vec bio pojacanje.Lik je mene odusevio ove sezone.Koliko je brz i prodaoran nevjerovatno.
Onako Coentra je extra igrac.Mnogo radi , dobar u oba pravca.On je poprilicno skup i cisto sumnjam da ce ga Real prodavati...

Juve mora poceti dovoditi kvalitet a ne kvantitet.Imaju dovoljno sirok ruster i dobar potencijal ali WC igrac u napadu je neophodan.

Ibra , Llorente :o

Kakav bi to bio napad :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 maj 2013, 16:07

Higuain je napadacina za Matrija, Kvaljarelu, Bentnera a tu je negdje sa Vuckom.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 maj 2013, 16:12

Consigliere je napisao/la:Higuain je napadacina za Matrija, Kvaljarelu, Bentnera a tu je negdje sa Vuckom.
Jest problem biti igracina za vec navedene.Ne kazem ja da je on los igrac ali jednostavno nije igrac koji bi donio prevagu na terenu.Vec ste jednog boljeg od njega doveli dzabali(po meni) , na redu je da se dovede drugi.Mozda pokusati sa nekim agilnijim i brzim da ekipa ima balans i u napadu.Pokusati sa Suarezom.On je pun pogodak kako god okrenes.Temperamentu bi mu vjerovatno dobro sasjeko Conte i napravio pravu gol masinu od njega :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 06 maj 2013, 16:12

Ma nije Higuain neki kapitalac, al' ako ne bi mogli Ibra (daj BOŽE da moze), Suarez ili Jova zasto ne Argentinac jer je ipak za nase strvinare upgrade....
Al' dakako ne treba ga platiti masno i basnoslovno jer u tom slucaju bolje dovesti 2 mlada napadaca od kojih ces barem imati koristi u buducnosti i ko zna mozda postanu WC igraci.....
Dakle do jedno 15-20 mil eura je OK, s obzirom da se danas i veci klocevi i prevare od igraca prodaju i procjenjuju skuplje....

Cuadrado je super igrac, istina je da bi vise volio Coentraa, al' je ipak to budimo realni nemoguca misija pa onda moze i on, jer boljeg ne mozemo naci i dovesti....
Al' da ne bude kao sa Armerom kad smo popusili foru da ce doci....

I naravno u odbranu mora doci neki igrac jer ipak Barzagli ulazi u godine, Doria bi bio idealan....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 maj 2013, 16:39

svaki prelazni rok sa Ibrom bi bio ostvarenje sna, to stoji :D ili bilo kojim wc igracem.

Higuain bi mi bio zadnja alternativa. jest on izmislio fudbal za nase napadace, ali prvo sto je sve preko 17 miliona za njeg puno, a drugo ne smatram ga WC igracem tj igracem koji donosi toliku prevagu i pravi razliku.

jedan WC igrac mora doci i to ili na desno krilo ili na napadaca.
onda dosta toga zavisi od formacije . Ako bi igrali 3-5-2 kao primarnu onda MORA doci Ibra, jer da bi ta formacija mogla ista uradit mora imat najboljeg napadaca svijeta gore. Cak sta vise da nije dosao Ljorente ubjedjen sam da bi Ibra stigao. Ovako se vjerovatno i Konte pita sta da radi sa njih dva u 3-5-2, malo su teretni da sami budu gore, da ne govorim u 4-3-3 gdje jedan mora na klupu.

Ako bi igrali 4-3-3 spic nije tolika nuzda jer ima Ljorente, kolika bi bila dva krila ( jedno WC kao sto sam rekao, najbolji bi bio Roben, jer je igrac prevage, Nani to nije).
Tu je onda i pozicija lijevog bocnog. Dolaskom igraca tu automatski nam se siri igracki kadar u veznom redu jer se Asamoa vraca na svoje mjesto. Koentrao je tu najbolji ali najnerealniji, Kolarov je dobar ali ima strasno velika primanja i ne vrijedi on toliko. Dat Kolarovu 5-6 mil, a vrijedi MAX 3-3,5 je bacanje para koje u upravi izbjegavaju, ali moraju skontati da dati Ibri 8 ili 9 nije bacanje para jer on vrijedi svakog dinara. vjerujem da je tu realnost Lulic.

puno je to dilema i opcija, na kraju mislim ( i na osnovu nekog realnog razmisljanja se nadam) da ce nas prelazni rok izgledati : Ljorente, Poli, Kuadrado, Lulic, Peluso, stoper i wc napadac/desno krilo.

Suarez je naravno neostvareni san i rjesenje svih nasih problema ( wc napadac i desno krilo u jednom), ali najmanje 30-35 miliona FUNTI plus 8-10 na platu, nemamo mi to.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 maj 2013, 17:56

Uprava mora dovesti barem jednog WC igraca, osvojili smo 2 titule zaredom, ako sad ne dovede igrace koje Conte zeli ne znam kad ce!

MORA uprava podrzati Contea!!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 06 maj 2013, 18:23

Sarajevo1946 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kakva mašina :roll: Tad smo trpali po šest komada na strani i Milanu, PSG-u... strašno...
jbte zaboravio sam kako je Del Piero bio brz i akceleracija mu je fantasticna bila.Al smo trpali :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 06 maj 2013, 18:27

Andrej je napisao/la:Corriere dello Sport prenosi da bi Pogba mogao dobiti 3 utakmice suspenzije zbog pljuvanja na Aronicu te bi tako ova sezona za njega završila.
Eto na kraju dobi, trebalo ga je kaznit sto jest jest, cisto da nauci dok je mlad.Mada tu dolazimo do poznatog italijanskog licemjerstva, Aronica poznat kao smeće od igraca gdje mu nije prvi put da ovako nekog isprovocira kao sto je Pogbu udarcem u lice, e taj isti Aronica treba da dobije kaznu jer je smeće podlo.Dalje Cambiaso dobije jedan mec kazne zbog starta kojim se zavrsava karijera ako potrefis dobro a Pogba pljune u pravcu prljavog Aronice on dobije 3 meča? Savez je lakrdija i Aronica je odraz tog saveza.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 06 maj 2013, 18:40

ili ono kad Cavani laktom udari Chiellinia tu proce sve cisto :roll: ..

A ovo sto kazes za Cambiasa, jos nemogu doci sebi da je samo dobio 1 tekmu zabrane :lol: .. al eto mesar se izvinio i odma popust ima u pm..

i da evo jos nesto uvezi Higuaina :mrgreen:

Juve & Madrid in Higuain meeting

Juventus will reportedly host a meeting with Real Madrid shortly to discuss a possible transfer deal for Gonzalo Higuain
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 06 maj 2013, 18:57

slika

:mrgreen:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 06 maj 2013, 19:34

ma najvise bi volio da dodje Sanchez jer je realna opcija,,,,nebi imao nista protiv ni Higuaina,,,nemojte tako olako procjenjivati,,,u ovom realu je tesko biti u vrhu jer je prepun nekakvih napadaca,,,,,mislim da bi se on kod nas uklopio ali maximalno dati 20m,,ni eura vise...
Forza juveeee... :D :D :D :D :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 maj 2013, 19:34

Je.bo ih Higuain u supak :evil: :evil: :evil:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 06 maj 2013, 21:55

ne zelim da Higuain uzima mjesto Nandu u prvih 11, jer njih dvojica ni u jednoj formaciji ne mogu igrati zajedno, da nismo vec uzeli Nanda onda bih i podrzao ovaj transfer, ali ovako nikako...potrebna nam je ili seconda punta(ako cemo igrati (3-5-2) ili RW ukoliko cemo igrati 4-3-3...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 06 maj 2013, 22:16

Ako ce Higuain biti taj WC na niske grane smo spali :oops: :oops: :oops:

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 06 maj 2013, 22:27

Pretjerujete, Pipita je sasvim dobar igrač.

Koliko para toliko muzike, a Higuain je sigurno jedan kvalitetan napadač.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 06 maj 2013, 22:28

ja nigdje nisam rekao da Higuain nije dobar igrac, samo mislim da uz Llorentea on nije ono sto nam je potrebno, ali ako dodje zelim mu sve najbolje :D
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 06 maj 2013, 22:31

Može on igrati i na krilu u 4-3-3, pa i u formaciji 4-4-2 kao klasični špic. Pokretan je i rasni je strijelac.

Real je nešto drugo, tamo je teško doći do izražaja u potpunosti, a opet kad pogledate statistiku impozantna je i ne znam čemu toliko osporavanje. Bio bi pojačanje, tu nema dileme.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 06 maj 2013, 22:50

Eh, da se samo statistika gleda, Giovinco i Vučinić bi važili za svjetske klase, hvala Bogu pa nije tako i svi imamo oči.

Ono što Higuain promaši ne bi Matri i Bendtner zajedno, pa bolan njega kunu vlastiti navijači, žive za dan kad će otići iz kluba, iskreno se nadam da mi nećemo biti naivčine koje će pljunuti pare za njega.

Može on doći kao mali napredak u odnosu na sad, ali da nam on bude taj top igrač, to nikako, pogotovo jer duplo boljeg dovodimo džaba.

Treba neko ko će vući čitavu ekipu, rješavati velike utakmice jednim potezom, a to Higuain sigurno nije. Vidjelo se protiv Dortmunda koliko je ograničen igrač.

Samo što dalje od Torina.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 06 maj 2013, 22:56

IlCapitano je napisao/la:Eh, da se samo statistika gleda, Giovinco i Vučinić bi važili za svjetske klase, hvala Bogu pa nije tako i svi imamo oči.

Ono što Higuain promaši ne bi Matri i Bendtner zajedno, pa bolan njega kunu vlastiti navijači, žive za dan kad će otići iz kluba, iskreno se nadam da mi nećemo biti naivčine koje će pljunuti pare za njega.

Može on doći kao mali napredak u odnosu na sad, ali da nam on bude taj top igrač, to nikako, pogotovo jer duplo boljeg dovodimo džaba.

Treba neko ko će vući čitavu ekipu, rješavati velike utakmice jednim potezom, a to Higuain sigurno nije. Vidjelo se protiv Dortmunda koliko je ograničen igrač.

Samo što dalje od Torina.

Potpis Higuain da bude WC pojacanje i jos ga platimo 25 miliona :oops: :oops: :lol:

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 06 maj 2013, 23:08

Higuain je majstor u to ćete se aBd i uvjeriti iz prve ruke.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.