svaki prelazni rok sa Ibrom bi bio ostvarenje sna, to stoji

ili bilo kojim wc igracem.
Higuain bi mi bio zadnja alternativa. jest on izmislio fudbal za nase napadace, ali prvo sto je sve preko 17 miliona za njeg puno, a drugo ne smatram ga WC igracem tj igracem koji donosi toliku prevagu i pravi razliku.
jedan WC igrac mora doci i to ili na desno krilo ili na napadaca.
onda dosta toga zavisi od formacije . Ako bi igrali 3-5-2 kao primarnu onda MORA doci Ibra, jer da bi ta formacija mogla ista uradit mora imat najboljeg napadaca svijeta gore. Cak sta vise da nije dosao Ljorente ubjedjen sam da bi Ibra stigao. Ovako se vjerovatno i Konte pita sta da radi sa njih dva u 3-5-2, malo su teretni da sami budu gore, da ne govorim u 4-3-3 gdje jedan mora na klupu.
Ako bi igrali 4-3-3 spic nije tolika nuzda jer ima Ljorente, kolika bi bila dva krila ( jedno WC kao sto sam rekao, najbolji bi bio Roben, jer je igrac prevage, Nani to nije).
Tu je onda i pozicija lijevog bocnog. Dolaskom igraca tu automatski nam se siri igracki kadar u veznom redu jer se Asamoa vraca na svoje mjesto. Koentrao je tu najbolji ali najnerealniji, Kolarov je dobar ali ima strasno velika primanja i ne vrijedi on toliko. Dat Kolarovu 5-6 mil, a vrijedi MAX 3-3,5 je bacanje para koje u upravi izbjegavaju, ali moraju skontati da dati Ibri 8 ili 9 nije bacanje para jer on vrijedi svakog dinara. vjerujem da je tu realnost Lulic.
puno je to dilema i opcija, na kraju mislim ( i na osnovu nekog realnog razmisljanja se nadam) da ce nas prelazni rok izgledati : Ljorente, Poli, Kuadrado, Lulic, Peluso, stoper i wc napadac/desno krilo.
Suarez je naravno neostvareni san i rjesenje svih nasih problema ( wc napadac i desno krilo u jednom), ali najmanje 30-35 miliona FUNTI plus 8-10 na platu, nemamo mi to.