Pa sto se ne izadje pred medije sa tim stavom, kaze se da mi imamo talenata na pretek, da ne racunamo na njega i da mu zelimo srecu u Hrvatskoj, a ne da se prepucavaju preko medija svakih mjesec dana?Bosniacum Lilium je napisao/la:veliki je talent, ali BiH svakako u 92,93 generaciji ima igrace koji mogu nositi igru A tima u buducnosti
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Pravda za Papeta!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ali ako ga mozemo prisvojiti na sebi, sto da ne. Ne trebamo odustajati do zadnje. Ako nama nasi susjedi i komsije mogu uzimati igrace i ako su uzimali, mozemo i mi njima barem jednog koji je prakticki nas, jer je njegov otac igrao za BiH 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa zato ja pitam, ako ima jos godina dana do Alenove odluke za ciju ce seniorsku reprezentaciju igrati, zasto je Safet juce rekao da je logicno da on igra za Hrvatsku?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ali ako ga mozemo prisvojiti na sebi, sto da ne. Ne trebamo odustajati do zadnje. Ako nama nasi susjedi i komsije mogu uzimati igrace i ako su uzimali, mozemo i mi njima barem jednog koji je prakticki nas, jer je njegov otac igrao za BiH
Pravda za Papeta!
Upravu si dodao bi i 94. godiste.Bosniacum Lilium je napisao/la:veliki je talent, ali BiH svakako u 92,93 generaciji ima igrace koji mogu nositi igru A tima u buducnosti
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma da, i to ne samo sto se tice dijaspore, vec i ovdje imamo igrace koji bi mogli nesto biti ako zele da rade kako su poceli. U Sarajevu se npr. dosta toga ulozilo u skole fudbala u zadnjih 5 godina, radi se puno bolje.vendeta87 je napisao/la:Upravu si dodao bi i 94. godiste.Bosniacum Lilium je napisao/la:veliki je talent, ali BiH svakako u 92,93 generaciji ima igrace koji mogu nositi igru A tima u buducnosti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ma kakva Poljska.... Slaba je to Liga, nista specijalno kvalitetna.... Doduse ako bi igrao jednu sezonu, on bi dokazao kvalitet i presao u jacu ligu, jer se iz te lige igraci koji pokazu kvalitet lako prodaju u inozemstvo i to jedina prednost ove lige, a ostalo onako, beze im je, prosjek evropski kao recimo Bugari....STEVIE je napisao/la:ma nek' on ode kod burica i svi rahatMrMuscle je napisao/la: Svraka se nece lako prodati, a razlog je Amar Osim, jer on svoje igrace za razliku od ostalih klubova i njihovih predsjednika ne prodaje za kikiriki... I dok ne stigne dobra ponuda i za klub i za Svraku on nece nigdje ici....
A vjeruj mi da je dosad imao par extra dobrih ponuda za sebe tj. lijepa primanja, al' bi Zeljo dobio mizerno obestecenje, a on je obecao Amaru da nece ici nigdje sve dok Zeljo dobro ne zaradi, jer mu je on spasio karijeru tj. Svraka je igrao za Travnik kada se Osim vratio, i prvo sto je instirao je bilo da vrate svu Zeljinu djecu u klub tj. onu koja su bila realna, naravno ne mislim na Dzeku, Jahica, Stilica i tako te nerealne, i Svraka se vratio a Amar ga je tada gurnuo u vatru i dobio danas jednog od najboljih igraca lige...
Itekako se Svraka istice kada mu se igra, al' treba malo popraviti taj voljni momenat jer uvijek mora igrati dobro u kontinuitetu, naravno nije on kalibar za liga Petica, al' sigurno ima mjesta u solidnim i dobrim ligama kao sto su recimo ruska, turska, belgijska, izraelska i tako te...
Ja sam napisao one lige jer je iz njih imao ponude, naravno ne iz top timova tih Liga, osim izraelske gdje ga je Maccabi Tel Aviv trazio.... Al' iz dobro situiranih i solidnih klubova sa sredine tabele.... i ko zna nakon njih bi mozda i presao i u ove jace....
A imao je ponudu i iz Austrije gdje je bio najblizi odlasku, al' ne u Red Bull Salzburg kako su ovi nasi mediji prenijeli informacije, vec u dr. klub pri vrhu koji ce sasvim izvjesno igrati Evropu naredne god., al' se nesto iskomplikovalo, al' sto je vaznije, to ga nije sputalo...
Samo polako, neka on radi i jos napreduje jer je u repki pokazao kvalitet... 2 gola za cirka 50 min igre... Pa Dzeko i Ibiske bi mu pozavidjeli na ovome

Kad-tad ce doci dobra ponuda za Zelju a i za njega.... Treba biti uporan i treba vjerovati....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
kada pominjes dobru punudu i da su vec neke odbijene ,znal se tacna cifra koliko mora biti dobra da bi ga Zeljo pustio?
Za Osima su ponude i od 150000-200000KM kikiriki ponude, naravno ovdje mislim na ponude za boljei grace, tipa Bekrica, Kvesica, Svrake, Zole i tih.... Al' recimo nema sumnje da bi jednog Elvira Colica odmah prodao kada bi mu ko ponudio i 50000KM....i jos par takvih pacijenata bi odmah udijelio al' te ni majka rodjena ne zeli, a kamoli neki ozbiljni evropski klub....ciza je napisao/la:kada pominjes dobru punudu i da su vec neke odbijene ,znal se tacna cifra koliko mora biti dobra da bi ga Zeljo pustio?
Bekrica je prodao u Koreju za iznos koji je negdje oko milion KM... naravno tu sve racunam, i ono sto je dobio Zeljo, i posrednicki menadjer koji je to obavio, al' ne Bekricev menadjer jer on njega nema, sam Bekric, pa Gradina je dobila dio kolaca...
Dakle Zeljo je dobio negdje oko 550-600k KM ,al' dobro ipak je Bekric bolji igrac od Svrake, i velika je steta sto nije mladji, jer bi repka sigurno imala koristi od njega, barem da bude na klupi....
Nakon par uvodnih recenica da ti konkretno odgovorim na pitanje:
Mozda neka cifra od 400-450KM bi bila uredu za Amara sto se tice Svrake..... I je l' vam sad jasna razlika izmedju Amara i onih iz FK Sarajeva, a pogotovo ovih ostalih koji za bagatelu daju svoje igrace... Oni su dali Sesara, poslije Saida, najboljeg igraca za 25k eura (posudba) + 75-100(ovo su dodatni bonusi 25k)eura ako zadovolji, a najvjerovatnije da hoce jer im je mozda i najbolji vezni igrac....
znam za te stavri i to je ok,ali ima i ona dal ce doci punuda za njega u iznosu kakav se trazi,jbg svaka medalja ima dvije strane,ali opet za ovu ligu sa dva takva transfera se klub izdigne izand ostalih i ima mirne naredne sezone
PA zato sam i ranije napisao, da treba vjerovati da hoceciza je napisao/la:znam za te stavri i to je ok,ali ima i ona dal ce doci punuda za njega u iznosu kakav se trazi,jbg svaka medalja ima dvije strane,ali opet za ovu ligu sa dva takva transfera se klub izdigne izand ostalih i ima mirne naredne sezone

Mada ce mu sigurno Amar izaci u suret ako ne dodje u skorije vrijeme onakva ponuda i dace ga jeftinije, a mozda i za dzabe da bi Svraka mogao sta zaraditi, jer Amar cijeni one koji ga ne izigraju i koji ga poslusaju odnosno ne naprave budalom kao sto je svojevremeno Cocalic uradio koji je bez obzira koliki Manijak bio, sebi zatvorio vrata dok je u Zelji A. Osim, a tako nesto je uradio i Kerla, pa je pognute njuske se vratio i izvinuo a sirokogrudni A.O. ga pustio da grije klupu zimi i jeseni prvotimcima....
Nadam se da ce Svraka uskoro napraviti neki bolji transfer, koji bi mu sigurno dao jos jedan vjetar u ledja.
Taj igrac je mentalno potpuna suprotnost od nasih ostalih igraca. Momak se apsolutno ne moze pohvaliti da posjeduje neku specijalnu osobinu (pas, sut, tehnika i sl), ali je svojom voljom i zeljom odlicno pokrio te nedostatke. Jednostavno ne staje 90 minuta, ima ga na svakom dijelu terena, veliki je radnik... sigurno moze posluziti ovoj reprezentaciji
Taj igrac je mentalno potpuna suprotnost od nasih ostalih igraca. Momak se apsolutno ne moze pohvaliti da posjeduje neku specijalnu osobinu (pas, sut, tehnika i sl), ali je svojom voljom i zeljom odlicno pokrio te nedostatke. Jednostavno ne staje 90 minuta, ima ga na svakom dijelu terena, veliki je radnik... sigurno moze posluziti ovoj reprezentaciji

Nisam primjetio da je neko napisao da je seo, inace legenda
u timu kola po kickeru pa evo reko da cestitamo rusiocu 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Da znas samo je jedan @legenda na ovom forumu__EmIr__ je napisao/la:Nisam primjetio da je neko napisao da je seo, inace legendau timu kola po kickeru pa evo reko da cestitamo rusiocu

-
- Kontakt:
Potencijalni:
Raif Husic
Dominik Martinovic
Armando Tikvic
Alen Halilovic
Marcel Andrijanic
Raif Husic
Dominik Martinovic
Armando Tikvic
Alen Halilovic
Marcel Andrijanic
Zato da se slegne prasina, to je isto uradio i prvi put kad se digla prasina oko Halilovica. Ne smije Susic izaci sa stavom da kaze, pozvacemo Halilovica, niposto, tek onda bi nastala hajka na Alena u Zagrebu. Zna Susic dobro sta radi, kao i Begic. Znam dosta stvari po pitanju Alena, ali mi ne pada napamet da iznesem ovdje. Uglavnom, svi redom trebaju da prestanu nasjedati na propagandu koja se protura iz Hrvatske.Jednostavno ih ignorisati sta god da napisu. Jer sve sto napisu je laz. Hrvatska strana i ocekuje rat sa medijima iz BIH. Jer kad se nasi mediji ukljuce u tu prljavu igru ,t samo moze biti kobno po nas. Halilovic samim tim sto zivi u Zagrebu je dovoljan pritisak, ne trebamo sad i mi doljevati ulje na vatru. Sejo radi u omladinskom pogonu Dinama, gdje ima jos dva sina. Ogroman je pritisak na porodicu Halilovic. Prema tome, samo ignorisati stampu iz HR, a Sejo ce to sve da odradi budite sigurni. Zna i Safet u cemu je stvar, kao i Begic,svi su imali razgovore sa porodicom Halilovic.Dufresne je napisao/la:Pa zato ja pitam, ako ima jos godina dana do Alenove odluke za ciju ce seniorsku reprezentaciju igrati, zasto je Safet juce rekao da je logicno da on igra za Hrvatsku?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ali ako ga mozemo prisvojiti na sebi, sto da ne. Ne trebamo odustajati do zadnje. Ako nama nasi susjedi i komsije mogu uzimati igrace i ako su uzimali, mozemo i mi njima barem jednog koji je prakticki nas, jer je njegov otac igrao za BiH
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Prvi se put u karijeri u bundesligašku momčad kola probio BiH-reprezentativac Sead Kolašinac. Uspjelo mu je to na poziciji lijevog beka, koju je odradio pri Schalkeovoj pobjedi (1-0) na gostovanju u Mönchengladbachu još u petak navečer. Ocijenjen je s 2.5, baš kao i igrač utakmice Julian Draxler, također iz pobjedničkih redova.
Jednako je dobro ocijenjen i Mensur Mujdža za nastup u domaćoj pobjedi (2-0) njegova Freiburga nad Augsburgom, dok je Sejad Salihović zaradio također iznadprosječnu trojku za pokazano u remiju Werdera i Hoffenheima (2-2).
Ovako pišu susjedi Hrvati.
Jednako je dobro ocijenjen i Mensur Mujdža za nastup u domaćoj pobjedi (2-0) njegova Freiburga nad Augsburgom, dok je Sejad Salihović zaradio također iznadprosječnu trojku za pokazano u remiju Werdera i Hoffenheima (2-2).
Ovako pišu susjedi Hrvati.

Cestitam Seo na ulasku u tim kola.Aferim momcino,sigurno je to zbog sudzuke

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
emir79 je napisao/la:Zato da se slegne prasina, to je isto uradio i prvi put kad se digla prasina oko Halilovica. Ne smije Susic izaci sa stavom da kaze, pozvacemo Halilovica, niposto, tek onda bi nastala hajka na Alena u Zagrebu. Zna Susic dobro sta radi, kao i Begic. Znam dosta stvari po pitanju Alena, ali mi ne pada napamet da iznesem ovdje. Uglavnom, svi redom trebaju da prestanu nasjedati na propagandu koja se protura iz Hrvatske.Jednostavno ih ignorisati sta god da napisu. Jer sve sto napisu je laz. Hrvatska strana i ocekuje rat sa medijima iz BIH. Jer kad se nasi mediji ukljuce u tu prljavu igru ,t samo moze biti kobno po nas. Halilovic samim tim sto zivi u Zagrebu je dovoljan pritisak, ne trebamo sad i mi doljevati ulje na vatru. Sejo radi u omladinskom pogonu Dinama, gdje ima jos dva sina. Ogroman je pritisak na porodicu Halilovic. Prema tome, samo ignorisati stampu iz HR, a Sejo ce to sve da odradi budite sigurni. Zna i Safet u cemu je stvar, kao i Begic,svi su imali razgovore sa porodicom Halilovic.Dufresne je napisao/la:Pa zato ja pitam, ako ima jos godina dana do Alenove odluke za ciju ce seniorsku reprezentaciju igrati, zasto je Safet juce rekao da je logicno da on igra za Hrvatsku?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ali ako ga mozemo prisvojiti na sebi, sto da ne. Ne trebamo odustajati do zadnje. Ako nama nasi susjedi i komsije mogu uzimati igrace i ako su uzimali, mozemo i mi njima barem jednog koji je prakticki nas, jer je njegov otac igrao za BiH
Aha, zanimljiva taktika...

Sad ja trebam da pomislim, da je Safet nazvao Alena i njegovog starog i rekao im, "Posto je Stimac rekao da ce te pozvati protiv Skotske, ja cu dati izjavu u novinama kako ti nas neinteresujes nimalo i kako je logicno da ti igras za Hrvatsku, ali to je samo zato da zajebemo Hrvatsku i da oni pomisle kako nismo zainteresovani za tebe"...

Ako imamo pasivnu taktiku vezano za Alene, kojeg smo ga djavola zvali u Ljubljanu? I na osnovu tog poziva, Hrvati napravili pomamu u Hrvatskoj, kao da smo objavili invaziju?
Ja znam jednu stvar, a to kad Safet rekao da je logicno da Seferovic zaigra za Svicarsku, momak je kroz 20 dana i zaigrao za Svicarsku!
Vidjecemo sta ce sa ovim zutim malim da bude...
Pravda za Papeta!
-
- Kontakt:
U Seferu smo izgubili sjajnog 3 napadaca
Ma samo ti se cini, sta ce nama napadac koji ima 20 godina, a igra u drugoj ligi Italije...Sapunaru28 je napisao/la:U Seferu smo izgubili sjajnog 3 napadaca

Pravda za Papeta!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 14 gostiju.