Miske10 je napisao/la:D€LUX je napisao/la:Zolotic bi bio dobar steta te povrede u pm...
Bolje zvati Husejinovica a izostaviti Ibricica , trenutno Husejinovic puno bolji igrac brzi , zivlji nekako ...
A i Zahirovic igra u jakoj Bjeloruska liga a inace je igrac ruskog drugoligasa

za njega Ljevakovic izmislio fudbal iskreno , ove sezone su losi koliko vidim , prosle su dosta dobri bili a prije 2 godine su uzeli KUP ...
Mala ispravka,Zahirovic ne igra ni u Bjelorusiji.Cini mi se da nebi igro ni u Celiku ali bez obzira na to ima zabetonirano mjesto u reprezentaciji.Mislim,sto je previse,previse je brate.Mada sam ovdje procitao da je svejedno u kom se klubu sjedi na klupi,na nesto ovakvo svako razuman zasuti.
Zahirovic sa 20-21 godinu otisao u Rusiju(Prva liga) iz nase lige. Lik bio standardan, zabio par golova one jeseni i dobio poziv u A-repku gdje se jako dobro pokazao. Zar nije poenta da zovemo mladje igrace koji igraju u ovim jacim ligama???? Nazalost, tim mu ispao iz prve ruske, pa sad presao u BjeloR. Slicno se desilo sa Besicem i Vranjesom. Zvati nekog preko 25-26 godine iz ceske ili slicne lige nije neko jako resenje.
Sto se tice Saida. Ima/imao je talent sigurno ga Werder nebi uzeo da nije. Otisao u BL, pa mu onda pruzili sansu u BL 2(meni se cini Kaiserslautern), a on se posvadjao sa trenerom. Onda dosao nazad u Tuzlu, udebljao se. Dobio je novu priliku u Sarajevu. Fino se pokazao. Evo ga sad u Dinamu, smrsao, izgleda da se je uozbiljio. Svakako mu treba dati priliku. Ovi ga iz Dinama hvala, neki kazu da odavno nije igrao jaci igrac od njega za Dinamo .. Brz, zna sa loptom.