Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

D€LUX
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la D€LUX » 06 maj 2013, 10:23

ako neko treba biti 3 napadac to je muslimovic i niko vise... da nece zec , mahmutovic , ili taj hadzic ili kako vec... pa bolje zvati adilovica nego ove nabrojane... ako ko treba biti 3 napadac a taj ce sigurno pored vede i dzeke imati malu minutazu onda radije nekoga iz PL , nek se i nasi igraci malo prodaju iz PL vani ... radije to da se proba nego ovi degeni... ili kao sto sam vec rekao muslimovic jedina realna opcija... a ovo za saida maloprije iskreno , jucer sam ostao toliko impresioniran nezz bas me pozitivno iznenadilo... bolji je od vrsajevica , visce , sesara (nije ista pozicija al ok) , svrake , stevanovic ( je mladji i vjerovatno malo bolji igrac u ovom trenutku al nema minutazu)... ZNACI SAID MORA BITI POZVAN!!!!.. al ima tu sejad susic , mora igrat zahirovic , pa i onaj hadzic iz rieda uskoro i jos takvih... nazalost...
>>No body likes us but we dont care<<

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 maj 2013, 10:35

Kakve veze imaju hadzic i zahirovic s tim sto husejinovic nece igrat il bit pozvan ? Nisu ista pozicija tako da ti to pada u vodu..ja bi njega samo zamijenio sa vrsajevicem i to je to..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 maj 2013, 10:42

Papastathopoulos je napisao/la:Kakve veze imaju hadzic i zahirovic s tim sto husejinovic nece igrat il bit pozvan ? Nisu ista pozicija tako da ti to pada u vodu..ja bi njega samo zamijenio sa vrsajevicem i to je to..
pa ne moze zvati 30 igraca ... takvi uzimaju mjesto igracima ko sto je said .. kontas,,,

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 maj 2013, 10:53

D€LUX je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Kakve veze imaju hadzic i zahirovic s tim sto husejinovic nece igrat il bit pozvan ? Nisu ista pozicija tako da ti to pada u vodu..ja bi njega samo zamijenio sa vrsajevicem i to je to..
pa ne moze zvati 30 igraca ... takvi uzimaju mjesto igracima ko sto je said .. kontas,,,
Kad dodje hadzic, svakako idu il sesar il svraka, a ja bi obojicu jer bi na toj poziciji onda imali zahirovica, besica i hadzica..da se razumijemo, i ja sam za pozivanje saida jer onakvih igraca i nemamo bas u repci..i jos kad neki opet pominju vrancica u repku, a pola nam klupe defanzivci veznog reda..muslimovica treba zvati, jucer je opet zabio..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 maj 2013, 10:57

Ljudi gledam ove diskusije oko igraca koje treba zvati u repku, sad konacno kada imamo veci izbor igraca mi se bezveze rasparavljamo umjesto da smo sretni jer imamo konkurenciju u ekipi a selektor je na slatkim mukama.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 maj 2013, 11:16

vendeta87 je napisao/la:Ljudi gledam ove diskusije oko igraca koje treba zvati u repku, sad konacno kada imamo veci izbor igraca mi se bezveze rasparavljamo umjesto da smo sretni jer imamo konkurenciju u ekipi a selektor je na slatkim mukama.
smijesno... bas ti mislis da susic osim okosnice ekipe tj. dzeko pjanic spahic miske i begovic... ne zove igrace ciji menadzeri urgiraju , placaju itd itd... zao mi te je ako tako mislis .. ocit primjer su maloprije nabrojani gore , cuj zahirovic , vrsajevic , sesar ,svraka zalosno... jos dodaj tog hadzica sto ce doci i dok sejo scoutira novog igraca odma ce u repku nista ne brini uskoro TINO SVEN SUSIC nova nada bh nogometa ide u A :lol: :lol: :lol: :lol: zalosno ali istinito ...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 maj 2013, 11:27

D€LUX nazovi me naivnim al ne mogu i necu da vjerujem da Pape radi takve stvari! I ako se ja u mnogo cemu ne slazem sa Papetom (pogotovo ona njegova izreka da se kod njega tesko ulazi u repkua a isto tako tesko izlazi) ne zelim da sumnjam u njegov moralni integritet. A za njegovog bratica prva adresa bi trebao biti Jagodic i malda repka jer tu bi svakako imao mjesta da igra.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 maj 2013, 14:08

e onda si druze naivan ako u to nevjerujes u ta lobiranja... A tino sven susic ne moze u mladu , stariji je... znaci ja ti druze kazem vjeruj mi sve je to lobiranje menadzera , lova itd itd.. naravno samo kostur tima nesmije da dira i toga je svjestan (zbog toga i ima rezultate koje ima)...ja sam skoro dobio ban sto sam protiv saveza pisao neke stvari .. vjerujte nije se u konacnici puno promjenilo... nista begic i kompanija nisu bolji od prethodnika uzmi slucaj ulaznice , uzmi igrace iz dijaspore (organizuju neke kampove na koje se igraci sami prijavljuju). Kako turski savez radi po njemackoj nema prijaviti se trebalo bi im 10 kampova , vec lijepo scouting-system i pozivnica na kamp i tek kad se tu dokazes mozda te pozovu u tursku u17 , u19 , u21... znaci i ovaj kamp sto nasi prave ce biti uzimanje para. Pape bi mogao imati i jacu klupu da hoce , al mislis da bi on radio za 10.000 KM mjesecno vec je skontao sebi gdje ce uzeti ... isto ko sto je ciro skontao pa uzimao 70% od marketinga kojeg on dovede sto je u konacnici smetalo savezu jer je doveo 3 4 jaka sponzora... kontas druze sad u cemu je fazon... ;)

LP , nazalost al tako je ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 maj 2013, 14:21

D€LUX je napisao/la:e onda si druze naivan ako u to nevjerujes u ta lobiranja... A tino sven susic ne moze u mladu , stariji je... znaci ja ti druze kazem vjeruj mi sve je to lobiranje menadzera , lova itd itd.. naravno samo kostur tima nesmije da dira i toga je svjestan (zbog toga i ima rezultate koje ima)...ja sam skoro dobio ban sto sam protiv saveza pisao neke stvari .. vjerujte nije se u konacnici puno promjenilo... nista begic i kompanija nisu bolji od prethodnika uzmi slucaj ulaznice , uzmi igrace iz dijaspore (organizuju neke kampove na koje se igraci sami prijavljuju). Kako turski savez radi po njemackoj nema prijaviti se trebalo bi im 10 kampova , vec lijepo scouting-system i pozivnica na kamp i tek kad se tu dokazes mozda te pozovu u tursku u17 , u19 , u21... znaci i ovaj kamp sto nasi prave ce biti uzimanje para. Pape bi mogao imati i jacu klupu da hoce , al mislis da bi on radio za 10.000 KM mjesecno vec je skontao sebi gdje ce uzeti ... isto ko sto je ciro skontao pa uzimao 70% od marketinga kojeg on dovede sto je u konacnici smetalo savezu jer je doveo 3 4 jaka sponzora... kontas druze sad u cemu je fazon... ;)

Hajmo redom.Koji to igrači postoje, a da su bolji od ovih koji trenutno igraju za našu repku ?

Šta bi ti za ulaznice na stadionu koji ima 12 000 mjesta ? Ne može svako biti zadovoljan, a pogotovo u Bosni gdje su svi pametni.

Što se tiče kampa, nikakve veze nema što se može prijaviti ko hoće.Jel' mora značiti da igrač koji trenira u Bayernu igra bolje od nekog momka iz Bochuma (lupam) ? Koliko momaka se prijavi, obaviće se testiranja, utakmice, treninzi i izabraće se par najboljih.Ni njima niko ne garantuje poziv u reprezentaciju, jer će opet nakon ovih kampova po evropi biti održan finalni kamp kod nas gdje će biti pozvani najbolji iz tih kampova.I ko tu bude najbolji dobiće poziv.Ovako se djeci i roditeljima daje znak da su poželjni u reprezentaciji, ali naravno moraju posjedovati kvalitet.Dodatan plus ovim kampovima je finansijska strana svega toga.Šta misliš ti koliko košta scouting ? Savez nije u bajnoj finanskijskoj situaciji, i sigurno da je ovo isplativije a sigurno i efektivnije, jer ko će stići pogledati toliko djece koja igra po zapadnoj evropi.

Imaš li ti dokaze za takve priče ? Čuj Safet skonto gdje će uzimati i koliko, pa nije seoska zadruga.Kod nas se sve zasniva na mahalskim pričama, sve nešto reko mi drug od jarana, njegov tetak je to čuo dok je prao auto od nekog lika koji zna lika i tako u nedogled...
DRUG NEBI TI PUNCA

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 maj 2013, 14:25

bagrcavi je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:e onda si druze naivan ako u to nevjerujes u ta lobiranja... A tino sven susic ne moze u mladu , stariji je... znaci ja ti druze kazem vjeruj mi sve je to lobiranje menadzera , lova itd itd.. naravno samo kostur tima nesmije da dira i toga je svjestan (zbog toga i ima rezultate koje ima)...ja sam skoro dobio ban sto sam protiv saveza pisao neke stvari .. vjerujte nije se u konacnici puno promjenilo... nista begic i kompanija nisu bolji od prethodnika uzmi slucaj ulaznice , uzmi igrace iz dijaspore (organizuju neke kampove na koje se igraci sami prijavljuju). Kako turski savez radi po njemackoj nema prijaviti se trebalo bi im 10 kampova , vec lijepo scouting-system i pozivnica na kamp i tek kad se tu dokazes mozda te pozovu u tursku u17 , u19 , u21... znaci i ovaj kamp sto nasi prave ce biti uzimanje para. Pape bi mogao imati i jacu klupu da hoce , al mislis da bi on radio za 10.000 KM mjesecno vec je skontao sebi gdje ce uzeti ... isto ko sto je ciro skontao pa uzimao 70% od marketinga kojeg on dovede sto je u konacnici smetalo savezu jer je doveo 3 4 jaka sponzora... kontas druze sad u cemu je fazon... ;)

Hajmo redom.Koji to igrači postoje, a da su bolji od ovih koji trenutno igraju za našu repku ?

Šta bi ti za ulaznice na stadionu koji ima 12 000 mjesta ? Ne može svako biti zadovoljan, a pogotovo u Bosni gdje su svi pametni.

Što se tiče kampa, nikakve veze nema što se može prijaviti ko hoće.Jel' mora značiti da igrač koji trenira u Bayernu igra bolje od nekog momka iz Bochuma (lupam) ? Koliko momaka se prijavi, obaviće se testiranja, utakmice, treninzi i izabraće se par najboljih.Ni njima niko ne garantuje poziv u reprezentaciju, jer će opet nakon ovih kampova po evropi biti održan finalni kamp kod nas gdje će biti pozvani najbolji iz tih kampova.I ko tu bude najbolji dobiće poziv.Ovako se djeci i roditeljima daje znak da su poželjni u reprezentaciji, ali naravno moraju posjedovati kvalitet.Dodatan plus ovim kampovima je finansijska strana svega toga.Šta misliš ti koliko košta scouting ? Savez nije u bajnoj finanskijskoj situaciji, i sigurno da je ovo isplativije a sigurno i efektivnije, jer ko će stići pogledati toliko djece koja igra po zapadnoj evropi.

Imaš li ti dokaze za takve priče ? Čuj Safet skonto gdje će uzimati i koliko, pa nije seoska zadruga.

Znas zasto??? Zato sto u njemackoj ako valjas ides iz male ekipe ka vecoj , jer u njih se radi na scoutingu i tu je probrano sto valja eto zasto.... cuj samo 6.000 ulaznica ne riSe , to je premalo brat bratu .. ne kazem 10.000 u prodaju , 2.000 sponzorima igracima i ostalim sta hoce... ja mislim da je to realno nego su oni to rastalili....

HUSEJINOVIC , od Zahirovica bolji Ljevakovic (kapiten Teplica) realno iskusniji al eto...

Pitaj malo ljude koji se razumiju u nogomet pa ce ti biti jasno , kako safet radi .... napisao sam ti gore sve nece on za 10.000 Km raditi vjeruj, drugi interes je tu ;)

pozz

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 maj 2013, 14:44

Ništa drugačiji odgovor nisam ni očekivao.
DRUG NEBI TI PUNCA

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 maj 2013, 14:49

Mali Susic moze igrati za nasu maldu repku jer je 92. godiste i nije igrao za Belgiju u tom uzrastu nego u U-19 u priateljskoj tekmi. Delux neznam rekao sam ti da prihvatam to da kazes da sam naivan jer jedostavno ako nemogu vjerovati u moralni integritet Safeta Susica onda neznam kome se vise moze vjerovati bilo sta.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 maj 2013, 14:55

vendeta87 je napisao/la:Mali Susic moze igrati za nasu maldu repku jer je 92. godiste i nije igrao za Belgiju u tom uzrastu nego u U-19 u priateljskoj tekmi. Delux neznam rekao sam ti da prihvatam to da kazes da sam naivan jer jedostavno ako nemogu vjerovati u moralni integritet Safeta Susica onda neznam kome se vise moze vjerovati bilo sta.
ma dobro nije ni bitno..neko vjeruje neko ne ,,, sta ja sad tu mogu samo pisati po forumu , jednostavno to su prejaki ljudi da bi ja nesto mogao dokazati... sta se moze nije ni bitno... sve je krenulo od toga i trebamo se vratiti temi ha ja: stao sam kod toga da Husejinovica mora pozvati kako god... nakon jucerasnje predstave...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 maj 2013, 14:58

D€LUX je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Mali Susic moze igrati za nasu maldu repku jer je 92. godiste i nije igrao za Belgiju u tom uzrastu nego u U-19 u priateljskoj tekmi. Delux neznam rekao sam ti da prihvatam to da kazes da sam naivan jer jedostavno ako nemogu vjerovati u moralni integritet Safeta Susica onda neznam kome se vise moze vjerovati bilo sta.
ma dobro nije ni bitno..neko vjeruje neko ne ,,, sta ja sad tu mogu samo pisati po forumu , jednostavno to su prejaki ljudi da bi ja nesto mogao dokazati... sta se moze nije ni bitno... sve je krenulo od toga i trebamo se vratiti temi ha ja: stao sam kod toga da Husejinovica mora pozvati kako god... nakon jucerasnje predstave...
Pa nako po prikazanoj igri on svakako zasluzuje poziv al imamo nekako visak igraca koji igraju na istoj poziciji (Pjanic, Mismovic, Ibricic pa sad i Husejinovic) sto znaci da bi morao izostaviti nekog od odbranbenih igraca.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 06 maj 2013, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 06 maj 2013, 14:58

Ljevakovic se treba zvati. Lik ima 28 godina i igra u Teplicama. Teplice su trenutno na 15toj poziciji u jakoj ligi.
A Zahirovic se zove :shock: menadjerska posla

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 maj 2013, 14:59

koji je mladji i koji ima dosta prostora da napreduje, dok navedeni se samo provlaci po ovom forumu od njegovog nastanka.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 maj 2013, 15:00

soko je napisao/la:Ljevakovic se treba zvati. Lik ima 28 godina i igra u Teplicama. Teplice su trenutno na 15toj poziciji u jakoj ligi.
A tebe da "turimo" za selektora, ha. Sta mislis? :roll:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 maj 2013, 15:03

Steta sto se mali Zolotic povrijedio jer Pape je njega trebao pogurati na poziciji zadnjeg veznog i povesti ga na SP tako bi dobili igraca za buducnost.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 maj 2013, 15:03

Star je ,igra u slodinom klubu..
Ja ocekujem Husejnovica uskoro,jucer je bio igrac tekme u Hr..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 maj 2013, 15:04

Batko je napisao/la:
soko je napisao/la:Ljevakovic se treba zvati. Lik ima 28 godina i igra u Teplicama. Teplice su trenutno na 15toj poziciji u jakoj ligi.
A tebe da "turimo" za selektora, ha. Sta mislis? :roll:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Sarkazam" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.