fedeltafrotta je napisao/la:mi pjevamo grbavicu, oni pjevaju mi smo divovi, mi pjevamo **** malo sarajevo, oni **** te zeljo, mi pjevamo sampioni, oni sute
[youtube][/youtube]
nove traume abd
[youtube][/youtube]
Ovakvi porazi, najvise bole...
Dakle, da zakljucimo. Svim navijacima Sarajeva uz kupovinu ulaznica biti ce dodjeeljena po jedna plocica ........
Iako ima tek 21 godinu (rođen 23. jula 1991. godine), Benjamin Čolić već je sakupio 99 zvaničnih nastupa za Željezničar. Jubilarni, 100. bit će na derbiju protiv Sarajeva.
- Bilo bi lijepo da svoj jubilarni nastup pamtim po pobjedi nad najvećim rivalom i proslavom titule - kaže Čolić.
Njegov prezimenjak Elvir, ukoliko nastupi, zaigrat će 50. utakmicu za Želju, a Samir Bekrić 150.
on je vec skupipo 102 nastupa ali dobro...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
Nije los ovaj prijedlog za stadion jos kad bi neko od nasih legendi bio kao na celu toga da stane iza toga. Otvorit racun imenovati par ljudi koji bi o tome na tv-u progovorili koju al da to budu pouzdani ljudi u koje narod nece sumnjati oni ce uzeti sebi ili tako neke price. Mislim da bi se moglo skupiti za istocne tribine za godinu dana nisu to neke prevelike investicije.
''Definitvno će se na južnu tribinu ulaziti za 5 KM, na sjevernu za 10 KM, dok će ulaz na zapad biti 20 konvertibilnih maraka. Tako je odlučilo vodstvo kluba i odluka je konačna. U prodaju ćemo pustiti ukupno 9.500 ulaznica, a za navijače Sarajeva osigurali smo 2.500 ulaznica. Već danas pristupit ćemo uklanjanju stolica sa dva sektora sjeverne tribine'', najavljuje Muharemović uz konstataciju da se organizaciji pristupili s mnogo pažnje.
likusa je napisao/la:''Definitvno će se na južnu tribinu ulaziti za 5 KM, na sjevernu za 10 KM, dok će ulaz na zapad biti 20 konvertibilnih maraka. Tako je odlučilo vodstvo kluba i odluka je konačna. U prodaju ćemo pustiti ukupno 9.500 ulaznica, a za navijače Sarajeva osigurali smo 2.500 ulaznica. Već danas pristupit ćemo uklanjanju stolica sa dva sektora sjeverne tribine'', najavljuje Muharemović uz konstataciju da se organizaciji pristupili s mnogo pažnje.
Bilo bi poželjno pokrenuti bilo kakvu akciju. Makar za pravi moderni semafor...
Pare sakupljati preko računa neke od banaka da bi sve uvijek bilo transparentno.
Reklamirati besplatno navedenu akciju:
- na svim našim portalima,
- u dijelu plakata za najavu utakmice,
- navijači preko svojih FB profila.
Akcija može trajati do početka nove sezone...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Minhi je napisao/la:Bilo bi poželjno pokrenuti bilo kakvu akciju. Makar za pravi moderni semafor...
Pare sakupljati preko računa neke od banaka da bi sve uvijek bilo transparentno.
Reklamirati besplatno navedenu akciju:
- na svim našim portalima,
- u dijelu plakata za najavu utakmice,
- navijači preko svojih FB profila.
Akcija može trajati do početka nove sezone...
Bitno je da to neko samo pokrene... msm da će sve ostalo biti istorija.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ja bi volio Urdinova vidjeti na lijevom krilu, kada se vrati Kvesa.Mislim da bi se dobro snasao i na toj poziciji.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!