FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 06 maj 2013, 13:50

Cestitke nasem Kroosu koji postaje babo :D

Toni Kroos (23) und Freundin Jessica (24) schweben im siebten Himmel. Der Bayern-Star und seine hübsche Freundin werden zum ersten Mal Eltern. „Es stimmt. Wir bekommen ein Baby. Es wird ein Junge“, sagt Toni Kroos zu BILD. Der errechnete Geburtstermin ist Ende September.

Ipak se nesto radilo :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 maj 2013, 13:57

romario, nije cudo sto te redovno izvrijedjaju.
majku mu, pocinjem vjerovat da volis kad te ismijavaju.
da nisi neki frik (ono, sado-mazo i ta njesra) koji uziva kad ga vrijedjaju?

valencija, ako se slozimo da je misljenje poput shupka (svako ga ima), mozemo li na ovaj tvoj upis gledati kao na jednu ogromnu, masnu guzicetinu? mislim da mozemo.
msm, van pamti je porediti tehnicki limitiranog ronu sa prefinjenim tehicarom kakav je riberi.
razlika izmedju najboljih igraca spanskih klubova i riberija je u tome sto kompletne ekipe rade za mesija i ronalda i cine ih boljim nego sto jesu, dok je riberi taj koji bayern cini boljim nego sto jeste.
osim toga, i mesi i ronaldo su imali sanse da u direktnom duelu dokazu da su bolji, pa totalno podbacise.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 06 maj 2013, 14:24

secer je napisao/la:romario, nije cudo sto te redovno izvrijedjaju.
majku mu, pocinjem vjerovat da volis kad te ismijavaju.
da nisi neki frik (ono, sado-mazo i ta njesra) koji uziva kad ga vrijedjaju?

valencija, ako se slozimo da je misljenje poput shupka (svako ga ima), mozemo li na ovaj tvoj upis gledati kao na jednu ogromnu, masnu guzicetinu? mislim da mozemo.
msm, van pamti je porediti tehnicki limitiranog ronu sa prefinjenim tehicarom kakav je riberi.
razlika izmedju najboljih igraca spanskih klubova i riberija je u tome sto kompletne ekipe rade za mesija i ronalda i cine ih boljim nego sto jesu, dok je riberi taj koji bayern cini boljim nego sto jeste.
osim toga, i mesi i ronaldo su imali sanse da u direktnom duelu dokazu da su bolji, pa totalno podbacise.
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Znas na koga ti mene podsjecas...

Na seoske mudrace koji misle da su pokupili svu pamet svijeta, koje niko i nista ne moze pokolebati i razuvjeriti... Koji zive u svom svijetu samodopadnosti... a u stvari su... ma znas vec :mrgreen: :lol: ..

Ekipa se uvijek prilagodjavala vrhunskim igracima...

Argentina Maradoni
Brazil Peleu
Juventus Zidanu
Milan Kaki
Barselona Mesiju, Rivaldu, Krojfu
Real i Mano Ronaldu

Igracima kao sto je Riberi tim se ne prilagodjava, jer bolje djeluju kao dio tima... Dok je Roben bio u top formi, Bajern mu se u dobroj mjeri prilagodjavao. Tako je to sa super dominantnim igracima, sto Riberi jednostavno nije. Nije bio ni recimo Gigs.

Al ne mozes ti to skontati, bez ikakve sumnje,...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 maj 2013, 14:33

Evo sam da poz bavarce.
kako volim citati ove ljubomorne komentare ovih sto upadaju pa baljezgaju,tacno se osjeti svaki komentar osjeti se na ljubomoru zavist i hasumluk hehe,,
VOLIM BAYERN

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 06 maj 2013, 14:37

Valencia je napisao/la:Dok je Roben bio u top formi, Bajern mu se u dobroj mjeri prilagodjavao. Tako je to sa super dominantnim igracima, sto Riberi jednostavno nije.
Bayern se Robbenu prilagodjavao? :)
Mozes li nam Bgt reci kako? Kada si vec dao takvo misljenje nebi bilo lose da nam pojasnis kako se je Bayern prilagodjavao Robbenu. :shock:

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 06 maj 2013, 14:38

Nama za za sad netreba najbolji svjetski igrač nego najbolja svjetska ekipa što to već i jesmo a to je snaga kolektiva,gdje su svi manje više podjednaki dok kod Barse recimo kad zakaže Mesi ili je povređen njih nigdje nema a žutalje ćemo poderati ubijeđen sam u to to neće biti čak ni neizvjesna utakmica pogotovo nakon subote i one ružne izgubljene face kod Klopa i njegovog bespomoćnog urlikanja,a reporter pisao sam već o tome na eursportu2 mi je stao na žulj sa svojim debilnim komentarima nemogu mu to još zaboraviti...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 06 maj 2013, 14:47

slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 06 maj 2013, 14:52

Hare_BvB je napisao/la:slika
slika

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 maj 2013, 15:00

Valencia je napisao/la:Znas na koga ti mene podsjecas...

Na seoske mudrace koji misle da su pokupili svu pamet svijeta, koje niko i nista ne moze pokolebati i razuvjeriti... Koji zive u svom svijetu samodopadnosti... a u stvari su... ma znas vec
mah, tvoj prethodni komentar me natjerao da odgovorim kako sam odgovorio.
bez ljutnje, stvarno si sastavio ´nidje veze komentar´.
Valencia je napisao/la:Al ne mozes ti to skontati, bez ikakve sumnje,...
:mrgreen:
da barem loma pratis ovaj moderni fudbal, i sam bi shvatio da su ti komentri ustvari presipanje iz supljeg u prazno.
et, bas je sinoc izvjesni her zamer govorio o totalnom fudbalu koji igra bayern.
da si pogledao barem 15-ak min. znao bi da ti je kom. bezze.
haj sad, lahku noc.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 maj 2013, 15:05

Valencia je napisao/la: Ekipa se uvijek prilagodjavala vrhunskim igracima...

Argentina Maradoni
Brazil Peleu
Juventus Zidanu
Milan Kaki
Real i Mano Ronaldu
Zbog ovih stvari su mi ove nagrade uvijek bile besmislene. Jedan odbrambeni igrac nikad ne moze doci na ovi listu bez obzira koliko dobar bio.
#divovi

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 06 maj 2013, 15:09

Valencia je napisao/la:Ekipa se uvijek prilagodjavala vrhunskim igracima...

Argentina Maradoni
Brazil Peleu
Juventus Zidanu
Milan Kaki
Real i Mano Ronaldu
Druze, ovo samo ukazuje na slabosti tih ekipa ;) npr: Barca se podredjuje Messiju, a ako messi lose igra onda nigdje Barce..........dakle, ocita slabost ekipe ;)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 06 maj 2013, 15:16

moustapha je napisao/la: Zbog ovih stvari su mi ove nagrade uvijek bile besmislene. Jedan odbrambeni igrac nikad ne moze doci na ovi listu bez obzira koliko dobar bio.
To je to :lol:
Zato su mjerodavne statistike, jer po njima su i Persie, i Bale, (pa i da ne idemo dalje od Bundeslige) Lewandowski i Muller bolji igraci od Riberya.. Po statistikama su igraci poput Riberya obicni prosjek, dok su Hummels i Dante ispodprosjecni igraci....
Jbt o cemu mi raspravljamo... :D

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 maj 2013, 15:51

supermario je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Ekipa se uvijek prilagodjavala vrhunskim igracima...

Argentina Maradoni
Brazil Peleu
Juventus Zidanu
Milan Kaki
Real i Mano Ronaldu
Druze, ovo samo ukazuje na slabosti tih ekipa ;) npr: Barca se podredjuje Messiju, a ako messi lose igra onda nigdje Barce..........dakle, ocita slabost ekipe ;)
Ocito je da pojam istrosenosti i manjka motivacije ne mozete svariti.Barcelona se podredi Messiju ali to bi radila bilo koja druga ekipa.Jednostavno covjek je najveca prevaga na terenu koju bi svako koristio.Ista ta Barcelona do prije 2 godine i nije toliko ovisila o Messiju pa je bila najbolja.Problem ne lezi u Messiju vec u postavci igre i saigracima koji su vjerovatno zasiceni od silnih trofeja.Tu posebno pretendiram na Xavija pa donekle na Iniestu.Igraci koji su u zadnjih 6 godina uzeli po vise puta sva moguca reprezentativna i klupska odlicja.

Polahko , nakon sto je konacno neko isprasio Barcelonu ne moze se pisati u manjini o njima.Najveci fudbalski velemajstori su i dalje na Camp Nou.

Usput da vam pozeli srecu u finalu.Moje simpatije kao ekipa gaji BvB ali jednostavno zelim da uzmete trofej jer ste to zasluzili jos i lani.Sretno :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 06 maj 2013, 15:57

Ma ja Messi je najbolji na svijetu i neka uzme sljedecih 300 zlatnih lopti, a Bayern ce osvajat titule lige prvaka i ostale titule, a neka Mesii bude najbolji igrac sa milijardu golova a nas Bayo ce titule osvajat. ..

Pozz ;)
FC Bayern !!!!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 maj 2013, 16:00

BavaracZenica je napisao/la:Ma ja Messi je najbolji na svijetu i neka uzme sljedecih 300 zlatnih lopti, a Bayern ce osvajat titule lige prvaka i ostale titule, a neka Mesii bude najbolji igrac sa milijardu golova a nas Bayo ce titule osvajat. ..

Pozz ;)
Jah kao vi se naosvajali titula , a Messi nije. :lol:

Nema sta pogodio si u sridu ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 maj 2013, 16:17

ne znam cemu rasprave kad su stvari jasne ko dan, ne znam sta se bavarci pojedini bune kad neko kaze da je nerealno da riberi dobije zlatnu loptu, pa ako je messi dao samo u ovoj sezoni golova ko riberi u svih 6 seozona zajedno u bayernu, kakvog ima smisla sad traziti neke druge zakljucke

ne znam sto se neki pale, svi bi mi voljeli da je obratno, da je barca odigrala mocno kao bayern i da je u finalu, da se messi nije isticao posebno, a da je ribery individualno najsvise pokazao i da osvoji zlatnu loptu. da je bogdo kontra, ali nije, stvari su prilicno jasne, hegemonija je cucnula, messi sam i dalje briljira, no bayern je bolja ekipa

no jos uvijek se ne moze reci da je bayern najbolja ekipa, morate dobiti zutalje, mora se to i okrunit,

dortmund ako osvoji ligu prvaka, dortmund je najbolji, tri zadnje sezone dvije njemacke lige i liga prvaka,dok bayern samo jedna bundes liga, stvari dakle jasne ko dan. ako dortmund osvoji redoslijed najboljih ekipa ide ovako
1.dortmund
2.bayern
3. barca

u svemu treba biti realan, rano **** dizati u vrh prije finala lige prvaka,ako dortmund to osvoji,bayern i dalje 12 godina bez titule u evropi i tek ima vracenu titulu u njemackoj, dok su dortmundovi rezultati puno vredniji. vjerujem da je bayern jaci od dortmunda, i da je favorit, no ima dortmund snage,znanja i iskustva igranja protiv bayerna da se suprostavi i ne bi bilo nikakvo veliko cudo da oni osvoje

ne znam seceru sta sam ja to rekao da bi ljudi ismijavali, ako neko ismijava romarijaaa kad iznese crno na bijelo dokaze po kojima riberija ne mozes porediti s messijem, nije to za ismijavanja, prije ce biti da je onaj koji to ismijava za doktora

i sta ono bi zuckeru, previsi si mi bio ubijedjen da ce morinjo uzeti ligu prvaka, jel ti sad napokon jasno da taj mediokretet nije nikakav madjionicar, pola milijarde ekipa i niti jedno finale izboreno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 maj 2013, 16:20

Johny je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la:Ma ja Messi je najbolji na svijetu i neka uzme sljedecih 300 zlatnih lopti, a Bayern ce osvajat titule lige prvaka i ostale titule, a neka Mesii bude najbolji igrac sa milijardu golova a nas Bayo ce titule osvajat. ..

Pozz ;)

:lol: :mrgreen:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 maj 2013, 16:26

Romariooo je napisao/la:ne znam cemu rasprave kad su stvari jasne ko dan, ne znam sta se bavarci pojedini bune kad neko kaze da je nerealno da riberi dobije zlatnu loptu, pa ako je messi dao samo u ovoj sezoni golova ko riberi u svih 6 seozona zajedno u bayernu, kakvog ima smisla sad traziti neke druge zakljucke

ne znam sto se neki pale, svi bi mi voljeli da je obratno, da je barca odigrala mocno kao bayern i da je u finalu, da se messi nije isticao posebno, a da je ribery individualno najsvise pokazao i da osvoji zlatnu loptu. da je bogdo kontra, ali nije, stvari su prilicno jasne, hegemonija je cucnula, messi sam i dalje briljira, no bayern je bolja ekipa

no jos uvijek se ne moze reci da je bayern najbolja ekipa, morate dobiti zutalje, mora se to i okrunit,

dortmund ako osvoji ligu prvaka, dortmund je najbolji, tri zadnje sezone dvije njemacke lige i liga prvaka,dok bayern samo jedna bundes liga, stvari dakle jasne ko dan. ako dortmund osvoji redoslijed najboljih ekipa ide ovako
1.dortmund
2.bayern
3. barca

u svemu treba biti realan, rano **** dizati u vrh prije finala lige prvaka,ako dortmund to osvoji,bayern i dalje 12 godina bez titule u evropi i tek ima vracenu titulu u njemackoj, dok su dortmundovi rezultati puno vredniji. vjerujem da je bayern jaci od dortmunda, i da je favorit, no ima dortmund snage,znanja i iskustva igranja protiv bayerna da se suprostavi i ne bi bilo nikakvo veliko cudo da oni osvoje

ne znam seceru sta sam ja to rekao da bi ljudi ismijavali, ako neko ismijava romarijaaa kad iznese crno na bijelo dokaze po kojima riberija ne mozes porediti s messijem, nije to za ismijavanja, prije ce biti da je onaj koji to ismijava za doktora

i sta ono bi zuckeru, previsi si mi bio ubijedjen da ce morinjo uzeti ligu prvaka, jel ti sad napokon jasno da taj mediokretet nije nikakav madjionicar, pola milijarde ekipa i niti jedno finale izboreno
Ja stvarno ne mogu da vjerujem kako si ti naporan frajer i kako nemaš granice.
Dolaziš ovdje konstantno i pišeš stvari koje za cilj imaju da isprovociraju nekoga kako bi ti došao u centar pažnje, to je bolest.
Ne ona što boli, ali bolest.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 maj 2013, 16:30

Jedva čekam taj 25.5 aBd. Mnogi će onda da se ušuti i Bayern ode aBd na 5 osvojenih titula LP-a.

Kada misliš da ne može bolje sjetiš se da dolaze Pep i Gotze.

Ljudi su se počeli "brinuti" kako će Pep uništiti sistem Bayern-a. Hvala na brizi, neka uništaje šta hoće dok osvaja titule kao u Barceloni. Neka i on uzme u 3 godine jednu titulu u LP i ja sam zadovoljan. Ionako je Bundesliga naša u sljedećih nekoliko sezona aBd.

Ne vidim pravog konkurenta u Bundesligi. BvB jest osvojio 2 titule zaredom no Bayern je ovu uzeo sa 20+ bodova viška. Isti igrači ostaju na okupu uz 3 nova koja će doprinjeti još boljem Bayernu. Jedan je Gotze, ostaju još dva pojačanja (krilo i eventualno napadač) ;)

Enjoy Bayern this season 8-)

Gotze se vraća 22. Nema šanse da bude u punoj formi do 25-tog 8-)

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 06 maj 2013, 16:42

Johny je napisao/la:

Pozz ;)

Naravno da sam pogodio, uglavnom pisete gluposti, kakve veze prvo Messi ima sa Bayernom, ne mora tu titulu nijedan igrac Bayerna osvojit nek osvaja vjecno Messi sad ti kazem, al i dalje ce naletit na Bayern i ispusit :)

Manite se te price sa Messijem, imas forum tamo pa pisi ljigo :D
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.