ne znam cemu rasprave kad su stvari jasne ko dan, ne znam sta se bavarci pojedini bune kad neko kaze da je nerealno da riberi dobije zlatnu loptu, pa ako je messi dao samo u ovoj sezoni golova ko riberi u svih 6 seozona zajedno u bayernu, kakvog ima smisla sad traziti neke druge zakljucke
ne znam sto se neki pale, svi bi mi voljeli da je obratno, da je barca odigrala mocno kao bayern i da je u finalu, da se messi nije isticao posebno, a da je ribery individualno najsvise pokazao i da osvoji zlatnu loptu. da je bogdo kontra, ali nije, stvari su prilicno jasne, hegemonija je cucnula, messi sam i dalje briljira, no bayern je bolja ekipa
no jos uvijek se ne moze reci da je bayern najbolja ekipa, morate dobiti zutalje, mora se to i okrunit,
dortmund ako osvoji ligu prvaka, dortmund je najbolji, tri zadnje sezone dvije njemacke lige i liga prvaka,dok bayern samo jedna bundes liga, stvari dakle jasne ko dan. ako dortmund osvoji redoslijed najboljih ekipa ide ovako
1.dortmund
2.bayern
3. barca
u svemu treba biti realan, rano **** dizati u vrh prije finala lige prvaka,ako dortmund to osvoji,bayern i dalje 12 godina bez titule u evropi i tek ima vracenu titulu u njemackoj, dok su dortmundovi rezultati puno vredniji. vjerujem da je bayern jaci od dortmunda, i da je favorit, no ima dortmund snage,znanja i iskustva igranja protiv bayerna da se suprostavi i ne bi bilo nikakvo veliko cudo da oni osvoje
ne znam seceru sta sam ja to rekao da bi ljudi ismijavali, ako neko ismijava romarijaaa kad iznese crno na bijelo dokaze po kojima riberija ne mozes porediti s messijem, nije to za ismijavanja, prije ce biti da je onaj koji to ismijava za doktora
i sta ono bi zuckeru, previsi si mi bio ubijedjen da ce morinjo uzeti ligu prvaka, jel ti sad napokon jasno da taj mediokretet nije nikakav madjionicar, pola milijarde ekipa i niti jedno finale izboreno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!