jedva čekamplavetniloo je napisao/la:
hahahaha

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jedva čekamplavetniloo je napisao/la:
hahahaha
[youtube][/youtube]fedeltafrotta je napisao/la:mi pjevamo grbavicu, oni pjevaju mi smo divovi, mi pjevamo **** malo sarajevo, oni **** te zeljo, mi pjevamo sampioni, oni sute![]()
[youtube][/youtube]
nove traume abd
on je vec skupipo 102 nastupaBaja_Zvjerka je napisao/la:Jubilej na derbiju
Iako ima tek 21 godinu (rođen 23. jula 1991. godine), Benjamin Čolić već je sakupio 99 zvaničnih nastupa za Željezničar. Jubilarni, 100. bit će na derbiju protiv Sarajeva.
- Bilo bi lijepo da svoj jubilarni nastup pamtim po pobjedi nad najvećim rivalom i proslavom titule - kaže Čolić.
Njegov prezimenjak Elvir, ukoliko nastupi, zaigrat će 50. utakmicu za Želju, a Samir Bekrić 150.
Znači dobiće i Olikusa je napisao/la:''Definitvno će se na južnu tribinu ulaziti za 5 KM, na sjevernu za 10 KM, dok će ulaz na zapad biti 20 konvertibilnih maraka. Tako je odlučilo vodstvo kluba i odluka je konačna. U prodaju ćemo pustiti ukupno 9.500 ulaznica, a za navijače Sarajeva osigurali smo 2.500 ulaznica. Već danas pristupit ćemo uklanjanju stolica sa dva sektora sjeverne tribine'', najavljuje Muharemović uz konstataciju da se organizaciji pristupili s mnogo pažnje.
Ima godišnjih, polugodišnjih, pozivnica, članskih, ja mislim oko 15000 da može primiti kad bi bio pun donji dio juga, ali nebitno...Anonimac je napisao/la:Šta sam vam rekao, Grbavica ne može primiti više od 10.000.
ma ući će njih 4000 na ovih 2500 karata, to je milion %, tako da nek bude nas duplo, biće fina posjetaBaja_Zvjerka je napisao/la:Grbavica moze primiti vise od 10.000, toliko karata + sezonske + oni sto udju djaba...
Vidis kako smo fini prema komsinicama, dali smo im 26,3% a duzni smo 5%...
Bitno je da to neko samo pokrene... msm da će sve ostalo biti istorija.Minhi je napisao/la:Bilo bi poželjno pokrenuti bilo kakvu akciju. Makar za pravi moderni semafor...
Pare sakupljati preko računa neke od banaka da bi sve uvijek bilo transparentno.
Reklamirati besplatno navedenu akciju:
- na svim našim portalima,
- u dijelu plakata za najavu utakmice,
- navijači preko svojih FB profila.
Akcija može trajati do početka nove sezone...
Yani već 9, ko bi rekaojovanmaksimovic je napisao/la:trenutni igraci sa zvanicnim brojem nastupa za zelju:
Samir Bekric 150
Srdjan Stanic 148
Muamer Svraka 145
Nermin Jamak 127
Benjamin Colic 102
Jadranko Bogicevic 96
Velibor Vasilic 79
Eldin Adilovic 74
Semir Kerla 73
Vernes Selimovic 66
Elvir Colic 50
Marjan Antolovic 36
Sulejman Smajic 26
Armin Hodzic 19
Tomislav Tomic 17
Elvis Karic 14
Josip Cutuk 10
Eldar Hasanovic 10
Yani Urdinov 9
Saban Pehilj 4
Semir Bukvic 3
Damir Sadikovic 1
Jos nije spreman,ali je pravo dobar igrac...bice on zvijer prava kad prodje kompletne pripreme.storm_raider je napisao/la:Malo ga ko hvali, ali iz utakmice u utakmicu sve je bolji. Nije Josip, ali ga mijenja dostojno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.