anelbavarac je napisao/la:Prvi potvrdjeni odlazak na kraju sezone,Tymoschuk je danas otkrio da sigurno napusta Bayern.
Potpisao je ugovor na 2 godine i da ce s tim klubom igrati evropu.
Nije zelio otkriti ime tog kluba,kako god bilo sretno ma koji klub to bio
Tymoschuku veliko hvala, dao je mnogo klubu koliko god je bio u mogucnosti, borio se taj plavusan hehe.
Odigrao 131 utakmicu za Bayern u svim takmicenjima postigao 6 golova Nazalost za sljedecu sezonu bas i nece biti mjesta za njega ove sezone u Bundeski odigrao 16 utakmica a u Ligi prvaka cak 12 odnosno sve mislim ne od pocetka al ulazio je svaku tekmu
anelbavarac je napisao/la:Prvi potvrdjeni odlazak na kraju sezone,Tymoschuk je danas otkrio da sigurno napusta Bayern.
Potpisao je ugovor na 2 godine i da ce s tim klubom igrati evropu.
Nije zelio otkriti ime tog kluba,kako god bilo sretno ma koji klub to bio
Tymoschuku veliko hvala, dao je mnogo klubu koliko god je bio u mogucnosti, borio se taj plavusan hehe.
Odigrao 131 utakmicu za Bayern u svim takmicenjima postigao 6 golova Nazalost za sljedecu sezonu bas i nece biti mjesta za njega ove sezone u Bundeski odigrao 16 utakmica a u Ligi prvaka cak 12 odnosno sve mislim ne od pocetka al ulazio je svaku tekmu
Sretno gdje god bio Tymo
Nek je sa srećeom u novom klubu. Tymo je uvjek bio činimi se predan Bayernu davao i preko svojih mogućnosti na terenu.
" onclick="window.open(this.href);return false; najgori navijaci u Njemackoj
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
Ma Ribery je vec legenda Bayerna a ovi rezultati i ovakav uspjeh nece ponukati samo njega za produzavanje saradnje nego i bilo kojeg drugog igraca.
U subotu, protiv BvB-a smo trebali imati Buytena kao kapitena, ali je ovaj ispao kolegijalan i traku dao Neueru jer kako on kaze da je veliki pritisak doci u Dortmund a bivsi si igrac Schalkea, prema tome bi ta traka koliko toliko podigla samopouzdanje iako je Neuer prepun istog.
" onclick="window.open(this.href);return false;
PS: Zasto se ne moze postaviti video kao i prije? Jel' tako kod svih ili sam ja jedan od rijetkih?
Romariooo je napisao/la:vec su pocele i nerealne price kako ce ribery dobiti i zlatnu loptu kao najbolji igrac svijeta, sto je pomalo i smijesno koliko je nerealno
bas ce biti zanimljivo vidjeti kako ce ga pep koristiti
Ma ja, nerealno je da osvoji jedan igrač (Ribery) koji je silovao Barcelonu kako je stigao u obje utakmice, eto šta ti je statistika, lik se vraćao i pomagao Alabi kad je god stigao i uz to je pravio smiješnim obranu Barcelone ali džaba kad se to neće uračunati u tu famoznu statistiku
Normalno da će Ribery zaslužiti zlatnu loptu ako osvoji Bayern još kup i LP, tko god drugi osvoji bit će lakrdija.
Romariooo je napisao/la:vec su pocele i nerealne price kako ce ribery dobiti i zlatnu loptu kao najbolji igrac svijeta, sto je pomalo i smijesno koliko je nerealno
bas ce biti zanimljivo vidjeti kako ce ga pep koristiti
Ma ja, nerealno je da osvoji jedan igrač (Ribery) koji je silovao Barcelonu kako je stigao u obje utakmice, eto šta ti je statistika, lik se vraćao i pomagao Alabi kad je god stigao i uz to je pravio smiješnim obranu Barcelone ali džaba kad se to neće uračunati u tu famoznu statistiku
Normalno da će Ribery zaslužiti zlatnu loptu ako osvoji Bayern još kup i LP, tko god drugi osvoji bit će lakrdija.
Romariooo je napisao/la:
vec su pocele i nerealne price kako ce ribery dobiti i zlatnu loptu kao najbolji igrac svijeta, sto je pomalo i smijesno koliko je nerealno
A sta je realno, da se opet nominiraju igraci iz Reala i Barce?
Momci ne budite smijesni.Ovo je individualna nagrada a ne kolektivna.Covjek koji daje golove nemilice uz to je najveca prevaga na terenu je igrac koji mora osvojitit tu nagradu.Na'stranu sto je Ribery extra klasa ali Messi je klasa iznad svih.Samo njegovo prisustvo na terenu Barceloni znaci kao pojava 2 igraca.Nema potrebe komentarisati ko je bolji od koga , zna se ipak ko je najbolji
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Daj @Johnny molim te, i on i Ronaldo trpaju neke levate i daju im golove kao na traci, pusti se te priče da daju golove nemilice. Jao kao simpatizer Reala smatram da je Ronaldo nestao kad je najviše trebalo pa tako i Messi u prvoj utakmici koja je bila i odlučujuća za Barcu (samo se mani priče da su bili ozljeđeni i šta sve ne)
I nemoj samo pričati kako je to individualna kad je Ronaldo jednu sezonu bio individualno bio bolji od Messija a ovaj uzeo ligu i Lp i naravno osvojio ZL.
Johny je napisao/la:Momci ne budite smijesni.Ovo je individualna nagrada a ne kolektivna.Covjek koji daje golove nemilice uz to je najveca prevaga na terenu je igrac koji mora osvojitit tu nagradu.Na'stranu sto je Ribery extra klasa ali Messi je klasa iznad svih.Samo njegovo prisustvo na terenu Barceloni znaci kao pojava 2 igraca.Nema potrebe komentarisati ko je bolji od koga , zna se ipak ko je najbolji
Pa koji je onda smisao te nagrade? Zar ne bi trebalo sumirati ucinak tokom cijele sezone i onda dodijeliti nagradu. Ako ce je neko dobijati samo zbog imena onda je treba ukinuti.
Toxicity je napisao/la:Daj @Johnny molim te, i on i Ronaldo trpaju neke levate i daju im golove kao na traci, pusti se te priče da daju golove nemilice. Jao kao simpatizer Reala smatram da je Ronaldo nestao kad je najviše trebalo pa tako i Messi u prvoj utakmici koja je bila i odlučujuća za Barcu (samo se mani priče da su bili ozljeđeni i šta sve ne)
I nemoj samo pričati kako je to individualna kad je Ronaldo jednu sezonu bio individualno bio bolji od Messija a ovaj uzeo ligu i Lp i naravno osvojio ZL.
Oprosti o cemu pricas ?
Dakle utakmica u kojoj nije ni trebao igrati , gdje je povrijedzen treba biti mjerilo igre u velikim utakmicama ?
Pa taj covjek je sam izbacivao Milan i PSG.Samo njegovo prisustvo na terenu znaci 40% jaca Barcelona i to svaka osoba na Svijetu mora vidjeti.Nemam ja nista protiv da ovu nagradu neko drugi osvoji ali ako cemo kao parametar za osvajanje nagrade uzeti broj trofeja onda se to ne treba zvati nagrada za najboljeg individualca vec za najuspjesnijeg i najboljeg individualca(u ovom slucaju Bayerna).
Kad smo vec kod Bayerna , ako je neko zasluzio biti u prva 3 onda je to Bastian a ne Ribery
Prva 3 treba da budu ovako :
Messi
Ronaldo
Bale
Johny je napisao/la:Momci ne budite smijesni.Ovo je individualna nagrada a ne kolektivna.Covjek koji daje golove nemilice uz to je najveca prevaga na terenu je igrac koji mora osvojitit tu nagradu.Na'stranu sto je Ribery extra klasa ali Messi je klasa iznad svih.Samo njegovo prisustvo na terenu Barceloni znaci kao pojava 2 igraca.Nema potrebe komentarisati ko je bolji od koga , zna se ipak ko je najbolji
Pa koji je onda smisao te nagrade? Zar ne bi trebalo sumirati ucinak tokom cijele sezone i onda dodijeliti nagradu. Ako ce je neko dobijati samo zbog imena onda je treba ukinuti.
Imena ?
Znaci ispadnes u polufinalu LP , uzmes nacionalno prvenstvo koje je x puta jace i teze osvojitit nego Bundesligu uz sve to budes povrijedzen u tom polufinalu i ne budes u stanju pomoci ekipi.
Znaci ti nisi zasluzio nagradu iako si do tog dvomeca cupao svoju ekipu , davao golove nemilice, namjestao golove i ostavljao ljude bez daha.
Jel je covjek koji znaci vise od 50% svoje ekipe ne zasluzuje osvojiti.Vidjeli ste sta je Barcelona bez Messija.Sinoc ih je i Betis davio na Camp Nou dok nije usao carobnjak i objasnio neke stvari