NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2013, 03:56

Opet nam gol ponistise..doduse mozda opravdano ali previse dva gola u dvije tekme

Edit: golll nemogu ponistiti koliko mozemo dati

Demolirali smo ih u prvkm periodu ubili smo ih prilikama...cak 17 suteva smo imali jednostavno dominacija..samo nece u gol da si hljeb hahaha..samo da mi ne primimo, jer inace ovako se kZnjava kad propustis ovoliko prilika...po nas ce biti kritican treci period I pocetak drugog tu smo padali u sezoni I ovo moramo odraditi da valja
Nego na ESPN su dali prednost da idu u finale sa Pittsburgom :)

Edit: Frolik ponovo drugi gol I to sad sa igracem manje 2:0 trpajjj trpajjjjj

EDIT:
Nista razapeli smo ih 5-2 ovaj put :)..samo mi je drago zbog onog analiticara na ESPN koji daje minesoti najvise sansi na westu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 04 maj 2013, 10:04

Montreal je došao do izjednačenja u seriji svladavši na svome ledu Ottawu s 3-1. Zanimljivo, svi su golovi pali u drugoj trećini, a strijelci za Canadiense su bili Ryan White, Brendan Gallagher i Michael Ryder. Za Senatorse je zabio Milan Michalek.
Nakon svega i svacega u prvoj utakmici u drugoj smo doslovno pregazili Otawu i zasluzeno izjednacili ,,bice ovo zanimljiva serija pogotovo nakon povrede ellera izjava na obadvije strane 8-) 8-)
Ryan White je ludak hahah http://i536.photobucket.com/albums/ff32 ... 0a500c.gif" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 04 maj 2013, 21:39

Nakon 68.min Capitalsi dolaze do gola za pobjedu 1-0 protiv Rangersa i vodstva u seriji 2:0. Gol za pobjedu zabio je Green
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 05 maj 2013, 03:01

Večeras su Capsi odigrali bolje nego prošlu utakmicu, prošlu su Rangersi po svemu prikazanom trebali dobiti međutim :roll: Sad je već 2:0 i bit će teško u MSG vratit seriju na početak ali sa igrom iz prve utakmice i malo sreće odnosno da ne bude nesreće moguće je sve
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 maj 2013, 10:59

što patkice ubiše brašno u onim pacenicima iz detroita :mrgreen:

izgleda da bi sve serije mogle ici u 6 ili 7 utakmica kako je krenulo
nema potpisa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 maj 2013, 11:00

Admir_Sa je napisao/la:što patkice ubiše brašno u onim pacenicima iz detroita :mrgreen:

Za razliku od NBA, ovdje je to postalo vec standard 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 maj 2013, 14:31

slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2013, 18:32

ja sinoc tekme Kingsa i St Louisa :).. jedva uleti u gol majkemi..a bilo je par guzvi ispred obadva gola, da covjek nije znao ko vise pokusava ugurat ili izbiti puck :)

Evo Islandersi trpaju Pingvine :)... drago mi je najodvratnija mi je ekipa i olio bi da ispadnu ebiga, ali ako ispadnu bogami i ako Rengersi ispadnu mislim da bi Hawksi mogli lakse do novog kupa :)..jer mislim da su to najace ekipe trenutno uz naravno Duckse,Kingse,St Louis

EDIT:
NEVJEROVTNO STA URADISE DVA PENALA :).. za 19 sekundi Pingvini dadose 2 gola sa igracem vise i zatim pade poslije i treci i sad vode 3-2
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2013, 22:57

kakve mi gluposti pravimo..bezveze penal dobismo bez ikakve potrebe majkemi.. a kakvi smo pehovi u zadnjim sekundama i minutama perioda mi moramo kleknut .. samo da se sad obranimo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 maj 2013, 00:01

OVU UTKAMICU SMO SVE DO ZADNJIH 5 MINUTA Igrali lose ubila nas Minesota objektivno :)..mislm na samom pocetku i jesmo kad smo vodili 1:0..poslije Minesota dolazi do 2-1 i tih zadnjih 5 minuta Minesota se spasila poraza mogu samo reci.. izjednacili smo ali smo napadli poslije ne znam ni sam kako nismo uspjli uvaliti treci gol..znaci spasili su se porza, a ujedno i mi jer smo igrali jako slabo ovu tekmu

Utakmica ce se nastaviti u OT :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 maj 2013, 00:27

i wajld dobija, nema ovde sigurne serije da ebe rak raka :mrgreen:
nema potpisa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 maj 2013, 10:14

Admir_Sa je napisao/la:i wajld dobija, nema ovde sigurne serije da ebe rak raka :mrgreen:
Sharksi djeluju kao najsigurniji, već na 3-0 ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 06 maj 2013, 22:34

Admir_Sa je napisao/la:što patkice ubiše brašno u onim pacenicima iz detroita :mrgreen:

Kakvi pacenici jel ti pratis malo da detroit je ostao jos bez jednog odbrabenog igraca i igraju sa sedam rukija u play offu-record za sad i ovo sto su uspjeli dobit ih tamo je odlicno mada ce ispat...pogledaj malo ko igra za detroit a ko za Anaheim
Plus ne zaboravi ko drzi rekord u play offu 22 godine za redom ulaze..onaj ko zeli osvojit trofej je uvijek morao proci kroz mo town i pretezno ko ih dobije zavrsio u finalu u westu mada san j izgleda neunistiv trenutno
Zadnja izmjena: WUCKO, dana/u 06 maj 2013, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 06 maj 2013, 22:39

SaltCityAttack je napisao/la:OVU UTKAMICU SMO SVE DO ZADNJIH 5 MINUTA Igrali lose ubila nas Minesota objektivno :)..mislm na samom pocetku i jesmo kad smo vodili 1:0..poslije Minesota dolazi do 2-1 i tih zadnjih 5 minuta Minesota se spasila poraza mogu samo reci.. izjednacili smo ali smo napadli poslije ne znam ni sam kako nismo uspjli uvaliti treci gol..znaci spasili su se porza, a ujedno i mi jer smo igrali jako slabo ovu tekmu

Utakmica ce se nastaviti u OT :)
Jarane moj chigaco je jedno deset minuta samo igrao u polovici minesote kako ne dadose gol to je nemoguce..i na kraju traljav shut i dobise...mada ce ih derat sad sledecu...a sinos su otawa i monteral imali oko desetak tuca-tekma je bila do bola..ubise se do sad najstrastvenija serija i najzanimljivija..al habsi ce ispusit zbog gluposti koje su pravili na tekmi to ce uticat i vec je pocelo uticat na igrace i trenera

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 06 maj 2013, 22:42

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:i wajld dobija, nema ovde sigurne serije da ebe rak raka :mrgreen:
Sharksi djeluju kao najsigurniji, već na 3-0 ;)
Uf San Jose izgleda opasno nikad nisu bili bolji na strani moglo bi biti san jose i chi u finalu ali neznam sad jel se oni susrecu sa pobjednikom chi i minesote...salt city jel ti znas to?

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 06 maj 2013, 22:48

SheldonCooper je napisao/la:Večeras su Capsi odigrali bolje nego prošlu utakmicu, prošlu su Rangersi po svemu prikazanom trebali dobiti međutim :roll: Sad je već 2:0 i bit će teško u MSG vratit seriju na početak ali sa igrom iz prve utakmice i malo sreće odnosno da ne bude nesreće moguće je sve
Ovi poludio jbt al lik igra wow

WUCKO
Kontakt:

Post Postao/la WUCKO » 06 maj 2013, 22:51

SaltCityAttack je napisao/la:kako ono bolan primiste gol u OT?...jel ono glman izgubio pack i ovaj ga samo ubaci u gol nigdje veze

Nego na ESPN gledam prognoze da ce Minesota i Pingvini igrati finale ko oni su najkvalitetnije ekipe :roll: ...znaci vec su nas pobrisali iz prvog kruga :)
Jbg sudija svira lost side of the puck..desi se cesto sve da zastite golmane

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 maj 2013, 22:54

WUCKO je napisao/la: Uf San Jose izgleda opasno nikad nisu bili bolji na strani moglo bi biti san jose i chi u finalu ali neznam sad jel se oni susrecu sa pobjednikom chi i minesote...salt city jel ti znas to?
Pa ide 1 na 4, a 2 na 3, tako da ako Sharksi prođu idu na Duckse, a Hawksi na pobjednika u duelu Bluesa i Kingsa ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 06 maj 2013, 23:15

WUCKO je napisao/la: Uf San Jose izgleda opasno nikad nisu bili bolji na strani moglo bi biti san jose i chi u finalu ali neznam sad jel se oni susrecu sa pobjednikom chi i minesote...salt city jel ti znas to?
Pa ide 1 na 4, a 2 na 3, tako da ako Sharksi prođu idu na Duckse, a Hawksi na pobjednika u duelu Bluesa i Kingsa ;)
ne, nego ide najbolje plasirani protiv najslabije plasiranog nakon prvog kruga... pa za primjer.. ako su prošli 1,2,4,6 imamo slijedeći omjer 1-7 i 2-4 ili.... imamo 2,3,4,8 igrali bi 2-8 i 3-4 ;)
tvoja konstrukcija vrijedi ako prođu sva 4 nositelja dalje ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 maj 2013, 23:26

tillman je napisao/la:
ne, nego ide najbolje plasirani protiv najslabije plasiranog nakon prvog kruga... pa za primjer.. ako su prošli 1,2,4,6 imamo slijedeći omjer 1-7 i 2-4 ili.... imamo 2,3,4,8 igrali bi 2-8 i 3-4 ;)
tvoja konstrukcija vrijedi ako prođu sva 4 nositelja dalje ;)
Ja sam našao da ovako to ide, bez obzira na to ko prođe, ide uvijek 1 na 4, a 2 na 3 ;)

http://www.nhlplayoffsbracket.com/2013/index.php

slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.