RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

samo_lijevo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la samo_lijevo » 05 maj 2013, 15:32

Rodjak hvala,a vala mogli su i jos koju stvar ponuditi prije svega dres.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 maj 2013, 16:15

samo_lijevo je napisao/la:Rodjak hvala,a vala mogli su i jos koju stvar ponuditi prije svega dres.
pa eto ko rekli su da ce biti i dres(u kojoj godini nisu rekli :lol: )i jos dodatnih stvari,bumo vidjeli

P.S.Ma nemas se bola sta zahvaljivati ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 05 maj 2013, 16:40

Bio na utakmici. Zadovoljan sam igrom, Borac je bolja ekipa od nas ali su trud i zalaganje pobijedili jučer. Vladavić i Letić najbolji na terenu. Vrućina je svoje uradila, nije moglo da se očekuje bolje ni od jedne ekipe. Eto redamo te tekme bez poraza, nadam se da nastavljamo taj niz i dalje a i bez primljenog gola. Netipično za Velež ali hajde, može. Samo ćukajmo bodove do sljedeće sezone. :)
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 05 maj 2013, 16:43

imali igdje snimak BH1 utakmica Velez Borac ?????????????

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 05 maj 2013, 17:48

poslje ovog kola i pobjede bi se mogla i sezona malo procjenit pa i neko krajnje mjesto na tabeli gdje cemo zavrsit. preostaju nam 2 tekme u gostima sa zvijezdom i slavijom i dvi kuci sa zeljom i sa komsijama! jedina od te 4 tekme koja ima neku tezinu i koja je nekom vazna za nesto vise od prestiza je ova sljedeca sa zvijezdom, znaci ako uzmemo bod/bodove protiv zvijezde ja vjerujem da ce se ova nasa serija bez poraza protegnut do kraja polusezone! trenutno smo na 10.mjestu, komsije su bod ispred nas a leotar 3 dok je siroki na sedmom 6 bodova ispred nas i vjerovatno je to nedostizno u cetri zadnja kola! znaci realno po mojim nekim procjenama bi sezonu mogli zavrsit na 8.mjestu, to jest gornjoj polovini tabele! nesto sto bi bio veliki uspijeh racunajuci gdje smo bili sa svoji blijedi 14 bodova poslje prve polusezone i prije nego sto je stupila na scenu ova serija od 10 tekma bez poraza gdje smo dobili 4 i nerijesili 6 puta. ova polusezona u ova zadnja cetri kola bi trebala bit u znaku produzenja serije bez poraza (normalno uz sto vise pobjeda), nebi bilo nimalo lose da nastavimo i ova zadnja cetri kola i da u sljedecu sezonu udjemo puni samopouzdanja sa ciljem da pucamo na top 3-4 za sljedecu sezonu. a imali bi i veliku psiholosku prednost naprema drugim timovima kad bi medije, kosto su evo pomalo i pocele, malo napumpale u kojoj je seriji velez i da je nepobjediv i kako ostrakovic evo vec 7 kola nije primio gola! sve u svemu jedna dobra polusezona je iza nas gdje je se dobro pokazalo gdje su nam sve vrline i mane u ekipi i sta treba poboljsat pred sljedecu sezonu i na kojim pozicijama treba dovest pojacanja.

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 05 maj 2013, 23:35

Maloprije mi covjek prica,da je Ibro imao sastanak sa roditeljima juniora,i sa roditeljima od kadeta,i kako je govorio da ako su se roditelji odlucili da im djeca postanu igraci da to moraju i biti,naravno ako za to ima predispozicije uz solidne ocijene u skoli,i kao nesto u tom smislu da ce lose ocijene u skoli
tesko tolerirati,i da je jasan naglasak dao dok je on sef u Velezu da nece tolerirati da necija djeca Moraju igrati,izricito je rekao da nece igrati ako za to nema talenta,kao da se radije posvete skoli,i kao da prati rad omladinskih skola i utakmice,i da to jako lose izgleda,sve zahvaljujuci roditeljima kojim pod navodnicima djeca moraju igrati,naravno tom sastanku su prisustvovali i treneri navedenih skola,i da im je dao jasne upute da igraju samo djeca koja imaju talenta,i kao nesto u tom smislu da mu je Velez sve u zivotu,i kao da je financiski obezbjedjen i da nece dopustit da roditelji podplacuju da bi mu djete igralo,ili bilo ko,ako za to nema talenat i samo talenat,ovo sam sad ugrubo preveo ,nadam se da ste me razumili,sve u svemu svaka mu cast vidi se da covjek zna sta radi.
Zadnja izmjena: AMADUDI, dana/u 05 maj 2013, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 05 maj 2013, 23:47

ibro je prosle sedmice imao sastanak s kadetima i roditeljima.....
kaze da je bolja generacija i da ako se radilo kvalitetno da cemo za 2 godine iz ove generacije kadeta dobot minimalno 4-5 igraca......
a to se nije desilo od poslije rata generacija eli skaljic kodro mrrva......
kako je ozbiljan u tiooj namjeri on je odradio trening u petak s kaderima u vrapcicima i pripremio ih za tekmu danas u sirokom koju je sam uz pomoc sice trenera i vodio s klupe.,,,,
kadeti pobjedili sirokog u sirokom 0 1
ovo je prva pobjeda neke ekipe veleza u sirokom od poslije rata ......
tako da smo svi uz ibru jer covjek ima viziju

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 05 maj 2013, 23:52

VELEZDOGROBA je napisao/la:ibro je prosle sedmice imao sastanak s kadetima i roditeljima.....
kaze da je bolja generacija i da ako se radilo kvalitetno da cemo za 2 godine iz ove generacije kadeta dobot minimalno 4-5 igraca......
kako je ozbiljan u tiooj namjeri on je odradio trening u petak s kaderima u vrapcicima i pripremio ih za tekmu danas u sirokom koju je sam uz pomoc sice trenera i vodio s klupe.,,,,
ja ok onda sam ja nesto pogresno razumio,uglavom ideja je super i svaka cast,covjek zna sta radi...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 maj 2013, 23:58

Ako je to tako, onda, svaka mu čast. Molim samo Boga da oni u Upravi vide koga imaju, i da ćemo konačno krenuti ka naprijed u svim segmentima, jer to naš Velež definitivno zaslužuje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 06 maj 2013, 00:03

zizu1991 je napisao/la:Ako je to tako, onda, svaka mu čast. Molim samo Boga da oni u Upravi vide koga imaju, i da ćemo konačno krenuti ka naprijed u svim segmentima, jer to naš Velež definitivno zaslužuje.
Ovako je covjek mi je pricao koji je u Velezu,znaci brine o svim skolama u Velezu,jer kako sam kaze nema tog koji vise voli Velez od mene samo ima onaj koji ga voli isto kao ja to su njegove rijeci.Kapa do poda.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 06 maj 2013, 00:06

ovo je prvi trener prvog tima od poslije rata da pati omaldinsku skolu kadete i juniore.....zato zasluzije respect
lik trazi da se treninzi poboljsaju dao zeleno svjetlo da juniori i kadeti treniraju na glavnom terenu jer imaju bolje uslove ,trazi da se poveca broj trenera na treningu na dvojicu i velike su sanse da vrati adisa obada u juniore.....ibro legendo ra je uz tebe

Maxi
Kontakt:

RSD Velež Mostar

Post Postao/la Maxi » 06 maj 2013, 00:10

Ibro je napravio lijepu ekipu.. Lijeva strana na kojoj su Letić i Vladavić bolje djeluje od desne, protiv Borcu su pretežno napadi tekli sa te strane. Letić se pokazao kao pravo pojačanje, i ako ovako nastavi, mogao bi završiti izvan naše zemlje..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 06 maj 2013, 00:19

VELEZDOGROBA je napisao/la:ovo je prvi trener prvog tima od poslije rata da pati omaldinsku skolu kadete i juniore.....zato zasluzije respect
lik trazi da se treninzi poboljsaju dao zeleno svjetlo da juniori i kadeti treniraju na glavnom terenu jer imaju bolje uslove ,trazi da se poveca broj trenera na treningu na dvojicu i velike su sanse da vrati adisa obada u juniore.....ibro legendo ra je uz tebe
100% Mostar je uz Ibru...

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 06 maj 2013, 02:49

Divi Ibre, bude li kako se priča onda mu treba spomenik dići ispred stadiona jer je prvi trener poslije rata koji je ozbiljno shvatio probleme omladinskog pogona. Dovođenjem u red tih selekcija, mi ćemo biti sila kroz koju godinu.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 maj 2013, 02:51

VELEZDOGROBA je napisao/la:ibro je prosle sedmice imao sastanak s kadetima i roditeljima.....
Ovakvog covjeka na klupi nismo imali jos od rata na ovamo.Covjek prvo voli Velez,drugo ima lovu i nece gledati samo svoj dzep jer mu lova ne treba,dakle radit ce u interesu kluba,trece bio je u svici dugo stekao je neko znanje koje moze prenijeti na nas klub i igrace, cetvrto dobar je covjek i postovan od prijasnjih igraca ali i svih navijaca Veleza,i peto ima volju i zelju da napravi nesto sa Velezom. 8-) Ovakve karakteristike tesko da ce mo steci sa nekim drugim trenerom(osim recimo Duska, Mare,Vahe,Corbe i ostalih nasih legendi).Dakle puna podrska treneru rahimicu i nek samo nastavi ovako kako je zapoceo.
FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 maj 2013, 09:44

svaka čast ljudini IBRI...vidi se da ga je zapad odgojio... ;) red, rad i disciplina, to je veležu falilo evo skoro 20 i kusur godina...kako je samo galamio protiv borca, sada u subotu, i to je dokaz, da se čovjek bori za ovaj klub...nisam znao da je dobrostojeći...ovo nije prva pobjeda veleža u širokom poslije rata...zaboravio si da smo 2007. odigrali u prvenstvu 0:0, a u kupu 2009. ih dobili 2:0...

raduje me što je TANA neki dan demantovao novinare u vezi novog trenera, i odlučno je rekao DA JE RAHIMIĆ NAŠ TRENER I IMA PODRŠKU SVIH U KLUBU... 8-) očigledno je tana shvatio da su se neke stvari konačno poklopile, i da je vrijeme da se izađe iz prosječnosti, i da se krene još jače u budućnosti...crvena noć, ova akcija u vezi omladinske škole, najava da će do kraja ove godine abd se krenuti s ugradnjom plastične trave u vrapčićima kao što je i sam direktor najavio, evo @mikki21 reče da se pričalo da će se neki reflektori u krugu starog mosta koji su bili, biti će premjestiti na stadion, a doći će dole novi, govori nam da ovo nije ništa slučajno, i da uprkos teškom vaktu, VELEŽ dokazuje i pokazuje svoju veličinu... 8-)

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 06 maj 2013, 10:15

Ibru trebamo podržati na utakmicama i time dati i upravi i svima jasno do znanja da hoćemo da ostane!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 maj 2013, 11:03

ibro će postati naš brkica...ovako je i osim počeo...

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 06 maj 2013, 11:30

AlemC85 je napisao/la:
svaka čast ljudini IBRI...vidi se da ga je zapad odgojio... ;) red, rad i disciplina, to je veležu falilo evo skoro 20 i kusur godina...kako je samo galamio protiv borca, sada u subotu, i to je dokaz, da se čovjek bori za ovaj klub...nisam znao da je dobrostojeći...ovo nije prva pobjeda veleža u širokom poslije rata...zaboravio si da smo 2007. odigrali u prvenstvu 0:0, a u kupu 2009. ih dobili 2:0...

raduje me što je TANA neki dan demantovao novinare u vezi novog trenera, i odlučno je rekao DA JE RAHIMIĆ NAŠ TRENER I IMA PODRŠKU SVIH U KLUBU... 8-) očigledno je tana shvatio da su se neke stvari konačno poklopile, i da je vrijeme da se izađe iz prosječnosti, i da se krene još jače u budućnosti...crvena noć, ova akcija u vezi omladinske škole, najava da će do kraja ove godine abd se krenuti s ugradnjom plastične trave u vrapčićima kao što je i sam direktor najavio, evo @mikki21 reče da se pričalo da će se neki reflektori u krugu starog mosta koji su bili, biti će premjestiti na stadion, a doći će dole novi, govori nam da ovo nije ništa slučajno, i da uprkos teškom vaktu, VELEŽ dokazuje i pokazuje svoju veličinu... 8-)
burazeru to za reflektore je samo prica koju sam cuo, moze se rec i mahalska! mada i mahalska nekad zna bit istinita! bila je vijest da ce se mijenjat reflektori sto osvijetljuju stari most, znaci to ce se svakako desit e sad dali ce se ti stari reflektori prebacit u vrapcice i dali ikako imaju dovoljno kvaliteta da bi mogli bit koristeni za tekme to nista nije sigurno! valja se ako nista nadat da je ta prica istinita1 :twisted:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 maj 2013, 13:09

Sve ovo izgleda lijepo,konačno je se krenulo sigurnim koracima naprijed.Ibro je 100% u pravu,ako nema rezultata u omladinskim selekcijama,teško ga je i očekivati i seniorima.Jer bez svojih igrača mi ne možemo funkcionisati,jer kad moraš kupiti 7-8 igrača, a hoćeš rezultat to bogami košta, a mi taj novac nemamo.Znači samo stvaranje domaćih igrača tj. povratak na ono što smo oduvijek dobro radili,svaka čast Ibri na ovom potezu i svi ga trebamo podržati a uprava najviše.I nemoj da se desi da poslije prvog poraza ljudi pođu pričati i pisati gluposti o Ibri,jer i on je samo čovjek koji nekad pogriješi.Ako Ibro ovako nastavi raditi mislim da ćemo za 2-3 godine biti redovno ne samo u vrhu PL,već da ćemo igrati i evropu a ne ići na izlet kao neke ekipe iz BiH.A to za reflektore,čim se završi akcija za omladinsku školu treba pokrenuti novu za reflektore,otvoriti neki žiro račun pa nek svako uplati koliko može,marku.pet,deset,sto itd.Ma Ibro će biti naš Ser Alex,samo naprijed Ibro RA je uz tebe.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.