Da cesce sutaju kako Bog zapovjeda,a ne da siluju loptu i ulaze u go sa njom nista im ne bi trebalo..jedino mozda dobar zadnji veznireds je napisao/la:jednostavno kao i liverpoolu i arsenalu nedostaje ta sirina na klupi kao i u liverpoolu tako i u arsenalu ako nema torresa ili gerrarda nista od redsa a ovamo ako nema fabregasa ili van presia
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
reds je napisao/la:jednostavno kao i liverpoolu i arsenalu nedostaje ta sirina na klupi kao i u liverpoolu tako i u arsenalu ako nema torresa ili gerrarda nista od redsa a ovamo ako nema fabregasa ili van presia
Napad Arsenala je najveci problem...u veznom redu ima dosta zamjena pa cak i za Fabregasa ali Van Persie-ja realno nema ko zamijeniti...sad jedino ostaje da se Arshavin ili Walcott razigraju pa da nadomjeste njegove golove...A Liverpool je mislim u jos goroj situaciji...kad vidim onog N Gog-a kao glavnog napadaca smuci mi se iako volim da izgubite

-
- Kontakt:
Ne diraj Gogo-a..zvace ti rodjaka Boumsongaadnan24 je napisao/la:reds je napisao/la:jednostavno kao i liverpoolu i arsenalu nedostaje ta sirina na klupi kao i u liverpoolu tako i u arsenalu ako nema torresa ili gerrarda nista od redsa a ovamo ako nema fabregasa ili van presia
Napad Arsenala je najveci problem...u veznom redu ima dosta zamjena pa cak i za Fabregasa ali Van Persie-ja realno nema ko zamijeniti...sad jedino ostaje da se Arshavin ili Walcott razigraju pa da nadomjeste njegove golove...A Liverpool je mislim u jos goroj situaciji...kad vidim onog N Gog-a kao glavnog napadaca smuci mi se iako volim da izgubite

http://liverpool.bosnianforum.com/
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
PREMA pisanju londonskog dnevnika The Suna, kamerunski vezni nogometaš Alexandre Song (22) trebao bi uskoro potpisati novo jednogodišnje produljenje s Arsenalom koje će ga za klub vezati do lipnja 2015. godine.
"To je nagrada za njegov naporan rad. Zaslužio je mjesto u udarnoj postavi, a njegova je radna etika uzorna. Trener (Arsene Wenger) vjeruje u njega i ima ga u dogoročnim planovima", rekao je izvor blizak “topnicima” za londonski dnevnik.
Wenger je prepoznao Songov talent još 2005. kada ga je doveo iz Bastije. Ispočetka je Kamerunac poslan na “kaljenje” u Charlton, da bi odlascima Gilberta Silve i Mathieua Flaminija postao standardan član prve postave.
Za kamerunsku reprezentaciju Song je upisao 12 nastupa.
"To je nagrada za njegov naporan rad. Zaslužio je mjesto u udarnoj postavi, a njegova je radna etika uzorna. Trener (Arsene Wenger) vjeruje u njega i ima ga u dogoročnim planovima", rekao je izvor blizak “topnicima” za londonski dnevnik.
Wenger je prepoznao Songov talent još 2005. kada ga je doveo iz Bastije. Ispočetka je Kamerunac poslan na “kaljenje” u Charlton, da bi odlascima Gilberta Silve i Mathieua Flaminija postao standardan član prve postave.
Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
ko neki igracCesc Fabregas 4 je napisao/la:PREMA pisanju londonskog dnevnika The Suna, kamerunski vezni nogometaš Alexandre Song (22) trebao bi uskoro potpisati novo jednogodišnje produljenje s Arsenalom koje će ga za klub vezati do lipnja 2015. godine.

FK Pjetlovi
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Nemoj tako!Song zasad igra odličnu sezonu.To što ponekad napravi glupu grešku nema veze.Što više bude igrao rijeđe će mu se to i dešavati.reds je napisao/la:ko neki igracCesc Fabregas 4 je napisao/la:PREMA pisanju londonskog dnevnika The Suna, kamerunski vezni nogometaš Alexandre Song (22) trebao bi uskoro potpisati novo jednogodišnje produljenje s Arsenalom koje će ga za klub vezati do lipnja 2015. godine.
Za kamerunsku reprezentaciju Song je upisao 12 nastupa.![]()
![]()

Song je jak igrač i veoma dobar na svojoj poziciji zadnjeg veznog...
Samo podhitno se mora dovest napadač koji će bit klase van Persia jer ne vjerujem da će u ovoj sezoni više Persie bit ovaj stari..
nažalost
Samo podhitno se mora dovest napadač koji će bit klase van Persia jer ne vjerujem da će u ovoj sezoni više Persie bit ovaj stari..

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Nogometaš Arsenala Cesc Fabregas tvrdi kako ga stalno korištenje njegovog imena u kampanji za predsjedničke izbore u Barceloni neće omesti u koncentriranju na igranje za Arsenal, a najavio je kako bi u tom klubu mogao ostati čak i do kraja karijere.
Predsjednik Barcelone na odlasku Joan Laporta je naslutio kako je dogovor sa Fabregasom postignut još prošlog ljeta, no mediji u Španjolskoj to vide samo kao pokušaj potkopavanja kandidature starog rivala Sergia Rosella, kojemu je dovođenje Fabregasa glavni adut.
Međutim, španjolski reprezentativac je rekao: "Imamo ispred sebe dugu sezonu i posljednje što mi treba je da se ne mogu koncentrirati na svoj posao u Arsenalu, klubu koji mi daje plaću. To uopće ne utječe na mene. Te špekulacije traju već godinama. Ne mislim o tome, jer ne želim misliti o tome i smatram da ne trebam. Ja sam u sjajnom klubu, u momčadi u kojoj sam sretan. Doista se veselim sjajnoj sezoni u dresu Arsenala."
Na pitanje da li postoji mogućnost da do kraja karijere ostane u Arsenalu Fabregas je rekao: "Zašto ne? Nikada zapravo nisam razmišljao o tome da ostanem ovdje do kraja karijere, jer su mi tek 22 godine i nikada ne znate što budućnost može donijeti, ali zašto ne? Ovo je moja sedma sezona u Arsenalu i doista sam sretan ovdje, bolje mi je nego ikada, tako da je sve moguće."
Cesc ima da ostane do kraja karijere u Arsenalu
Predsjednik Barcelone na odlasku Joan Laporta je naslutio kako je dogovor sa Fabregasom postignut još prošlog ljeta, no mediji u Španjolskoj to vide samo kao pokušaj potkopavanja kandidature starog rivala Sergia Rosella, kojemu je dovođenje Fabregasa glavni adut.
Međutim, španjolski reprezentativac je rekao: "Imamo ispred sebe dugu sezonu i posljednje što mi treba je da se ne mogu koncentrirati na svoj posao u Arsenalu, klubu koji mi daje plaću. To uopće ne utječe na mene. Te špekulacije traju već godinama. Ne mislim o tome, jer ne želim misliti o tome i smatram da ne trebam. Ja sam u sjajnom klubu, u momčadi u kojoj sam sretan. Doista se veselim sjajnoj sezoni u dresu Arsenala."
Na pitanje da li postoji mogućnost da do kraja karijere ostane u Arsenalu Fabregas je rekao: "Zašto ne? Nikada zapravo nisam razmišljao o tome da ostanem ovdje do kraja karijere, jer su mi tek 22 godine i nikada ne znate što budućnost može donijeti, ali zašto ne? Ovo je moja sedma sezona u Arsenalu i doista sam sretan ovdje, bolje mi je nego ikada, tako da je sve moguće."
Cesc ima da ostane do kraja karijere u Arsenalu

- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Jarane moj tu učestvuje cijeli Barcelonin tim,čak su i Xavi,Pique,Messi svi izjavljivali da Fabregas mora igrati u Barci...seljacicikcanga je napisao/la:Nista novo od onih gadova iz Barce i Reala.
Tu nije nikad culo da genlemansko ponasanje.
Wenger i SAF su jedina gospoda u biznisu.
Niti jedan od njih nece preko medija nastojati pridobiti igraca, nego ce kulturno prvo porazgovarati
sa klubom u kojem igra, a onda tek sa igracem.
Naravno, to ovi dzindasi nikad nisu culi niti uradili, nego plasiraju lazi u svojim novinama tipa Marce i sl.
Sramota, trebao bi Wenger kulturno Laporti puknuti samar rukavicom!
In Wenger we trust!
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
@cikcanga:-
Upravu si.Stvarno mi nije jasno zašto Cesc ne igra u prvom timu Španije.Hajd prošle sezone i nekako al ove sezone je u odličnoj formi i zasigurno je jedan od najbolji španskih igrača
Milina ga gledat...
Upravu si.Stvarno mi nije jasno zašto Cesc ne igra u prvom timu Španije.Hajd prošle sezone i nekako al ove sezone je u odličnoj formi i zasigurno je jedan od najbolji španskih igrača

Milina ga gledat...

Cesc je treci najbolji veznjak u Spaniji. to zna i Del Bosque.
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Ma evo sad cemo osigurati prvo mjesto pa ce u slijedecoj tekmi igrati juniori...cikcanga je napisao/la:Ma najbolji vezni igrac danasnjice.Cesc Fabregas 4 je napisao/la:@cikcanga:-
Upravu si.Stvarno mi nije jasno zašto Cesc ne igra u prvom timu Španije.Hajd prošle sezone i nekako al ove sezone je u odličnoj formi i zasigurno je jedan od najbolji španskih igrača![]()
Milina ga gledat...
To je nedvojbeno, al' vaznije je to da ima veliko srce koje pripada Arsenalu.
Ruku bih stavio u vatru da nece iznevjeriti Wengera.
Denilson is back, mate!![]()
Medutim, misljenja sam da su ovo trebali igrati juniori, al' nejse.
Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!

- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Pa dobro,lik vjerovatno navija za Barcu pa brani svoje...al ipak je Cesc najboljicikcanga je napisao/la:Haj, ti prosetaj, ziv bio!Wolverine je napisao/la:Cesc je treci najbolji veznjak u Spaniji. to zna i Del Bosque.

dada ubili ste ih 2006. ustvari cekaj... a da, Barca je osvojila titulu.cikcanga je napisao/la:Dajte Barcu da se igramoo, igramoo, igramoooooooooooo!
Dajte Barcu da se igramoo, igramoo, igramoooooooooooo!
Come on Arsenal!
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Tako će ove godine u finalu biti Barca 0-2 Arsenal,a Wolverine će reći-Al mi smo dobil 2006.Wolverine je napisao/la:dada ubili ste ih 2006. ustvari cekaj... a da, Barca je osvojila titulu.cikcanga je napisao/la:Dajte Barcu da se igramoo, igramoo, igramoooooooooooo!
Come on Arsenal!
Prijatelju kad Arsenal dodje do finala lige sampiona, ja se vjerovatno necu ni sjecat 2006. tad cu vec biti senilni starac.
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Mora da si onda vec sad staracWolverine je napisao/la:Prijatelju kad Arsenal dodje do finala lige sampiona, ja se vjerovatno necu ni sjecat 2006. tad cu vec biti senilni starac.

@Cikcanga- upravu si. jedne godine englezi, onda uefa. kako to da arsenal nikad nije dosao na red. vjerovatno zato sto arsenal nije engleski klub. ako pogledas prvu postavu, tesko ces naci ijednog engleza. jedino walcott koji nije u prvih 11.
@Cesc- Sine, da ti Ciro nesto kaze. Ako Arsenal dodje do finala lige sampiona ove godine, ja cu biti prvi koji ce ti cestitati na odlicnim prognozerskim vjestinama. Licno cu da te proglasim svojim sljedbenikom
@Cesc- Sine, da ti Ciro nesto kaze. Ako Arsenal dodje do finala lige sampiona ove godine, ja cu biti prvi koji ce ti cestitati na odlicnim prognozerskim vjestinama. Licno cu da te proglasim svojim sljedbenikom

- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Dogovoreno Ćiro,a Arsenal ti je evo baš ove sezone na redu da osvoji samo gledaj i uživaj 

Čekam pregleda da vidim kako su igrali, al po sastvau mogu mislit samo
Naravno, moj najdraži igrač Samir je proradio i nadam se da će ući u bolju forumu nakon povrede... Vjerovatno je opet Cesc bio kreator igre, kao što i treba da bude... Drago mi je što je Vela igrao čittavu tekmu. Rosicky je malo zaigrao, fino fino..

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.