Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
aferim momcino
-
- Kontakt:
inace momak je legenda
i rusilac je momakSapunaru28 je napisao/la:inace momak je legenda
-
- Kontakt:
Strasna tekma Saida protiv rijeke...
Nadam se da ga neko prati iz strucnog staba repke...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Said za mene igrac utakmice
Kada je Alispahic bio u Dinamu dobio je poziv a Said u zadnje vrijeem bas dominira.Jos je igrac kakav nam treba,brz prodoran a i u boljoj je formi od Stevanovica koji gotovo pa i ne igra za Sevillu.gringobih je napisao/la:Strasna tekma Saida protiv rijeke...
1946
Said napredovao fizicki i tehnicki pravo,za razliku od vremena u sarajevu ovo je drugi covjek
Oni furaju nekog Samira a Said je za njega i Pirlo i Mascerano u jednom...Head je napisao/la:Kada je Alispahic bio u Dinamu dobio je poziv a Said u zadnje vrijeem bas dominira.Jos je igrac kakav nam treba,brz prodoran a i u boljoj je formi od Stevanovica koji gotovo pa i ne igra za Sevillu.gringobih je napisao/la:Strasna tekma Saida protiv rijeke...
Po ovome sto pruza mora imati mjesto ispred Svrake,Sesara,Pa i Zahe u repci...
Slazem se,nadam se da je Pape gled'o Saida(valjda ima arenasport
)

1946
Voditelj na areni je svrsavao na njeg...Head je napisao/la:Slazem se,nadam se da je Pape gled'o Saida(valjda ima arenasport)

bozo, stari navijac dinamagringobih je napisao/la:Voditelj na areni je svrsavao na njeg...Head je napisao/la:Slazem se,nadam se da je Pape gled'o Saida(valjda ima arenasport)
U zraku je visilo da kaze, steta sto ne moze igrati za Hrvatsku...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Said ako se nsametne narednu sezonu u DInamu moze racunati i na neki inozemni angažman ovaj mu je potez izgleda pote zkarijere st oje otisao u DInamo nego u CSKA mada moram biti iskren pa reći da na početku sam bio veliki pesimista u vezi njegovog transfera jer dugo vremena nije bio u DInamu na nekom širom igračkom spisku izgleda da je tek pred kraj sezone ufatio takmičarsku formu..
Ja kad sam govorio za Saida, ovdje su se neki smijali. Lik je za manje od pola godine se nametnuo Jurcicu, a svi znamo u kakvom je stanju dosao iz Sarajeva. Ostajem pri tome da je bio jedan od nasih najvecih talenata i da zna sa loptom kao malo ko u nasoj reprezentaciji. Sada mu ostaje da nastavi kako je i poceo pa cemo se aBd uskoro obradovati i mi a i Mamic.
Ako bude marljivo radio, bice on za reprezentaciju vece pojacanje nego mnogi koji se spominju.
Ako bude marljivo radio, bice on za reprezentaciju vece pojacanje nego mnogi koji se spominju.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se za Saida ako nastavi ovako, da se moze ubrzo naci na spisku reprezentacije. Usudio bih se reci da ima talenta kao Pjanic i Miske, driblinzi su mu vrhunski. Samo mora da iskoristi taj svoj potencijal, kojeg nije iskoristio nazalost u Bremenu. Ima 24 godine, jos ima dosta godina pred sobom, i ocekujem ga u repci ako nastavi ovako.
-
- Kontakt:
Ko ima vecu glavu, rusilac ili sao rusilac?
De ba salis se? Said je mala maca za SeuSapunaru28 je napisao/la:
Ko ima vecu glavu, rusilac ili sao rusilac?

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Dok je presao u Dinamo rekao sam da treba dobit poziv ako bude standardan. I to zato sto je tip igraca koji se rijetko vidja u danasnjem nogometu, znaci odlican je dribler a istovremeno zna kad se treba rijesit lopte. Vrlo dobar za dzokera sa klupe jer moze iznenadit protivnika i preokrenut utakmicu, a mi takvog igraca trenutno nemamo sa klupe. Nadat se da ga Pape prati, ali eto u njega se "tesko ulazi i ispada sa spiska". 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Seina glava je ubjedljivo najveca,ostali su svi uspjeli gurnuti glavu u objektiv sto se tice slike za pasos.emir79 je napisao/la:De ba salis se? Said je mala maca za SeuSapunaru28 je napisao/la:
Ko ima vecu glavu, rusilac ili sao rusilac?![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se tice Saida tek mu prestoji da to dokaze u borbi za LS,u Hrvatskoj ligi jedino Zajkan nemere meda

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- storm_raider
- Kontakt:
Upravo tako.. Ovakvih talenata poslije rata u nasoj zemlji nije ni bilo. Jedan u 30 godina. Eh moj Saide, da si samo trenirao kao sto nisi.._dreamer_ je napisao/la:Ja kad sam govorio za Saida, ovdje su se neki smijali. Lik je za manje od pola godine se nametnuo Jurcicu, a svi znamo u kakvom je stanju dosao iz Sarajeva. Ostajem pri tome da je bio jedan od nasih najvecih talenata i da zna sa loptom kao malo ko u nasoj reprezentaciji. Sada mu ostaje da nastavi kako je i poceo pa cemo se aBd uskoro obradovati i mi a i Mamic.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: No99, zastitaIdentiteta i 31 gost.